all i ask for u.


all i ask of u - skrillex


23- grader och jag älskar det här stället ännu.


tjuuuh! nu har vi precis vaknat och ska göra oss i ordning oss för att dra vidare t ett annat fjäll. men här är det 23- grader och dit vi ska åka är det ännu kallare så vi får se om vinklarar en hel dag i backen. vi hörs pussss!


fint väder, gottis, bastu

shaa! har åkte skider hela dagen idag i det underbart fina och sköna vädret:D när liftarna stängde vid halv fyra drog jag o mina kusiner och köpte lite gottisgrejer och nu kom vi precis hem t stugan och ska värma oss i bastun. vi hörs senare!

peace uut!;)

nu blir det att ut och åka i backen vi hörs!

trött men taggad brud

shaaaa! igår blev det fullt drag hela lägenheten full alltså. efter festen drog jag hem t toni och stannade där till fem så kom hem straxt efter fem och skulle åka sex på morgonen t fjällen, så är lagom död efter en halvtimmes sömn. hade tänkt att sova på resan men det lyckas inte bra. tog en shopping i bollmora och käkar godiset jag fick av Linus igår så det får hålla mig vaken:P nu är vi straxt framme i Vemdalen i alla fall, galet taggad hihi:D inte mycket bloggande nu en vecka framöver fast vi höreess!

peace, ut!

shaaaoo! nu är det utgång, mot kellansplace!

survival.

så gammal - så bääästa!!


Uno - Survival


-


min kväll igår.



efter skolan i torsdags så mötte jag kellan o emil utanför skolan så var med dom ett tag vi drog t dinken i nacka och så. sen träffade jag alexander och senare kom kellan och emil igen. efter att alla dom drog hem så drog jag t centan och mötte emma och elin och så väntade jag på att toni och masse skulle hämta mig så drog vi hem t toni. vi softade där hela kvällen bara och jag kunde knappt släppa blicken från masses nya hund han köpte iförrgår, den sjuukt söötaste amstaffen jag sätt! 3 veckor gammal, herregud så underbar. villhavillha!


soft låt.

väcker gammla minnen med texten


Labyrint ft Dani M - Välkommen hem


torsdagen 26e januari.



shuue! jag han inte blogga igår. men dagen började med att jag åkte t skolan hade journalistik, vi kollade på en film om elefanter?o.O efter det kom pao och vi trog t nacka forum och käkade thaimaat hihi godaste! sedan tillbaka till skolan och hade mediakunskap, lagom roligt. vi fick gå hem om vi ville jobba hemifrån, för vi har fritt val på den lektionen. så med andra ord blev inte så mycket gjort, satt mest med min ipad hela lektionen och försökte hålla mig vaken efter en sömnlös natt, så skaffade mig en kaffe på det också, rätt soft skoldag för efter det slutade vi:)


tung grabb

han kan sin grej den här snubben alltså, skönt flow, så tung!


Adam Kanyama Live On Radio


softilation.

i always knew this day would come
we'd be standing one by one
with our future in our hands
so many dreams so many plans
always knew after all these years
there'd be laughter there'd be tears
but never thought that I'd walk away
with so much joy but so much pain.

Nerifrån Och Upp.


Dani M - Nerifrån Och Upp


packa, packa, packa, dra!!

efter skolan idag drog jag t årsta och mötte upp elena vid hennes skola eftersom hon slutade senare än mig. sedan var vi i gullmars och snackade och sånt som vanligt;) jag taggade hem direkt och packade efter det sedan dess har jag bara packat och packa. jag läängtar så galet mycket, ni anar inte! tagg tagg brud i backen på g! måste fixa klart det sista, vi hörs pöös!


capote.


