DavidGuetta.

Time
Do Somthing Love
One Love

centan hela dan varje dag.


tjuu bre. precis kommit hem från centan. träffade nadja, caroo, dimpa, dimander, ralle, chrille, noah, simon. nicenice skrev alla namn för första gången eftersom man inte brukar orka det fast sitter nu och dunkar musik så att grannarna fuckar haha och då taggar man till och orkar skriva med alla haha samtidigt som jag lägger en tanke på att tagga t farsan o hälsa på innan han drar iväg igen t frankrike. pööss vi hörs!

brandalarm i skolan igen haha.

driver inte de är seriöst brandalarm i skolan hela dan varje dag haha sen klagar dom över att när brandbildarna kommer kostar de dom 12 000:-
haha riktiga shonnnoossz dedääärr

solsolsol. e kl ba 7

heeeeej idag ääär d soooligt! :D


gammal fast bra.


It's hard to forget someone who have gave you so much to remember.


tjuusään! toppedag m de bästa, förutom att de vart jeffla kallt ute idag senare på dagen. var i skolan och hade halv matte lektion, mediakunskap och en håltimme på 3 timmar då jag taggade t nacka forum o shoppade sen drog tbaka t skolan och hade spanska. fick tbaka mitt prov. fick exakt ett poeng över ig haha vet inte om jag så nöjd men jaja vad gör man. efter taggade jag t centan o träffade nadja, carro, dimi, lovisa och massa roligt folk. kom precis hem m habibti och ska käka wok m nudlar muums på det. vi hörs senare pöös!

-

I was thinking about him, thinking about me, thinking about us, what we gonna be.

it snowing in the end of mars.


tjuuuh det funking snöar ute fortfarande shuukt asso. jaja slutade tidigt idag har vart på museum m fotoklassen rätt chill och nu ska jag snart iväg t habibti sen ska vi t nacka med några kanske senare. vi hörs senare!

Ballar Av Stål.

shooo kom precis hem från att ha mött upp arri i centan. nu kollar jag på Ballar av stål med mami. vi hörs pöös!

my dayyyy.

tjuuuh! idag taggade jag t skolan och hade foto efter det träffade jag ada vi var ute ett tag sen blev det att tagga hem t han efter det taggade jag t gullmars för att träffa arri och några sen nu e jag hemma. pösshej. vi hörs mer senare!

when life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

godmorgon! yttligare en dag att leva upp till. ska snart tagga hem t farsan sen kanske de blir skola en snabbis i eftermiddag. efter det får vi se vad som händer. peace and love!

ge mig en önskan och låt den bli sann.

det jag önskar mest, ge mig en önskan och låt den bli sann.

ttaaaagga ttiiiillllll nunu.

Klaas Feel The Love Original Mix

vill bara spola tillbaka tiden och göra allt ogjort men det går inte måste fånga dagen och leva med det !

igår saggade jag hos nadja och jag skojar inte feedt tidigt. för jag var på depp hela lördagen och jag o habibti bara myste hemma, älskar dig! idag så vaknade jag upp med habibti och vi taggade t centan o mötte upp massa roligt folk. alicia och carro hänkade t nacka och vi var där ett tag sedan taggade vi vidare t donken och var där ett tag och nu e jag hemma och chillar galet men har vart en shukt seg dag idag. ska t älskade mami idag, saknat hon. peace and love!

deknas.

depp hela helgen lång.


 

förlåt kelly. det var verkligen inte meningen att det skulle bli såhär. det minsta jag vill är att såra dig och att vi ska bli ovänner och tappa kontakten. jag mår verkligen jätte dåligt av det som hänt.

låten är t oss börjar gråta när jag tänker på allt.

gårdagen kortfattat.

shoo igår va jag med kellan, kevin yasse i lilje sen taggade vi t nacka och vi slagga över där. idga tagga jag med kevin t stan en snabbis sen mötte jag upp nadja o vi taggade t centan o mötte upp nåra, senare tog vi en promis med robban och nu dunkar vi musik hemma och gör i orning oss och snart blire utgång. pöss vi hörs!

fuck alla katter jag är en tiger.


shooo breee alla katterrr! :D idag är det rätt fint väder m sol o de man blir ändå fedt glad av vädret när man kollar ut på morgonen, härligt härligt. nu har jag precis vaknat o ska börja fixa mig. blir nog att träffa kellan hilda o kanske nåra till vi hörs!

nattiiiii.

nu ska jag sova första gången på ett år innan kl 2 imponerad av mig själv, jag börjar bli duktig när de gäller sömnen bortsätt från igår :D btw nedjat är dum. godnatt!

sagan som började med det var en gång.


