This is it Ya'll.

F E E E E T A  G R E J E R .


Rasco - This is it Ya'll


regn regn och åter regn.


jag vaknade vid tolv och åkte sedan mot skolan idag, även fast jag inte har skola, men vad ska man göra, alla andra jobbar eller går i skolan.. så jag drog till min skola som var tom xD nejdå men hittade lite roligt folk jag hängde med och fastnade kvar till klockan halv sex och drog in till stan och tog en fika med bvän elena och vi snackade om allt och inget, standard;) det var så sjukt länge sedan vi sågs nu så det började bli dax att ses. sen drog jag hem direkt efter och första gången på över ett år som jag käkade middag med min farsa idag, rätt skönt faktiskt. vi snackade vardags prat som inget hänt. finfint. nu är jag på mitt rum och bara softar har nss lagt på luren satt i et långt samtal. nu blir det att bara stanna hemma ikväll i det här tråkiga gråa ösregns-vädret. det vill man minsann inte ut i igen, kan jag medge. vi hörs senare pöööss!

old schooooll <3


Nas Feat. Lauryn Hill - If I Ruled The World (Imagine That)

Luniz - I got 5 on it

Cypress Hill Featuring The Fugees - Boom Biddy Bye Bye


moooorning sunshines!

godmorgon på er! vaknade nyss, rätt så skönt faktiskt. ska snart duscha sen käka efter det får vi se vad som händer. har inte hunnit checkat vädret än men det tränger sig igenom lite sol genom mina persiener minsann. och hörde igår att det skulle bli runt 15 grader idag, så jag hoppas på det, och att et inte blir lika mulet och grått som igår. nu kurrar magen vi hörs senare idag, pösshej!

-


no school for me = sovmorgon

yo! nu ska jag sova sött efter en lång dag. först med Amanda i skolan på möte sen drog t mami efter det med Alex sen med osse och lufut i gallerian och lilje och träffade folk och bara chilla, rätt soft dag. Pöss naattiii!!

Lets Go

Beenie Man - Lets Go

bara chiillar galet.

tjuue! jag gick t skolan idag på möte en timme sen var dagen slut, ovärd "skoldag" kallar jag det. så nu sitter man bara och gör ingenting ungefär.. sådär väntar på att alla ska sluta skolan och jobbet.. yeahh buddyy, snart är tiden inne inte långt kvar nu till slutar-tiden haha;)) vi höres!

vofflor@voffeldagen

shooo!! idag vaknade jag upp med Nadja och vi drog först hem t mami för att göra vofflor men fanns inga ingredienser så vi fick käka pannkaka med senare på kvällen fick vi tillslut våra vofflor med grädde, sylt och sirap :D glada brudar!

Alex 18årsdag@gårdagen


nizan, felix, olle, nemanja, mario och nadja


jessica, fanny, nizan och felix lite mer normala


jessica, fanny, nizan och felix lite mer onormala ... haha bjuder


kristian och kevin, gulliga grabbar detdär har jag hört


kevin och jag halft sletna :))


fanny, nizan heeeeelt höörrruu, yeahhh buddyy!

shaa kort om gårdagen så vaknade jag upp med Nadja och senare gick vi till henne och sedan på kvällen drog på haffla då Alex fyllde arton bast yeah. fullt av bilder kommer;))

tyngaste tårtan!



tjossaan! har kommit hem med Nadja från barnkalaset nu och har precis käkat och fixat oss och sitter i masatkoommaaa gaash! sedan sitta i en bil full av ballonger hemåt hahah;) nu blir det vila magarna sen ut om en stund;) vi höörs senare!



olalalal.


the fugees - olalala


gårdagen.




(mina ööööll hihihiih:D)
igår var jag först i skolan sen drog t stan, sen träffade nadja, sen kusse, sen på barnkalas, sen fram & tbaka t mama vs papa sedan drog vi t orminge, sen hem t sebbe sen till sist så blev det hinkish. och kl tre i morse så gick vi t macken där det kom massa roligt folk och gav oss massa erbjudande på billiga party-högklackade skor riktigt fina men vi hade dock inga para på oss:P sedan bjöd gubben i kassan oss på bulle i mackan haha schyst alltså:D jaja skiriver mer detaljerat och mer senare. nu ska jag ut pösshej!

barnkalas heladan varjedag.

 

shaa! igår var jag på barnkalas då min kompis lilebror fyllde år och idag ska jag iväg igen på barnkalas, jag kommer kunna dethär sen;) igår tog jag min tid och lekte med en av hans presenter han fick, plusplus legot och fastnade litegranna haha, kolla mitt fina resultat, fast fråga mig inte vad det är:P vi hööres!

sötisarna@nacka forum




är i nacka forum och käkar med mina underbara brudar, thaimaat - maatkooomma! bild kommer;) pöss vi hörs senare!

sista skoldaaagen!

yeeeahh bara för att det var sista skoldagen idag så kom jag en halvtimme innan vi började och dessutom så hade jag tre oinlämnade uppgifter inom ämnet på första lektionen och jag har redan nu påen timme skickat in ett arbete och har gjort klart ett halft som jag ska få klart innan lektionen slutar hade jag tänkt, nizan på hugget. riktig satsare sista dagen innan "lovet" yeeayy!

jogging next!

ut på kvällsjogging med världens bästa stumpa, pöss vi höres!

stressss!!