shaaa! var i skolan idag först på historialektionen skulle jag skriva en uppsats om droger så jag började skriva och fick låna en bok på 400 sidor som jag ska läsa klar innan nästa vecko, jo right. jag som verkligen inte klara av att läsa.. men har iaf läst 30 sidor hitils, en bra början det;) sedan hade jag journalistik enligt schema i fem timmar men vi kollade bara på en film, capote, sedan fick vi sluta efter det. den var faktiskt rätt bra, en aningens seg men handlingen var rörande alltså. det var om journalisten capote som skriver sina artiklar mer som romaner, han hittar en artikel i tidningen, om en hel familj som blivit mördad i sitt eget hem, som han vill skriva en bok om. det visar sig hittas två mördare till denna familj. och capote skriver en bok utav en av dom som han inser är lik han själv innerst inne. "Det känns som att han och jag har växt upp tillsammans i samma hus bara att han gick ut genom bakdörren och jag framdörren" påstår capote. efter ett års reserch har capote fått fram massor av fakta om denne ena mördaren kallad Perry, och lär känna han mer och mer. en dag beslutar domstlen att mördarna ska avrättas och de får ett datum. tiden närmar sig och Capote inser att han kommer sakna Perry och dessutom har han inte fått fram all information han behövde till hans slut på boken.


kärlek på hög grad.

EMINΣM i mitt hjärta!

Eminem ft. Dido - Stan


Eminem - Cleanin' Out My Closet

**

you only accept

the love you

think you deserve


stan & kompisar är min dag.

shoooo bree! driver, jag kom nyss hem i alla fall efter en dag med kompisar, har varit lite här & där. först träffade ida och vi åkte och gick runt i stan typ största delen av dagen. shoppade lite och fikade. efter det träffade jag kellan vi åkte t stan och kollade runt och träffade annat folk. sedan mötte vi upp emilia, joel och nåra andra och vi drog t jensens i söder. efter det drog jag och kellan t slussen och sen taggade jag t papu men han var så sjuk och sov när jag kom så jag drog hem. nu när jag kom hem så har mami gjort mat och jag är faktiskt döhungrig, första gången i mitt liv typ jag är hungrig:P fick hem ett jävla brev från rektorn där det står att dem ska dra in mitt studiebidrag, jo tack.. toppen!! jag som tänkte fråga min mentor imorrn om jag fick vara ledig hela nästa vecka.. då var väl det kört då. när de påstår att jag är borta för mycket från skolan, bajsskola;( skriver mer senare:P

de tre snyggaste!!

this is yaaast llovee !!

comealong.

Titiyo - Come Along

@gården

tjuuh, idag mötte jag upp toni och vi träffade på tompa som vi hängde med t lugnet där vi mötte lite folk sen drog vi t gården och chillade ett tagg och sen ner t centrum o softade. nu kom jag nyss hem och ska ta en fika med älskade mami. sen blire sova skola imorrn, upp 06:30 wihuu. pusshej!

-

krossa alla fönster, slå in hans dörr.


låt honom veta, att inget är som förr.


mot skolan 12:15

tjossan nu är man lagom klar efter en lång morgon. så ska börja kila t skolan nu, ha det bra så hörs vi senare!:)

hur fan ligger snön kvar i denna temperatur?...

moooooooorning! jag försovde mig idag så softat lite hemma bara eftersom jag har 4 timmars håltimme och börjar kl två nu när jag gick upp åtta.. och kunde givetvis inte somna om-.- skulle checka vädret och jovisst att det stämmer också.. hahaha fan jag som litade på denna:( men la en tanke på hur snön kunde ligga kvar i 30-graders värme.. liksom dom behöver ju inte överdriva så mycket för att få ut oss svenskar i kylan haha

tala är silver men tiga är guld.

tjossan! igår drog jag in t slussen och mötte upp kelly och emil, han drog rätt snabbt sen så jag och kellan drog t högdalen och mötte upp barris och drog vidare t jakobsberg sen. i jakan mötte vi ypp lite folk och drog hem t en av dom och chillade där ett tag. senare efter nåra timmar drog vi hemåt. och jag däckade direkt när jag kom hem haha. och nu vaknade jag nyss och det är snöstorm ute, känner för att vara inne idag och bara mysa fan. men har ej sovit på två dagar eller käkat och det första jag fick syn på när jag vaknade var en godisskål så nu är den typ slut(y) haha. men funtar på att fixa mig och dra ut. sen måste t farsan och hämta datan som kom igår. vi höres!

saknade vänner.

gammal låt alltså, <3
Kapten Röd - Saknade Vänner

bilder från veckan!

