MORNIN' !

älskar mitt schema, det är bara så hihi :-D medans alla går i skolan så vaknade jag nyss, såhär galet lång sovmorgon och har dessutom inga lektioner fredag så det känns så sooft verkligen. ska ta och göra lite ansiktsmask sen söka praktik & jobb, sedan vänta på att folket slutar jobbet/skolan sen maybe träffa någon sen får vi se hur denna fredagkväll bär av. vi hörs!

prioritering.

var i skolan en timme idag sen drog in till stan med ploj och pao sen till arbetsförmedling och var där en timme, efter det direkt till arbetsintervju och fick jobb, yeah. hade gärna veljat sett fifthy när han ändå var här i sverige och när det var gratis också menmen vad ska man göra, det är prioritering som gäller och man kan inte alltid få som man vill. men 50cent är snygg. hejdå!

låten som kom ut idag & alla lyssnar sönder.

unga röker braj utanför fritidsgården
tjackisen står och dyrkar nåt av låsen
polarns mamma gömmer systembolagspåsen
välkommen till mina områden
svär att alla här sitter fast i psykosen
in och ut, ut och in från kriminalvården
som politikerna glömde postkoden
välkommen till mina områden!


FOLLOW MA INSTAGRAM

N I Z A N F @ INSTAGRAM
 

dont judge me by ma past.

Nizan back on track!
 
 
nu är jag en helt ny människa, allt mitt förflutna är glömt och långt bakom mig som jag inte ens minns. jag mår så mycket bättre nu som människa, känns underbart. dessutom så har jag haft mitt sista sommarlov, som var awesome och jag levde livet och nu har jag blivit till en helt annorlunda person från innan. sista året på gymnasiet, det rullar på och sedan studenten tiden kommer gå fort nu och sedan är det slut på det roliga, men visst ska man fortsätta leva livet!;) det är nu mitt bloggande sätter fart igen, dock kommer jag inte ha tid över att blogga lika mycket som förr, som sex inlägg om dagen, men några dagar i veckan får vi hoppas på! skitroligt att se att ni följare har gått in på min blogg nu i flera månader utan nått skrivande föresten, love u guys ;* chao!

RSS 2.0