v som i valborg. utgååång nästa.

ar preis kommit hem från stan med elena och ska hem o hämta tjockare jackan för man vill inte frysa ikv och nu blire tagga o möta upp folket inför ikv. uutgåång nästa, vi hööörs!

VAAALBOORG IDAAG!

DET ÄR FUCKING VALBORG IDAG!

30 april- morgon.

morning som sagt ahar precis vaknat och ska ta en dusch sedan tagga t stan o möta upp elena. ha det, så hörs vi senare!

igår kortfattat.

igår ragga jag t stan o mötte upp kiana o kellan sen mötte vi upp massa folk vid plattan för det var någon dans grej där o massa folk. vi drog med noran o de och hjälpte dem att hitta jeans, jag hittade ett par som var fedt snygga sen alla tyckte dom var snygga o han pröva dom o allt men han köpte dom inte jaja nog om det, efter det taggade jag t bredäng och vi hängde vid stranden vid grillningsgrejen typ hela kvällen. sen kom hem jag hem vid tre så vaknade nyss.

..

har kommit hem från stan för ett ta sedan och precis när jag satte mig på bussen hem frågar alla ok vi kan mötas i stan, det är så att man tar självmord-.- bortsätt från prov-nationella vi hade idag i skolan där jag inte kunde ett skit på och vi har de riktiga nästa vecka, toppen! men ska nog tagga tbaka t stan nu eftersom alla verkar volja det. pöss vi hörs!

saknad brud!


tung men galet gammal.

whine enur

@kellans place.

efter skolan tagga jag t stan dirr och mötte upp kellan vi gick runt och kolla och shoppa sedan satt vi och sola i eftermiddagssolen as sköönt fan! sedan mötte vi upp hennes kusse. nu sitter vi hos kellan och färgar hennes hår men burken räckte bara t halva hons hår så måste tagga ner och köpa ny färg tvingar hon oss haha får se hur de blir, chao!

glass i solen!


hej jag är glad för det är soligt väder och min mentor tar ut oss på en promenad ist för lektion och sedan bjöd han alla oss på glass, såhääär gullig hane!

good night sleep tight.


nuduschad och klar för att sova, upp om sex timmar dåra, natti!


onsdag 27 april 2011.


tjossäään! har precis kommit hem från en fantastiskt rolig dag i stan med lulle, fopply, vikkan och klara. vi har åkt runt lite överallt, tror att vi han åka runt över hela sthlm idag asso haha xd från fruängen t sthlms central och alla nått alla håll och kanter. vi träffade på tony och simon som hängde med oss nån timme sen taggade vi iväg längst ut på drottning gatan och tog slut på alla vikkans pengar genom att köpa massa mat på sandys, stackarn där. vikkan o klara köpte chocklad och frukt åt en uteliggare, gölligt där asso haha jag, lulle o fopply bara skratta åt tokisarna när de försökte att sno en filt från ett café o ge till stackars uteliggarn men de blev dock stoppade och fick en ren utskällning som vi skratta änu mer av haha. efter stan taggade jag t nadja o var där nån timme och myste. och nu är jag hemma från en yttligg rolig dag och ska straxt ta en dusch, vi hörs!

 


prison break moooovie.



sitter och kollarpå prisonbrek i skolan, yeah.
det var bara så länge sedan jag såg det och jag typ reglar när jag ser wentworth, gash hade nästan glömt hur snygg han är!


motivation.


motivation kelly rowland ft lil wayne


första skoldagen efter 11 dagars ledighet.

morning, jag är rätt imponerad av mig själv som vaknade av mig själv imorse vid åtta. jag är helt säker på att jag har en inbyggd väckarklocka i skallen. för varje dag på lovet har jag vaknat runt 12/1 på dagen och alltid när jag bestämmer mig att gå t skolan så vaknar jag i perfekt tid, hmm konstigt dedär. jaja nog om det, första skoldagen och jag insåg nyss att jag ska ha omprov idag- kan det stämma? jag fucking orkar inte.. :/ sen en tre timmars håltimme på det och slutar fem, men tror att jag skippar håltimmen och sista lektionen och taggar t stan med kellan ist, vi får se. vi hör senare pöss!

te quiero Mamá con todo mi corazón.♥

när du kom t mig och hälsade på igår och kom framrusande och kramade mig samtidigt som du viskade i mitt öra att det kommer lösa sig. jag fortsätter att hoppas. för din skull. för vår skull. för allas skull, att allt ska bli bra. jag vet att det aldrig kommer bli som innan och jag insåg när din tår snuddade min kind att det är dig jag kämpar för. jag älskar dig mamá. 

naaatti!


har precis kommit hem från nadja min syster vi har haft de fedt med mys ikv, blev att kolla på desperate housewives o grejer. jag som aldrig kollar tv annars haha har inte sett dh på 2 år tror jag senast. jaja nu ska jag sova, natti!

