my life.

såhäääär fkn gammal men vafan hahah :D


Chanel - My Life (Fonzarelli Remix)


ombokade planer som vanligt.

tjuuuh! sitter jär ensam hemma som vanligt dåra fast idag är det fucking fredag hade massa planer men allt farsvan bara, vet inte vad som hände. men har några stycken plan B men nu har jag vart hemma hela dagen och chillat bara och dunkar musik i min ensamhet det är också softsådär men inte tillräckligt. men vet inte om jag pallar dra ut, bara om det är i trakten sådär kanske. för imorrn ska jag upp tidigt och ska ha städat hela huset har jag fått beådran att göra så det är lika bra att börja snart för jag tänker inte gå upp typ sju imorrn och städa, til nie vill jag i alla fall få sova, det är trots allt helgdag!

hare bra, sha!

Nimo Cheebs - Hon Sa

♦♦♦♦

jag vägrar att stänga ögonen,
för det är då jag påminns om allt som gått förlorat.

låter bilden tala för sig själv.


maah dayy shotliiiy.

tjuuuuh! idag kom jag t skolan lite sent var där på grafen nåra timmar sen idrotten. drog vid ett. sen drog t kevin chilla kolla på två filmer av "friday" haha så tunga xd sen fick vi sjuts av shasha. jag taggade hem och käkade med mami, kött, potatis med tzatsiki goodaste! just nu chillar jag och lyssnar bara musik så att hela huset hoppar :D ha det bra så hörs vi!

@skolan

kom t skolan för en stund sen :( inte kuul. sitter bara inne på fb, har inte fått så mycket gjort direkt kan man säga.. ajaj måste börja jobba nu chao! :D


Road To Zion.

Damian Marley- Road To Zion

- hahaha -

när jag såg dig, sa jag mashallah.
sen ville ha dig, jag sa inshallah.
sen fick ja mer information om dig, jag sa subhanallah.
när jag lärde känna dig, sa jag estakfurallah.


dagen.

idag åkte jag t skolan vid tolv hade bara graf hela dagen från ett till fyra, vi fick sluta en timme tidigare idag, wheey. sen taggade t kevin vi snacka, lyssna musik och bara chilla sådär. sedan taggade jag t pappa som fyllde år idag. grattade honom och vi käka sådär. senare kom kusinerna var med dom. sen vi kollade idol en av mina kusiner tycker att andre är snygg, som inte jag tycker, så jag klagade sen hon bara aa du har rätt han är inte så snygg. hahaha så kung jag är. jag har alltid rätt tillslut i alla fall, det vet ju alla;) nu ska straxt dra t min älskade mama. fett avis på min mamma hon har köpt en tredje iphone idag och jag får ingen.. ;( så dum haha. ajajaja chao!

grattis paba!


grattis min älskade pappa på din födelsedag!


sovdax : 03:21


m som i musik.

h kommer t gbg i helgen:(

RadOne - It's Getting Better (ft. KAM and Xandy Berry)

outfit + facelook idag.



iduuuss på ggg.

shaaa! är med ida min barndomsvän. vi dunkar musik hemma eftersom jag är ensam hemma hela dan varje dag.. lite halft trist, men på ett sätt nice ändå:) vi dansar och river huset så som vi alltid gör;)

dagens låt.

dagens låt bara för att jag har vart hemma hela dagens såhär mitt i veckan
och bara chillat galet sådär soft. "today i don't feel like doing anything, just layning in my bed", så kände jag idag när jag vaknade. så låten passar perfekt!

Bruno Mars - The Lazy Song

grattis google!


idag fyller vårt största nätverk google 13 år, vad skulle vi göra utan det :')

ut & jogga + powerwalk.

nu ska jag ut en sväng på långprommis med powerwalk och jogga. pusshej!

försov mig..


vaknade vid halv tie idag, så försov mig. hade bara mentorstid och slulle ändå slutat elva. så det var inte mycket att åka t skolan för så stannade hemma. har bara chillat sådär. funtar på att ut och springa sen senare ska jag träffa kellan. vi hörs senare, pöss!

för din skull.

jag gjorde det för din skull, jag lämnade allt bakom mig och det vet du. även om det känns tungt kan jag inte gråta mer för det räcker nu. det är så mycket skit man ångrar i livet.  jag ångrar att jag tog dig för givet. det man kastar bort kommer alltid tillbaka. det jag kastade bort vet jag nu att jag saknar.

