sleeeepyy.


ska göra en lives style sova ut sjukt länge sådär. kom precis ur duschen, ska fixa lite te och fruktsallad. sen sova som en fucking gazhir för jag börjar klockan ett imorgon för vi har idrottsdag och så klart valde jag dans! me love. ska dit med louise, vi är säkert dom ända som valt det haha skulle inte förvåna mig. tony ringde och ville att jag skulle dra t dom nu men jag pallar ändå inte. det var ju så sjukt regnigt idag också. sen har jag satt på mig mjukiskläder och vill bara mysa med mami hemma nu. ajaja kommer väl lägga mig rätt tidigt i alla fall sen, men vi hörs imorgon då är det första september, inte för att det är något speciellt mer än att jag ska till min älskade farfar och fira med hela feta släckten. drar ditt direkt efter dansen imorgon dåra. men natti!

mitt schema är chill :)))


jag går typ mellan en eller två lektioner varje dag och oftast så att jag
slutar runt tolv. sådär lagom bäst. jag klagar ingen stans! :)

ut & springa.

nu ska jag ut och springa, wii!

earcuff.

tummen upp för eracuff. det är så snyggt, i love it!

@skolan


tjossan sitter just nu i skolan har vart här sedan kl tolv och är jätte trött redan. ska ha grafisk hela dan, de vill säga i fem timmar. så jag slutar klockan fem idag. riktigt segt. menmen idag har det vart så fint väder också, riktigt varmt. när jag kommer hem ska jag ut och springa sen får jag se hur planerna blir för eftermiddagen. btw. bilden är drygt ett år gammal. vi hörs senare, pöss!

ramazan bayraminiz mubarek olsun, eid mubarak.

idag är det slut på ramadannn. wheey. nu är jag med mami och ska göra ordning te och gott sen blire myys!

how to love.


Lil Wayne - How To Love (Shazam Version)


CHECKA!

KOLLA IN MIN FÖRSÄLJNINGSBLOGG NU!
http://ggarderoben.blogg.se/



http://ggarderoben.blogg.se/
http://ggarderoben.blogg.se/


regn - inne - städa

shaa! ute är et regn. nu har jag suttit hemma i nån timme och det bara fortsätter. hade en kort dag i skolan idag, en lektion; företagande. de är ett nytt ämne dom har infört i vårt schema och det är faktiskt kul, som tur är. ska kanske senare in till stan i detta väder möta upp david och de får se hur länge vi blir kvar där. sen vet jag inte vad som händer mer idag. kanske fortsätta städa mitt rum eller nått sånt. sedan ett par jeans, mina favorit jeans är borta! och de har vart borta i över två veckor nu. både jag och mina föräldrar har letat överallt. dom hittas inte, jag som älskade dom ;( får väl köpa nya, känns segt. btw. jag har sålt lite möbler i mitt rum igår så ska köpa nya nån dag i veckan det är därför jag håller på att städa hit och dit hela tiden. men det känns skönt med lite nytt och fräsht sådär! jaja ha det bra så hörs vi senare maybe, puss!

Drop It Low.


Kat Deluna - Drop It Low


blogg under renovering.



jajajja är inte klar med designen och allting. men ska försöka fixa så snabbt som möjligt. var jeffla trött på den andra designen jag typ haft ett år. den stämde inte rigtigt in. jag känner hur trött jag är och orkar faktiskt inte göra klart bloggen så att den ser okej ut och blir klar idag. men än så länge har jag bytt header, vad tycks?  nu måste jag sova, det är trotts allt en dag imorgon. godnatt!


sometimes it's just fail.

holliiee macaroniiee. jag och elena skämde ut oss idag, nejdå. men vi drog t dennis sen vi va på hans resturang. han bara varför är ni så flummiga sen bara "vad hade ni på hjärtat då som kommer hit" hahaha. jag kan säga att vi var inte där länge alls. sen vi taggade t tallis och senare drog hem t milli och var där ett tag chilla med hon och hennes kompis. efter det köpte jag min största favorit, klubbor! jag har alltid en i väskan, för man vet aldrig. helt plötsligt kanske man vill ha något sött då har man en klubba där :D haha. jajja nu kom jag precis hem från stan, ska ta lite te sen ska jag nog sova för idag. natti!

bro bro och breja.

tjossään! har precis kommit hem från stan. var där med amanda e och maria efter skolan. vi var vid nån bro och hade jätte mysigt hihi. direkt när jag stängt dörren när jag kom hem nu så ringer elena "kom t stan nu". haha det var länge jag hann vara hemma. så nu ska jag in t stan igen. maybe vi ska t dennis hihi. jag är på fnisshumör idag hihi. nejdå, men vi hörs senare!