◊◊

tjuuh har kommit hem från centrum och stan med nadja var där med massa dimi, carro o de:) nu har nadja och jag mys o jack är med också. sen max är med i luren också. bilder kommer från idag. vi hörs senare!


in mot stan denna fina tisdag.



shoo vakna för nåra timmar sen nu ska jag duscha sen blire t stan m habibti. vi hörs senare!


Ledig idag NaNaNa.



så skön känsla när jag går in och tittar på mitt schema för dagen så är det helt tomt medans vissa andra går i skolan just nu, stackare.


grillning på g.


shoo riktiga sommar feelings idag, värmen, grillning o grejer.


you think you're cooler than me.


kort om igårkväll 24 april.

kort om igårkväll; efter att nadja och jag åkte t stan o mötte upp elena och emilia så taggade vi mot gberg hem t patrik, senare kom ralle och krille dit också sen taggade de iväg o handla o krejer, senare taggade jag hem en snabbis innan jag drog t kellan och vi taggade mot fruängen sen t älsvsjö. vi fick fucking vänta på nåra kompisar i flera fucking timmar där på kvällen så de blev så den bussen de kom med hoppade jag på för att tagga. så jag hann inte inte dirrekt träffa dom igår men jaja, nu har jag iaf precis vaknat. blev en sådandära skönhetssömn må jag tro såhär två dagar innan skolan börjar igen efter 11 dagars ledighet.

New Shoes Cover.

en kille i min klass sunger o en annan har filmat o redigerat videon.
den är skön att lyssna på asso, bra gjort grabbar

 

http://www.youtube.com/comment?lc=C793tsQXqdwBPr3MjGyGASSmzPbllUL0LLb0AoWbKSE

gårdagens.





jag han inte skriva om igår så gör det nu, jag o nadja åkte mot södertälje och stannade påvägen i fittja centrum i typ en timme och där vi träffa nåra roliga grabbar xd sen taggade vi till södertälje centrum och satt vid bryggorna vid donken o sola, de var as nice för igår var det så varmt. och senare kom lulle, fopply, anton, david o de och gjorde oss sällis så vi stanna i tälje med dom ett tag. efter det taggade vi t min farmor som bor i tälje och vi gick på fika och fick påskägg o grejor haha. jag fick hur många påskägg som helst knaas. svär dom kommer räcka året ut. senare på kvällen taggade vi hem. de var allt om igår, pöös!


nadja hela veckan lång.



man blir såhääär glad när man vaknar varje morgon med nadja brevid sig asso, hon har och ska bo hos oss hela veckan ut. love ya!

 


glaaaaad pååååsk!

glad påsk på er alla hoppas ni får en fin påskafton!

mot tälje.


vaknade imorse med habibti brevid mig och nu ska vi tagga ut mot södertälje och fira påsken pöös vi hörs senare!

kvällsprommis med underbaraste habibti.

har precis kommit hem från en toppen dag med habibti och vi har precis kommit in från en kvällspromenad såhär vid midnatt riktigt mys. kortfattat om dagen, vi trog tidigt idag t centan o stannade där ett tag med carro och massa. sen taggade vi t stan och mötte upp elena och vi åkte t st eriksplan sedan vidare mot älvsjö där vi mötte upp kellan, hilda, diana i långsjön. och där satt vi ett bra tag och bara chilla galet och kände fett med sommar feelings i sommarsoleen. sen taggade vi t centrum igen och stannade där med massa roligt folk. jag, nadja, carro, dimi, simon, jossan, ami, fredisk, alicia och sedan taggade vi hem t mig och gjorde inte så mycket sedan blev edet kvällsprommis när d tagga hem. pööös nu bliiire myyys hemma, vi höörs!