[ jag lägger in bilder från veckan senare, chaoo! ]


jag och toni i fredags, vi bjuder stoort haha:)


tony, lihnn, michelle och jag. btw fuck tonis aiktröja:)!!


michelle, jag och lihnn i fredags


jag och pao i skolan haha sötingar, helt döda en torsdagsmorgon


på sanysmyshörna med brudarna i fredags


chailatte, makelatte, varm chocklad m grädde. njamiie :D


fredagen & lördagen.

gårdagen började med att jag änu en stolt dag kommer i tid till skolan. vi hade naturkunskapslektion som var rätt flummig men rolig, vi kollade massa konstiga videoklipp på youtube som min unge lärare tyckte var roliga och som var roliga också haha:P efter lektionen sa han "vad har vi lärt oss av denna lektionen?" alla satt helt tysta och efter några sekunder började asgarva, sen blev det inte mer av det. riktigt flummigt alltså. vi slutade vid 11-tiden men en kompis som skulle med till stanhade en lektion till så vi väntade på henne sedan åkte vi in till stan och shoppade loss. dock var jag helt slut denna dagen hade sovit mig igenom hela dagen i skolan.. så var allmänt seg. men vi drog t sandys och tog en fika. systrarna tröjor alltså;) efter det drog jag mig hemåt, fastnade med ipaden nån timme för att leta nåra snygga skal till både iphonen och ipaden, bestämde mig för att beställa några senare i helgen. sen ringer toni och vill att jag ska komma ut så jag drog och träffade toni, masse, ewa-l, nisse, emma och sedan kom det några till brudar senare när vi drog hem till masse. vi dygnade hela natten lång och var i full gång till klockan slog åtta på morgonen då vi alla blev plötsligt jätte sletna och la oss i sängen. och sedan gick vi upp en timme senare vid nie, halv tie på lördagmorgonen. alla var helt döda. men vi drog med bussen och jag drog hemåt och duschade & fixade mig. och nu ska jag ut och träffa kellan. chaoo!


när jag var och shoppade med brudarna i fredags, så var jag helt sleten efter skolan så jag däckade i ett provrum och somnade in där ett bra tag medans dom prövade kläder haha. med textat av louise "dennis har shoppat för mycket.."
haha, bjuder på den så länge..!

torsdagen.

min torsdag började med att jag kom i tid t skolan första gången i hela mitt liv, och jag har bestämt att jag ska börja sköta skolan upp till 99% haha orkar inte satsa på 100%;) för ibland har man bara helt enkelt en dålig dag. vi började nie och gick i skolan till tolv så det var softish. jag fick ett sms vid elvatiden att min iphone hade kommit, redan på två dagar fast dom sa att det skulle ta upp mot en vecka. så jag blev jätteglad och hämtade den direkt efter skolan. samtidigt snackar jag med edwin i lur hela dagen lång ända till läggdax och därimellan hann jag prata med farmor, ayman, barndomsvännen, mama och pappa i lur också. så det var verkligen min samtalsdag den torsdagen. för min mobil var igång i ett. that's how you inaugurate the new cell phone!;) och varje samtal med var och en person var minst en timme långt så det vart en riktig snackis detdär, tur att man har comviqsnackis haha. sedan vid ett-tiden la jag på det sista samtalet för att orka upp till skolan nästa dag. eftersom jag inte får försova mig enligt mitt löfte jag gjort några dagar tidigare!

tisdag och onsdag.