It's hard to give up on something you cant stop thinking about less than one day.

hejhej idag är jag tråkig blev fett depp när min lärare la fram ett prov fraamför mig när jag kom t skolan idag lika sen som vanligt. jag brast ut ungefär;
"VAAA DRIVER U ÄR DET PROV IDAG?!". och ja, jag chansade på allt, då menar jag allt och jag lämnade halva provet med tomma rader, toppen! det gick så jeffla dåligt att jag inte ens kan förklara. fuck it. jag skulle inte gått t skolan idag. de började bar med den kaos morgonen så jag borde fattat vad som väntade min dag.. sen nu när jag kommer hem ingen kan göra nått o alla är lika tråkiga som mig. tråååkdaaag dethär! vi hörs senare. peace and love!

roligtroligt fast nej.


vaknade nyss, och det kan man verkligen säga jag vaknade till på riktigt efter att de fucking tjuvalarmet gick farsan satte säkert på det för att jag skulle vakna till idag eller.. roligt roligt. att springa ut bakvägen runt hela området för att låsa upp o stänga av fittljudet som lät over hela dalen! en dagens outfitt innan jag taggar ut, pösshej!

good night sleep tight.

nu äre slut skrivet för idag, nattinatti!

LulleBror.

shooossäään snackar med Lulle i webben och har gjort det nu i typ 6 timmar haha härligt härligt :D kommer nog stanna uppe hela natten med ett trevligt sälskap t bror. pöööös!

mitt land.


Lulleilur.

shooo bre! har precis kommit hem från en långpromaned såhär på kvällen med Lulle i lur som höll mig sällis. skulle från början bara t kusse som bor granne och sen blev det att gå några extra varv;) och fick ett par byxor med mig hem. svär idag vart fiinaste vädret och jag hade mina bruna skinnjacka sen när jag skulle t kusse en snabbis nu på kvällen var det tjockt kallt så tog min fjällis, och den är verkligen sköönaste jackan pågud, har inte haft den på shuukt länge och känner att jag verkligen saknat den fast att jag sover med den varje kväll höhö. men ibland bara hatar jag den och vil stycka den, men så är det ju med kärleken, eller hur?;) i love my fjällis!:D ni får bild från nu, ser allmänt fucked uu ut men who cares. ha det, så hörs vi!






baka chockladbollar pra krejer de!

nu ska jag tagga t amanda o vi ska baka chocklad bollar så ska  ta med lite havregryn o smör mihihih. pöös vi hörs senare!

facelook from today.


oridigerad. bilder på dagens outfit kommer. pöss!


-


Ta inte kärleken för givet, för snabbare


än du tror är allting rivet.


godmorgon våren!


tjuussän! våren är här och sommaren påväg! idag blevre skinjackan på igår tvekade jag för de var rätt kallt men idag är det strålande sol och jätte varm :D har precis vart i stadshuset m manders maria o grabbarna vi fick in oss o flarra kaffe chocklad o kakor o de haha. ni får en dagens outfit också;) vi hörs pöös!

 


loveyaguys.

 


hällue! har vart med habibti på fördagen sen taggade vi t centan o mötte upp fanny o anna. vi var kvar där t sju sen taggade vi hem t mitt tomma hus yeah och var där ett tag men efter det taggade vi ut o mötte upp arijana och kevin en snabbis och ska nu tagga t habibti snart. pöss!

beggin you.

Madcon Beggin you


Oooh
Put your loving hand out, baby
I'm beggin'

Beggin', beggin' you
Put your loving hand out baby
Beggin', beggin' you
Put your loving hand out darling

Ridin high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end

[ Yosef Wolde-Mariam / Critical ]
So why anytime I bleed, you let me go
Anytime I feed you get me know
Anytime I see you let me know
but,I plan and see just let me go

I'm on my knees when I'm (begging)
Cause I don't want to lose (you)
I got my arms on spread
And I hope that my heart gets fed, matter of fact girl I'm beggin...