habibti.

vaknade för nån timme sen och har precis duschat så nu väntar jag på att habibti ska komma. vi får se vad vi hittar på idag, vi hörs, pöös!

mi mamá es la mas bella del mundo!

när jag kommer hem t min älskade mamma så säger hon, det är bara att börja leta. jag bara vaddå? hon bara; jo du gissa. jag blir feet glad och börjar leta och hittar tillslut en hel stor påse full med massa saker i, bland annat ett helt stort påskägg proppat med godis. muuums. sen har hon köpt hem och bakat massa gott så nu blire myyys med mami, i love u!

fr tollbäckens'ip pics.













home sweet home.


nu är jag hemma från en dag i tyresö eller rättare sagt jag satt vid trollbäckens ip hela kvällen och hade det myys med de bästa elena, kelly, hilda, sally och alex. pööös!

mot gullmars.

nu ska jag precis tagga iväg och möta upp hilda o kellan i gullmars, och äntligen har habibti kommit hem som ska komma t mig senare ikv. men innan dess ska jag med brudarna t elena och de ska bli softish. vi hörs!

godmorgon!

(gammal bild)
har precis vaknat och ska göra i ordining mig för att möta upp sophie i stam, får se vad vi hittar på. senare ikv kanske det blir att träffa kellan och elena och dom. pöös!

mamaacciittaa.

blev inget att träffa kelly eller åka t tullinge idag har spenderat dagen med min älskade mami ist och vi har haft de mys bakat muffins o krejer. fattar inte resultatet av matchen gjorde real ett mål, jaja eftersom jag hatar tv så tänker jag inte sätta på den och kolla själv, får höra om det imorn. pöös!

Someone To Love Me.

Mary J. Blige Someone To Love Me (Naked) feat. Diddy & Lil Wayne

i väntan på att kellan.

i väntan på kellan ska vakna så håller jag på att rensa min andra data eftersom det inte ens går att trycka upp och titta på en bild, hårdisken är så överfull kan inte ens ladda ner en endaste låt eller bild till datan-.- riiiktigt knas!

bilder från idag.














måste ha!


vår och sol det är riktigt härligt.

det är 26 grader ute, hur skönt som helst! har precis kommit in med amanda. vi var en sväng på donken och sedan har vart ute och solat och kollat igenom nya hm katalågen som kom idag. nu sitter jag själv hemma med kevin men ska nu tagga mig in t stan och möta upp elena och dom. vi hörs senare!

sol sol sol.

nu är jag påväg t amanda och vi ska la ut o sola och senare åka t stan, vi hörs!


18 april 2011.

(bilder kommer både från tidigare idag med ida och senare med b-rudarna i gullmars)







I do it for the ones who got my back.

har presic kommit hem från stan. har vart lite här och där, bla lilje och gullmars med kellan, elena och valle sen mötte vi massa också. vi var utanför hammarby matchen ett tag sen taggade vi vidare:p eftersom vi inte är hammarbyare! nu blire myys med mami. pööös!

utgång nästa.



har precis kommit hem från centan träffade carro dimi, louse o nåra. och nu ska jag möta upp anna och sammi och ta sellis t stan sen träffa elena kelly o nåra kanske :) vi hörs!

Sun is up.


in mot staden.

nu ska och ida tagga oss in t stan och sola. senare ikv efter det taggar jag t medis och möter upp kellan och hilda får se vad som händer, pöös vi hörs!

outfit.

dagens outfit
aprikos t-shirt
biega leggins
skinnjacka
converse

(bild kommer)

godmorgon!

somnade i soffan igår, lika skönt som vanligt. nu blire hoppa in i duschen sen träffa ida nu på förmiddagen m hon kan svara i sin fucking mobil-.- vi hörs!

favoriten chicken nuggets.


igår t middag blev det chiken nuggets o de. såååhäääär gottt. fast blev litee sen middag typ vid tie så han inte blogga dirr utan somnade i soffas ist haha;d

• eat ice cream at sunset •

idag efter taggade jag t gullmars och mötte upp elena. vi taggade t årsta och köpte oss en glass i kvällsolen och satte oss på en äng och snackade och hade mys tills solen försvann. nu får vi se vad som händer, vi hörs!

kugsholmen

stek i kungsholmen idag med mami i det skööna soliga vädret.

sunday morning.

vakna precis med älskade habibti. och vi ska snart ut på promenad i det fina vår vädret! sedan får jag se vad jag hittar på, kanske drar t henriksdal och möter upp abdel och dom:) vi hörs senare!