STRESS med NÄÄÄK & NIMO - KOKO


jag känner mig seriöst helt koko, är heelt stressad, även om jag slutar skolan imorrn och får som "sommarlov" så är jag så sönderstressad inom mig över allt.. det är feett mycket just nu som jag inte pallar bara, jag pallar inte med allt, inte allt på en gång, då blir jag helt koko i skallen. så tyckte låten passade in för tillfället haha.

jag - längesen - blond

kan man ens se att detta är jag? hhmm, ska aldrig någonsin färga blont igen efter alla dessa gånger jag var blond som fjortis=) ville bara dela med mig av mina fina gamla pics, tack och hej!

gal1.

dagen började med att paulina ringer och väckte mig vid 10 imorse och undrade om jag skulle luncha med henne, så jag fixade mig snabbt och åkte mot nacka forum och vi käkade, sedan drog jag med henne t skolan och gick på hennes lektion och läraren lika glad som vanligt att se mig där.. haha. efter så drog vi in till stan. och jag lämnade pao och mötte upp fanny och mio istället. vi drog t västra skogen sedan in till staden igen. efter drog jag t centan och mötte upp kusse, jag säger bara stackare, det var inte din dag idag stumpan! efter det drog jag till nacka forum och mötte upp idus. vi kollade runt och drog vidare in till staden, återigen för mig:P vi mötte på lite folk och drog och mötte upp olivia mimmi och de. sen taggade snabbt och skulle käka, nej istället så shoppade vi i stan innan det stängde och mötte dessutom på kiana och ameria som jag inte sätt på länge nu, men det blev en snabbis bara. jag drog hemåt senare med ida sällis på bussen och när jag kom hem var det nygräddade pannkakor och färska jordgubbar till dessert, muumms. jag har en av det bästa mammorna i världen! pöööss, vi hörs senare!

kortfattat om min dag.

skriver lite kortfattat om min dag idag. åkte till skolan och när vi kom dit så sa läraren att vi fick jobba vart vi ville, sitta kvar i skolan eller hemifrån.. så irreterande så jag drog t nacka forum och mötte upp pao och vi käkade thaimat, njaaamie! sedan drog vi oss mot stan. mötte masse och snacka en kortis sedan drog för att möta mio när pao taggade hemåt. men seg som satan var den jäveln så hann träffa lite annat folk medans, bland annat kruse som var påväg t skolan. tillsist så kom mio och vi mötte upp en tjejkompis till honom och bara softade ute i det soliga vädret som var idag. efter drog vi hem t han och senare på eftermiddagen drog jag mig hemåt och har bara tagit det lugnt hemma idag:) pöss nattti!

sista sekund, really!

vi har fått över ett halvår att välja kurs till nästa år och jag skickar in en halvtimme innan deadline.. yeahh buddyy, thats how we do! hahah

ambulans utanför...

roliga grannar man har, kommer ut så ligger nån likblek jävel utanför porten med knappt nåra kläder på sig, hade "glömt nycklarna"(?) och var allmänt förrvirrad.. och höll dessutom på att frysa häcken av sig så ambulans på plats nudå -.- roligt kvarter har jag hört!

precis kommit hem från jogging!

vi är så duktiga, vi ska ta tag i våran kondition och börja ta kvällspromenader varje kväll och jogging nåra dagar i veckan så mycket som det hinns med, yeaahh buddyy!

ben&jerry!!<3

den här dagen var minsann inte onödig ändå trots allt. kom t skolan, blev utslängd, gick då och satte mig vid en data för att fördriva tiden men började jobba på två a4 sidor till två uppgifter som jag ska göra klart ikväll, tjocktglad sådär. efter kommer min lärare och fick handla glass för 50 spän, jag valde så klart en ben&jerry sen fick jag sällis av natta på bussen t centan. och nu är det bara att hugga i sig med glass:D hihi kärlek till min lärare! efter han betalat den så säger han
"ät dig inte mätt på den här nu för imorgon så har jag köpt tårta för 2 lax till er;)"
han är bara fööör gullig, får man ens vara såhär snäll som lärare, på en tisdag;o? hahah ibland gillar jag att gå till skolan, bara ibland;)

@skuuuulann.