H2O feat. Hanna Rugenstein - För din skull

paket.


hämtade ut ett paket idag, woho!

dagen gick fort.

försov mig imorse men gick t skolan i alla fall så kom t skolan typ 2 timmar sent bara. så hade bara en mattelektion, nödvändigt jagvet:) slutade vid elva åkte med amanda till stan var i gallerian och kollade på nike air max ska köpa ett par snart snart verkligen, men har inte bestämt vilka det är därför det tar så långt tid för mig att köpa. men någon dag denna vecka kommer jag ha köpt ett par;) sedan åkte jag t centan gick på banken sen tog ut lite paket. sen taggade hem och somna i soffan. vakna precis och sitter och 'chattar' med kelly o chris. ska träffa henne imorn. jag hatar ändå på något sätt att sluta typ vid elva varje dag för alla andra slutar sent och går i skolan när jag slutat så man har ändå fett tråk men ajajaj är helt själv hemma har vart det hela helgen. vet inte när mama kommer hem. det är så tråkigt att ha hela huset för sig själv. hej jag har inga syskon, inga djur eller någonting och sitter helt själv hemma, roligt:)) fast dunkar musik så att grannarsna klagar och musik är ju det bästa så jag ska inte klaga. vi hörs senare, pusshej!

Junto Al Amanecer.

J Alvarez @ Junto Al Amanecer

dagen.

jag och elena åkte t globen käkade, fikade kollade runt och så vidare. vi var inte där sådär jätte länge i stan sen så taggade hem åkte t farsan snackade lite och lämnade lite grejer. sen gick på resturang med morsan det blev inget bigbrother för vi pallade inte. så nu kom vi precis in, käkade pizza. ooh shieet, mätt som en plätt jag känner mig jeffla tjock asså har inte ätit pizza på över ett år också, åh herre fick nästan i mig en hel pizza haha. jaja vi hörs pusshej!

resturang på g.

mot resturangen med mami, pusss!

utgång.

nu ska jag med elena t stan senare på inspelning av bigbrother. vip bitches, vip;) lite bilder från igår kväll hos amanda får ni också, pöss!





tatataaagagga inininförörö ikikikväälälälä.

Basto - Again and Again

( spola fram t 01:00 )
Mohombi - Bumpy Ride (Chuckie Remix)

( spola fram t 01:20 )
Tristan Garner & Gregori Klosman - Fuckin' Down

utgång.

utgååååång! in mot staden, möta upp manda, louise och maria sedan dra t fest fest hos manda. pöööss!

newkid.

låten vi alla fick höra hundra gånger om igår, sammes största favorit. så sööta nicklas och samuel sjöng och dansade till alla hans låtar de kunde utantill och gjorde danser i mörkret ute mitt i natten haha gulliga grabbar detdär.

NewKid - Jag Gråter Bara I Regnet.

alltid lika kul med post.



kolla vad jag fick idag, ett stort tjockt kuvert som dessutom var jättetungt. fast jag visste redan var det var så det blev inte lika spännande;) min farmor är såhääär gulli. tänkte åka förbi henne här om dagen när jag ändå var i tälje men det hans inte med men får göra det snart. puusheej!


igårkvällen.

träffade sebbe, fopply, tony och gurra i nacka först sen hämtade vi upp nicklas och samme lite senare efter vi fixat grejer. vi chilla hemma hos sebbe och ida, bella och carro kom senare. vid ett-tiden drog vi ut mot sjön. senare var jag själv tvungen att åka mot skarpnäck.. (y) :( och nu är jag hemma igen. helt dödad. ska duscha sen dra ut igen för att möta upp amanda, louise och maria. sen blir det tjej fest fest hos amanda ikväll. pööss!

tagga tagga inför ikväll!


David Guetta ft. JFS - Beach Party! Nothing But The Beat

( spola fram 00:20 )

Enur Vs Axwell - Let It Go (Calabria Remix)

kvällen och helgens planer.

idag efterskolan ska jag möta upp massa folk; fopply, tony, lulle, sebbe, gustav, steffe, nicklas, samme och kanske kelly o elena och sedan några till, i nacka forum och vi ska fixa lite grejer. sen på kvällen blir dt fest fest! på lördag ska mami iväg på middag hos jollie och några (kompisar t oss) ska kanske planera lite inför bröllopet. jag kanske följer med eller får huset för mig själv, ma'shoice. annars ska jag nog ut och springa och se en film. ni vet att jag hatar att se på film men detta är ett tvång, jag kommer aldrig ens se klart hela, tro mig. sen kanske va med nåra kompisar. söndag blir det dra på bigbrother inspelningen med de bästa; ebba, jessica, elena och massa andra av brudarna! sedan på kvällen övningsköra, kanske jogga och sen bara chilla tror jag. chao!

min outfit 24 september.



ett par ljusblåa jeans från veromoda med hög midja och med dom en enfärgad långärmad basic tröja från gt instoppad sedan en sjal till det från h&m. pusshej!


