gästblogg: nadja häär!

heej alla läsare, tänkte efterson nizan är i fjällen o nte har datan med sig så skriver ja lite ist! :D hihi
ja vad ska jag säga, JAG SAKNAR MIN CHEY GRYMT!!♥ du betyder allt för mig o kommer alltid finnas i mitt hjärta.
ja har så otroligt mycke minnen med dig som är varda så mycket för mig :) ja skulle aldrig klara mig utan dig och ja hoppas att vi aldrig skilj åt. vi har haft tider som vi knappt umgåts men nu har d kommit tbaka igen, o d är ja jävligt glad över, för du är BÄST och är min andra halva, syster u är så mycke mer än en vän för mig (alltså nu menar ja nte sexuellt, hihihi) miss my biatchm kom hem! loveya ♥♥  
peace & love




imorn blire närmare skidbacken!



shooo! jag är såhäääääär glad! har en hel vecka framför mig med bara skidor dag in och dag ut! skönt att komma bort från allt. dock ska jag upp imorrn klockan fem på morgonen.. vad gör man inte för en av årets härligaste veckor i skidbacken?:D kommer inte ta med min data i skidbacken, så det blir inget bloggande på en vecka nu framöver. men ni får ha det bäst, peace and love!

det är fradag och jag känner mig fri nananana

tjue! idag var det kort dag i skolan, feedt skönt. och ännu skönare att tänka på att jag inte behöver åka t skolan på en vecka! nu blire hem o packa sen drar jag, yeah. pöös!


Can't Say Goodbye



krossa andras drömmar är mitt rykte, förverkliga mina drömmar är mitt syfte.

shoo! idag var d lång dag i skolan, jag gick t sex. sen efter skolan åkte jag t stan dirr o mötte upp papi. vi shoppade lite o så:) så nu har jag nya skidkläder!(y):D

mot skolan.

nu blire mot skolan, lång dag idag. vi hörs senare!


lala maryama


next generation på lördag!

YEAH! vilka ska dit ? :D


vakna med nadja brevid



tjossään! igår somna jag o nadja i soffan helt på varandra, jag har precis gjort henne sellis t skolan eftersom jag börjar 10, så nu är det bara chil. efterskolan dirr ska jag t stan sen gymma efter det. vi hörs, peace and love!

There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart.

shoo idag är det brors födelsedag efter skolan drog jag t nacka o mötte syster o bror :D sen tagga vi hem t nadja och där var sanna o jack och vi gjorde pannkakor :D nu har nadja o jag myyys, pöös!

vårt kvarter


Wa7ashtEny






spinnat & gymmat = check

shaa alla glada! idag är jag på glatt humör, för det första är data och mobil tbaka för d andra så hänkade jag papi ner t gymmet o spinna o efter d gymmade jag. fattar knapp att jag orkade, men så äre :p
nu ska jag straxt dejta kudden efter att jag fixat klart min ipod, natti natti!

du får göra som du vill.


the love was on the bottom and I drowned before I was there.



igår slaggade jag hos idus, efter en hård träning på gymmet o en avlutning i bubbelpolen och efter det bastu. idag har jag vart i nacka strand med trevligt folk. när jag kom hem blev d solsidan med papi :) och nu drog jag t mama o vi har myys! peace and love.

mot gymmet.

nu blire iväg t gymmet med idus, chao!

minnen från 2010


Anything A Anything


I ♥ Muffins och Ben&Jerrys



tjuue! älskar det nya schemat! idag hade vi bara två lektioner och slutade halv ett (y) efter skolan drog jag med nadja, nu har jag nytt löshår :D
sen har vi käkat upp ett helt fat med muffins drygt åtta stycken. sen efter det en hel Ben & Jerrys, kalla oss tjockisarz :p jaja gott vare! tanken var att jag skulle iväg och tränat nu, men jag orkar helt enkelt inte, så det får vänta t imorn eller någon annan dag senare i veckan.
hej jag älskar muffins och Ben & Jerrys! (:
nu ska jag chilla galet och bläddra igenom spanska boken för imon är det prov. hörs senare, chao!




