453 inne på fb chatten.

hahah känns skönt att ingen har nått bättre för sig än att va inne på facebook en sådan är tråk måndag. första gången jag går in på facebook chatten och vad är det jag ser; 453 stycken som är inne. heeelt shuukt ju!

always on time.


pannkakor!

hej jag kallas nizan och tjokkar mig den här veckan:)
har prcis tryckt i mig massa pannkakor med grädde och sylt sen socker på det också haha sååhäär lagom sent på kvällen, vi hörs senare pööss!

godmorgon!

ett sent godmorgon, vaknade jag för nån timme sedan o har precis fixat mig och ska iväg ut nu, vi hörs senare!

s som seeeg sööndag!

'ssSss sooom iiiii
såhäär shuukt seeg sööndag!
tack gud att den söndag slut, äntligen!
orkar inget så ska tagga i säng, peace and love!

tunga last.


chockladbollar!

tidigare idag gjorde jag chockladbollar så nu blire att gluffa i sig dom med mami. vi hörs senare!

fucking pissed off!

inte på humör idag. jag vill ingenting idag och orakr inget.
gjorde ett försök imorse att åka t stan men nej allt blev kaos och jag behöver knappt säga hur det slutade..
från början var jag taggad och glad innan jag hade ner en tavla när jag skulle ta ett tuggummi och fick inte upp påsen så kasta iväg den på tavlan dåra.. innan jag hade halft sönder kameran, innan jag hade sönder mina favorit dyra stövlar, innan bussen åkte förbi mig när jag stog i bussplatsen, innan jag halkade med mina fulaste fucking hala skor jag var tvungen att ta på mig, innan jag upptäckte att ipoden inte funkade, innan jag kastade mobilen i backen, innan jag kom på att jag inte kan mitt nya lösen t mobilen och innan kellan sms.  kknaaas kaos daag! om jag hade mött någon påvägen hem hade jag gjort kaos med den jäveln. men tur det att ingen vågade gå nära mig, det skulle inte jag heller vågat haha.

i väntan på kellan.

godmorgon! vaknade för nån timme sen, ska bara platta håret sen blire att vänta på att kellan ska vakna så ska vi tagga t stan. vi hörs senare, pööss!

sväär bääästa låten pågud!
http://open.spotify.com/user/dmljau/playlist/2wAwKpjxV6qDH26aKCehiv

face mask in the middle of the night.

just nu gör jag o nadja ansiktsmask såhär ungefär mitt i natten och sen energi dricka och godis på det. vi hörs senare, pöööss!

myyysss ikv

är med habibti och vi har precis käkat taco och nu blire myys, love ya!

goooodiis o donkiiiponkii!<33

hej jag kallas nizan och älskar godis, drog t centan med nadja och köpte godis för 100 hhaaha vad gör man inte för godis?:D ska det va så ska det! efter det mot donken yeah, donken hela dan varje dag höhöh vi hörs senare pöösss!

dödar för godis just nu nu!

- DÖDAR FÖR GODIS JUST NU NU!!! -

skön kväll med b-rudarna!

kvällen började med att vi, jag, alicia, louse och nadja, taggade t donken och mötte upp massa folk. så vi blev kvar där ett tag. sedan taggade vi vidare t centan. efter det taggade vi t stan och för det mesta bara åkte omkring och luffade och träffa mer roligt folk som dragam o de. fast tanken att åka t stan från första början var för att vi skulle fortsätta mot märsta och vi var halvägs påväg dit också men sedan hoppade vi av tåget för att vi inte pallade åka ända ut ditt haha. vi vände för att åka t annan fest i älvsjö men sket i den fest också sen fortsatte det så hela kvällen. det vill säga, att vi åkte t olika fester men han inte komma hela vägen fram (; så det blev inte mycket fest för oss, men vägen dit gjorde sitt! shukt bra kväll iaf. pöss nu blire dejta kudden, nattinatti!

världens bästa film!!

just nu kollar jag pågud världens bästa film, jag drunknarrr för den!
fast eftersom våran tv e knaaas så kan man inte se vilken kanal den är på sååhäär irre när man inte upfatta vad filmen hette-.- jaja walla måste kolla upp det! fast mestaste knas att jag ens kollade på tv, första gången på tre år fifään (; haaree så hörs vi senare!