[ Tshawe Baqwa / Kapricon ]
Beggin', beggin' you
Put your loving hand out baby
Beggin', beggin' you
Put your loving hand out darling

[ Yosef Wolde-Mariam / Critical ]
I need you, (yeeah) to understand
Tried so hard
To be your man
The kind of man you want in the end
Only then can I begin to live again

[ Tshawe Baqwa / Kapricon ]
An empty shell I used to be
Shadow of my life was hangin over me
A broken man that I don't know
Won't even stand the devil's dance to win my soul

[ Yosef Wolde-Mariam / Critical ]
Why we chewing? Why we chasing?
Why the bottom? Why the basement?
Why we got good shit don't embrace it?
Why the feel for the need to replace me?
You're on the wrong way track from the good
I want to paint in a picture telling where we could be at
Like a heart in the best way should
You can give it the away, you had it and you took the pay
But I keep walking on, keep opening doors
Keep hoping for that the door is yours
Keep also home, cause I don't want to live in a broken home, girl I am begging

[ Tshawe Baqwa / Kapricon ]
Beggin', beggin' you
Put your loving hand out baby
Beggin', beggin' you
Put your loving hand out darling

[ Yosef Wolde-Mariam / Critical ]
I'm fighting hard to hold my own
Just can't make it all alone
I'm holdin on, can't fall back
I'm just a calm 'bout to fade to black

And I can't come home
You call and I can't come home
You call you can't come home
You call and I can't come home
You call

[ Tshawe Baqwa / Kapricon ]
Begging, begging you
Put your loving hand out baby
Begging, begging you
Put your loving hand out darling

Begging, begging you
Put your loving hand out baby
Begging, begging you
Put your loving hand out darling


butterfly fly away.

morninggg! har precis vaknat nudå, skönt. det är rätt okej väder idag ute men inte stålande sol. får se vad jag hittar på idag på en tråktisdag och alla föräldrarna ska iväg ikv så kan tagga ditt o göra nått sen kanske;) jaja får se, nu ska jag käka pepparkaka t frukost :D vi hörs senare!

nattinatti.

andra gången jag använder min cam haha dede pra krejer saknas bara att jag ska bli bra på bild ;) fast eftersom jag är snyggast i stan såhär på kvällen så strålar det ju bara från bilderna eller hur?;d nog om hur snygg jag är, för nu ska jag ta min skönhetssömn. pöss och godnatt!






den hårda sanningen.


Jag är blind för killen som dör för mig,


men jag faller för han som kastar mig




sun is up.

INN  Sun is UP

godmorgon!

godmorgon har precis vaknat och ska dra t paba straxt. sen blire journalistk. pösspöss!

my day shortly.

tjuuue! har spenderat hela dagen med min habibti från morgon t kväll. imorse va vi hos habibti sen taggade vi ut o mötte massa folk senare på dagen. vi var på donken m anton, noah, crille, janina o nåra och noah halka o hans bricka bara flög och hela colan åkte ut hahha såg så roligt ut. efter det satte dom upp en halkrisk-skylt exakt där han halkade, så fuullttt hahah. på kvällen var jag hos habibti vi kollade solsidan och andra filmen av män som hatar kvinnor' vet inte vad den heter:p jaja ska snart dejta kudden, pöös natti.

solsidan.

nu blire solsidan m habibtiiii! vi hörs senare!

haaaabbiiibtii♥

nu ska jag precis gå t habibti o fiirra! pööss hörs senare!

what have I done with my hair?


abåå mitt hår är kaossz! det ända jag kan göra är att blama mig själv.
det började med att jag började platta mitt hår, jag plattade mitt hår konstant varje dag från 2007 till 2010 nästan fyra år. ett tips gör inte som jag! håret slits jätte mycket när man plattar håret. fast det största knaset är inte att jag plattat håret så att mitt hår blev såhär slitet som det är nu, utan när jag färgat mitt hår varje månad under tre års tid och specielt från svart till blond fram och tillbaka ett antal gånger, blekning är det farligaste för ditt hår!
nu kan jag ju vara såhär lagom glad och nöjd över min bahandling för mitt hår, dock försöker jag bygga upp håret igen, men det är svårt. tro mig det går aldrig att återställa helt som förut. så lyssna gör inte som jag gjort, det är rena tortyren för ditt hår och för dig själv i längden.