3 timmars sömn..


igår fastnade jag vid datan och gick därför och la mig vid tre.. och gick upp klockan sex för att duscha för det hans inte med igår hehe. kommer säkert bli tröttare senare idag och ikväll som det säkert kommer bli lite senare sådär också för det är ju trots allt fredag idag;) men tur är att vi har 5 btimmars håltimme i skolan idag kanske kan ta en sovpaus där haha. ha en bra dag, vi hörs!


nymode igen med ormskinn.



nu är det ormskinn som gäller igen inför hösten. det är faktiskt riktigt snyggt tycker jag. man kan köpa ett helt kitt byxor, linnen, väska, skor och smycken. urläckert! men behöver dock inte ha allt på sig samtidigt. det blir lite mycket, men kanske en svart byxa och ett ormmönstrat linne och ormskor till. eller ormbyxor en enfärgad topp med någon snygg ormhalsband eller annan accesoar.
jag gillar detta mode starkt och hoppas ni också är på! :D


direkt från stan.

shooo! kom precis från stan och när jag kom hem doftade hela huset nybakt bulle så jag tog några stycken efter att ha lockats av den goa doften som spred sig överallt gick inte att motstå så nu sitter jag med en kopp te & bulle! träffade kelly i slussen sen åkte vi t stan och chillipilla lite snacka och så blev inte så länge nån timme bara sen träffa jag anna och arri som gjorde mig sällis på bussen också. dom kom från dansen funtar på att börja i deras grupp i marikas. känner många där som säger den är bra. efter att jag fikat klart ska jag nog ta en dusch,
vi hörs senare pööösss!

--

du går bakom ryggen på mig,
men det betyder bara att jag är ett steg före dig.


datan har damp med hundra d.



min dator har fuckat ur. och det är inte bara idag, utan detta händer exakt 10 gånger om dagen. jag orkar verkligen inte. något säger mig att jag borde köpa ny data eller antingen försöka lösa detta problem. för det är extremt jobbigt! :)

planerna helt omvändna idag.

kom sent t skolan idag, kom dit typ vid tolv hade idrott luft & lungräddning. jag ville inte ens röra den där dockan efter att vår lärare berättade för oss att den används i flera år och tänk hur många som har haft sin mun mot den, så lägger han till "fast vi har ju tvättat den så klart". man bara yeah right men nejtack. den såg inte så gullig ut faktiskt så jag lät den vara. sedan drog jag hemåt vid ett, orkar inte engelskan. jag får bara huvudvärk av när någon ens säger engelska. fyfan vad jag hatar det ämnet. finns inget skönare än att skippa den lektionen. sedan vi busshållplatsen ser jag nåra i min klass som bor i södertälje så dom skulle ta samma buss som mig så fick lite sällis dära trevlans. sedan skulle jag träffa några men det blev inte så så taggade hem och kollat runt lite på internet efter vilka skor och jackor jag ska köpa här näst. har hittat lite så ska snacka med pappa när han kommer hem :D sedan hade jag tänkt att träffa elena och ophie men nej dom hade taggat hem så det blev inget av det heller.. så nu sitter jag bara hemma, bara för att det är fint väder ute för en gångs skull. helt soligt och varmt i slutet av september och då sitter man bara inne, roligt. jajja funtar på att ta en springtur lite senare, vi hörs!

i'm hommmee.

holaa amigos! kom precis innanför dörren. i skolan idag fick vi sluta en timme tidigare de var soft soft så taggade med maria t bagis en snabbis sen blev det åka t solna centrum mötte upp Farnoosh snabbis hon köpte tröjor av mig. efter det mot F-t var där hela kvällen chillipilla sådär. så nu kom jag precis hem och det första jag ser är en stor godisskål. jag bara "njaamiie" och började hugga in haha sen på det sojabönor, haha lät som att jag käkar bönor men nej det är nötter, vettefan lät så fult :P jajaj ska nog börja göra i ordning mig för sängen är riktigt trött efter en lång dags åkande hit & dit. imorrn börjar jag åtta också, toppen då blir det upp om sju timmar då, natti!

<3



jag vet att du har det svårt, jag vet att du haft det svårt. men det som är förgått måste vi försöka glömma, för om vi bara tänker 'varför' så kommer det inte ändra något i det förflutna. jag vill alltid få dig att leva i nuet, men ibland är det svårt. jag vill bara se dig le, se dig vara glad, se dig som den du brukade va. mamma, du är den starkaste person jag vet, och det jag också vet är att du klarar det. eller att vi klarar det här, vi tillsammans. jag ska hjälpa dig igenom detta och vi ska ta oss ända fram tills allt är över. det kan jag lova dig, för jag vill inte se tårar från dig. för ditt bästa och mitt bästa och vårat tillsammans tror jag att det är bästa att vi flyttar för att lämna allt bakom oss. nu är allt knas kvar i våra minnen, som skapar våra sinnen. det gör oss, och jag svär vi ska komma på en bättrings väg. tiden är knapp för snart är vi ifatt. så jag kan klart säga att jag dig aldrig lämna. jag står vid din sida för tu eres mi vida. big love to you mami.
jag älskar dig nu och föralltid.


my block.