shaa! min vecka har varit rätt awsome förutom det nya schemat som sabbar det hela. men utöver det har den varit perfekt, hitils i alla fall;) helgen kvar fifan! i tisdags mötte jag upp elena i stan och vi satte oss tillslut i gullmars och tog en långsnackare då vi snackade om allt och inget. vi drog vidare till östb gården där det kom mer folk. vi tog te och skorpor, en stor favorit hos mig, speciellt när man vart ute en sådan kallvinterdag och är helt frusen. då sitter det perfekt med skorpa och varmt te! jag fick i min 9 skorpor hahah:D sen när jag kommer hem vid tolvtiden så upptäcker jag att jag glömt nycklarna inne hemma och alla ligger och sover.. jag bankar, plingar på dörren och ringer på allas mobiler. tog en funderare att slå in bakdörren efter att ha stått i 30 min och försökt få kontakt och började bli så pass sent att jag inte ville knacka på hos nån kompis vid ett-tiden mitt i natten och att jag dessutom hade 3% batteri på mobilen.. känndes så värdelöst i den sekunden innan farsan kom ner och äntligen öppnade. sen blev det upp till skolan nästa dag och det var inte den roligaste dagen direkt.. gick från åtta till fem, enligt schemat. men på den andra lektionen som är fem timmar lång så kom vår lärare och sa att han bara kunde stanna i en kvart sen rusa iväg så vi fick eget arbete och eventuellt gå hem "och jobba", så jag slutade i rimlig tid ändå, så det var skönt:) direkt när jag kom hem började jag packa upp min ipad och höll på med den hela kvällen sen och sökte praktik. mest chilldag bara. det är alltid skönt någon gång ibland. speciellt när man bara är helt själv hemma och bara kan göra vad man vill och hur man vill, that's life:)!

♥..

leendet på läpparna när
man lyssnar på en låt som
får en att tänka på
en person man gillar..♥

dååålig uppdatering!!

heej nu har jag inte bloggat på hela den här veckan, men jag har orsaker;) eftersom jag lämnade in min data och fick tillbaka den idag så har jag ej kunnat gått in. dock har jag min ipad men den knasar just på denna hemsida för bloggen. jag kan gå in och skriva inlägg men inte mer än det, för dom går på något konstigt sätt inte att publicera.. sedan min iphone har jag inte uppdaterat nätverket på eftersom jag fick den häromdagen. så sorry för en oskriven vecka. men nu ska jag försöka ta igen det. kommer göra som vanligt; att jag gör ett inlägg för sig om varje dag som jag missat att skriva om och sedan lägger in lite låtar, bilder och annat. pöss!

woop woop!

nu blire hem och packa upp ipaden och beställa hem iphonen, woop woop!

gammalt men tungt!


Bigry Mac - Hör Ni Mig (med Sam-E)


utan lärare@skolan

tjuuuh! vi har haft en dag utan lärare idag, fem timmars journalistik. först kollade vi på film och sedan skulle vi skriva repotage om det. och jag har kommit rätt långt nu på två timmar, men ska ändå fortsätta hemma för jag orkar inte sitta kvar i skolan när man får dra när man vill. klockan är trotts allt snart fyra och det börjar bli mörkt ute. känner mig som en no-lifer annars haha speciellt i journalistiksalen för det rummet är så instängt och mörkt i sig själft. och dessutom hatar skolans datorer när man ska lyssna på musik när man jobbar börjar det att hacka och det går inte att lägga in länkar, musik och bilder på bloggen. riktigt segt, men får ta det senare. pösshej vi höörs!

bääästa, kääärlek.

Lani Mo Ft. Kartellen & Meta Four - Pallar Inte Mera.

nya schemat är sämst.

 

det nya schemat är säämst, det består av massor av håltimmar, me not like! just nu har jag en 3 timmars hål timme, så jag och maria sitter i 3D-salen och väntar ut tiden.. rätt segt. man vill inte gå ut i detta väder. det snöar för fullt fortfarande. men vi hörs senare. pöss!


sweet 16


tjuuh, gick över tidigt idag till nadja som fyller år idag, vi har firat henne idag och käkat grymt massa tårtor och kakor så nu är vi hellt proppfulla haha. senare drog, jag , nadja, alice och linn ner t centrum och mötte upp adde och hams kompis. och nu kom jag precis hem. pusshej!


med brudarna@kista



shoo idag var jag med samina och elena i kista. bilder kommer senare. kör en snabb bloggning bara. puss!

gårdagen.

igår var jag ute med aleksi, filip, victor och tom hela kvällen. vi var i nacka forum en sväng annars softade vi bara i orteen haha;d kom hem rätt sent så orkade inte starta datan och blogga. pöös!

♥...

galet gammal låt men ändå ♥!! så hemsk, obeskrivlig, grym.