tjuuz! sitter i skola och har dötråkigt, alla är borta och sjuka och jag vet inte vad och blev själv utslängd. great! så har satt mig vid närmsta data för att fördröja tiden, men vet inte vad jag fördröjer tiden till dock o.O? har börjat göra lite oinlämnade uppgifter som lärarna klagar på att deadlinen är utgången för länge sen och eftersom jag slutar skolan om nåra dagar så måste jag få in dom innan sommarlovet.. segt segt, har ungefär 20 såna uppgifter och lite prov sådära, ruligt! my bad, ska gå till skolan varje dag nu de här fyra sista dagarna av mitt år:D... eheheh. måste ju få känna mig lite duktig nån gång, men är faktiskt rätt stolt att jag ens arbetat under den här tiden jag suttit i skolan nu på morgonen, det börjar rulla på yeah! ska väl dra hemmåt snart sedan vänta på att alex ska sluta eller kanske drar och möter någon jag kan sällskapa lunch med, vi höres!

naaatti 00:10

ska sova nu för imorgon är det faktiskt skola wheey! kort om idag så kan jag säga att jag var ej i skolan men gick upp rätt så skaplig tid ändå:P satt på bussen påväg in mot stan vid klockan halv ett för att möta upp den sega jäveln mio vi softade bara runt mötte upp emelie och fanny senare träffade jag tarek sedan drog jag hem vid fem ungefär och har bara softat hemma drog ut en kort sväng vid nie bara annars bara sökt praktik och inte gjort så mycket speciellt. vart ensam hemma hela dagen, men nu blir det sovdax, naatti!!

Dorrough Music.


Dorrough Music - M.I.A.


snöööö!!


yeah när jag vaknade nyss kollade jag ut och det var snöstorm, hihi snöö<3!


lucky


tjossan! igår kl ett på natten precis innan jag skulle lägga mig så fick jag ett sms av min lärere; "du behöver ej komma till skolan imorgon, lektion inställd" feeett glad sådär så tog sovmorgon och vaknade nyss hihi, ha en bra dag pöss!

nadja heladan.

(galet gammal bild från i stälje för nåra år sedan på mig & nadja)

shaaa! har varit med nadja hela dagen idag från att hon kom t mig tidigt imorse. vi softade hemma hos mig största dels sedan mötte vi upp kellan i centan och lite annat folk, som arri som jag inte träffat på länge. har kollat på en bra film på tv "missing" fast nu ska jag straxt sova, ska till skolan imorrn!

morgonhumor


på Metro skriver dom om den lilla skelögda pungråttan heidi och isbjörnen knut hahaahahhah!


pallar inte..


shaa! har vaknat till nu, duschat och fixat mig. och nu tvingar morsan mig att hänga med till skolan på utvecklingssamtal... önska mig lycka till hörrni!! orkar verkligen inte, hade helt andra planer för dagen, skulle precis gå ut när hon påpekar att vi ska till skolan, wheey!

irreterad. godnatt!

är såhär jätte irreterad just nu, är ledig imorrn och fick just reda på att jag har utvecklingssamtal imorgon kl tre, kill me slowly!! fml jag ska sova på saken godnatt!!

My day shortlyy

åkte t skolan hade journalistik först och började med mitt reportage och jag kom fett långt, är fett glad och stolt över det sedan hade en tre timmars håltimme så drog in på fritidsrummet med kim och pao och spelade biljard. efter drog jag med på polarnas lektion och får den här reaktionen av läraren "vad gör du här? du kan inte ens engelska?" haha skön föredetta lärare! sedan hade jag historia efter och hypa som fan skrev fem A4 sidor haha riktigt satsare nivet;) är fett glad över hur mycket jag fick gjort idag hihi, äntligen en dag i skolan som varit nödvändig! efter drog jag med pao t stan efter mötte jag upp tarek och vi drog först mot hagsätra linjen sedan till farsta och sedan tillbaka för att
möta upp niklas som kom med food t oss och vi käkade som djur haha. efter drog jag hem t nadja och jag drog ut med tompa en sväng och gick tillbaka hem till nadja sen igen och softade där till typ ett då mama kom förbi och drog sedan med henne hem och nu blir det sovdax.

i väntan på pao @skolan



shooo sitter just nu i skolan på journalistiken och har ara skrivit en och en halv sida på mitt reportage, käns inte så bra men det är i alla fall något. är feet hungrig så väntar på att pao ska komma så ska vi dra och käka, yeaahh:D vi höres senare!

igår.

kort om igår så efter att jag kände mig klar med mitt pluggande så taggade jag in mot staden och mötte upp tarek och niklas och var med dom hela kvällen. när jag kom hem vid tolv-tiden så la jag mig i sängen och höll på att somna så gick och la mig direkt.


.....


TungaKrejer.


Labyrint - Ortens Favoriter Remix


pluggar..



har lite plugg att stå i som sagt, har två hemmaprov, tre inlämningsarbeten och ett reportage att göra. allt ska ha gjorts klart till imorgon, önska mig lycka till=)
bara att sätta igång då! vi hörs lite senare.


bääästa!!!