2pac - my block


half old piccc.


mot skolan.

nu ska jag straxt åka mot skolan. gick upp jätte tidigt idag typ vid nie fast åkte inte t solna i alla fall tar det i eftermiddag istället. idag är det graf hela dagen, lagom segt att ha grafisk i 4 timma man tröttnar lätt på data då men de funkar:) kan beskriva min outfitt lite snabbt. ett par blåa jeans från gt, ett vitt linne från veromoda och en ljusgrå kofta från zaras sen får det bli konverse och svart skinnjacka på det. nu måste jag tagga, chao!

-

att svika sin mamma är som att hugga en kniv i sitt egna hjärta.

morgondagens planer.

jag tycker mina planerings-mål börjar uppfyllas helt & hållet. jag har börjat planera mycket och det ger faktiskt. ska fortsätta såhär tills jag får in det som en vana och gör det atomatiskt utan att tänka som "nu måste jag planera". i alla fall, tillbaka till inlägget :) imorgon ska jag till solna. antingen innan skolan eller efter har inte bestämt än. tror jag tar det efter för jag pallar inte gå upp typ vid nio för jag måste fixa massa saker ikväll så det kanske blir sent så det lär bli efter skolan imorrn, då jag slutar fem. vi hörs mer om edt imorrn pöss!

<3


mina snyggingar ! :)


gammal men ändå♥


Ken Ring - Varför Blev Du Till En Hora


kom precis hem - 22:05

alla katter säger shooo! nu har jag precis kommit hem från en dag i södertälje med fopply, lulle och emil. snuten är roliga dom haha. en polis kommer från ingenstans och säger att han har skickat patrullen på oss. haha fett synd för han drog innan dom kom så vi han dra :))) mohaha så synd om honom. sedan åkte vi runt med mopparna sådär åkte till nån sjö och chilla där. drog en bomb i vattnet haha vågorna och ekot efter det var heeelt. ajajaj ska ta te sen duscha, chao!


from today.



idag blev det på med myskläder i det höstiga regnvädret.


familjen betyder allt.

Friend, Boyfriend, it has an end but Family hasn't ! ♥

man har vänner, vänner kommer, vänner går. man vet alldrig vart dom står. helt plötsligt när du minst anar hugger dem dig i ryggen. däremot din familj är din familj och kommer alltid vara det även om du vill eller inte. jag ska lägga ner all tid på min familj, för det är de värt. min familj är mitt allt, det är ni som betyder för mig. i love u! /Kknasbollen

direkt från kussarna.

tjuuuh! kom precis hem från kusinerna, idag igen. bakat äppelkaka och kollade idol haha sedan chilla sådär bara snacka och sånt. riktigt kyligt ute om kvällarna, var tvungen att säga det än en gång. det är höst hörrni, jag hade min tunna fjällis på mig idag när jag gick över t kusinerna. även fast vi bor grannar sådär haha men ändå :P ajaja vi hörs pussen!

i want !


Quisiera Tenerte..


Noztra Ft. Jc Che - Quisiera Tenerte (Original)


regn regn regn.



riktigt jobbigt väder, jag gillar inte regn! och det luktar bara dödmask överallt haha. idag var det rätt soft i skolan, kom lite sent till mediakommunikationen men det var bara att förstsätta att skriva från förra veckan och jag skrev två a4 sidor, fett stolt :D men är dock inte klar så funtar på att göra klart den nu. det är ändå en rolig uppgift så det går snabbt. annars sitter jag bara hemma och tråkar i detta tråkväder. vi hörs senare, pööss!

kom nyss hem 01:00 godnatt!







kom nyss hem från mina kusiner. jag behöver inte säga det mer än en gång, för jag vet redan att dom vet, men jag älskar mina kusiner och dom är mitt allt. jag skulle aldrig klarat mig utan dom, bokstavligen. dom finns alltid där för en och är så sjukt fina allihop. love u guys! back to the blog, jag är helt död haha ska fixa mig för att lägga mig med detsamma för imorrn ska jag till skolan och då blir det upp om 6 timmar, wheey. bjuder på bilderna ser helt psykiskt sjuk ut haha. natti!


HAHAHHAAH bäästa!



HAHAHAHAAAHAH kvällens skratt! amanda la in inlägget i sin egen logg. inlägget var kortfattat ungefär "lägg in den här texten till alla du bryr dig om" hahah hon bryr sig om sig själv, jeffla egotrippade brud sedan kunde hon inte radera den heller och bad mig göra det hahah smart brud detdär. xd

 


--

Du fick 2 öron och 1 mun av en anledning, lyssna mer och lalla mindre!

fast and furious 5.








sitter och kollar film hos kussarna och dricker te :D pösss!

mirror.