--

just stop for a minute and smile !

outfit of today.





Vit Stickad Kofta
Svart Kort SkinnJacka
Luis Vuitton Väska
PilotBrillor
min standard Klocka
chanel - halsband, örhängen, ring
sedan ett par Miss Sixty jeans till :)


mot skolan.

 

ska bege mig t skolan snart. ska bara fixa klart mig lite. vi hörs senare idag!


övningskör.



my låård. var och körde bil idag, fyfan haha riktigt roligt.
höll på att krocka farsans BMW hahh :D


grillning.



igår vi hade jättemyys. hela feta släckten var ute och grilla, firade och hade jätte skoj i det fina vädret fram t midnatt. vi satt och käkade i solnedgången, skitfint. solen var alldeles röd igår, fick dock ingen bild på det men fint vare. idag drog jag, mina kusiner och faster och farmor t siggesta gården. sen drog vi hem och chilla och dalle kom också. nu är vi hemma hos mig. har precis sålt lite möbler i mitt rum och ska imorn åka och köpa nytt :D får se hur det blir. nu ska jag städa lite av det som var i de gammla möblerna sen kanske dra in till stan en snabbis och träffa nåra. puss så hörs vi senare!

@amanda


shoo slaggar hos amanda idag, chao!
hittade den här bilden på amanda från när hon hade den här bloggen haha.


breeev!



YEEEY! fick brevet idag som jag väntat på i en månad nu. är riktigt glad.
nu ska det ut och åkas! :D


soool & fint väder.



shaaaa idag är det härligt fint varmt väder, heelt soligt och nice. satt ute och käkade frukost. ska oppa in i duschen sen blire dra t amanda, kevin, dalle lena och massa kommer dit och vi ska fira. vi hörs senare!!


moooooooorning!

vaknade precis. igår blev det att dra t nacka efter skolan dirr och mötte upp sebbe, lukas, fopply och nåra brudar. sen väntade vi på tony och jocke i typ en timme och fick mer sälskap av nisse och hans polare. vi fixade lite grejer sen drog vi hem t sebbe var där och startade. senare gick vi ut och mötte upp massa annat folk dante och alla. vi drog t bagarn och på vägen dit lyckas lulle kvadda två cycklar. herre, det var inte tryckt att cyckla med Lulle kan jag ju säga vi far i diket hit och dit haha. aja det var i alla fall en shukt rolig kväll. förut att jag missade kevins födelsedag, han hade fest hemma med flera hundra pers. menmen, det kommer flera dagar.

såå tuungt.

sååhääär gammal men asso shiet ändå.


Kaye Styles Ganjaman


∞∞∞

ta aldrig något för givet i livet, för tar du något för givet i livet kan
det klivet vara rivet för livet.

börjar skolan kl 14.

har precis vaknat, utan väckar klocka. för jag noterade igår att jag lär inte behöva någon eftersom jag börjar klockan två idag och går till tre. kort kort dag i skolan kallar jag det, men det är soft. här klagas inte. är inte helt hundra på vad som händer idag, trodde det var idag jag och brudarna skulle iväg men det var imorgon. men idag snackade fopply och dom att vi skulle dra någonstans så jag kanske drar med dom, får se. vi hörs!

nya kläder för månaden.


ljusrosa t-shirt - salt
ljusa jeans - vero moda


blommigt linne - gt


rosa linne - salt

vit stickad kofta från gt
grå cardigan från gt
ny svart kort skinnjacka


fika i stan.