utgång straxt.

tagggaaaaaa uuuppppp!


nu är jag med nadjus o vi ska fixa oss klart sen blire utgång mot märsta.
peace and love!

looooooooovvvv!!!

yäääääääääässssss!
nu äree loov bitches! we love!

förlåt för dålig uppdatering ska bättras!

tjossään! idag kom mentorn med ballerinas, mariekex och fanta och cola. han e niz han haha. så har svullat i skolan idag förutom att jag missa luchen för att kolla på roliga klipp på youtube. och bortsätt från kakorna o de så har dagen varit shuukt seg. jag började åtta imorse och slutade fem som alla andra torsdagar-.- förlåt för dålig uppdatering men det blir så när jag har dataförbud, tyvärr. men jag lovar att bättra mig inför mars-månad efter lovet. såhäär feedt taggad inför looov, bara imorgon kvar! nu ska jag myysa med morsan som plockat fram lite smått och gott, pööss!

musik♥

hahaha min fjoris-låt lista från 2009, minnen väcks minnen väcks..


http://www.mixpod.com/playlist/53332061

tyngaste låtarna nu från 2010/2011
-afc vad som än händer
-ison&fille stationen
-the game my bitch
-kartellen här vi hamna

vilken tar man?


i feel like a star in heaven.

shoo bree! är med habibti och har vart det idag, efter min korta dag i skolan. och idag blev det att pierca sig själv, så har två nya hål :D skriver mer senare och lägger då in bilder. pööss!

vad man ser i horisonten är inte alltid vad man får.

tjuue! i skolan idag först hade vi spanska sedan intervju på journalistiken. efter skolan taggade jag t centan o mötte upp massa trevligt folk. vi taggade vidare t donken o va där ett bra tag. efter det hänka jag nadja hem. taggade hem och bara chilla galet, så nu har jag precis gått upp från att ha myst i soffan. vi hörs senare, peace and love!

spanska lektion || Lo que paso paso

spanska lektion.
nu ska jag visa vad jag kan haha (;

Hola! Me llamo Kknasbollen, al menos en el blog. Tengo 16 años y vivo en Estocolmo. Vivo cerca mi bachillerate. Mi cumpleanos es en el 30 de deciembre. Tengo pelo largo (a) y mi ojos color de verde y marron o es differente hhh. (hechos innecesarios y aburrido de mí, pero no me importa ;p) En mi tiempo libre mi estoy mis amigos, escucho musica, voy a la ciudad y compra los ropas. Tengo un madre y un padre, pero no hermanos y no animales. Amo a mis padres más! mi plato favorito es tacos y comida de thailadesa. me gusta jugar al fútbol y he jugado como un deporte. he ido a un fútbol en cuatros años, pero ahora no estoy en el fútbol. no me gusta ver la tv, porque es aburrido y me creo que está perdiendo el tiempo. mi color favorito es rojo, porque es una color bonita. cuando oigo el color rojo, pienso en el amor, no porque me gusta tanto amor pero.. walla usted entenderá. así, ahora ya sabes un poco más acerca de.

Lo que paso paso Daddy Yankee

nyfärgat hår.

gaah mitt hår har blivit fucking häxa-färg svart ;oo knas!
från grönt till blått, toppen. jeffla lyckat o duktigt av mig verkligen. jaja walla vad gör man när man har tråkigt såhär mitt i natten, jo klart man färgar håret i mörkret och inte ser vad det står på förpackningen. fast kanske bara jag som gör, jaja sån är jag:) får lägga in bild imorgon.. nu ska jag ha fruktistime med mami för att trösta mig lite. efter det blire natti!

chil dag i skolan.

tjossään! idag började vi tolv som alla andra måndagar men vi fick desutom sluta tidigare och det ända vi gjorde idag var att kolla på alla filmer vi gjort, så det var chill idag. det gillar vi - chill dagar i skolan! (y) nu ska jag ta och käka nått sen blire ut med systemis o fota. efter det ska jag t habibti och senare träffa arijana en snabbis tror jag att det blir. förlåt för dålig uppdatering, ska bli bättre under veckan. vi hörs senare, peace and love!

hemma i sthlm!

tjossään! vi kom hem t sthlm för nåra timmar sedan. efter det drog vi ut med robban o de. sen blev det in o mysa så nu sitter jag o min habibti o myyyser under filten. data sladden var borttappad så kunde inte blogga under helgen, nadja den slarvern thihi. vi hörs senare!