With everything happening today
You don't know whether you're coming or going
But you think that you're on your way
Life lined up on the mirror don't blow it.
Look at me when I'm talking to you
You looking at me but I'm looking through you
I see the blood in your eyes
I see the love in disguise
I see the pain hidden in your pride
I see you're not satisfied
And I don't see nobody else
I see myself I'm looking at the

Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You've been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talking to each other again

Oh, I see the truth in your lies
I see nobody by your side
but I'm with you when your all alone
And you correct me when I'm looking wrong
I see the guilt beneath the shame
I see your soul through your window pain
I see the scars that remain
I see you Wayne, I'm looking at the..

Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You've been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talking to each other again

Looking at me now I can see my past
Damn I look just like my fucking dad
Light it up, that's smoking mirrors
I even look good in the broken mirror
I see my momma smile that's a blessing
I see the change, I see the message
and no message could of been any clearer
So I'm starting with the man in the...

Mirror on the wall (MJ taught me that)
here we are again
Through my rise and fall
You've been my only friend (take em to mars man)
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talking to each other again
uh...

Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You've been my only friend (any questions)
You told me that they can (I come to you)
understand the man I am(you always have the answer)
So why are we here talking to each other again

Mirror on the wall (Hey BP, looks like I did take em to mars this time.)
So why are we talking to each other again?


MåsteHa NuNu!



Nya Nike Air Max & Nya Hörlurar står på min lista just nu, puss!





hoppas!


Aleks - Hoppas (med Abidaz och Hoosam)
video gjord av en snubbe i min skola JonesJ, riktigt tung!


specieal 4.

perfym Magic Woman från Bruno Banani. den doftar jätte gott har inte mycket mer att säga men ett stort tips för er som är ute efter en god perfym som både funkar vardagligen och på fest;)

 


kyla - kallt - mysväder.

mooorning! det börjar verkligen bli riktigt kallt ute speciellt på kvällarna. käka precis frukost, fick nybakade mackor mums och satt ute på verandan. tur att vi har inglasad veranda annars hade det vart änu kyligare för jag var tvungen att ha en filt runt mig. idag är riktigt mysväder, då man bara vill vara inne och mysa. sitter just nu i sängen med min data och bara gosar i min ensamhet med massa filtar och lyssnar musik. hört att det ska bli regn lite senare, tråkigt. jag ska snart ta en varm dusch sen gå över till amanda, kevin och de. ha det bra, puss!

Hula Hoop.

Stella Mwangi - Hula Hoop (ft. Mohombi)

jogging.

ska straxt ut och spronga sen efter det bir det ut och köra med bilden. sen får jag se vad klockan blir och vad som händer ikv. pöss!

'''

se aldrig tillbaka och sörj det förflutna, för det är borta.
och oroa dig inte för framtiden, för den är inte här ännu.lev i nuet,
och gör det så vackert att det är värt att minnas.

@ kellys place.

shaa! har precis kommit hem från en långprommis med kellan och världens gulligaste amstaf:D slaggar hos kellan idag, vi hörs imorrn!

pannkakor & vofflor på samma gång!


haha käka nyss pannkkakor sedan på det vofflor. hahah riktigt tjockt asså mohaha. men gott, det är bara förnamnet. jag och jack högg i oss massor tills magarna stack ut :D

blondddd.

var tvungen att lägga upp lite bilder när jag var blond efter att ha kollat in massa gammla bilder och komma ihog den tiden. dock var det inte så fint :)))

förfrågningar t min privata fb.


tyvärr så accepterar jag oftas inte dom jag känner, men har funderat på att göra en ny som är min riktigt privata för endast dom jag känner sen får alla som vill lägga till mig på den jag har nu. puss!

specieal 3.


i min tredje speciell-inlägg tipsar jag om Nivea Body Milk som är jätte bra och har en fräcsh doft. den ger fukt och gör din hud silkeslen. och det är hela sanningen. jag känner mig jätte go när jag haft den!

hos dig är jag underbar.

Patrik Isaksson - Hos Dig Är Jag Underbar.

dåligt uppdaterat från igår.

gårdagen lite snabbt. jag var i skolan en snabbis men mådde piss. drog t stan mötte upp ermias och de vi gick runt chilla sådär. sen drog på resturang och kom he vid halv tolv och somna på dirren. idag vakna jag och mödde sjukt illa så stannade hemma. puss!

7k.



förlåt för dålig uppdatering, är bara hemma hela dagarna, är sjuk så pallar inte in på bloggen och skriva tyvärr. ska fortsätta sova som en fucking gazhir är helt död. chao! ( btw. gammla bilder! )

godnatt 02:20

märkte nu vad klockan var mycket, dax att sova kanske.
det är trots allt skola imorgon. natti!

jackor är en favorit!



idag köpte jag e ny jacka! en marinblå från Zaras. en till jacka i samlingen, någon som är förvånad? haha. jag kan inte ens ränka mina jackor på mina fingrar jag har säkert över 20 stycken :D jackor är ett av mina favoritplagg!