03:03 soovvaaa.



tror jag snart taggar i säng, nattinatti!
btw, dagens outfit.
tröja - H&M
jeans - veromoda


Like I Love You.

R.I.O. Like I Love You


JcStyle.

såhäär nice eller vad?;)


från dag till dag.


shoossään! idag är det häärligt soligt väder i jämnförelse med igår då det var snöstorm, knaas! roligt att läraren kommer och säger att man har massa rest uppgifter jag inte gjort precis innan helgen o ber mig bestämt att göra dom, så nu sitter jag här, inne, o tittar ut i det soliga fina vädret. jag älskar mitt liv! det går framåt också med pluggandet.. en stor inlämningsuppgift jag skulle skickat in för nåra månader sen hade jag skrivit rätt mycket på o la faktiskt ner tid på det, och nu är det helt bort jag sitter o letar igenom hela dator, men nej, det finns ingenstans!! så just nu har jag ett tomt word-dokument framför mig, toppen! vi hörs senare.

frulle.

godmorgon! vakna för nån timme sen och har precis duschat och käkat frulle.
vi hörs senare!



favorit! musli, banan, russin, med kanel.


03:30 good night.


pokemón.

tillverkarna av "Pokemón" dog idag i Japan. Kopiera detta till din status om du vill tacka dom för din grymma pokemonbarndom!



fan vad jag kommer ihog när man var lite och höll på med dedär små figurerna och korten. och annat när vi ändå är inne på pokenón så kan jag säga att vi kollade på d i skolan typ igår tror jag, där nåra hade gjort en egen pokemónfilm men döpt den till pukomón. den var shuukt sköön hahha. jaja nog om pokenón ;)

tråktest för jag har tråk.

1. Vem ringde dig senast?- amanda

2. Vem ringde du upp senast?- kellan

3. Vem fick du ditt senaste sms av?- fopply

4. Vad står det i ditt sjunde intagna sms?- blev tagen av snuten därför jag inte svarade

5. vad står det i ditt artonde skickade sms?- jag är i plattan nu kom

6. När var din första kyss?- dagis?xd

7. Hur gammal var ditt äldsta hångel?- 20

8. Hur många seriösa förhållanden har du haft?- 4/ 5

9. Hur många oseriösa förhållanden har du haft?- ett typ

10. Vem kramade du senast?- nadja

11. Saknar du någon speciell nu?- yaa!

12. Har du svårt att bli kär?- halft

13. När kysste du någon senast?- igår

14. När fick du en komplimang senast?- idag ;)

15. Har du träffat nån internetperson någongång?- yapp

16. Har du baxat nått någon gång?- ja

17. Vad för något?- kläder, skor, godis, smink, dricka

18. Har du druckit alkohol?- ja

19. Var det gott? ya ?

20. Har du rökt?- ja

20. Var det här kul?- nej haha


Where You Wanna Go.

Mischa Daniels Where You Wanna Go ft J-Son (Radio Edit)
TAAGGGAA TILLL NUUU!

shop t ya drop!

häällue! har precis kommit hem från stan och klart fick jag med mig något hem. bortsätt från två klubbor i jackfickan köpte jag ett par jeans på veromoda. as snygga, love them! bild kommer senare. pöös!

det snöaaaar i mars!


shoosään var precis ute med nadja o mötte upp linnea o det snöööar!


YOU DECIDE YOUR OWN RULES.

tjuuh är med habibti myyyyyyyyyyyyys :D
vi gluffaarr koko-muffins, me love! hörs senare


nattinatti.

ska ta en dusch sen blire dejta kudden. natti bloggen!

SPAAAARSSMERRRR!

VAD FAN ÄR FUCKING FELET??! min fucking facebook funkar inte!! det står endast:

"Det går inte att komma år kontot just nu."

jaag fåååår sppaasmeeerrr ;@

hejjagharbörjatlagamat.

jag börjar bli kock hemma asso andra gången nu jag ska lagat mat hemma B-)
vi hörs senare!

tufftt hahha.

fucking tur den där lillen har.

can't find my way home anymore.


idag vare SYV och möten o de. sen träffa habibti snabbis, hörs senare!