Taylor The Creator - Yonkers


sooftish.


bild från igårkväll, försökte fortsätta rita på min älskling men däckade i sängen haha


gårdagen snabbt.



dagen började som vanligt med att jag försovde mig så åkte mot skolan men ångrade mig, för jag orkade verkligen inte komma sent, läraren blänger på en hela dagen ut då och jag pallade verkligen bara inte. så istllet gick jag t nacka forum och softade shoppade lite smågrejer efter mötte jag upp edwin i medis, fett länge sen man såg han alltså:o vi för det mesta gick bara runt och snackade. det var ju rätt så "varmt väder" som alla påstod igår, åååh men verkligen sol hit & sol dit, nej det var inte varmt - det var storm! om det inte hade blåsigt hade det kunna varit varmt. och enligt allas termometrar visades det 11 grader, men det känndes som 2 grader... så kan alla sluta leka sommar, blir fett trött när alla säger "sommarfeelings" bara för att det är sol, oc sätter på sig sommarkläder och lämnar jackan hemma, herregud, vill ni bli sjuka eller, nej för ni är redan sjuka-.-! det är fucking sol på vintern också ska ni då börja gå runt utan jacka och frysa ihjäl, nej, dåså! det jag ville komma till efter allt detta, haha, var att jag höll på att blåsa bort igår och fick gömma mig bakom edwin haha:D även fast han är liten hihiih:D han taggade hemåt senare och då mötte jag upp mio, vi chillade ute bara och han ville sola så vi satte oss ner och lyssna musik och "solade":P efter drog vi hem till han och jag spenderade i största del att sitta och snacka med hans syster:D vi taggade senare till medisparken för han skulle sk8a efter drog vi oss in mot stan där lämnade jag mio och mötte upp kelly och emil, vi åkte till lilje och kelly drog direkt:( så jag och emil drog tillbaka till stan och mötte upp mimmi och massa annat folk. jag taggade efter nån timme och mötte upp andro, hassan, abbe och massa andra. och helt plötsligt från ingenstans så hör man massa kineser skrika värsta ramsan på kinesiska och sedan ser vi abbe stå och skrika i takt med dom och sedan fick vi veta att det var han som hade börjat det hela. alla dog av garv samtidigt som vi var försvånade att han kunde kinesiska, riktigt flummigt säger jag bara. efter det skulle jag mött upp lufut och dom eftersom dom också var i stan men vi missade varandra så jag satte mig på tuben mot hagsätra och så slog det mig att tarek ville träffamig idag så jag messade honom men fick inte svar förns jag var på bussen påväg hem så skulle kanske träffa han idag istället. men nu tror jag inte att jag orkar. är feet trött idag och har blivit så förlyld, nog om att klaga men jag har galet ont i magen och huvet, känns som att jag ska sprängas menmen, ha det bra så hörs vi;D!


bild från igår när jag och mio soldade:D yeah buddyyy!


goodmorning 10:00


har sovit tio timmar och klockan är 10, fan vad flummigt haha. inte för att det var så intressant men i alla fall som sagt jag vaknade nyss, tog liten sovmorgon. blev dock väckt av nadja kl halv åtta imorse "kom ut, jag är utanför dig" jotjena svaret blev ett mummel om att hon väckte mig och att jag var trött och ville fortsätta sova haha. men nu sitter jag iaf upp och har greppat ipaden och ska nog bara vara hemma idag eftersom jag för det första redan är försenad till skolan och för det andra går till klockan fem idag, och det orkar jag faktiskt inte med=) det är en sån galen seg dag om man väl är i skolan heela den här onsdagen och sedan en rast på det, jotjena att man orkar det-.- så nu blir det att plugga hemifrån, och nu ska det fan pluggas, helt seriöst. jag ligger efter i alldeles för mycket så nu känner jag att jag måstegreppa tag i det hela:)! sedan måste jag verkligen leta prektik idag också så att jag får någon plats någonstans, nu är detbara en vecka kvar.. :( jajaj vi hörs lite senare gott folk, pösshej!


häääässst fast gammal<3


Sex Indigo ( Dj Solovey Remix)Diana Diez &Kostas Martakis


han.

Ni killar börjar prata med en, mitt från tomma intet.

Han ger dig några komplimanger, säger att du är fin och sånt. Sedan flyter allt på och det går fort fram men lika snabbt är allt borta när man ser på det i efterhand. Det började med de gulliga orden han använde som gjorde att du lockades från början. Han frågar dig om förhållanden du haft och du om hans. När du berättar för honom hur många gånger du blivit sårad så svarar han med att sånna killar är idioter och korkade för att dom släppt en så fin tjej som dig. Du delar sedan med dig om fler historier från ditt förflutna, och han berättar sina. Han börjar flirta med dig, och du flörtar tillbaka. Sen frågar han efter ditt nummer och du ger det till honom på en gång. Nästa morgon smsar han dig och skriver "God morgon sötnos" eller något liknande.


Att prata med honom blir snart en daglig rutin och du väntar hela dagarna på att han ska skriva till dig. Så fort han hör av sig så ler du, och din dag känns plötsligt så mycket bättre. Ni smsar hela dagarna om allt och ingenting.