Dime Que Me Quieres.



Luis Vazquez & Kato Jimenez ft. Jesus Sanchez - Dime Que Me Quieres (Radio Edit)

omg omg omg.


läskig dag idag, kan jag säga er. först i fridhemspan en kvinna tappar något i perrongen går ner och hämtar och baam tåget kom. min kompis blev förhörd som vittne. sen när jag åker buss på motorvägen jag hör som en explotion det lät som att någon kasta en boomb på bussen, for real. jag trodde att vi skulle åka ner i diket i full fart mitt i motorvägen. men det gick bra som tur var, men vi hade precis åkt förbi en buss som var halft i diket så känndes halvbra med dehär nya bussarna.. sen när jag kom t min hemstation det står en buss med fulla blinkers på i vägkanten helt nedsläckt. jag tänkte "vad fan är det här". thats whas my fucking day.

dagens.


idag gick jag i skolan från 10 till tolv. åkte in till stan efter och träffade drgam och ermias. drog med ermias t hans skola när han gjorde prov sen träffa massa sen vi tagga hem t han chilla sådär var ute och sånt. jalla hej!

mina nya hudprodukter.



jag är hellt galen i mina nya hudprodukter. köpte ett par när jag ändå var och handla, från märket Apoliva. och dom funkar hur bra som helst och duftar riktigt gott också så att man vill nästan ta på sig krämerna för att få dofta haha. helt seriöst, på en dag såg jag stora resultat och på två dagar var allting över. när jag frågade tjejen i affären sa hon att det kunde ta upp mot två mmånader så jag blev jätte glad nu. bild kommer. pöss!

dra mot skolan snart.

jag ska börja åka t skolan snart börjar halv 10 rill tolv, såhäääär soft. sen ska jag in t stan efter dirr och fixa en grej. sen får vi se. det är inte direkt roligt väder. hösten ligger nära inpå nu.. regn, löv som faller, dimmigt väder, kyla om kvällarna, fuktigt osv. min dagens outfit lite snabbt blåa miss sixty jeans en vit stickad tröja till och svart skinnjacka på det m röda konverse. ajaja ska taggisch nu, chao!

bakom dig.

lyssnar aldrig på kartellen annars men vilken lååt.
Kartellen - Bakom Dig.

jobbigt väder.

regn, regn och åter regn. idag har det vart riktigt tråkväder. ösregn som igår när jag övningskörde i mörkret. nu kollar jag på idol och poppar popcorn. chao!

ut & åka.


shaaaa! nu ska jag ut och åka bil en sväng;) chao!

In Those Jeans.

Ginuwine In Those Jeans

specieal. 2


Garnier Fructis schampoo och balsam, bäästa! jag älskar det. det får håret att bli både fluffigt och lent och ger en kännsla av fin och ren. dessutom doftar den jätte gott också;) mitt tips.

-

en enda solstråle är tillräckligt för att driva bort många skuggor.

gårdagen.

jag mötte upp elena i gullmars sen drog vi till waynes coffe och satt där i nån timme och snackade. vi satnnade i stan en stund sen taggade vi till tyresö till vikkan och de på grillning. jag var där hela kvällen och var hemma vid tolv ungefär. puss!

vakna med habibti.

vaknade med nadja brevid i soffan igår kollade vi alla på Rio, riktigt tung haha. nadja däcka och missa hela och vakna senare mitt i natten istället haha. nu sitter jag med en te och ska göra i ordning mig och tagga förs t apoteket sen t stan och ta en fika med elena. vi hörs!

tjejkväll.

mot morsan dit tia och nadja kommer. vi ska ha mys och tjejkväll. brudarna kommer riva ner hela huset;)

outfit.



ska beskriva hur jag gått klädd idag, inte för att jag hade på mig något jätte speciellt men ändå. ett par svarta jeansleggins med plyschtyg på sidorna. en vit Levis-tshirt sedan mina röda konverse och min svarta korta skinnjacka till och uppsatt hår i en toffs.


torr som en fkng sementboll i fejjan.