tjossan! idag var det skola, började vid niotiden och gick till tre, som en vanlig dag. trodde inte min skola hade sånna dagar:P aja hade i alla fall grafisk, idrott och engelska fucking b. jag som har ig i engelska och inte ens klarade a-kursen så har jag råkat välja b-kursen, toppen! hoppas på det bästa att jag klarar kursen men chansen är inte sådär jätte stor. efter skolan idag mötte jag upp ida i nacka vi drog in t stan gick runt, snacka skit och fikade på expresso house. nu kom jag hem för nån timme sen har rensat mina tre garderober hos pappa. och god nyhet, mer kläder till utförsäljning! ska sälja två hela garderober till :)) orkar inte ha massa nya kläder som bara ligger och inte används. så håll utkik på min utförsäljnings-blogg :D pööss vi hörs!

shaaaa alla glada.

precis kommit hem. det är knäpptyst när jag kommer hem, ingen hemma. jag sätter på musik och bara kör. snart kommer väl nån hem då blir de tråk. nejdå det är då det blir kul så jag slipper vara själv hemma:( haha. aja har typ bara vart i stan idag efter skolan. träffade först sofie en snabbis sen david :D vi var typ runt vid tc och så. sen idag så dum jag var, köpte en sak av en tjej, hon bara "äsch du kan få den för halva priset" jag bara "åh vad gulligt av dig sen gav jag hela priset iaf och sa varsågod" hon bara kolla på mig och bara nej men tack. sen jag bara tänkte jeffla shono jag ärrr! fett irre hittade massa kläder för de pengar jag hade kunnat haft om jag inte gav hon dom alla pengarna.. -.- ajaja gjort är gjort. jag ville bara vara snäll :))) fast jag är alltid snäll så vafan. jag tänker på den där "om man ger så får man tillbaka senare när man väl behöver". det tycker jag verkar rättvist. nu ska jag väl ta en kopp kaffe eller te sen kolla vad som händer imorgon, sen blir det nog sova för min del. godnatt!

fortfarande efter allting.

varje gång jag hör låtarna tänker jag tillbaka på våra stunder när du var min och jag var din.


Gigge Kärlekslåt.
första låten du spelad t mig när vi båda sjöng med o sa d skulle håll i all framtid.

dady yankee Que Tengo Que Hacer.
när vi låg i din säng och dina små syskon kom in, ta mig tillbaka till lyckans tid.

We No Speak Americano (Papa Americano).
när vi var på festen o du lärde mig dansa till den här låten, bästa kvällen i mitt liv.

Esena Mono Godina Nova
vi gick igenom massa låtar i 141 på våra mobiler o sen dansa & hade sjukt roligt i parkeringen.


Mellerud Jävla Snut Jävel.
glömmer aldrig när vi satt o sjöng tillsammans låten på berget när båda vi hade knas m soc o allt annat skit.


Davelito Se Mig I Ögonen.
låten är bara dig. glömmer aldrig när du alltid spelade upp den och ibland sjöng den i mitt öra.

mot stureplan.

shaa! haft en lång skoldag idag. eller från typ ett t fem, bara grafisk design. nu mot sture p och möta upp sofie senare david o de. hörs!

••

med tiden märker man vilka som stannar och vilka som släpper handen.

Jeans & Fitted.

Vybz Kartel Feat. Russian - Jeans & Fitted

andra kallar det lyx.



idag var det en kort dag i skolan vaknade först vid sju, så tänkte jag jag sover en kvart till nej då vaknade jag kvart över 9 och började halv 10. då blev det på med kläderna lite rouge på kinderna sen stog bussen inne väntandes på mig sen snabbt iväg t skolan, kom bara 5 minuter sent. det kallar jag skills. satt där på första lektionen med projekt och företagande. rätt rolig lektion vi fick hitta på egna saker som kunde komma ut på marknaden och motivera våra saker och det kom bara roligare och roligare förslag. sen efter det hade vi en mentorstid på 5 minuter så det var inte mycket att snacka om. men ungefär en timmes skola idag så slutade vid typ halv elva eller nått, vad vet jag. tänkte dra och träffa david o de men nej så blev det inte. hörde att tarik var här i nacka precis när jag hoppa på bussen kanske drar och träffar han istället. aja får se hur min dag blir.

ha det bra puss så hörs vi senare!

vaniljlatte!

gör din egen vaniljlatte!


koka upp vatten håll i en kopp. häll i kaffe (jag använder pulverkaffe då tar man 2 tsk och blandar i) sen ta vaniljsocker och rör om. därefter skumma mjölken och sen häll i lite kanel i koppen. riktigt gott och kanel sätter igång förbränningen också!