Ni smsar hela kvällen och han frågar helatiden om du är trött och kanske vill sova. Att prata på honom blir det bästa du vet, de konversationerna är oslagbara. De är djupa, personliga och helt underbara. Du sover när han sover, han sover när du sover. Nu vill han träffa dig, umgås med dig. När du träffar honom så känner du ännu starkare kemi emellan er och du får fjärilar i magen varje gång du pratar med honom. Nu berättar du för dina vänner hur fantastisk han är, och att du gillar honom. Snart erkänner han att han gillar dig, och du berättar att du känner likadant. Ni träffas mer och mer, han kallar dig älskling och kysser dig sådär perfekt så som det bara är på film. Och en vacker dag eller kväll, så hamnar ni i samma säng och ni har sex. Du känner dig som den lyckligaste tjejen på jorden. Kärleken mellan er känns som den kommer hålla föralltid.

Men en dag, så slutar han att vara den som smsar först. De gånger ni nu pratar, så är det du som hört av dig först. Saker förändras och du förstår inte vad som helt oväntat har hänt. Han slutar lägga ner energi på att prata med dig och verkar inte vara intresserad utav att vara din längre. Du blir lite extra klängig, för du vill inte ha någon annan tjej med i bilden. Du kan inte sluta undra vad det var som gick fel. Du frågar honom om det är någonting som är fel, men han svarar att allt är bra. Då börjar du tänka att han kanske är sur för någonting du gjort, men då säger han till dig att ta det lungt och att allting är okej. Han säger att han varit upptagen. Du väntar ett tag men ingenting förändras. Han är fortfarande "upptagen" hela tiden och han försöker inte ens prata med dig.

Nu för tiden så blir det bråk varje gång du försöker prata med honom. Och du blir orolig att han blir irriterad för att det alltid är du som hör av dig, så du slutar skriva till honom. Månader passerar och du pratar inte med honom över huvud taget. Du har ingen aning om vad som hänt från hans sida. På grund utav honom så är varje sekund utav varje dygn smärtsamt. Du har ingen aning om vad som gick snett i "förhållandet" mellan er. Ni hann ju inte ens försöka. Dina vänner blir förbannade på honom och säger att han inte förtjänar någon som dig. Men du kan inte ta åt dig utav vad dem säger. Du har fastnat för honom. Du saknar den han var och du vet inte ens vem han har förändrats till. Och en dag, så ser du att han har en ny tjej i sitt liv. Han kallar henne söta saker, säger allt det han brukade säga till dig - till henne. Han kallar henne baby och säger till henne att hon är den finaste. Hans liv verkar fungera perfekt utan dig. Och han har någon annan att prata med hela nätterna nu. Du vägrar tro att han har playat dig, men det är så. Du är fortfarande sårat, och han har gått vidare. Du är fortfarande ledsen och allt du gör påminner om honom. Du kan inte sluta tänka på honom, och du gråter varje kväll då du tänker på honom. Du hoppas i din ensamhet på att han ska börja prata med dig igen, att ni ska fortsätta där det tog slut trots att du vet att det aldrig kommer hända. Du jämför alla killar du träffar med honom nu. Han har redan glömt bort vem du är och du har fortfarande inte kommit över honom.

någon som känner igen sig ? ....


för det är så jag vill ha det.

tänker leva mina dagar i fred, för det är så jag vill ha det.
ingen press eller stress från någon.


MiiGo Ft. Danjah & G Punkten - Fred

rätt keff låt men har fastnat, orkar ej byta låt så den går bara om och om och nu har den fastnat i hjärnan och börjat bli bra..?


3 timmars håltimme @skolan


kul kul jag och maria sitter och softar vid datorerna i denna långa håltimme, finns inte mycket annat att göra.. vi hörs senare!

outfit for today.



ljusa jeans, svart linne m rosett och kofta över sedan på med airmax och varma jackan:D! det duger för en måndag som denna i alla fall för mig yeah.


keep ya head up.


kooontoret!

yeah nu blir det att kolla kontoret. så klockrent!

roligt i webben.

<div><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1637873/images/2012/421778_3477589261028_1310134665_3403282_289566633_n_193469089.jpg" alt="" /></div>
<div><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1637873/images/2012/419138_3477594021147_1310134665_3403290_2118891104_n_193469258.jpg" alt="" /></div>
haha jag, jack och nadja sitter med ipaden och leker lite hihi:D det började med att jack tog fram den och han såg så gullig ut när han satt där så var tvungen att ta ett kort först sedan joinade jag han sen hakade nadja på också;) bilder kommer!;D
<div></div>
<div></div>

ag, jack och nadja hade lite roligt med ipaden idag och lekte litegran haha bjuder:D!

myY dayY shortlyY.