åhhh hatar mitt liv just nu. allt blir bara kaos och knas hela tiden. allt går fel och på det en massa missförstånd också, jag hatar när folk missförstår en och det värsta är att det är så lätt att missförstå varandra. jajjaja inte mycket att göra åt saken men det jag ville komma till är att jag är fett irre och dessutom ska min hy i ansiktet börja krongla exakt under dessa tider nu när jag är som mest arg, ledsen och mycket knas med allt annat så det är fan droppen. min hud är så torr att den har korvat ihop sig och är helt skrynklig i hela ansiktet som en gammal kärring, jag orkar verkligen inte med det hära! så jag har just peelat hela mitt face med en mask sedan använt massa olika krämer och skit men inget ville funka (för jag har sjukt brottom att få mitt ansikte återställt!) så jag drog bort all torr hud så nu är hela mitt face helt köttig hud som varar, myyysigt. inte så jeffla lyckat kan jag säga och nu svider det mer än vad det stramade innan.. smart brud och irreterad på hög nivå!! jag hoppas att alla ni som läser skrattar högt för det är det värt så dum som jag är hahah. får hoppas att jag vaknar imorrn och allt är bra och repparerat.

fffFfff.


fuck jag orkar snart inte mera. jag säger bara ftw!


Tunak Tunak Tun!


(how you dance when your high on life)

tjossaaan! sitter just nu i skolan på en fem-timmars håltimme. så sitter och utnyttjar tiden på att jobba i kapp i ämnerna som grafisk. så sitter i grafsalen med typ hela min klass. vi kolla nyss roligaste klippet ever på yt så var tvungen att lägga in den haha. idag efter skolan ska jag träffa kelly vi ska tagga t mlnvik och checka lite och fixa lite grejer sen ikv ska jag på plankningen med massa folk. ajaja ha det bra så hörs vi senare idag!

@kellans place.


shooo är hos kellan nu vi chillar och har precis kommit hem från stan softade där gick runt och kollade. det var såna där stånd vid plattan vi kollade i och vi fastnade för godisstånden både från arabiskt godis och mest amerikanskt. bild på den. vi hörs!

ord i repris.

THERE'S A ''LIE'' IN 'BELIEVE'
THERE'S AN ''END'' IN 'FRIEND'
THERE'S AN ''OVER'' IN 'LOVER'
AND THERE'S AN ''IF'' IN 'LIFE'

my day. 7 september 2011.

ja som sagt, idag började jag sent och det betyder att jag slutade sent också. gick från tolv till fem. hade grafisk och vi har börjat med ett nytt pogram som är riktigt svårt, tycker ialla fall jag, illustrater. efter skolan taggade jag hem helt trött. hade ont i huvet av lågtrycket också för det har regnat hela dagen och vart allmänt tråkigt. senare kom kevin förbi, käkade med oss och vi snacka och sånt. han drog för ett tag sen annars i mesta dels har jag suttit inne på datan och dunkat musik. no music - no life. idag kom min habibti hem från italien, har vart borta alldeles för länge och måste träffa snart snart verkligen. hur rädd som helst för att planet skulle krascha med tanke på plankraschen som hela ryska hockeylaget idag inträffade då 40 stycken dog.. även den svenska målvakten. det är synd. finns inte mycket att göra men r.i.p. morgondagens planer ser ut att vakna tidigt och gå t skolan vid åtta-tiden och sedan efter träffa kellan. sen får vi se. ska sova snart, natti!

nyheter i min garderob.


kockan tio över elva en onsdagsmorgon..



heeej nu ska jag till skolan, wiiie! och det ösregnar ute, wiie! i love this days!
dagens slappa outfit får ni också, chao!


hudpeeling kl 03:00

haha klockan är tre på natten och jag börjar göra hudpeeling på mig själv. fan vilket liv, haha. ajajja börjar ändå kl tolv imorrn och går till fem. det är segt däremot. så nu ska jag göra klart min mask i ansiktet sen sova, natti!


hapiness.










outfit:) upp&ner

idag har jag vart med ida i största delen av dagen. hon taggade precis hem och annars idag har vi vart ute och sånt. fler bilder från idag kommer!


klarblå himmer och upp mot 25 grader.

slutade vid tolv idag, vi hade bara en lektion som var företagande och den lektionen är så rolig så det gick fort. strålande väder idag så ska nu ut på en promenad! :D see'ya later!

don't you know.


Don't You Know by Isasha


idol.


nu blir det att kolla idol-uttagningarna. det är det roligaste haha. sen när dom valt vilka som gått vidare är pogrammet inge kul längre då slutar man titta :)) de är speciellt roligare när man känner massa personer som är med. ajajaj vi hörs!

mot skärholmen.

har inte mycket för mig så hänger med t skärholmen och kollar lite, vi hörs senare!

@skolan.


shaaa! sitter och har sådär lagom roligt i skolan. vi fick sluta en timma tidigare och hade typ inte så stor del lektion om man säger så. så nu har vi en timmes rast till nästa lektion sen slutar jag typ vid halv tolv. nice nice. vi hörs senare!

