moooorning!

no makeup !!

shoo vaknade för inte så länge sen.. efter att ha kommit hem kl fem på morgonen. riktit seg nattbuss detdär!! nu ska jag hoppa in i duschen sen dra t mami en kortis och säga hej, sedan dra t stan och möta ida som väntar där redan på mig. efter det möta upp kellan och dra hem t mig sedan fixa lite grejer. sen hinna träffa lutfu och sedan tagga på haffla med kallybelly. vi höres!


hata och älska nattbussar på samma gång.

bussen jag sitter på från vårby till Slussen tar lika läng tid som från sthlm till Dalarna hade istället kunnat åkt till dig kusse.. inte okej med nattbussar! fast ändå så älskar jag dom på trots allt ibland..<3

utgång.


ska åka och möta upp kellan, emil, mickan, amanda och viktor nu i slussen, vi höres!

mooooooorning!!

shaafan vaknade nyss ligger bara i sängen och segar. ska vakna till lite granna sedan sätta mig och börja söka praktik, inte ens en månad kvar nu, lyckat yeah!! peace!

dagens.

imorse vaknade jag hos mami och jag taggade typ direkt när jag vaknade mot ingarö, sedan har vart med adde och Albin hela dagen vi har i största del bara softat. efter drog jag in mot stan och mötte upp Kelly och emil i gullmars. sedan chillade vi bara galet, drog t globen där allt var stängt så istället drog vi t slussendonken och käkade lite granna efter det drog jag mig hemåt och nu sitter jag i min säng och har inte mycket annat för mig så fintar på att sova, pösshej!

gårdagen.

kort om igår. jag var först med min kusin och hans kompisar som kom över på morgonen vi bara chilla hemma hos mig men dom drog efter nån timme, så då blev man själv hemma igen en kort stund innan farsan kom hem och jag drog och handlade åt han. efter det käkade vi managrynsgröt med kanel och varma äpplen, det var godare än jag trodde! efter det drog jag mig mot stan och mötte upp kellan och vi drog t vårby och kom t anexet när det stängde så vi hängde på Jessica och stannade i vårby ett tag och carlos och nåra kom också. efter taggade vi lite hit&dit sedan hamnade vi i skarpnäck pågrund av två brudar som tiggde spö men vi hejdade oss när vi mötte på emilia, basse och några till som ville vi skulle hänga på haffla men vi drog istället. och sedan efter ett tag drog jag t mami och hon blev på bättre humör, slutade med att vi däckade i soffan på morgonkvisten. du är guld värd. älskar dig oändligt mycket!

moooorning!

vaknade för bara några minuter sedan och snabbstädade mitt rum på några sekunder för det såg katastrof ut men nu ser det i alla fall lite mer okej ut haha. väntar på min kusin kevin och hans kompisar som ska komma över, är ju helt själv hemma så dom skulle komma efter deras träning. sen får vi se vad som händer idag, har inget annat planerat än så länge. pööss!

@kusinerna


shoo är hos kussarna och ska ut och fota amanda som stylat till sig sen ska vi dra och käka donken, efter det drar jag och möter lutfu och sen kelly så drar vi på haffla weywey. vi höres!

galvanize.

Galvanize - The Chemical Brothers

LOOOOV!

fuucka ur, nu är det sportlov. känndes som att det var alldeles nyss vi hade lov och nu är det lov igen. nicenice hörrni nu är det bara att köra;)!

sista dagen i skolan i fredags.


vi hade galet tråkigt sista lektionen i skolan då vi bara ville ha lov så vi bjuder på lite roliga bilder, som kommer upp så fort som möjligt:)!

lite nyheter & favoriter i min garderob!


Neva Believe U.

Movado - Neva Believe U

-


frukostdaaxxx.

vaknade av en väckning imorse att jag var tvungen att gå upp ungefär vid 10-tiden då jag gav mig upp och fick syn på detta smarriga frukostbord. senare drog jag till skolan och var där en stund men vi hade ingen lärare eller jag insåg att jag hade tre timmars håltimme när jag kom t skolan så skippade sista lektionen och tog in en privatlektion på matte istället. nu väntar man bara på kellan som påstod vi skulle ses runt två men nu har det gått tre timmar utöver det förslaget. får se vad som händer. pösshej vi höres!

Sure Thing.