I'm real.

People lovin' me and hatin' me, treatin' me ungratefully
But not knowin' that they ain't makin' or breakin' me
My life I live it to the limit and I love it
Now I can breathe again, baby, now I can breathe again.

home sweet home.


nu har jag och nadja precis kommit hem. först taggade vi t vattnet och satte oss med jack. sedan drog vi t stan o var där t runt nie och sedan taggade vi t gberg och mötte upp robban o de och var där resten av kvällen.


Bränn på en miljon, det gör mig till en bättre person i denna fucktup situation.

morning! vaknade med nadja brevid efter knas igår. nu ska vi i alla fall duscha sen får vi se blir väl ut senare som jag sa tidigare. ha det bra, peace and love!

Lookin.

Al Azif vs Million Stylez Lookin


L som i LOOOOOVV!

nu äreee loovvv fuucka uuur! ikv blire kanske thewave för har köpt biljett eller så skiter jag i den festen. vi höörs senare!


bild från igår.










fler bilder kommer.

jordgubbar, sol och mys i kungsan.

precis kommit hem från stan m habibti. satt i kungsan o käka jordgubbar i solen o bara chilla galet o mysa. nu tagga vi t kellan och ska ut med nya vattenpipan i det fina vädret såhär vid åtta tiden myyyys. vi hörs senare!

teater igen-.

har vart på teater idag med, bara för att jag hatar teater-.- två dagar efter varandra. men idag vare på engelska. roligtroligt. mitt favoritämne-.-

nattdax 00:40

fan mig, har prov imorgon och har ej hunnit övat, jaja sånt löser sig alltid. ingen big deal. skolan är skolan. nu ska jag sova och absolut inte tänka på skolan i alla fall. natti!


KELLY BROR!



kelly var här en sväng idag, saknat att inte haft min bror vid min sida, men nu är det vi. vi fixade alla ipods o grejor, sen taggade vi t nacka och nu e jag hemma yeah. tung dag. peace and love!

magic words.

spola fram t 01:30 :)


Diana Diez & Kostas Martakis - Sex Indigo (DJ Solovey Remix)


vart i stan m b-rudarna.

shooo idag efter teatern taggade jag och mötte älskade bror och andra valle, diana, emelie, maja. vi kollade mest runt vid hötorget o de. inget shopping idag bara span för imorrn bliiire shoping innan kvällen börjar;)

teater.



var på teater idag med skolan i plattan roligtroligt, fast nä. den var i fucking över två timmar-.- och jag hatar teater, det är feedt seegt och jag driver inte teatermänniskor är cok konstiga. jaja nog om det vi hörs!


godnatt.

shuuukt gammal bild från 2008:)

idag kötta jag kebbab förfään. jag kände hur mattanten blev feedt lack när jag först hade beställt en kebbabtallrik sedan frågar om en till sendan efter det en toast. hon tror jag e tjockisz nu asso haha. nu ska jag dejta kudden, natti!

◊◊◊

Vägen är lång för att komma dit jag vill vissa hade försprång vissa hängde inte med, har du tiden? För min klocka går för fort, kolla på min livs tiden hur mycket den har snott men känner mig stabil så länge tid finns kvar, för i livet ta ingeting för givet för snabbare än du tror är allting rivet.

gammal fast tung.

 


next jogging.


nu blire ut o jogga, vi hörs efter!


outfit for today.



outfit
t-shirt levis
grå jeans bikbok
klocka glitter
örhängen ur&pen

jag är kocken i köket idag!


det börjar bli min vana, och det ska det bli också! Jag ska börja laga mat en gång i veckan, för jag kan erkänna att jag verkligen inte kan laga mat. vi får se hur det blir idag, peace and love!


Party Rock.


LMFAO Lmfao Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock


MÅSTE - MÅSTE - HA - HA!

TATTOOOO NU NU! jag har tänkt på det så länge nu. och jag har bestämt mig. jag ska tatuera mig. mitt problem är att jag inte får men det ska jag ändra på för när sommaren är slut ska jag ha en tatuering. så är det bara. jag ska ha en stjärna i nackan. punkt slut.

español.


i väntan på spanska lektion med håltimme på 2 timmar (y)
fattar verkligen inte hur de gjorde det här schemat-.-


drop my world.