ΦΦΦ

i wish all the dreams i had tonight was reality.

butterfly fly away.

shaa har haft en rätt soft dag, blev efter planerna exakt. det känns riktigt skönt för jag är en person med den dåligaste planeringen som du kan hitta. har lovat mig själv att planera bättre för att hinna med mera och det stämmer; "planera ger mera". så jag tipsar på den;) ha en almenacka eller min blogg är som min egen almenacka. det var faktiskt därför jag började blogga från början för att försöka strukturera och få en överblick lättare över mina dagar så att jag skulle få bättre flyt och plnering. men sen från ingenstan fick jag massa läsare och sen blev det att jag ville göra bloggen lite roligare genom att lägga in länkar, musik, tips och massa annat. och nu är det helt enkelt en vana för mig att blogga 5-6 gånger om dagen. jag tycker bara det är roligt och speciellt när jag får kommentarer och fler läsare, fortsätt så!:) i alla fall, idag var jag i skolan mellan 9 och tolv vi kollade på film sen bryggde kaffe underfilmen så vi kunde hålla oss vakna där på morgonen, dessutom var det en sån tråkig film så det behövdes verkligen. efter det blev det ett kort mattepass. efter det drog jag t nacka forum och kolla efter nya jackor hittade en, men är tveksam på färgen för jag har en liknande i samma färger. så det blev inte att jag köpte någon idag. efter det drog jag och träffa mami en snabbis blev det bara. sen drog jag till amanda och suzette och fixa lite grejer sådär. jag drog senare in till stan efter det och mötte upp drgam som det var shuukt länge sen jag ens såg eftersom han inte vart i sverige på et tag nu. mambaklak på han! nu kom jag precis hem och tog min måltid för dagen, det blev kyckling med curry muums!
ha det bra så hörs vi mer senare!

planera ger mera.

planer för imorgon;
först skola från kl 9 till lite över tolv.
dra t nacka forum kolla efter nya jackor.
tagga t morsan hämta kläder.
dra vidrare t manis och fixa grejer.
senare tagga t stan och möta upp drgam,
det var shukt länge sen man såg han!

flyger fritt.


medina flyger fritt


-

finns inget jag kan göra, du har en annan nu
om jag fick chansen så skulle du bli min som förut
skulle föda våra barn, tänk va söta dom skulle va
med dina ögon, mina läppar, allt skulle ju va så bra

im hoomee.


helloo 6yy muffnss! nu har jag precis kommit hem från södertälje. vart ute vid linahagen hela dagen med bästa sällskapet. sen som jag sa tidigare idag fick jag som tur lite sällis sista biten på bussen från östertälje t södertälje av en i min klass som var på bussen. sen drog förbi farmor och tog en kaffe med bulle sen stanna på en middag också och snackade och sådär. jag älskar min farmor hon är så gullig och vi snackar om allt. roligast jag sätt idag minst 50 bilar som backar ut från E4an när vi kommer så vi hängde på haha, alla åkte sådär på rad backandes ut längs med e4. för det var en sån shuk trafikstopp.

f polislarm - mot tälje.

shooo! vakna av ett samtal i morse "du kan inte gå ut ligg kvar isängen nåra timmar till för polislåset är på!" toppen, skön väckning sådär så fick ligga o chilla i min säng i nåra timmar förns jag får ett yttligare samtal "kasta ut nycklarna t grannen så kan han ta bort polislåset så du kan gå ut." jo men tackar, äntligen. så nu har jag äntligen fixat mig efter att inte kunnat gått ut ur mitt rum och med en kurrande mage. nu ska jag bege mig t södertälje, börjar bli standard. åkte dit både igår och i förrgår. hoppas jag får sällis på tåget av nån rolig för det är riktigt segt att åka själv pendeltåg. aja vi hörs senare!