Sefyu - Suisje le gardien de mon frère

fredag den 13e @skolan

tjossaaan! idag är det allas otursdag, påstås det i alla fall och alla bombar min  facebook-startsida med såndana statusar, snälla alla har redan hajat vilken dag det är, tack! jag råkar minsann inte ut för några olyckor på denna dag för jag tror inte på denna skit. bara dom som inbillar sig att det bringer otur idag gör sin dag till otur och framhäver och tänker mer på dem, så lägg ner allihopa. det är bara en slump att det skulle hända något. får se vad jag hittar på idag senare, kanske träffar nåra eller så. pöss!

gottis med pannkaka såhär på kvällskvisten!

tjuuh! idag har jag i största del bara chillat. väntade in att nadja skulle sluta, men nej då åkte hon iväg istället rolig brud detdär. så bestämde att träffa elena istället och påvägen möter jag ida som fick hålla mig sällis en stund i slussen. sedan åkte jag och elena t gullmars. jag köpte godis för var så sockersugen efter min deppdag hemma. sen gick vi på donken i globen och insåg att det var djugårdsmatch när hela donken var full med djurgårdströjor och halsdukar. och vi som snackat om att gå på dif-match hur länge som helst så vi går spontant och köper en varsin biljett, så sen blev det in på hovet för oss två bland alla grabbar. djurgården mot frösunda. vi var typ de ända tjejerna, som vi kunde se i alla fall haha. men vi hejade på höll på tappa rösten efter halva matchen så fick hejda mig litegrand eftersom jag överröstade grabbarna brevid som bara kolla på oss haha. så satt jag med min godispåse jag köpte tidigare under dagen, lagom muppig men gott vare:D matchen gick på övertid så den slutade närmare tie, så efter det taggade jag hemåt. och när jag kom hem så hade mami stått och gräddat pannkakor åt mig hihi så gullig hon är så har precis fått i mig två stycken och känner mig galet mätt och belåten för att sova. imorrn ska jag minsann till skolan, tagg!.. natti!

djurgårdsmatch!


gjorde min dag!

så skön hahah!

Karusellen ft. Tacco, Paki & Onanisten - Vår Balkong (Kartellen Parodi)

deppmodeväder vs prov@skolan

tjenaareee! utanför fönstret ser jag snöstorm och just nu sitter jag nu och har prov, inte tagg alls eftersom jag hade helt raderat det från minnet. har suttit ett bra tag och klurat nu på ett par frågor.. jaja allt löser sig tillslut ändå:D idag är jag happy så allt känns bra ändå hihi. slutar snart, efter skolan ska jag träffa en kompis eller flera. sen får vi se vad vi hittar på idag. dock är det snöstorm som gör en lite sne och känner hur mitt humör börjar sänkas av först lågtrycket som var när det regnade och nu har det gått över till stora snöflingor, men snön har jag inget emot eftersom jag somsagt älskar snö. ha det bra, chaoo!


prrrum prrrum.


ansiktsmask nästa!

kom hem för en stund sen och det första jag gör är att ta fram mina ansiktsmasker och väljer ut en utav dom. det var ett tag sen jag gjorde nu och man känner sig så frisk och ren efteråt, var bara så sjukt tagg på're idag haha:D så nu kör vi!

peace ut.

utgång nästa, in mot staden och möta min gamlevän. hörees!

liten del av min garderob.

en av mina lådor med tjocktröjor, jag älskar tjocktröjor och stickat, så mysigt!

en av mina lådor med toppar, dock lite stökigt haha

halsduks/möss & smink låda

en del av mitt smink hehe

några utav mina jackor

chillout.


shuue! har vart med ida idag både i nacka forum och stan och kollade runt mest, blev inget köp för min del idag. nu kom precis hem, ska ta nått att käka sen dra in till stan igen. ska möta upp kellypelly. det var säkert över ett halvår sen jag träffade henne så med andra ord jävligt länge sen:) pusshej!

