Solat sen grönan

har vart med kellan tre dar, slagga två nätter i hennes tält brää x) igår solade vi hela dan och jag blev kräfta xD jag är helt bränd o röd hahah men skönt vare iaf!
idag va jag på grönan med nadjus som jag inte träffat på typ en månad ;o saknat henne grymt.


dålig bild javet, ilu ♥

bilder från märsta jaoo

hmmm.....

heej bloggen!

Javet inte vad ja ska göra idah men får väl hitta på nått ( ofc) , men deh eä en blåsig dag i dag o klockan äe kvart i åtta ( hehhe vaknade lite tidigt bara :D men i allafall ja o broshan o linniz va ute men båten igår deh va FUN! o vi badade , ja trodde deh skulle vara kallt men jah hade fel deh va shiit varmt:) men nu ska jah nog såmna om föör eä ganska trött host**..

jah tror jah somnar av den här låten!
/A

tältar med kellan!

jag o kellan ligger i tältet o myser bree xD vi har kollat på matchen o spanien van med 1-0 mot potugal! Spaaniieen shaalalaala! :D nu är vi typ uppskrämda av gubben jaoo fett skarrig! pööös på folket.



kolla mig i ögonen

Kan du kolla mig i ögonen och säga att du älskar mig

Älskar mig dina läppar kan du bara le för mig

kolla mig i ögonen och säga att du älskar mig

Älskar mig dina läppar kan du bara le för mig x2

Ah kan du bara le för mig, ah kan du bara älska mig

Älskar dig, älskar dig så mycket jag fattar ingenting och jag pallar inte trycket. Ute i atmosfären krossa alla känslor. ta hand om den du älskar det kan även bli din skjälord. Annars säg mig vad händer, annars jag vill känna dina händer. Kan du komma hit, kan du komma hit, kan du komma hit så jag får känna på din tis, ah så jag får känna på ditt hår, ah så jag får dofta din parfym, åh så jag får ligga lite lågt, åh så jag får känna på ditt lår, åh kan du komma hit, kan du komma hit. Kan du kolla mig i ögonen och säga att du älskar mig, kan du göra det här för mig. kan du göra det här för mig, en gång till


köpa mini plattång ?



någon som vill köpa en oanvänd mini plattång?
mini styler melissa, svart, 150:- värms upp på bara några sekunder
o är jätte bra och är smidig att ta med. 20cm lång och 1,5 cm bred.
ligger ännu kvar i kartongen

 


hemma igen

shaa nu är vi hemma från åland. borta bra men hemma bäst, jag länktade hem sista dagen faktiskt fast vi bara var borta i knappt fyra dagar.. liten stuga, delade säng med mandis, myror i sängen, men bortom dt så hade vi jätte mysigt:) sofia och hennes kille kom över midsommar och på kvällen gjorde vi en brasa och satt där till morgonen men blev myggbiten då förstoss menmen. tog typ nästan inga bilder.. menmen













förvånade, men jag är fortfarande med manda när vi kom hem så vi har vart ute sen nu har vi kommit in o myser med popcorn och läsk i sängen och kollar film o hon ska slagga x) imorrn drar jag ut t kellans landsställe på ingarö, så hinner kanske inte blogga nått. men ha dt bra folket! pok<3



åland över midsommar

ska t åland nu ock kommer hem t söndag kväll.

har blonderat håret igen, bilder kommer!
Pöss

  
saknar nadjus grymt!

Kelly Hära

Tjabaa! Kelly hära. Nizan står brevid mig och vet nt va hon ska srkiva så jag skriver ;D
Hon slaggade hos mig igår så vi grillade körv, gött gött ;p Sen hittade vi en boll som vi lekte med :D hahah. Ne men sen var vi ute hela kvällen och typ tog lite bilder och kissade  i skogen xD HAHHA! xD
Sen idag har vi solat o badat najjsigs I know ;D Sen snart ska vi dra o käka.

www.kungkellan.blogg.se  lääs :D
Pussar!

haha gammal bild på oss (:


bilder





inga är ju typ hemma, fett trååk. men har vart med mandis varje dag och vi har cyklat runt på sparkarna så är helt slut i benen nu jaoo x) vi spraka till mölnvik häromdan och köpte ansiktsmasker, fot scrubs och hand-behandling så nu luktar vi gott och är alldeles lena. Detta ska vi minsan göra om!

tråkigt väder..

häällue på er alla! idag  fick vi äntligen tillbaka solen efter flera
gråa och regniga dagar nu i börgan av sommaren. Så idag har
vi solat hela dagen och bara njöt av värmen som kom.
Pösshej älska låten, kommer lyssna sönder hela sommaren! :D



vi just nue;P



vad tycker ni om Kissie?


vad tycker ni om Kissie?

måste ha!

behöver nya jackor och funtar på någon av de hära,
eller så kanske jag köper båda :) har ännu inte inskaffat någon jeansjacka,
så det är något som saknas i garderoben och den andra måste jag bara ha!
men ska det vara en ljus eller mörk jeans jacka, vad tycker ni är snyggast?:)

sommarlov!