NU DRAR JAG!



godmorgon kött blåbääär nu har jag precis packat och ska dra,
vi hörs när jag kommit hem! peace and love


pass på rubrik.

ska mot naadjus, love ya!
imorrn taggar vi så det så! kommer inte blogga på ett tag framöver.
ha det bra alla, peace and love!

vad som än händer.


skolan sabbar!


hej jag har gått i skolan sedan åtta i morse t fem och kom hem nu, toppen! desutom har vi bara haft tråkiga ämnen idag i skolan. kul idag när 'han' sprang förbi och tappade sin ipod på min fot så jag sprang efter för att lämna den t han, men när jag kom runt hörnet var han helt borta haha sen kom han tbaka o jag lämnade den haha senare under dagen, jag åker upp t 6:e våningen och var ttyp halvtimme försenad så springer in och sätter mig snabbt på den enda tomma platsen i biomörkret(för de kollade på film) så blev det klart brevid han, jag dog haha han bara tack för du läma ipoden osv. jag är i en Nananan-värld feedt glaad! jaja i alla fall han inte blogga imorse och orkade inte under dagen, men nu blev det ett litet inlägg. pösspå er, vi hörs!

tee time.

dricker te och ska snart ta en dusch sen blire dejta kudden, natti natti!

pannkakor :D

det gick bra på proven idag eller rättare sagt provet', för de andra blev inte av sköönt fast inte lika skönt att vi ska ha de på fredag ist.. kom nyss t nadja o jack som hade nygräddade pannkakor i olika smaker o de, sååhäär goda :D mums för chocklad och kanel pannkakor! nu sitter vi tre o myser i soffan. vi hörs senare. peace and love!

igår var jag med nadjus.

igår var jag med nadjus och bilder kommer senare under dagen, hoppas jag. vi ses!



skolish = provish.



shiet, tror ni att jag pluggade igår eller? nej. knaas på riktigt. nu ska jag t skolan med en hjärna som inte kan något utav det som finns med på proven.. så min frukost blev godis som jag sitter och proppar i mig som tröst. i alla fall walla måste tagga nu, chao!

från det ena till det andra.



från de ena stället till det andra. först kom jag t mami och fick äppelpaj, sen drog jag vidare t karin som hade gjort chockladbollar. sedan taggade jag t nadjus som bjöd på nybakad kladdkaka. är man tjockiz så är man:) känner mig rätt mätt på kakor idag faktiskt haha;) nu blire back to school, kom just på att jag inte var i skolan i fredags då det var matteprov och var inte i skolan i torsdags då det var samhällsprov + muntligt. så får la göra proven imorgon kanske? inte pepp. men nu är det bara att börja pluggish dåra ungefär såhär klockan tie på kvällen, wheey! exakt så jag vill spendera min tisdagskväll när man är utan dataor och allt. eller så är det så att jag helst bara vill chilla galet. halvlångt inlägg dethära, så blire när man har dataförbud och inte kan göra flera små inlägg per dag utan 1 eller 2 långa inlägg per dag. vi får se vad som gillas. jaja walla nu ska jag plugga för första gången, och det lär inte bli något mer för idag. så chao & natti!