WHATS CRACKIN OVER THERE?

tjossaan! har precis kommit hem med habibti. tidigare idag på förmiddagen träffade jag kellan o vi var förs i nacka sen taggade vi t mig o fixa hennes ipod o de. senare taggade vi t centan där träffa jag nadja o massa folk. vi drog vidare t stan o var där t sju. efter det taggade vi t centan o va där med annat roligt folk resten av kvällen. zagora, george med fler. tack för en rolig onsdagkväll;) nu ska jag minsann ta något att äta efter en lång dag utan mat, så nu blire bulgur kyckling med curry chaao!

anything you can do, i can do better!

shossäään alla glada! är med habibti och vi har nyss käkat whey! nu dunkar vi musik delar med mig;) pöös!

Rapture (Avicii New Generation Radio Edit) Nadia Ali

wheey.

sitter på journalistiken med anna och har gjort det nåra timmar nu och mitt word-dokument är fortfaranade helt tomt.. toppen(y) jaja ska nog tagga o träffa habibti snart så får vi höras senare!


gamla bilder från över ett år sen bjuuder ;)


MIN UTFÖRSÄLJNING! | http://dmlsaljer.blogg.se

http://dmlsaljer.blogg.se

KOLLA IN MIN UTFÖRSÄLJNING.
massor av fina kläder till bra priser. allt är oanvänt!

http://dmlsaljer.blogg.se


dö HETA kilklackar!



hitade dessa shuukt snygga skor som finns inne på Brandos.se och som är designade av Kenza.


Bang Bang.

Dr.Dre Method Man Redman Bang Bang


♥♥love leggins!!♥♥


jag kan ha hur många leggins som helst verkligen! mönstrade som omönstade, jag älskare!


EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG.

godmorgon har precis vaknat och funderar över om jag ska t skolan idag eller inte, tror att det inte blir så:) vi hörs senare!

nu blåser vi sverige.

kollar på nu blåser vi sverige och käkar jordnötter och popcorn vi hörs senare!

-


det finns alltid lite ärlighet bakom


”jag skojar bara”.


lite kunskap bakom ”jag vet inte”.


lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och


lite smärta bakom ”det är lugnt”.


gammal fast tung.


party party party.










godmorgon bloggen! har precis käkat frukost, yeah. vaknade ungefär ett idag för igår blev det sent. först igår mötte jag upp angelika o amanda i stan. efter det träffade jag kellan, valle och gerry och vi åkte t liljehoömen sedan taggade jag t anna och vi taggade in t stan och mötte emelie, ina o de. sedan vid åtta tiden taggade vi mot next generation festen och väntade där på arri och alla. pöös, vi hörs senare!

AGAINST ALL ODDS.



nu ska jag t stan och möta upp aengelaka o de, får se vad vi hittar på:)
senare ikv blire club next generation med anno o nåra:) vi hörs pööös!

nattdax 03:00


som vanligt nattdax vid tre (; good night sleep tight.


under ytan.


hemma i sthlm.



shooo! hemma i sthlm igen, borta bra men hemma bäst, mitt kära sthlm!


nyköping.



shossään! idag blire att tagga t nypan för att träffa äläään som slutade i
klassen för en månad sedan saknaden är stor. taggar ditt med folk sen blire
feeest in da nyköping. peace and love!

noooo t slask!


jag funtade imorse att ta skinnjackan, fast nä. vinterjackan på, och tur det för idag var det feting snöstorm.
och snön har börjat smälta, det gillar vi inte! snön ska va kvar eller så ska den vara helt borta! inget slask tack.
ska in i duschen och ta ur min hårfärg om ett tag sedan efter det blire nog att sova, natti natti!

färga håret.



just nu ska jag färga håret. konstigt dedär att jag har behov att alltid
färga mitt hår helt plötsligt mitt i natten, ja vi får se hur det blir. bara det inte blir som förra gången då det var så mörk så jag inte såg vad det stog på färgburken så det blev helt fel färg. haha jaja walla vi hörs!

ny header.

alla mina gammla headers..







NYAA!:)


2getha baby


spanska next


har spanska nu och slutar fem kul liv :)


depp.

deppdag. började med den här låten. när jag satte på ipoden på bussen och slumpade låtar kom den här upp, gammla minne dehär. blev depp då.