äntligen slutat grundskolan, nu är det klart! Sommarlov 2010 påväg! första dagen blev regn, vad hade vi förväntat oss? huh. det är väl ändå den svenska sommaren.. men vi får hoppas på en solig och varm sommar framöver, med massor av skoj, eller hur? :D
annars idag har jag tillbringat tiden med systeryster nadjus, vi satte oss o gosa i soffan med bullar och kakor och kollade på en box av Prison Break igen, mysigt att få sitta inne och mysa ett sådant tråkigt, kallt och regnigt väder som idag. eller har jag fel? PoK:)

dataförbud igen kan leda till blogg paus..

nu sitter vi med varsin kanin i knät och gosar i sängen efter ett roligt skum och vattenkrig ute :D idag bakade vi hallon-smulpaj i skolan med glass och vaniljsås till och kollade på filmer och städade eftersom det är avslutning imorrn :D sen när jag kom hem bakade jag muffins med A och nadjus och sanna kom över och vi käkade våra nybakta muffins och kollade på en box av Prison Break (:
igår träffade jag min älskade Angelika som kom t sthlm, så vi åkte till grönan tillsammans! snacka om att hon var saknad efter att inte träffats på över ett halvår ;o så det var grymt kul:) jag har fått dataförbud över sommarlovet, och blivit av med busskort också.. så mandis får blogga åt mig eller så får jag blogga när jag får tillgång till data, när jag är hos kompisar. så ni får vara beredda för långa pauser och långa inlägg när det väl sker. statestiken har ökat mycket och jag hoppas att det betyder att ni gillart :D men ha det bra alla läsare!


misslyckad hårfärgning..

idag var klassen hos våran kära lärare lena, vi badade och bakade blåbärs muffins och grillade. jätte mysigt! kan knappt förstå att det är sommarlov om tå dagar.. det innebär att jag går ut grundskolan! yäääs!

i alla fall, igår åkte jag iväg och köpte hårfärg och dum som jag är så hade jag i massa hårspray innan sen på kvällen när morsan färgar mig och har precis haft i allt så fattar jag hur det kommer bli.. och ja, det blev inte en stor förändring direkt. hahah orkar bara inte åka och köpa nytt, så jag får väl nöja mig med mitt mörka hår ett tag till, antar jag.. hhm, jag som ville vara ljusbrun i håret till avslutningen, menmen om man är korkad så är man ;d men funtar ändå på att fortsätta vara mörk, jag trivs ändå rätt bra i det. men nu ska jag tagga i säng, har muntligt i engelska imorgon så måste vara utvilad höhö eftersom engelska inte direkt är mitt favorit ämne. natti natti!



outfit for today



svart tunika - lindex 199:-
rosa halsband - glitter 89:-


jobbigaste dagen

hällue bloggen! idag fick vi fint väder men det blev lite blåsigtsedan efter en dag på sjön.
jag åkte t ciko på morgonen sen åkte vi ut med båten på ingarö, första gången för i år och det var mysigt.
när vi kom hem åkte massa polisbilar runt i vårt område och senare fick jag veta att en kompis blivit misshandlad, inte bara dt som gör den här dagen jävligt jobbig. oroar mig över imorgon och känner mig jävligt stressad! om du dör, dör jag! men ska åka till dig imorgon i alla fall om jag får eller inte, så måste sova nu för då måste jag upp tidigt. ha det bra alla, chaoo!

köpa nya pumps?



någon som vill köpa snygga rosa platåskor ?
oanvändna, stl 37

Bilder

Bilder från idag.










outfit och jag just nue:P



munktröjja : Cubus 199:-
linne: Cubus ett mörkblått oxxå 3 för 99:-
shorts: Cubus 199:-
Mascara:HM 149,50:-
ögonskugga(silver) 89,90:-

Jah just nu....






puss från amadarin:P:P:p

orkar fan inte

orkar snart inte mer..
men i alla fall, har inte bloggat på några dar.
igår var det skolbal, jag lockade håret och sånt shit ;d
var hela torsdagen i stan och letade efter skor till balen, jag var så stressad! jag vaknade på morgonen och insåg att om åtta timmar är det bal och jag har bara köpt en klänning som jag är missnöjd över-.- men sen tillslut hittade jag ett par snygga klackar. eftersom jag hade vit klänning så blev det ett par färgglada skor till som fick klatsha upp, och blev ändå rätt nöjd. kan lägga ut bild på dom senare (: hejsvejs!


letat skor

idag var jag i stan och i nacka med amanda, jag försökte leta efter skor jag ska ha på balen, men hittade bara massa annat som texempel en bikini :D sen drog jag till nadjus som skulle försöka locka mitt hår, men nej. det funkade klart inte, mitt hår går bara inte att locka! :( vad ska jg ha för frisyr på balen nu dåe? ;o det är bara två dagar kvar och jag är inte helt förberedd direkt, känner mig grymt stressad!
idag hade jag uppspel på musiken, det gick bra faktiskt, fick VG ;D sen So prov, det gick mindre bra, menmen hade ju inte hunnit övat så är rätt nöjd för jag svarade på allt, men om det var rätt vet jag inte xd sitter just nu o käkar godis, dricker läsk och snackar me fransisco i mobilen (: men ska straxt lägga mej.

Toarulle-låten så dålig asså xD mahah

RSS 2.0