fika m kusse@dellan


shaa! min dag började med att jag vaknade vid tolv, jag duschade snabbt och drog hem till lena och snackade lite. sedan kom mandi och vi drog ner till centrum sedan tog en fika på dellan. efter det drog vi en runda på isen, som var glashal:o höll på ramla flera gånger och måste sätt ut som bambi på hal is xD sedan efter det mötte vi upp nadja en station från centrum och vi gick hem t mig. senare kom mer folk och vi softade hemma hos mig hela dagen. och det blev två stycken gofika för mig idag med tårtor och bullar och jag vet inte vad haha riktigt tjock jag är. bilder kommer btw;) skulle dragit t vårby nu med kellan och träffat lite folk och efter det dragit vidare hem till amanda i hägersten och vi skulle ha tjejkväll men vi flyttade fram allt till imorgon istället. så får se vad som händer idag nudå. pösshej!

andra fikat för dagen, jag vet att jag är tjock hihihi:D

sitter och ritar...?




jomen tjenare! klockan är halv fyra mitt i natten och jag sitter uppe och ritar.. då undrar jag, är detta normalt? ajaja skitdetsamma för jag älskar att rita lika mycket som jag älskar mig själv:D så jag sitter väl uppe ett tag till när jag ändå är uppe haha. har börjat ritat 2pac så ska väl bli klar med den, bild kommer så fort som möjligt:)! efter detta ska jag nog ta och sova. har mycket saker att fixa inför morgondagen, naatti!

medina i mitt hjärta!




godmorgon 14:35 ?

shaa jag vaknade för ett tag sedan efter att ha kommit hem på morgonkvisten efter att varit i solna hos nicklas med kellan och tarek. vi hade i alla fall kul igår även fast det bara blev vi fyra haha. min dag idag vet jag inte  hur den riktigt ser ut, ska väl försöka göra nånting till skolan, har så sjukt mycket inlämnings arbeten, prov och nationella om några dagar.. det här fuckar min hjärna för på detta har jag praktik om ungefär en vecka och jag har änu inte hittat någon praktikpplats.. panik! antingen så ger jag upp mitt letande efter en plats nu eller så är det de ända jag får göra dagarna framöver fram till min praktik. men som jag dock tror så kommer jag inte hitta nån plats så här tätt inpå, så jag orkar inte lägga ner mer tid på det än vad jag redan gjort! ajajaj vi hörs senare.

utgååånggg tagga haffla!

nu är det utgång som gäller, tagga!! bilder kommer senare;))

ut och möta folk!!

nu ska jag möta upp filip och tompa denna fredagskväll sedan dra vidare in mot staden och möta upp annat folk. vi hööres!!

att umgås med de bästa folket ger roliga stunder.

sitter hemma på middag med maen, jolly, sangram, och mamma och dud vad man kan ha kul vid matbordet då, vi vuxna människor leker vid matbordet.. vad ska man säga hahaha!!

rätt mätt !


tog en sväng på tikia med amanda och nu är man galet mätt sådär enkelt.

idag är det freedaag!


goodmoorgoonn! nu ska jag ge mig iväg mot skolan. kortdag idag går till halv tolv, det är skönt. sen blir det att vänta tills kellan slutar sen blir det åka och fixa grejer och senare kanske träffar lite folk och till sist haffla;D

bakar muffins mitt i natten!

shaaa! kom precis hem och kände att jag var sugen på muffins och vad gör jag nu, jo står och bakar såklart! vad gör man inte för att få muffins, det är fan det godaste som finns!!:D

ut på kvällsprommis

nu blir det ut på promenad med tompa i kvarteret, alltid lite skönt med kvällsluft;D!

rolig väckning imorse..

det här vaknade jag till idag..
-"nu passar det att vakna va skitunge?" fulgrimars*

min mamma i sina bästa dar, hahahah:D

enkelt. musik i mitt hjärta!

Sean Paul - Get Busy

Million Stylez - Miss Fatty

godmorgon!

jag vet inte om man kan säga godmorgon när klockan är över ett på dagen, men jag vaknade i alla fall nu och det är morgon för mig:D vet inte vad jag ska hitta på en torsdag som denna, ska väl hoppa in i duschen nu sen får jag se vad som händer idag. pösshej!

kom hem -> sova direkt

shaa kom precis hem efter att ha varit i solna med mackan, kelly och jonte sen taggade jag och bror med sista tuben hem och nu är jag faktiskt riktigt trött, no school för mig imorgon också, catching! så nu blir det direkt att sova sen ta en feet sovmorgon imorrn  yeah;) peace naattii!
bild på kellan från igår haha yeahh buddyyy!

utgång!

shooo nu blir det att dra ut efter att ha varit med mami litegrana, pöss vi höres!
btw, gammal bild:P

sommarplaner redan?

jag och brudarna ska på deluxecamping i sommar i alla fall:D!

grattis mamma!

det värsta som finns är att se dig gråta, jag vill jämt se dig såhär glad. du är mitt allt även om jag gör dig besviken ibland så ska du veta att jag alltid kommer älska dig min glädjespridare du är värd guld. grattis på din dag mama!♥

seg dag i skolan.