Exitus Sprayburkshistorie

skolan.




ta det lugnt.


jackan har kommit!


yääs feedt glad, idag kom min jacka så vart och hämtat den. pöös!

hahah sköna grabbar dedär.

spola fram t 2min  hahhahhaha
jag vet att den är rätt gammal nu dåra men ändå. eller typ nån månad sen haha jaja. funtar på att börja lägga ut roliga klipp på bloggen. man måste få roa sig lite ibland faktiskt, även här. så jag vill dela med mig av det roliga:)

dede 66yyy mf'sszzz


vad händer sexy mf's? själv gör jag inte så mycket just nu, amanda har precis dragit. vi möttes på bussen idag vid 12 tiden och har vart med varandra hela dagen. vi hörs senare!

-

skratt, tårar och lek
ångest, vänskap och svek
lycka, familj och strider
men ändå det var våra tider! ♥

my day shortly.



shossan! vart på riksdagen idag, whey lagom ruligt. sen har jag vart med habibti hela dagen t kvällen som gick för ett tag sedan.  det börjar bli nattdax, min gammla vana, alltid nattdax vid 03:00 natti!

gammal fast tung.


semlans dag.


sunshine.

idag är det strålande fiiint väder med sool o de :D feedt glad vet inte varför, jag tror jag inte mår bra eller så börjar jag bli normal?;o nu för tiden börjar jag bli trött vid 2-3 tiden och blir glad av sol, ohemge, detta är inte jag! jaja i ala fall, idag gillade jag att se solen! pööös ha en bra dag!

good night sleep tight.

nu ska jag dejta kudden för första gången i mitt liv känner jag mig trött ? antar att det är så det ska vara så äntligen kan man få känna sig lite normal på något sätt iaf. jaja walla natti natti bloggen!

kattigaste.

heej jag äär käär i dessa kattiiga linser!;)
-funtar på att köpa?

min skolfria dag.



såhääär sköönt att slippa skolan ibland asso spec när man imorrn inte heller ska t skolan era söta babianer vad jag gliider. nejdå i alla fall idag har jag spenderat halva dagen till att sova eftersom de inte blev så mycket sömn under lovet sedan andra halvan av dagen spenderade jag i stan och träffade på gerry som sedan jag var med och mami klart på hennes dag. och nu slog det mig, läxor, just det -så varé ja.. dom har jag inte hunnit gjort, som vanligt dåra. får fixa dom någon annan gång nu ska jag mysa sista timmarna av hennes dag med min underbara mama! pöös!

akta dig för eld och djupa vatten.


dagens outfit.

dagens outfit kommer bild på senare;)
kan sålänge skriva vad jag har på mig;
en brun tröja från gt, jeans från saras, korhalsband, möössa:D

no school för mig idag.


godmorgon har precis vaknat, ingen skola för mig idag.
ska tagga t stan snart vi hörs senare!


hahah 100 afrikaner

hahhaha sååhäär sköön dom sista bäästa

grattis mami på din dag!

♥ te amo mami ♥ te amo mami ♥ te amo mami ♥ te amo mami ♥
ett stort grattis t min älskade mamiii!♥

gillar dethär med nattdax 02:30

känner att jag alltid säger godnatt t bloggen vid halv tre eller tre på natten.. haha har väl blivit en vana. tror det är en dålig vana. skulle behöva sova lite mer om nätterna kan jag påstå. speciellt imorn då jag ska upp och göra överraskningsfrukost åt mami. fast större risk att hon vaknar före mig nu, så ska snabbt i säng. nattinatti!

el amigo de infancia!

el amigo de infancia!  el amigo de infancia!  el amigo de infancia! ♥
el amigo de infancia!  el amigo de infancia!  el amigo de infancia! ♥

Jag ska göra dig stolt mamma, du ska få se vilket barn du har fått!

tjuue! har kommit hem från en dag i stan med de saknade undebasaste! senare taggade vi t centan o va där nästan hela dagen. vill inte nämna hur bra det gick på bussen idag haha. efter att centrum stängde taggade vi som vanligt t solariumet o dunka musik o hade skoj;) nu har jag precis tagit en kopp te med mami jag älskar hon och imorrn är det hennes dag och jag ska göra den t den bästa! så toppen att jag är ledig imorgon också, såhär en extra dag på lovet:) pöös!

ser en vän.


mot centralen

gammal bild bjuder (;

nu taggar vi mot centralen för kussseee ska hem;( sen blire träffa min saknade babysaarrr nadja och carro. hörs senare!