 


bytt ut hela sortimentet & är helnöjd!

shaa alla glada! idag kan jag säga att vi shoppade loss! tjejligan var i södertälje och köpte allt, då menar jag allt! nu har jag äntligen nytt rum med nytt allt från tavlor, speglar till möbler. sedan garderober och innehåll är nästan helt utbytt;) känner mig som en helt ny människa och på riktigt toppenhumör! nu är det bara att börja sortera och ordna, i just love it! shopping is my drug, for real. dunkar musik på högsta och städar och senare blir det att övningsköra efter, vi hörs!

Ki Dit Mié.

sjuuukt gammal men sååhäär tungt juu riktiga minnen!

Magic Systeme - Ki Dit Mié


toppenhelg med tjejligan!

tjenaree! kom precis innanför dörren. har haft en toppenhelg med bara brudarna. åkte till tälje med tjejkusinerna och faster och farmor, vi har det bäst ihop. även med en som har gipsat ben och andra som var förkylda så var vi taggade på allt. både i lördags och söndags var vi iväg på shopping och fått med oss massa smått och gott hem. sen fixade vi massa godsaker till lördagkvällen hemma i lägenheten och hade riktigt kul och mysigt. vi drog ut oss på söndagmorgonen och sedan drog vi oss mot täljecentrum och kollade där lite. och gud vad helgen gick fort helt plötsligt. tiden går fort när man har roligt, det bara är så. puss!

 


mot södertälje.



nu har jag packat och gjort ordningmig klar för att hänka med kussarna t tälje. vi hörs!

Oh Mamma Sa.

adoo - oh mamma sa

--

jag bad till Gud att skydda mig från fiender.
då började jag förlora vänner.


förkyld, sjukt förkyld. bakis, sjukt bakis.


mooorning! gick upp klockan nie idag. så inte nice! är bakis som fan, är sjuk och förkyld. fryser & svettas samtidigt, har feber och är helt igentäppt i näsan och har hosta och är allmänt hes. jajjamänsan, det är så det är. och jag gick upp dirrekt kl 9 och duschade och håller nu på att fixa mig lite smått lyssnar musik och ska väl ta något att käka snart sen ska jag dra mig mot södertälje, chao!

MIIN LÅÅÅT heeelt klaaart - ÅÅÅH KNAAAS !! känner mig träffad hahaaahahaha.

Stockholm Boogie - Knas (Steve Angello Remix)


in mot staden!

tjoosäään! nu ska jag tagga in mot stan och mötta upp massa folk. sen blire tagga in mot nollnings-dax. ska bli så sjukt roligt haha. ha det bäst så hörs vi, puuss!

PgM.

Planera Ger Mera. och därför har jag börjat skriva på min blogg en planering för några dagar framåt så jag får bättre struktur över det hela, sen kanske det kommer upp fler saker på vägen också som gör det roligare! mina planer för helgen ser ut ungefär såhär;


♦♦

mår riktigt piss men vad fan gör man
i denna fucked up situation.
klär på sig leendet för ingen ser det ändå.
alla har sin egen historia bakom er
och ni tror att ni vet min
men den är det bara jag som vet
så klaga inte på saker jag gör
för jag väljer sättet att hantera varje händelse som
kommer efter hur jag är erfaren
och alla har vi olika erfarenheter
och gått igenom olika saker i livet
ont som gott
så innan du dömmer mig
gå i mina skor och se vad jag har gått igenom.
/kknasbollen


my outfit of today.

jag har på mig ett ljusblått linne som är lite halft genomskinligt, jag tycker själv att det ser ut som en mormorsgardin men köpte den och den måste komma till användning någon gång haha. till den har jag ett par helsvarta stuprörs jeans med ett brunt skärp i midjan och en kort svart skinnjacka till det. sen basic solglasögon i det fina soliga vädret! ingen bild just nu tyvärr, kanske laddas upp senare. nu måste jag dra till skolan innan mina lärare blir för besvikna på mig. vi hörs senare, pöss!


Min Hemstad.

SödraSidan & Alpis - Min hemstad

specieal 1.

förlåt hade helt glömt att skriva om mina favorit-produkter som nu ska kallar speciel-inlägg, för den biten.
det här är en ögonskugga från Loréal, Chrome Shine, som jag använder och den är jättebra och ger ett fint glimmer på ögonen speciellt nu efter sommaren när man är solbränd och man har den guldiga färgen som gör det lilla extra. ett tips från mig!;)

oj.. försov mig.

försov mig idag så chilar hemma idag. sen ikväll är det insparken för alla små ettor. får se om jag orkar gå, det är trots allt en kul grej. men glömmer aldrig när vi var ettor och alt blev helt fail och jätte tråkigt. ajajaj vi hörs!

Work Out.


J. Cole - Work Out


now is time.



shoo kom precis hem från dansen nu och ska duscha och göra i ordning mig och sen drar jag t farfar och träffar släckten och så. sen får vi se!


RSS 2.0