tjenixeen! har kommit hem från skolan för en stund sen gick lite i Nacka forum också med Amanda och maria. min morgon började med att jag färsk de mig, inte så ovanligt dock.. men satte barabpå mig snabbt och gick t bussen och kom faktiskt bara en kvart sent idag. men innan jag gick hemifrån hann jag inte tänka efter hur jag mådde och lämnade överhuvud taget alla tankar bakom mig. så när jag kom till skolan insåg jag att det var idag vi skulle ha muntligt prov i historia, jippie det var man ju si-sådär förberedd på.. så det gick väl inte så värst bra.ena anledning var då att jag helt hade förträngt att vi skulle ha detta prov och andra anledningen att jag är helt sjuk, känndes som mitt huve var i golvet, mitt huve var så tungt av huvudvärken och näsan som bara rinner och rinner, mysigt. i detta var det inte lätt att konsentrera sig på historian i sig, såmjag antar att jag kuggade rätt hårt, men whatever, historia är inte hela livet.

i need dollar.

störtskön låt:)!

EMIS KILLA VS. ALOE BLACC - I NEED A DOLLAR REMIX

@kellans place

tjuuuh! sitter hemma hos kellan, hon har precis hoppat in i duschen så bajtade hennes minidata för en stund. har precis färgat hennes hår. det ska bli rött och hon skriker från badrummet att det ser ut som att hon mördat någon i duschen haha. hoppas det blir bra den här gången, nizan-frisör är i farten. när någon sätter ansvaret i mina händer är det på deras risk eftersom jag varnar dem innan;) mohahha. ha det bäst vi höres!
gamla tider, glad för vår vänskap är tillbaka igen min kära broder!


första dagen i skolan på över en vecka

shaa! imorse tog jag mig upp rätt tidigt för att åka t skolan. back to hell, säger jag bara. fast jag är i alla fall glad över att min skola är rätt så chill. började dagen med vikarie på naturvetenskapen kl 10 och vi fick gå in på datan och bara sitta och softa sedan slutade vi:D haha. efter drog vi brudarr till tikia resturangen och käkade och efter det taggade jag in mot staden med sällskap av amanda som skulle åt samma håll. drog t odenplan sedan mötte upp mio senare och vi bara gick runt och softade i stan i det fina vårvädret idag.. även fast jag hatar solen, men det var fint iaf:)! sen drog hem och käkade med mama och sedan drog till farsan men stannade inte längre än 5 minuter. sedan drog jag och mötte kellan och drog hem t henne.

fast car


Wyclef Jean - Fast Car


@nadjas place

sitter hemma hos nadja just nu, i håller på att göra toasts:D yeah!
drog t henne tidigt imorse, för när jag vaknade och skulle duscha så hade dom stängt a våran el. roligt! så fick gå över t granporten och duscha hos älskade nadja som släppte in mig hihi. och sedan fastnade jag här hela dagen, men det är inget att klaga öer;) får se vad som händer senare!

äckelsol.

jag hatar solen, hejdå!

dax att gå och sova snart? kl 03:57


idag har varit en lång dag fast ändå kort, rättare sagt allmänt seg bara. började med att jag blev väckt av morsan vid ungefär klockan tre på dagen och blit typ bara mer irreterad än glad som jag brukar vara 'på morgonen' när jag vaknar. för det första att man blir väckt. det är aldrig kul, speciellt inte när man vaknar och är fortfarande trött och ville fortsätta sova så kan man ej somna om. för det andra att hela dagen hunnit gått. och för det sista att man får höra att det har varit den finaste, soligaste och varmaste dagen hitills på detta år, jomen tack då vet jag även fast jag vaknade när solen börjat gått ner typ nått sånt... sedan sitter jag bara hemma och softar i min ensamhet och är helt seg. senare mötte jag upp tompa bara för att få någon slags av luft i lungorna och komma ut överhuvud taget. sedan satte jag mig i soffan och värmde mig, för när solen inte är uppe då är det fan inte varmt ska jag säga, även fast det typ var 15 grader varmt idag på dagen så var det -7 grader på kvällskvisten. jag kollade på nått konstigt program med filip & fredrik för att försöka fördröjavtiden lite, men som vanligt bara skit på tv.. jag tar fram min godispåse som nu är slut sedan satte jag mig med ipaden istället och sedan fastnade jag där till nu ehehe så ska ta och sova straxt, naaattii!!

när pistolerna pratar.

När Pistolerna Pratar - Aki ft. Pauline (Prod. Masse)

shooooo brääää!

har bara varit hemma idag och softat, det är tungt det också ibland. sista dagen på lovet kanske inte känns så roligt menmen vad gör man tiden rollar snabbt alltså. lyssnar bara musik och just chill'in. vi höres senare!

naaattti 04:50

nu går jag banne mig och lägger mig, fast är fan inte trött. natti!

du gör mina dagar!!

mama:  hör du vad dom sjunger om broooor
jag:  A H A H A H A !!

och så fortsätter hon sjunga med suis je le gardien de mon frére..
du gör mina dagar, jag älskar dig min diamant mama!



fiestaaaaa.