Lil Wayne Drop My World. Gammal fast tung.


-

When you're down to something, God is up to something.
The faithful see the invisible, believe the incredible and then
receive the impossible.

iduuuus.



ida drog precis hem. vi var i centrum, tog en fika på dellan. abå inte billigt där kan jag säga haha. sen taggade vi t mig o grejor. vi har typ dunkat musik o de såå häärlig känsla att sätta på basen så att väggarna nästan hoppar med. min data fuuckar up sig så vet inte vad jag ska göra såhär kl halv elva på kvällen en tisdagkväll om jag inte drar t habibti kanske. jaja walla vi hörs senare!


outfit.





outfit.
nikejacka stadium
svarta jeans veromoda
hoodtröja h&m
vit t-shirt Levis
fyrkantig ring gt
chanel ring

centan.


kom hem från centan och ska ditt nu igen o mötta upp ida o de, vi hörs senare. peace and love!

fotolektion.

sitter och redigerar på min fotolektion. ni kan få se mina resultat;) haha fail bilder man jaja xd jag bjuder på min profsinalitet  man e ju bästa fotografen bre haha pöös vi hörs senare!




goood night sleeep tiighttt. 01:30


inga planer för morgon dagen ännu, så vi hörs imorgon för
nu ska jag dejta kudden, nattiii!


outfit for today.



outfit;
aprikos blus h&m
peace halsband glitter
leggins gt
kofta h&m

this girl. i love u. i miss u.

Love you cuz you are every single star,
In the constellation that's enlightening my heart,
Special gift from Jah, wherever you are, yes,
Girl you got more presence than a hundred santa clauses,
And I know we'll stand together when the world falls down,
And I know that our forever's gonna start right now.

There's this girl, the one and only wonder of this world, my world,
And it don't matter if the road gets rough, if me rich or poor,
She stay down with me if me go to war, my girl.
There's this girl, the one and only wonder of this world, my world,
And it don't matter if the road gets rough, if me rich or poor,
She stay down with me till we in the floor.

- I miss u and i'll always love you, whatever. don't forget.



narkotika o drog föreläsning idag.

är på feedt de här humööör efter att ha gått på förelsning av droger, narkotika haha knaas viiissst.


fotat i vårvädret.

har precis vart ute och fotat i det fina soliga vårvädret med amanda, maria, aiko, isabell kristian lydia m fler. detta var dock alla bilder utan bara en tusendel av alla bider vi har tagit haha. kommer fler när jag orkar:P pöös!

















good night sleep tight. 00:30

kom precis på att jag inte börjar 12 som vanliga måndagar imorgon utan halv tie så måste upp tidigt imorrn så ska ta igen lite sömn o dejta kudden, naaatti!

bilder från idag. eg0 :)


outfit;
aprikos linne h&m
svarta jeans veromoda
korshalsband glitter
converse stadium
rosa NY keps stadium

my day. Inti ro7i


först taggade jag m nadja t centan o mötte upp carro dimi o annat roligt folk. efter det taggade jag t nacka m nadjus och vi mötte upp sanna och stannade där ett tag. vi taggade vidare mot stan sen t hornstull och mötte upp hannah o de och satt där t solen gick ner. efter det taggade jag t plattan o mötte upp lives och var med han till nu. nu väntar jag på att habibti ska komma.
btw, bjuder på bilden från idag på mig o nadja inne på mediamarkt;)

i väntan på habibti.


vid 5 imorse sms habibti så vakna rätt tidigt idag kan man säga men låg i sängen o drog mig ett tag. i väntan på att träffa habibti lyssnar jag musik på spotify som äntligen fungerar efter en månad-.- wheey. i hate spotify, and had always do. de är altid massa krångel o knas mere. jaja nog om det.
vi hörs senare, peace and love!