-

förlåt alltid, men glöm aldrig.

mot skolan....


kul att när jag kom hem igår var jag som en upplåst ballong ville bara sova men satt med mami och snackade lite om allt och inget. så vi satt uppe hela natten typ, sen kom vi båda på att vi ska upp tidigt så vi gick och la oss snabbt. men då inser jag att jag inte vet när jag började idag och orkade inte starta datorn så jag satte klockan på halv sju. och nu när jag startade datan insåg jag att jag har 2 timmar på mig, nice.. gick upp tidigt i onödan fifan alltså. är fett trött. men ska börja göra mig i ordning nu, chao!

bilder från igår.

fler bilder lägger jag in senare, hinner inte lägga upp alla nu. pöss!

dålig upplösning, men det funkar hoppas jag:D enjoy!

utgång, fiira idag blir hon 18!!

tjossaan! har precis duschat och fixat klart mig ska in mot stan och möta upp amanda, louise och maria så ska vi fira amandas artonårsdag. vi ska på resturang sen får vi se vad vi hittar på;) pööshej!

vilket flyt..

jag kommer på bussen i all stress efter att ha försovit mig till skolan och upptäcker att jag glömt mitt busskort och därpå min mobil också.. men tur som det är så är man ju speciellist på att planka, tur det haha:D

svårt att sova... 02:38

fan alltså, svårt att somna när man fortfarande har största frossan även fast jag vart hemma i ungefär en timme nu occh suttit under fil och druckigt varm oboy. så lätt skulle det minsan inte vara att bli varm från att ha vart ute i snöstormen.. jaja ska väl göra ett till försök att sova nudå, naatti!

känner mig som en snögubbe!

tjuuu! har vart med grabbarna grus idag, tony, sebbe och fopply drog hem till sebbes nya lägenhet och chillade galet. sedan drog vi ut och var ute i nåra timmar och det började snöa och blev till midnatt 5 minusgrader. galet kallt med andra ord. har ingen känser i händer, fötter och ansikte, myysigt hörru! så nu kom jag precis innanför dörren och morsan gör varm oboy till mig hihi, bäästa! sen blire kolla på film och mysa med jowad och mami. såhär sista dagen på jullovet. imorrn börjar plugget igen, back to hell. fast har hört på fb att vi fått bland det bästa schemat, återigen som vanligt. första dagen imorrn blir att gå
9-11, sooft och så kommer det bli nu varje tisdag i alla fall och antar att de övriga dagarna är nått liknande så jag klagar inte nejnej:) sen praktik på det i nåra månader också. vi höörs, ha det bäst!

öqt%v80#ufi84¤bfdf31ögfxjt-skola

åååh jag är fett irreterad nu. eftersom jag nyss kom på att vi börjar skolan imorn, och första lektionen börjar med prov. och jag insåg att jag inte vet vad vi ska ha prov på och kommer säkerligen inte kunna ett piss eftersom jag behöver kunna öppna mitt fucking dokument på skolsidan, ladda ner och skriva ut. och det ska vara så svårt, för datan hos mamma funkar inte skrivaren. så tänkte jag gå över till nadja men då har dom inte kvar sin skrivare och när jag tänkte gå till pappa så kan jag inte logga in på hans dator för han har fingeravtrycks-inloggning på hans data så bara han kan logga in och han är på jobbet. bläää! jag hatar skolan, alltid!!

brighter day.

Million Stylez - Brighter Day

kvällsprommis. 00:00

tjuuuh gick ut en kort vända i kvarteren med nadja en sväng, skönt att få lite frisk luft i lungorna innan man lägger sig;) även om det är lite kallt så nu blire kopp te och en mandarin:D sen efter det sova, naatti!

jag, sophie, elena, erica

bilder från idag, vi bjuuder stoort ...! :D





soooftish.

tjossan! vaknade hemma med farmor och hela släckten vi drog ut på prommis en timme sen gick jag direkt till kusin. stannade där en timme efter det drog jag till nacka forum och sedan till stan efter det. var med elena i stan största dels sedan tröffade vi på sophie och erika och drog hem till erika och softade galet i nåra timmar och efter det drog jag, sophie och elena t gullmars senare taggade jag hemåt. köpte ett par skor idag också, lägger in bild senare. nu är jag bara hemma och ska käka straxt:D sen väntar på nadja så ska vi mötas upp, vi hörs!

släckten på besök.


shasha! då blire åka hem och städa för idag kommer hela feta släckten på besök, bäst att ha fint hemma wää. så vi höres senare, chao!

dubstep♥

så gammal men sååhääär galeen !! 