 


Gömma Mig.


that's just the way it is.

halvseg dag i skolan idag. vi har redigerat hela dagen och precis när vi trorr att vi var helt klara o blir så glada så visar det sig att nått hackar i slutet när vi kollar igenom filmen en sista gång och vi får sitta yttligare en timme innan vi blev klara. jaja vi blev i alla fall klara tillslut ska lägga in filmen någon gång senare :D pågud bästa filmen hahhaha. nu är jag hos habibti och vi myyser (ää) ska käka här o de, vi hörs senare!


dataförbud

---♦---•---♦---•---♦---•---♦---
inte på humör, vi hörs senare!
---•---♦---•---♦---•---♦---•---


mot min älskade habibti<3

nu ska jag t min älskade habibti, vi hörs senare!


inatt


-

det är en dag som denna man ser alla snygga killar ensamma i centrum,
påväg t sina flickvänner.
det är en dag som denna jag såg dig, med en choklad i handen.
om det hade vart som förut hade du gett mig ett stort leende och
jag var tjejen som skulle fått chockladen.
nu är det inte så, det är inte som förut. chockladen är till en annan tjej.
istället tittar du bort och paserar snabbt.
/Kknasbollen

glad alla ♥ dag!


ska jag tagga t skolan, pöss på er alla och ha en bra alla hjärtans dag!


goodnight.


godnatt nu ska jag dejta kudden inför morgondagen då det är alla hjärtans dag, inte pepp. jaja walla natti!


solsidan


nu blire att titta på solsidan!


NaNaNaNa


jogging på g.


nu ska jag dra mig ut och jogga, vi hörs senare!


-

♦ skriv från hjärtat inte hjärnan ♦ /Kknasbollen


snö snö snö snö.


godmorgon! imorse vaknade jag tidigt och jag har inga planer för dagen fast är feedt sugen på chockladbollar, funtar på att göra det t frukost asso :D finns inte så mycket att göra ut idag kanske, tittar ut och allt är vitt täckt av snö, och snön bara fortsätter falla. men jag gillart:) usted sabe que yo soy un bebé de invierno. jaja vi hörs senare bloggen, peace and love!


03:00


changes.


seeg lördag!

såhääär segt, det är lördag och jag är fullt uttråkad! tänkte för en gångs skull va hemma o chilla galet men jag döör ut, hur tråkigt kan man ha igentligen? tidigare idag gick jag o handla mat, sedan laga mat, efter det kolla jag tv såvare melodifestivalen - suuck dåligaste ever men kolla en låt sen böt jag över t nått annat skit jaja sen blev d hänga vid datan.. kul liv (y) nowaay jag vill inte sova, jag är inte trött utan pigg och jag vill ut! nadja & kellan ringer o trakas och vill jag ska t dom, kanske blir så. walla vi hörs senare annars natti bloggen!

tell myself it's not worth it,
i allready know i don't deserve it,
this is'nt perfekt
noway noway nowaaayy!

idag ska jag fixa middagen!


nu ska jag precis ge mig iväg t affären för första gången haha ska inköpa saker inför middagen, ska bara kolla upp något att göra på internet först :p första gången jag står vid spisen nudå, önska mig lycka till ;d pööss så hörs vi senare!


det svåra är inte smällarna, utan att ta sig upp efter.

tjossaan! sol & fint väder idag efter gårdagens snökaos och  idag träffade jag maen som kommit hem t sverige igen efter en lång tid tbaka. han hade med sig massa grejer o de. men nu ska jag taggisch t paba så får vi höras senare!

slagga hos nadja.

blev väckt av jack imorse i soffan. igår var jag, nadja, dimander och crille ute hela kvällen sen taggade vi hem t nadja och alla somna i soffan på varanda. tidigare igår träffade vi zagora också, så han släppte in oss i tomma centrum när d hade stängt. skriver mer senare om gårdagen!

U Aint Neva Gotta Ask


taggisch mot nadjas place.



snart blire att tagga t nadja, linnea och jack. vi hörs senare bloggen!


inställda bussar = ingen skola


someday.


vill ha!


skola hela dagen lång.

Virtual Diva Don Omar

jag klarade av redovisningen hur bra som helst, toppen! nu nästa; spanska. wheey! såhääär kul att man går från åtta på morgonen t fem på eftermiddagen. inte okej! (y) på min dag. jaja nu ska jag ruttna i skolan, hejdå!


redovisning



snart redovisning! knaas, vet inte vad jag ska redovisa :O

tröttt trött trött


Muffins Time!



tjuue! klockan är mitt i natten och jag käkar muffins.
så att ni vet - jag älskar muffins!
sitter med tre olika sortes hembakade; chocklad, vanilj/jordgubb, banan/kanel. kan bara säga muums! Lägger in recept och bilder senare.
pööss och godnatt för idag bloggen!