You And Me.


yeeaah vi är kungar.

tjoossään! har precis kommit hem från centan m anna. idag först åkte jag o nadja t centan o mötte upp carro dimi o massa. vi taggade vidare t nacka och jag shoppppade losss, de gillar vi. mycket mycke nytt t garderobishhään:D sen taggade vi t centan igen o mötte upp carro, dimi, koivisto, samuel o de. efter det åkte jag t stan o mötte upp anna och arri i lilje. tanken var att anna skulle pierca sig, men så blev det inte så istället taggade vi t plattan och träffa massa roligt folk som karla, ewelina, mani, ameria, naomi, freddy godar nat o massa andra. jag arijana anna tog sällis m mani freddy o dom mot slussen sen tagga vi t värmdö marknad o fasna där ett tag sen vidare t centrum o var där en stund också, so now i'm home. ska precis käkat morsans nybakta pizza såhär kl 10e på kvällen mumsigt. vi hörs!


lördagmorgonmorgon.

morningmorning. har vaknat till och duschat nu och ska ut med habibti t nacka sen blire möta upp anna i centan och åka t stan o pierca hon. sen får vi se vad som händer. vi hörs senare, peace and love!

godnattt 05:00.

nu ska jag ssova efter keffaste festen ever som va i bromma + jag hade fucking jeans på mig som var astighta så kunde fuck inte danssaaa. Fast bortsätt från festen i flempan då aina kom o sabba deras fest ikv så varen väl okej haha.

taaggggaaa ttiiillll de ääär freeedagg.


bilder från idag kommmmerrr.



outfit;
basic gråtröja h&m
leggins gt
kosshörlurar
svart skinnjacka

utgååång utgåån utgåång.


(bild från idag)

tjuuh! har precis kommit hem från centan m de bästa. tidigare idag var jag i skolan vi hade idrott sen kollade film; New York I Love You. sen efter mötte jag upp cindy, sanna, vendela och nadja i nacka o vi tagga t nacka forum. nu ska jag tagga t arijana o annat folk och vi ska tagga t bromma. vi hörs senare!

naattiissh 01:00

goood nattiiish på er! nu ska jag sova för imorgon ska jag upp kl halv sex duvet skolan sabbaarrr allt. hela dagen förstörd redan från att man vaknar-.- imorgon blire andra idrottslektionen för i år, wheey! innan skolan ska jag t habibti och efter skolan m nadja o nåra t nacka en snabbis efter det med arijana och några andra t stan sen efter det bliiire feeest fest fest! pööös och natti, vi hörs mer imorgon!

You're A Jerk.


bild från idag.


outfit;
-svarta jeans veromoda
-rosa stickad kofta
-skinnjacka
-svarta stövlar

-

tjejer tänker mer på sitt yttre än sitt inre för att
killar är bättre på att se än att tänka.

shoooooooooooooo 21:21 var glad.

precis kommit hem från stan. mötte upp arri och massa andra i stan tidigare idag. men de blev bråk så jag o arri tagga. köpte biljett t the wave som är den 16 april. träffade ciko armas antonio o dom. tidigare idag i skolan taggade vi t nacka bibliotek o chilla galet typ höhö roligt roligt och gjorde våra bibliotekskort haha. muppigt värre.
hoppas att nadja kommer snart eller så drar jag t hon! min saknade barnrumpa fast jag drog t hon igår hehe:P pöös på er, vi hörs senare!

african queen.


baka muffins såhär kl tie på kvällen.

muuuuuuuuuuuuuuuffinsbaaaaak på g.
sen blire mumsa m morsan wiie. jag älskar muffins! :D

onsdagsskola + utvecklingssamtal.

ja nu sitter jag i skolan såhär på en onsdag i väntan på utvecklingssamtal.
sedan två timmars håltimme till min spanska börjar kl fem. kul kul. ha det bra!

nattiii 01:15

godnatt på er nu ska jag gå och lägga mig med mina gosiga jackor så klart. de är alltid med mig i sängen när jag ska sova ni vet miina smååå älskliingaarrr:D
vad skulle jag göra utan dom;o mitt absoluta beroende, jackor! pöööss natti!

Behind Blue Eyes.


-

tro inte på vad folk säger
gör de bara om du vet sanningen själv

tro inte på rykten
de kan vara om dig

lyssna inte på vad folk säger till dig
lyssna på ditt hjärta, den ger dig bästa utvägen

ta inte åt dig skit
ge tillbaka istället

"jag älskar dig"
säg inte så tillbaka om du inte tycker de

lyssna aldrig på andras råd
de vill absolut inte ditt bästa

tro aldrig på något andra sett
du måste ha sett de med dina egna ögon

lyssna inte på andras problem
dom säger så för att du ska bli som de

tänk aldrig på självmord
det är de som ska dö inte du

gör aldrig som andra säger och tycker
gör bara de du känner och tycker

hon/han pratar med dig nu
efter kommer hon/han prata om dig

”du är mitt allt”
bara några ord som alla säger och inte menar

 


Rip Malin. 3 april.