SKRILLEX - FIRST OF THE YEAR (EQUINOX)

snö hihihi.

det började snöa igen igår, shiet vilken snöstorm det var där ett tag igår. så vi höll oss inne. och änu idag liggen snön kvar på backen. fuck er alla hatare, jag älskar snö!! pusshej!

(gammal gammal bild, återigen bildbrist)

natthumor.


6 januari 2012.

dagen började med att jag och nadja låg och drog oss i sängen ett bra tag samtidigt som nadja ringde och väckte hela gurra haha. sedan klädde vi på oss och drog oss hem till nadja och tog en skål med nudlar, en lussebulle och en chockladboll. det var vår frukost det. sedan drog vi till aleksi, vi bara softade och tog det lugnt. efter det drog vi hem till jonni och stannade där ett tag. sedan drog vi ner til centrum träffade folket och chillade. jag taggade t mami och käkade sen tog en lusse bulle och chocklad boll. samma start på dagen som slut, nästan. fast dagen var ju ändå inte slut där. efter det tog vi och kollade på en film sen gick jag in på datan första gången på en vecka ungefär, galet. men det har vart så sjukt skönt att bara inte gå in på datan. att slippa datan för en vecka, man blir så fri så härlig känsla bara:) sedan efter att jag satt inne på fb ett tag drog jag till nadja vid evla-tiden och kom hem nu vid ett ungefär. och ska väl göra i ordning mig för sängen straxt. chaoo!

''

För alla känslor som lever upp på nätterna,

som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna.


5 januari 2012.

(jätte gammal bild, nadja, bildbrist...)

jag och nadja vaknar hemma hos min farsa, fortfarande helt döda ungefär. drog oss upp och tog en frukost sedan vidare t centrum träffade folk och sedan drog vidare hem till oscar med filip. vi softade där typ hela dagen kollade film och sånt. sedan drog vi till aleksi senare. sen tog mitt minne slut för den dagen, wopsi. kommer ihog att vi senare var i nackas donken sent på natten och efter det att vi var hemma hos min farsa sen la vi på musik på min mobil sedan däckade vi. och att jag vaknade vid 5 på morgonen av att musiken fortfarande var på hahah. sedan somnade jag om efter att stängt av det och sen vaknade vi senare på morgonen:)

princess smile.

Inna Vision - Princess Smile

4 januari 2012.


jag och nadja vaknade i soffan hemma hos mig vid 12-tiden efter att knappt minns hur vi kom hem till mig från kvällen innan. men vi kommer genast på att vi måste dra och röja upp så vi tar på oss snabbt och kilade över och gjorde snyggt efter oss. sedan drog vi vidare ner till centrum och träffade hana och jag drog med filip, elias och oscar till gallerian så länge sedan kom lite annat roligt folk också. och därifrån drog vi vidare till donken sedan drog jag och nadja till min farsa efter det. det blev bråk mellan oss. så jag och nadja hade deppmode på kvällen men sedan slutade det med att båda tog en kort promis sedan hem och vi båda däckade vid 12-tiden och vaknade rätt skaplig til nästa dag.

3 januari 2012.

jag var seg på morgonen och var klarfixad vid tre-tiden eftersom jag bara hade vart hemma och väntat på att min bebi skulle komma hem t sthlm. efter det drog jag över t nadja där alice, toni och masse var. sedan kom det bara mer och mer folk. emma, ellen, aleksi, filip, mari och massa andra kom. på bara en timme var vår chillkväll omgjord till chillkrök. och musiken pumpades på högsta volym och det blev fullt pådrag med hela lägenheten full. senare börjar grannar klaga och det dog vid 1-tiden så jag och nadja lämnade allt och drog hem till mig. morgonen efter tog vi hand om lägenheten och städade.

chillmode @nadjas place.

tjuuz! hemma hos nadja och chillar och kollar på nån film. i väntan på att hennes mama ska återvända till stockholm. pöss, vi hörees!

jätte gammal bild:) ett/två år sedan nån vinter.