Miguel - Sure Thing

snö + sol = slask...

visst alla tycker det är jätte kul med sol och värme för att alla vill ha sommar och längtar galet. 105 dagar hit & dit till sommarlovet, vem fan bryr sig. ta varje dag som den kommer istället för att gå runt och vela och längta till en dag som är hur långt bort som helst. det är fan flera månader kvar, snälla folket. så mycket kan ni inte sakna sommaren, påstår jag som är vinterbarn iaf:)) haha. jag vill absolut inte ha sommar och det står jag för, jag älskar vintern! dock är det den mindre roliga biten av vintern som är kvar nu på vårkvisten så den äckliga solen kommer fram och pajar hela skiten. det är då detta slask framkommer som alla klagar på, och jag dissar det stort!!

soootfish.

idag har jag bara softat hemma i största del, det har ändå bara varit tråkväder, regningt och dant. så det var väl lika skönt det att bara stanna inne. senare på kvällen träffade jag nadja en snabbis bara då jag fick en snutta luft. och nu har jag precis tagit en kvällsfika och känner mig för att sova snart alltså. funtar på att dra t skolan imorgon också, så då lär de vara lika bra att jag går och lägger mig så jag överhuvudtaget orkar upp imorrn;)

försäljning återigen!

http://ggarderoben.blogg.se/
nu ska jag göra mig av med ytterligare kläder, acceoarer och övriga saker som bara ligger hemma och aldrig kommer till användning.
nu är det jackornas tur, vill bli av med alla mina fjällisar och övriga jackor!
vill byta ut mina jackor.
även de saker på min blogg som jag lakt ut tidigare som inte är understuket som sålda finns kvar. så passa på, sänkta priser! vill bli av med allt så fort som möjligt!

http://ggarderoben.blogg.se/
--> http://ggarderoben.blogg.se/ <--

nyvaken brud.

tjuuuuz! vaknade precis blev väckt av mami, är fortfarande lite sjuk alltså. så skippar skolan idag också. vi hörs mer senare, nu blir det frulle. pösshej!

Slow Wine.

T.O.K - slow wine

TOMORROW'S A BRAND NEW DAY.

kom hem för ett tag sen, åkte och mötte jessica och kelly och vi drog t vårby och mötte upp massa folk bland annat alejandro, atti, lutfu, ärtan och alla på annexet. och uufff vad dom dödade oss med dendär äckliga lukten dom hade med sig på spray, whääy vi dog! en dag imorgon också så ska väl snart gå och lägga mig i sängen och försöka sova, naaatti!

semmel och fettis-dagen :D!

vaknade idag vid tolv och gick in på fb då jag upptäckte att det var sämmeldagen eftersom hela startsidan var bombad, säg riktigt smarrigt ut så har nu bett morsan knata iväg och köpa:D! like a baws, fuckyeah!

mooooorning!

vaknade för ungefär en timme sedan så har bara softat hemma än så länge, ska straxt duscha sen ut senare och får se vad som händer idag. kort om igår så mötte jag upp kelly och emil vi vänta på kiana men hon var för seg så istället träffade vi på emilia och lite annat folk. vi drog t gallerian, shoppade lite sådär och mest chillade sedan mötte vi på lite annat folk också sedan hände inte mycket mer så hängde på kellan hem. pusshej så länge!

Where Is The Love?


The Black Eyed Peas - Where Is The Love?

in mot staden.

är på bussen och ska möta upp kiana och kelly sen får vi se vad som händer senare. och ännu en gammal bild, har bildbrist, sorry. vi hörs senare, pöss!

imorse påväg t skulan.

shoooo imorse när jag åkte t skolan var det riktigt fint och skönt soligt väder, tog en bild när jag ändå precis hade missat bussen. har varit galet trött idag hela dagen och kom knappt upp imorse så bjuder på min morgonbild haha;)

en favorit, i alla lägen!

morsan står och gör chockladbollar åt mig hihih, en stor favorit hos mig, alltså både min mama och chockladbollarna;) hahah. ha det bra så hörs vi!

bilder från iförrgår;)



bjuder på några bilder från häromdagen hos mandi med brudarna och senare kom kellan förbi också men henne fick man ej med på bild. jag ser dock ut som en blöt hund jag skyller på tövädret, se & njut pöööss;)!

A till K.

han är tung !