Längtar Hem. <3


Låt i Repris. <3


post.

idag när jag kom hem hade jag fått post..


såhäronödigt.

har blivit av med min älskade rosa ipod, 2 tusen kr, kosshörlurar o massa annat. den som har tagit mina saker är äcklig! det är är så onödigt illa. finns inget att göra, i alla fall, imorse när jag skulle tagga t skolan så tänkte jag, jag kommer inte klara mig utan musik!! bortsätt från att jag inte heller har någon mobil eller dator.. -.- sen när jag tittade hemma hade jag 2st ipod, 4st mp3.. haha. jag blev såhäääärr glad då asso!
 


dataförbud leder t bloggpaus

inte på topp, i helgen hände d gejer. ohaa nu har jag dataförbud. och ni vet vad det innebär, att jag kommer blogga mindre, eller inte alls. men ska försöka mitt bästa. jag är utan dator, utan mobil, utan ipod och utan pengar - hur klarar man sig då?? problem efter fucking problem. bye på länge!

i love shopping!

igår var jag o nadja och shoppade, lägger in bilder senare. peace and love!







dollar-örhängen - Glitter
jacka - GT
Leggins - BikBok
vita hängslen - punktshop
svart spetslinne - GT
löshår -

 



bilder












2 Da Next Party

tjuue! nu har precis allt folk dragit hem och jag ska mot nästa fest för idag fyller min habibi år och det är fet party ikv. vi hörs senare. peace and love


nana What's My Name

heeei! idag har jag handlat blåa linser :D segt att man slutar skolan fyra på en fredag.. menmen får nytt schema nästa vecka då får vi hoppas på bättre. efter skolan taggade jag o ällän t rinkeby dirr, sedan mot tc o var där ett tag. jag taggade t flempan sedan t plattan för att träffa några. nadja ringer och vill att jag ska komma dirr för att hon var pissnödig, så jag skulle komma med toapapper t hon för det var slut hemma. haha skön brud dedära. påväg t nadja mötte jag på carro o tito som höll mig sällis. vi taggade t nadja och var där resten av kvällen.




resultatet. ni ska få jämförelse-bild med både mina gröna ögon och med mina blåa linser. bild kommer


haha denise

nu har jag ändrat lösen te bloggen så nu kan du nt ta bort mina inlägg men om du slutar o tar bort dom så får du reda på lösenordet;) hah<3  /A

Ny tröja from dad:)<3

hejhej!
har fått ny tröja/kofta av pappa, en adidas, svart o rosa, han hämtade mej efter skolan o så hade han köpt den på REAN!;d  aja, här kommer lite bilder:D

hare gött, o ha en bra helg alla!:)<3






BYYEE!  /Amanda

Kärlek Vid Sista Ögonkastet

idag gick jag t skolan och det har varit en seg dag, min lärare är ju inte riktigt okej men nog om det. efter taggade jag t nadjus, senare träffade jag mama<3 fast det blev typ bara 5min men det är allt värt. peace and love!




SÄLJER BLONT LÖSHÅR


Kategori: Löshår
Antal: 3clips x2
pris: 200:- : 150:-
plats: stockholm

övrigt:
längd: 50cm
inte äkta och är osäker på om det går att färga.
men styla locka, platta funkar.
porto betalar kunden(om det ska skickas).


shaa! /A

hejhej! Idag har det varit vanlig skoldag och jag slutade skolan kl: 14.30 , o linnea sluta tio i tre så fick vänta på henne för vi skulle tagga hem te mej sen därefter:) (y) men senare så kom Affe& jacke hem te mej:) o så var vi lite här!;D  BYYYEEE!!! /A

mot skolan

tjuue nu ska jag precis tagga iväg t skolan, vi hörs senare!


(gammal bild som blond)


outfit



tröja - BikBok
Leggins - Åhlens
Halsduk - GT
glove - NY
ring - Lindex
nagellack - H&M


Perfect Nightmare.

tjue! nu e jag hemma från syster-yster. och idag fick jag träffa mama en snabbis, saknar hon. men nu ska jag nog lägga mig för imorn börjar skolan tidigt. peace and love!

spola t 1min:)

10 JANUARI /Amanda

hejhej! Det var ju fett längesen jag blogga men nu kome jag börja blogg mera, men nu sitter jag här o gör läxan  och beställer kläder från internet:) (y)



armband h&m : 49,50:-
jeans-shorts h&m: 199:-
cardigan h&m  : 199:-
leggins gina : 99:-

Ah, det var nte så mke men det var det jag satt o gjorde nästan nyss, min favvo-kofta som  Linneapinnieah har, som jag alltid velat ha men har aldrig o hunnit o köpt den men äntligen så kommer den snart!:)  puss:)>3 hare gött!