02:30

nu är vi två trötta cheyer som sitter med varsin data mitt i natten och ska upp tidigt imorrn, så snart blire dejta kudden. natti natti bloggen!

nadja wannabe nadja


pågud nadja "soffliggarn" durango är
wannabe nadja ali haha sväär såhäär lika o de

tagga till.

Timebomb Trifo Remix Laidback Luke


längre 10 min electro house mix 2011

goodaste mat!




shoooo har precis käkat goodaste! kykling, nudlar, jordnöttsås, banan, kokos o massa  muuums! bild kommer, vi hörs senare!

feeeettt.

gammal bild hahahah väcker minnen

igår var inte min toppen dag dirr, trååkigaste seega fredag jag vart med om på läängee.. jaja kul folk iaf mackan, joel, simon, kellan och angelika:) i alla fall idag taggade jag o kusse t dalle och kevin sen va vi med amanda. nu e vi hemma och ska kanske senare ut med nadja o nåra. pöös!

It's hard to give up on something you cant stop thinking about less than one day.

tjossäään alla glada! idag vakna jag rätt tidigt med min älskade kusse vi taggade ut sen in mot stan och åkte runt t f o massa sen nu har vi prcis käkat och nu blire vidare mot kellan som äärr feedt saknad efter att ha vart borta hela lovet, hörs senare peace and love!

älskaar min nya jacka!:D

heeej jaag älskaar miin nyaa skinnjaacka!
och jag är typ normal och skriver såhär kl 3 mitt i natten att jag älskar min nya vår jacka jag köpt idag haha jaja hejdå och natti på er!
bild med jag i jackan :DDDDD hapyfaceeee

i need a doctor.


nybakta choklad chips.

vi sitter o mumsar på nybakta chokladchiiips muums!
lägger in recept senare.

barnvakt.

är barnvakt åt världens söötaste med den bäästa, vi hörs senare!
citat från gullungen:

J: nizan, du är som solen. du bara lyser.
nizan: nej vad söt du äär!
(senare i soffan)..
J: jag vill ligga med dig.
nizan: hahha knas
J: lägg dig, jag vill rida!
nizan: hahahahah
J: jag gillar att slicka
(misstolk)
allt o de på samma kväll, blir lite fel när man
sätter ihop de roligaste citaten.. hahha

nyvakna.


tjuuuh! nu har vi precis vaknat o ska fixa oss sen blire ut, vi hörs senare!

somnproblem!

hej jag kallas nizan och har jätte sovproblem! hejdå.

body so perfect♥


shop til ya drop.

har shoppat idag, lägger ut bilder senare, pöös!
jag vet fiin kombination av grejer haha jaja:)

- klocka

- röd/orange magtröja

- nikejacka (beställt)
- converse (beställt)

- vårjacka m päls
- presenter

kusse♥

efter att jag och ida var i stan mötte jag upp min kusse som ska stanna t söndag. vi har vart i stan hela kvällen och precis kommit hem o käkat hemgjorda hamburgare, och nu ska vi käka nybakade muffin och kolla film. bilder kommer. vi hörs senare!

pass på rubrik.

ida sov hos mig inatt men vi var dock uppe hela natten så ;)
vi taggade in t stan, bilder från tidigare kommer! pöös!

ruuuligheterr.

hahhaha bara för att vi har ruuligt.

hemma från vända i stan.

tjossääään folket! har precis kommit hem med ida med mig vi har vart lite överallt idag. först i centan, sedan tagga vi t stan och åkte runt. efter dt mot lugnet efter det t papi o nu e vi hemma hos mani och chillar galet. pööss vi hörs senare!

roligt citat från idag:
nizan: vart är min mobil?:o (panikslagen)
ida: jag gav den t dig förut ?
nizan: svär jag har den inte! vafan ären?:o
tjej brevid: där är din mobil om det är den du letar efter.. (pekar)
nizan: (tittar ner på mobilen som sitter i stöveln mot benet)
KNAAAAAAAAAS HAHAHAHAHAH

i wanna feel it ohh oohh

är med idaa den bäästa o vi dunkar musik yeah;D
vi ska snart tagga ut, vi hörs senare!


frulle nästa.

godmorgon alla glada! nu ska jag precis käka feeta frullen, vi hörs senare!

nattinatti.

-natti nu ska jag minsann försöka sova.

RSS 2.0