Adam Kanyama - A till K

yeah det går bra nu.

gammla tider.... saknar enormt mycket ;'( !!

tjossan kom precis hem. igår kom jag hem sent på morgonkvisten vid 5-tiden sen däckade direkt. och sov typ hela dagen idag, igen hehe. så fixade mig direkt och drog ut och mötte upp jessica och kelly. vi drog och tog en pizza sedan drog vi t anexet och träffade massa annat folk. efter ett tag taggade vi och jag drog mig hemåt och på bussen fick jag sällis en bit av filip, alice och glenn. nu har morsan gjort mat, precis vad jag vill ha hihi. pöss ha det bäst!

fixa mig sedan utgång!

ska göra mig i ordning vaknade rätt sent idag typ vid tre, halv fyra så sitter fortfarande i myskläder hehe. så måste börja ge mig iväg mot fruängen och möta upp brudarna så får vi se vad som händer mer ikväll. btw, gammal bild. vi hörs, pöss!

outlaw.

50 Cent - Outlaw

-11 grader lagom varmt..

tjooho! har precis kommit hem och mami har gjort myskvällsfika t frusna mig efter en kall kväll ute. var i skolan idag mellan 10 och halv tolv sedan drog jag t centrum och mötte upp nadja och därefter saga och massa andra. jag drog t älvsjö hem t kellypelly vi taggade och drog mot fruängen där vi mötte upp jessica och de va spejsat m folk dör så vi samlade ihop våra sedan åkte vi senare mot vårby efter vi var klara. och vi stannade där hela kvällen och softade.

besvikelse.

jag hatar känslan. det förstör en inerfrån och får allt att rasa. det känns helt otroligt obeskrivligt förjävligt. men i efterhand finns det inte mycket att göra åt. men nu är det slut, slut på detta. jag litar inte på dig, inte på någon annan, bara mig själv.

nygjord blåbär & hallon paj

njaamiie! sitter just nu och har mys med mami och käkar den nygjorda blåbär & hallon-pajen med vaniljsås och det är obeskrivligt underbart gott!!

alltid lika lyckat när tvätten kommer tillbaka.


jomen visst, kolla vad jag fick tillbaka ur tvättmaskinen... suck! att det alltid ska bli såhär, det är väl konstigt?-.- jag börjar nästa fundera på om jag verkligen har ett strumpmonster hemma haha (bild kommer)

godmorgon!!


yeahh skönt att sova ut en sådan här torsdag när man var uppe lite sent kvällen innan. vet ej vad som väntar idag, får väl se vad som händer:) och toni är sjuk så han kommer väl säkert bara ligga hemma och sova. ska kanske söka praktik om jag orkar hehe. ha det bra så länge så hörs vi senare!

rätt så kallt ute bror.


shaa! drog t skolan imorse och fick sällis av george som påstod att det var varmt idag, jotjena. efter mötte jag upp paulina vi drog och käkade på bk haha tjockisar som vi är, tog en stor meal med kycklingburgare:P efter drog jag på lektion i skolan men vi hade typ ingen lektion för det var bara jag där och masse fick sysselsätta mig i nåra timmar innan jag insåg att jag kunde tagga haha. drog och hälsade på mama en snabbis och efter det mötte jag upp elena i gullmars. sen när hon drog träffade jag kelly, berri, emil och moa som jag var med resten av kvällen. vi drog en sväng till högdalen men sedan blev det alldeles för kallt så jag drog hem.

pulse riddim mix

saknar ragga dancehalln!!

Pulse Riddim Mix - Wayne Marshall, Munga, Capleton, Mr. Vegas, Kartel & More


lyckat jovisst.

jag åkte t skolan en snabbis men blev utelåst och fick en fet utskällning det första på dagen tur att vi var två, jag och pao hand i hand alltså haha vi är hatade i skolan av alla lärare:P efter det drog vi direkt. vi blev hungriga och drog en snabbis på donken, dock blev det mer än förväntat men vi gick stolta ut med mätta magar och åkte mot tumba. sedan drog vi hem t paulina och då hade hennes pojkvän gjort feta maten t oss. oh gash så mätta vi redan var då men vi käkade med ett leende på läpparna. det var välkryddat också, starkare än harrisa fan vi brann hahahah. efter det mötte jag upp toni och Hoffman i tumba och vi drog t gurra där vi skildesåt. sedan drog jag hem och det blev kaos. allafjärtansdag i ensamhet på mitt rum och massa bråk, diss. me not like. jajaj vi hörs, btw, vi bjuder på bilden helt väck alltså haha. pösshej!

allahjärtansdag på donken haha....:D

idag drog jag och pao på stormåltid på donken. ohshiet vad vi blev mätta alltså!:P

glad alla hjärtans dag!


shuuuue! har precis gett mig av till skolan och vill bara önska er alla en fin dag idag hihi puss!