Black And Yellow.


shop till ya drop!

tjossään! idag åkte jag in med min habibti, carro o nåra t stan och jag har gjort inköp på de sakerna jag la in igår att jag "måste ha". lägger in bilder senare, pöss!


♥ magtröja
♥ leopard leggins
♥ leggins m nitar
♥ underkläder


strömavbrott

strömavbrott.
Image and video hosting by TinyPic

sthlms stad.



vad gör man inte för världens underbaraste människa, jo man väntar hemma hela dagen tills den underbaraste har slutat skola, och på gud det är värt varenda minut. så nu ska jag precis ge mig iväg efter en lång väntan hemma med min habibti in mot sthlms stad! pöss, hörs senare!

-


man ska ta sin första chans, för man vet


aldrig om man får en andra chans.


Hype Whine Fi Me

tjossään! idag har det inte varit skola dirr ungefär såhäär soft:) har vart med min habibti hela dagen. taggade t gymmet senare med nadjus o sannis. efter det drog jag o nadja t centan med dimander o träffa massa folk o de. senare blev det myys hos habibti. nu har jag precis kommit hem och ska ta en dusch. sen blire natti

gymmet väntar.




straxt blire att tagga ner mot gymmer med b-rudarna nadja o sanna :) vi hörs senare!



outfit for today.


bättre uppdatering leder t fler läsare!

jag håller er uppdaterade, 5-6 inlägg om dagen, yeah!
statestiken höjs, fortsätt så:)



om ni saknar något på bloggen eller om ni vill att jag ska ha mer utav något så säg till, pöös!


mot älta idag då.


ska precis tagga in t stan o möta ällän, amanda och maria. sen vi ska dra mot älta hhaha udda ställe jaja, chao!

nybakad blåbärspaj

rubriken säger allt, muums! nu ska jag gå och käka nybakad blåbärspaj!:D

min habibti föralltid.

var en kortis hos min habibti idag men ska ditt igen:) så ska tagga snart, chao!

döööööööööööööööööööörrrrr


en dag i hägersten

tjuue! precis kommit hem från en dag i hägersten med anna, moa, zemina. hela dagen ute typ och tog min tunna jacka imorse så frös jeffla mycke. sen drog vi t pizzerian o sköna snubbar där asso dom börja visa musklerna för oss o de hahahha. jaja hörs senare, peace and love!

skola idag eller

nu ska jag dra mig mot skolan, när jag kome ditt så ska jag o b-rudarna tagga t hägersten dirr. feedt sooft. vi hörs senare. peace and love!

03:30

det är en dag imorgon också så ska göra kudden sällis nu, natti natti.

Moment 4 Life.


kan inte sova .. :(



här sitter man med godis upp i öronen, datan på, och dunkar musik.
härligt härligt, men inte lika härligt att jag ska t skolan imorn efter en hel vecka ledigt.. jaja walla ska försöka att gå och lägga mig snart. vi hörs!

i'm coming home.

I'm coming home
I'm coming home
Tell the World I'm coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I'm coming home, I'm coming home
Tell the World that I'm coming

måste ha!


♥ true love forevermore
magtröja


♥ maybe/maybe not
magtröja


♥ leopardmönstrade
leggins

♥ onepiece


(bilder kommer)




Hello Good Morning 22:15 pm

min habibti har precis dragit hem efter att ha sovit över igår
så nu blire stund med mami 


utgång

snart blire utgång med b-rudarna!

NJUT AV LÅTEN O FUCKA UR!


DJ Koltsov Ft. Alex Rostov - Storm


Dj Bl3nd Electro House 2011 Joyful Mix


mot min saknade habibti

nu ska jag dra t min saknade habibti, som jag inte kunnat träffa på hela veckan.
vi hörs senare. peace and love! 


Munga Whine Pon It

hemma från en tyng vecka!

tjuue! nu är jag hemma igen, från tyngaste veckan i skidbackarna i fjällen; björnrike och vemdal.





my feelings for u remix<3


vi har det bäst i fjällen


RSS 2.0