DJ Antoine ft. The Beat Shakers - Ma Chérie (DJ Antoine vs Mad Mark 2k12 Edit)

Tiësto's Club Life Episode 250 ( Hour 1 )

dagens.

jag blev väckt av mami efter att ha däckat i soffan inatt när jag kom hem, så vi käkar sedan taggar jag t stan och möter upp elena som var typ hur länge sedan som helst jag träffade! vi köpte oss ett fika i lilje och sedan satte oss vid vattnet i det sköna soliga vädret och bara njöt med en varsin varm chocklad som vi chålade lite extra på i affären haha. sedan tog vi liljeholmsrundan, men blev rätt kalla snabbt och hela vändan var isunderlag så vi taggade mot tuben och drog oss hemåt. så nu har jag vart hemma en stund och bara umgåtts med mama och käkat middag och så. nu blir det väl filmmys med mami. pöss vi höres!

gårdagen på akalla-linjen.

igår var jag och hälsa på mama en snabbis sedan drog jag in mot staden och mötte upp kellan och vi drog oss mot akalla-hållet av i hallonbergen där vi mötte upp vanessa och alla andra vi taggade in och softade och väntade på fler då det blev knas och alla tagade därifrån snabbt. vi blev hämtade av mackish och sedan åkte vi runt, stanna på ett ställe och softade sedan hämtade vi upp thaipaj och några. vi åkte runt och sedan hamade vi i rissne efter det började vi tagga oss hemåt.

m som i musik.

toplist Wää
-Mecka zutten idag - Pablito Feat. Graciela
-Rozzy - Skön Kick
-Realistico Ft.Danne,Chrille&DDS-Flummish
-Dani M Nerifrån och Upp
-General Knas - 12/12
-Inna Vision - Irie Insulation
-03 - Hofmästarn & Roffe Ruff - Majorna
-Cypress Hill - Roll It Up, Light It Up, Smoke It Up
-KiD CuDi-Marijuana
-Sukh Knight- Ganja Dub [Dubstep!]
-Bob Marley - Ganja Gun
-Vybz Kartel - Marie
-Eek-A-Mouse-Ganja Smuggling


gårdagen med kellan hela dan varje dag.


shoo igår började det med att jag softade hemma ett tag på morgonen sedan träffade jag lutfu och hans kompisar i hornstull och vi taggade vidare t lilje och chillade där bara käkade donken och så. efter det fick jag sällis t gullmars där jag skulle mött upp kelly men fick åka t stureby och möta upp kellan och tarek sedan softade vi bara där och väntade in nicklas som skulle ta med mat t oss från donken sedan kom han och vi softade ut och käkade haha sedan blev det krig jao hahah. efter drog vi t slussen och fick sällis av alex och vanessa, där vi skulle möta upp mickis men dom kom t slussen tidigare än oss så dom taggade innan och så jag o kellan drog hem t mig och softade istället pallade ej hänga med på haffla. sedan drog vi in t slussen senare å natten och efter ett tag drog vi oss hemåt.

fixisss & trixsisss.


shaa! ska börja min morgon med att fixa & trixa med min skönhet och häsla. ska först ta en frulle sedan göra mina händer hela och rena för just nu ser dom förskräckliga ut. så när jag ändå sitter hemma själv kan jag passa på att se ut som jag vill med min ansiktsmask och se allmänt läskig ut haha;) så det passar lägligt att göra sånt här när man är själv hemma eftersom man inte vill att någon ska se en haha ha det bra så länge, chao!

hallå där kött & blåbär!

nu har jag precis vaknat och ska söka praktik på mitt underbara lov, weywey. i väntan på kellan ska ha piercat klart sig och jalla sitt arsle hem t mig så vi kan fixa hennes lur. sedan blire hälsa på morsan en snabbis idag igen och sednare ikväll dra på haffla haffla;) pösshej vi hörs mer senare!

gårdagen @soofían

shoooo igår blev jag väckt vid tol av idus så jag duschade snabbt och gick förbi mami en kortis´sedan drog jag mig in mot staden och mötte upp ida. vi shoppade lite och jag fick hem ett par nya jeans. eftersom jag kvaddade åtta jeans på en vecka.. vet ej hur det gick till.. :/ men är rätt ledsen över det, eftersom tre av dom var mina favoritjeans. menmen vad ska man göra. ska köpa massa nytt nu ändå eftersom jag rensar ut min garderob och ska byta ut Allt! sen efter vi shoppade klart taggade hon och jag mötte upp kellan i gullmars därifrån drog vi t skarpnäck och mötte upp basse och emelie och drog hem t sofian sedan kom de lite fler och vi softade där hela kvällen. senare tog jag ocj kellan sällis hemåt, sedan chillade jag uppe hemme ett bra tag innan jag somnade igår. men orkade dock inte blogga. ha det bäst pösshej!

RSS 2.0