Nuthin' But A G Thang

galet gammalt men ändå<3

Dr. Dre, Snoop Dogg - Nuthin' But A G Thang

nadja hela dan, varje dag.


mooooorning!

just nu väntar jag på att anton ska vakna och sedan är min sötis påväg hem till sthlm som åkte från karlstad för nån timme sedan så väntar på samtal från henne sen blire möta upp henne kanske i centalen eller så kommer hon hit. annars är det bara chilla hemma sålänge. pösshej!

från igår.





bröllopsfest.

heej har precis blivit klar efter flera timmar i orninggörande och nu äntligen är jag klar och ska precis åka iväg mot vällingby på bröllposfest med fullt av roligt folk:D! ska bli upp mot hundra pers wiho, all lycka till bröllopsparet som gifter sig snart också. ska bli en toppenkväll. pöss vi hööres!


2års dagen.


gud vad tiden går fort, har inte ens tänkt på det men det var två år sedan bloggen startades. dock var det inte jag som ägde den från första hela början, och senare delade jag den med amanda och sedan tog jag över den själv. i alla fall, har just nu bara varit hemma och chillat galet, mestadels suttit vid datan och snackat med massa folk. men känner nu att jag börjar bli trött och ska fixa mig för sängen. pössnaatti!

bilder från idag kommer.

.

dagens chillmode.

MIN SÖTNOS!!!:)

idag har det varit riktig slappardag. jag och ida vaknade sent på eftermiddagen fortfarande helt döda från igår haha. efter nån timme liggandes kvar i sängen så gick vi upp till slut då vi käkade en regäl frukost. sedan masserade vi varandra i typ två timmar efter det, jag säger bara fifaan vad skönt det var. exakt vad jag behövde verkligen! efter att hon drog började jag och karin att baka bullar haha så nu har vi precis käkat flera stycken var, men jag tror hon slog rekord idag haha. känner mig fortfarande lite halvseg. har lånat farsans dator och suttit inne på facebook nu i nån timme för att sysselsätta mig själv och hålla mig vaken ungefär, men kommer nog snart stänga av och lägga mig eftersom jag är somsagt rätt sleten. ska väl snart börja kolla på ny dator och sedan iphone, fast ska nog beställa det imorrn. eller rättare sagt pappa haha:D men vi hööres senare!

--

uppriktighet är inte att säga allt man tänker,
utan att mena allt man säger.

kort om gårdagens nyår

shaa! eftersom jag inte riktigt hade tiden över att hinna blogg igår så skriver jag lite kort om gårdagens nyårsdag nu. det började med att jag vaknade av mig själv klockan halv åtta på morgonen, vettefan varför jag ens gick upp eftersom jag bara hade sovit knappt fem timmar men i alla fall. är lustigare att jag gick upp och städade tidigt den morgonen, och fråga mig inte varför haha fick iallafall ett fint rum när jag var klar och gick ner för att käka frulle. sedan drog jag in till nacka forum och mötte upp sebbe och sedan drog vi till stan och mötte upp micha och malin. efter nåra timmar så drog jag hem till mami för att säga gott nytt och och sånt. sen drog jag hem för att duscha och fixa mig. efter det drog jag upp till kusinerna och käkade långmiddag, senare kom massa andra kompisar dit först drog vi på en film men sedan flippade det ur när någon satte på musik så att hela huset hoppade och nån gick ut och satte på bastun samtidigt som ida ringer och säger att hon är i närheten så hon kom förbi ett tag och vi drog sedan vidare hem till mig där vi hade hela huset för oss själva och dunkade musik och hade förkrök. efter det drog vi förbi mama som bjöd oss på massa grejer som jag knappt kommer ihog och hon hade folk hemma också men vi drog snabbt när vi insåg att bussen gick om 2 min in mot staden nästa gick om en timme, nån nattbuss och den ville vi inte åka med. sedan blev det fest och vi kom hem senare på morgonkvisten. pösshej!

GOTT NYTT ÅR, i efterskott.


änu ett år paserat och änu ett år som väntar. tack för 2011 och välkommen till det nya året som ska vara full av kärlek, lycka och nya erfarenheter! jag vill önska er alla ett gott nytt år!


dåligt uppdaterat..


heej föörsta inlägget för det här året! och förlåt för dålig uppdatering de senaste degarna. ska skriva senare om de som hänt och såndant. vi höres!

RSS 2.0