/Amanda

shine on

efter att vella taggar så drog jag o nadja t centrum o mötte carro, koivisti, dimander och massa fler. vi taggade vidare t donken sen åkte jag, koivisto o carro tbaka t centrum o jag mötte upp arri och en till. kom precis in, men ska t nadjus nu så, hörs senare chao!

första dagen

precis kommit hem från första dagen i skolan o sitter med nadja o vendela :D får se vad vi hittar på men nu ska vi tagga ut, chao!


sista dagen på jullovet, back to real

idag var sista dagen på jullovet, ogilla stort! imorrn blire back to school-.- jaja d ingår i livet, så d bara och köra. men har haft det bästa lovet på länge. pöss hörs senare!


(gammal bild jag blond)


inte blond längre!

nu har jag precis börjat färga mitt hår, just nu färgar jag rött, eftersom man måste det innan man färgar vidare t brunt eller svart, annars får håret en grön nyans som man inte vill ha! så det blonda håret kommer ni inte få se något mer, om jag inte färgar blondt igen, men det tror jag inte. bilder kommer, pöss!



(gammla bilder 2009 & 10)


party party

igår var det fest i flempan med massa folk! vi taggade vidare påväg t lilje stannade på donken träffade sköna grabbar som bjöd oss:D sen började vi tagga hem efter det. arri och anna slagga över här, men d blev nte mycke sömn, kom hem vid 4 o var vakna till morgon. hörs senare, peace and love!




04:51

precis kommit hem från en galen morgon! med bror o nåra till. men nu ska jag göra sällis o dejta kudden, slaggar över natti!

tagga t kellan

shoo bre nu ska jag tagga t kellan o ha skoj, blir att jag slaggar där om det blir så mycket sömn vet jag nte jaja hörs senare, peace and love!


bilder från igår






















Take Over Control

tjossään! ska tagga t nadjus nu så får vi se vad vi hittar på ikv. btw, måste passa på att ta något foto när jag e blond för imon då kommer det blonda håret inte finnas kvar på mitt huvud i alla fall:) vi hörs, pöös!


keff kamera, men bjuder på d


soft morgon med b-rudarna

shooo har precis kommit hem från en soft morgon med b-rudarna. dygna hela morgonen/kvällen. taggade ut o träffade koivisto o hans bror. orkar inte skrva mer just nu o de, mer kommer, bilder osv. pöss!


ma gangstaaa


@carros place

tjuue! har precis kommit hem från gymmet med nadjus. nu blire ducha sen t carro ali nadja o massa dirr. hörs senare, peace and love!

låt i repris (:

galen dag

dagen började med att älskie ringer och är påväg hem. vi möttes och drog t centrum och där väntade vi in carro, patrik o några. blev kvar där ett bra tag. räffade mickis o betty. vi taggade vidare t stan med sköna kisar och åkte omkring sen efter det taggade vi vidare mot nacka forum, senare donken. påväg hem stannade vi till vid centrum o träffade z o de. sen blev det mys hemma, och nu har vi precis kommit hem från ett galet snökrig ute och är helt frusen o kall. så nu blire te-time. slaggar över hos älskling. bilder kommer, peace and love!


alicia patrik alexandra nadja tuben


carro nadja patrik haha donken

Lesh ilhajett sabee!

idag fick jag träffa mama en snabbis senare träffade jag arri en kort stund också. det kommer dröja månader innan jag får träffa dig mama igen, men jag älskar dig! peace and love<3


vinterjackor<3



jag kan ha hur många vinterjackor som helst!
hej jag är vinterbarn och älskar vintern och speciellt VINTERJACKOR!!:D


^
vilken ska man sälja ?
jag har 3st bruna jackor men ändå är det så att jag är mest trött på den blåa,
hur kan det stämma egentligen? jaja



^
och vilken ska man köpa?
parkas verkar så myys, vilken av dessa ska man köpa nudå?:)


borta bra men hemma bäst!

nu är jag hemma i stockholm igen! nu blire lussebulle med te, pöss!


första dagen av det nya året

shooo! första dagen på 2011 :D fuck ya detta år ska bli bra! och jag och min älskie har precis vart ute i det mörka vintervädret och joggat. nu blire myspyys:D pöss vi hörs!



RSS 2.0