Rip Malin Karlsson. 2 år sedan nu. 3 april.



first strawberries of the year.


hällue! igår blev de ju ingen skola eftersom jag taggade t ada istället. och idag i skolan skulle man fortsätta från igår då hela klassen hade vart ute och fotat varandra och idag skulle jag ut och fota människor själv, lyckat. de var riktigt segt. så idag har jag för det mesta gått runt och lekt med systemisen sen blev de tbaka t skolan o redigera o lämna in och nu är jag hemma från änu en dag i skolan. lite kort om igårkväll; jag tagga ut o mötte habibti o robban som satt snela o väntade på mig utanför mitt hus haha sen drog vi t habibti o käka färska jordgubbar. de första för i år faktiskt, för mig i alla fall. awsuuume!
nu ska jag tagga ut, vi hörs senare!

ut t habibti.

nu ska jag ut o möta upp habibti, vi hörs!

dålig uppdatering.



fööörlåt för dålig uppdatering på hela helgen från i fredags, men jag har en bra förklaring ska ni se. min data har inte funkat sådet så sen har det vart knas i orten så har inte haft energi på att skriva.
de har vart knas sen i fredags och det var 1 APRIL och jag drog inte ett enda fucking skämt, fan vad tråkig man kan vara-.- hela dagen gick så fort så glömde helt enkelt bort att de var första april. i fredags hade vi våran första idrottslektion och de var väl inte de bästa haha nämner inte mer än att jag o nim mötte varandra i en tävling då läraren står i mitten o vi ska ta ett band från han o springa tbaka utan att bli kullad och klart, vi sprang rätt in i varandra och föll snabbt ner på golvet i en hög. hhah ja så kan det gå. efter skolan taggade jag t centrum och träffade linnea en snabbis sen åkte jag t stan o mötte upp elena. vi åkte runt i stan hela kvällen och mötte upp kevin. vi åkte t lilje, årstaberg, östberga, gberg o massa places. kevin slagga över hos mig och sen i lördags var jag m han hela dan. vi drog t min morsa o käka tacco o grejer. sen söndagen gymmade jag m ida och sen drog hem o slagga dirr va tjock trött o idag vaknade jag m huvudvärk, feber och oont i halsen.. så tror jag stannar hemma idag o senare träffar ada och senare tagar t nadja. min saknade ungeee som vart borta hela helgen. peace and love. vi hörs!

mot gymmet.

nu taggar jag t gymmet m idus. vi hörs senare!

bilder från idag.

jag var dock inte fotografen ;dd


















why i am here.



I ask myself everyday the same question
what have i done to deserve all the bits of the tension
i once had it all i was once the centre of attention
but now i'm living in a different world where nothing has dimension
I count myself lycky now that i'm here
beggars waiting just outside the long enrtyway pier
I know what its like to love someone who is near
as soon as you've got them they can easily disappear
It doesn't seem to add up and it's totally unclear
It's not like i can sit and wait and watch them reappear
so here i am again living just another common year
gotta pretend to smile now, theres no time to shed a tear

I have never understood why i'm already here
I've never had a placement or a part in the sphere
I've began to listen with a sharp wide ear
If you gotta tell me something approach me whitout fear (x2)

I'm tryna pass a message over a small crisis beat
pass it trough either facebook live or over a tweet
never put yourself in a bad situation
coz it will all become a mix up and it wont be complete
try and stay strong and don't think about the weak
try and keep it low and be a little bit discreet
coz when your on your ones and you enter the wrong street
you can't turn back like a keyboard when i hit delite

I have never understood why i'm already here
I've never had a placement or a part in the sphere
I've began to listen with a sharp wide ear
If you gotta tell me something approach me whitout fear (x2)

Fuckit.


har inte orakt blogga på hela helgen.
de har vart knas från i fredags, uppdaterar imorgon.
pööshej!

RSS 2.0