Chill on tha grill.

tjossan! åkte och träffade pao i Nacka forum vid halv ett vi var där nån timme sen drog vi och käkade donken sedan drog vi oss mot skolan där vi gjorde manus till ett radioprogram som vi ska göra nästa vecka. efter drog jag t Kellan och vi bara tog det lugnt hos henne. hennes farsa hämtade oss och efter det drog jag och träffa nadja en kort sväng och efter det mötte jag upp toni och masse som hade tappat sin lur så vi åkte runt och letade efter den. vi drog t slussen och mötte lite annat folk sedan efter ett tag drog vi oss hemåt. pösshej, naatti!

ogillad outfit.


mooorning! försovde mig idag, hade matte prov och får väl ta det en annan dag nudå.. bara mer tid för mig att gå igenom inför prove:P nu ska jag straxt dra ut ska bara städa mitt rum, hela sängen är täckt av kläder man kan knappt se att det är en säng haha. i alla fall, måste dra ut, och har den mest oniceigaste outfiten jag äger, menmen den är varm och gosig iaf. pusshej, vi hörs senare och bild kommer!

shady world.

enkelt, sjukt bra låt!

Eminem Ft. J Cole x Tech N9ne - Shady World **2012** [Prod. Breezy]

sture p på g.

tjuuh! idag drog jag t stureplan med mami vid tio-tiden och vi var där hela dagen. drog på en makeup-fotografering. senare på kvällen drog jag till toni och vi kollade på "kontoret" den nya serien på kanal fyra med bland annat henrik dorsin och björn gustavsson. den var rolig den:P sedan på den blev det wallander och jag taggade hem. bråkar med farsan så stannar hos mami ett tag framöver hoppas jag:) men insåg nyss att jag har matteprov imorgon och har ej gått igenom något som jag hade behövt eftersom jag vet att jag inte kommer ihåg alla formler i huvet.. men då är matteboken hos farsan, wheey. toppen dära! så ska väl sova straxt så att jag kan gå upp extra tidigt imorrn för att hämta boken och gå igenom innan provet imorrn hehe:P pussnatti bitches!;)

lördags.

i största del var jag hemma och sedan på kvällen vid tio-tiden så drog jag ut och mötte upp bland annat toni & jonte och massa annat folk. vi drog senare på fest hos benji och efter det drog vi t toni och vi däckade där. sen var den lördagen slut för den här veckan;)

just chill'in





har suttit hemma i mitt ensamma hus som vanligt, hela dagen har det ekat av min musik jag dunkat på högsta volym i min ensamhet. passade på att se läskig ut medans jag kan när ingen annan ser. så härligt skönt efter också med ansiktsmask. jag brukar göra det några gånger i veckan när jag får tid över, i just love the feeling after. man känner sig så clean och fräcsh!


a drop in the ocean.

grym..<3!


Ron Pope - A Drop In The Ocean


planering.

kom hem t pappa i natt och nu när jag vaknade så insåg jag hur mycket jag har framför mig som behövs göras.. både på gott och ont, men här ska röjas upp och ikväll ska minsann allt vara avbockat på min planering;)

moooorning!



godmorgon jag vaknade för nån timme sen, rätt morgonpigg:P kort om igår, jag drog t skolan även fast jag inte hade lektioner kändes halvsegt alltså.. jag skulle ha muntligt prov med en lärare men istället gick jag på lunch med pao sen drog vi haha:P efter mötte jag upp kellan och vi mötte upp massa folk och hittade några nya polare som kallade kelly & Emil för kärlekspar haha dom där poliserna är roliga dom.. sen var vi ute hela kvällen. jag drog med kellan hem sen taggade jag hemåt:) pösshej!

naattii 01:37

blir så irreterad på mig själv ibland alltså, även om man inte kan veta något i förväg så blir jag trött.. var fett glad nyss när jag fick veta att lektionen imorgon är inställd, tills jag insåg att jag så sent som idag bestämde med en lärare att jag ska göra omprov imorrn.. varför valde jag just imorgon? bara för att det inte kommer en sån här chans till i hela mitt liv att man inte har en enda lektion på en hel skoldag-.- jomen visst, roligt. så nu blir det läggas för min del så jag orkar upp imorrn.. pussnatti!

Shake Senora.

Pitbull Featuring T-Pain & Sean Paul - Shake Senora

@nadjas place

just nu sitter vi hos nadja och softar i soffan, ska kanske straxt dra ner t centrum och ''shoppa' lite granna. får se vad som händer denna onsdagskväll. vi hörs senare, chaao!

@skolaannn.


mooorning! kom nyss t skolan rätt segt eftersom vi inte har någon lärare och har eget arbete i tre timmar som innebär att man inte får nått gjort. i alla fall inte för min del, jag som inte träffat dom i klassen på ett tag nu också så blir det mycket snack och lite arbete hehe. kan berätta att igår träffade jag kellan i nacka senare drog vi t slussen och senare när kag kom hem var maen hemma hos oss också. han drog hem sen och jag däckade i soffan. vi hörs senare, pössss!

mooornng!

vaknade nyss hemma hos masse denna fina tisdagsmorgon med toni, ewis och masse. ska dra hem och duscha o göra mig i ordning sen dra t gubbängen t kellans skola och sen får vi se vad vi hittar på, vet att jag kommer få färga hennes hår senare idag i alla fall, nivet jag frisören haha :P ha det bäst sp länge vi hörs!

chill on tha grill.

har nu vart hemma nåra timmar och vätar på att kellan ska börja fixa sig och ge sig ut så jag kan möta henne, får se vad vi hittar på. senare efter det ska jag dra till toni. pöss vi hörs senare!


skuuulan



taggade t skolan idag, första dagen på ett tag, kändes dock rätt skönt på nått sätt. innan jag åkte till skolan imorse kännde jag att jag behövde träffa klassen eftersom att det var ett tag sedan vi sågs och det känns längre än vad det var. försov mig idag också som en av alla andra dagar haha:P trots det så när jag kommer in i klassrummet så är det typ tre pers. jomen visst att jag trodde att hela klassen skulle vara i skolan haha även fast jag själv var försenad, lyckad klass alltså :') jag var i skolan en timme efter att lektionen sluade så softade jag med maria i skolan en stund, efter det drog jag hemåt. på hemvägen hittade jag en fin figur. cas i'll tell u; i made you look;)!

ut och få kvällsluft.

ut en snabbis och möta nadja mitt hjärta på lite kvällsluft, vi hörs senare!

gårdagen & dagens


igår kom jag hem vid sju-tiden och åkte o mötte upp toni, masse, mint och nisse direkt och vi drog hem t masse och softade och så slaggade vi alla över där och dan efter fick vi sjuts av söta Lotta t centrum sen efter det drog vi t toni och jag var där till nu och ska hem och träffa mamma och ha myspys:D hon har köpt hem massa gottis hihi så söt, älskar min mami oändligt. du är guld!


bonde med rastatröja, ingen höjdare..


tystnaden som uppstår när en norsk gråhårig 40 årig man med pottfrilla och gummistövlar ute på landet kommer in på Max Hamburgare med rasta-tröja och tycker han är cool HAHAH... jag och mina kusiner dog av garv när vi fick syn på denne man som inte var så svår att missa:))

<3

i wanna be like your sunshine,
i wanna be like your rain,
i wanna be like the oceanwaves,
i love you, it feel that way.

på hemvägen mot stockholm.


shaaa! äntligen är jag påväg hemåt, började åka för nån timme sen och är nu hemma om ungefär sju timmar wiie! men har haft en otroligt rolig och skön vecka här uppe. vi hörs senare, pööss!

kvällsåkning.



tjuuuuh! har precis kommit in från -26 grader, mysigt kompis! hade inte kvar känsel någonstans kan jag medge.. men nu kom jag nyss ur bastun och ska ta en skål yoghurt med müsli och sätta mig och kolla på nått program på kanal tre. vi höörs, pöss!

kärleksattacken.

♥!


Avsnitt 25: Dani M live - Kärleksattackens webbteve


mot resturangen.



shuue! nu har vi bastat och duschat och ska ge oss iväg mot resturangen. ha det bra, vi hörs senare!

morgonpigga

moooorning! jag och Amanda vaknade vid åtta-tiden i morse och nu äntligen vaknade resten av gänget, två och en halv timme senare haha. så nu ska vi straxt tagga ut och åka lite skidor;D sen ikväll blir det att dra på resturang, vi höres senare! som ni kanske förstått så funkar det inte att ladda upp bilder så får göra det i efterhand sedan när jag kommer hem, pöss!

Lovumba.


Daddy Yankee - Lovumba


muummsiiiii



direkt när man kom in från en dag ute i kylan så får man nygräddade vofflor, goodaste sen på det sitter jag i kusin och tittar på ett avsnitt av oc på tv med en popcornskål. efter detta ska vi basta sedan blir det kvällsåkning i natt;)

RSS 2.0