the voice.



in mot stan sen ikväll blir det att gå t kungsan på the voice. puss!


favorit produkter.

kommer skriva mer om varje prudukt i inlägg framöver. så bevaka om ni vill veta mer om produkterna, och mitt betyg och åsikt om dom! puss;)

I Need A Boy*

sjukt gammal men ändå.
P.Diddy ft. Usher and Loon - I Need A Girl

posta brev.


morning! vankna för nån timme sen, precis käkat frukost och ska nu fixa mig straxt. sen posta ett brev t nordea sen dra vidare in t stan. -mobba inte min nagel, har ett födelsemärke på den så den ser helt brun ut och den kommer alltid vara så och har alltid varit så sen jag föddes så det så:) vi hörs senare!

♦♦

skäms aldrig över ditt utseende för det har gud skapat men
skäms för din insida för den kan du själv kontrollera.

fdayyy - ruggigt väder.

tjuuuh! idag efter jag gick på matten i skolan så drog jag med amanda och maria t stan. sen mötte upp samina och elena. vi var runt i tc i största del men det har vart regnigt och kallt hela dagen så vi körde en sväng t tälje sen tbaka och skippa ung de är ändå bara småtingar där;) nu har jag precis kommit in från det rugguga vädret och sitter med en kopp te och en macka. pöss!

just chillin.



glaaaaaaaad nizan



försov mig.

whey, försov mig idag toppen! andra dagen i skolan. och jag o brudarna i klassen som gjorde ett vad om den som först kommer sent en dag är måste lägga ut 40 kr. good furtio kronor fattigare baraa för att få sova nåra timmar extra haha. aja ändå rätt passande för hade en lektion kl åtta sen en håltimme på fyra timmar sen en lektion sen sluta. så då slipper jag vandra omkring i skolan och vänta på tiden i alla fall. men funtar på att tagga t nacka forum snart, eller kanske dra o träffa någon om nån ens är vaken på deras sommarlov. jajaj vi får se hur det blir. vi hörs!

käka sen sova.


shuluu :D kom precis hem och har redan bytt om och grejer. ska käka maten står på bordet väntandes för mig, sen blire sova direkt för imorrn ska jag gå upp kl halv sju sen till skolan. och imorgon har vi 4 timmars håltimme också, roligt. men det är ändå redan fredag fifän. efter skolan drar jag t vikkan sen blire fest fest. ha det bra så hörs vi!

<3


MEDINA - Bahebak Ana Kteer (Wael Kfouri Remix)


---

slösa inte din tid på någon som inte är värd den.





lång första skoldag.

brecis kommit hem från en lång skoldag, oh herre jag känner mig helt död. trodde att vi bara skulle ha upprop så jag vakna precis innan min buss gick jag slänger på mig kläder drar på lite rouge på kinderna och drar mot skolan. nej klart så gick vi från nie till halv fyra och jag tog inte med pengar och ville inte ens käka. sen direkt efter skolan drog jag t banken och fixa lite grejer. sen nu när jag kom hem blev det hugga in med en stor skål flingor, min favorit klart! så nu känns det väl skapligt bättre men har änu inte fattat att sommarlovet är slut haha. aja vi hörs senare, pööss!

FAVO FAVO FAVO!

I AM FUCKING IN LOVE. KÄRLEK T LÅTEN.
GAMMAL ' MEN SLUTAR ALDRIG ÄLSKA DEN!

Vybz Kartel Ft Lisa Hype Whine Fi Me

sommmarlovet slut!

nooo nu är sommarlovet slut. nu blire att gå och lägga sig och upp om 5 timmar y) kort om idag, min sista dag på sommarlovet. träffade elena i stan sen kom amanda, kelly och fanny också så var med dom hela dagen lång. vi drog t kungsan en snabbis där vid sju-tiden men de var rätt tråk så vi tagga därifrån mot vällingby. sen taggade vi hem och jag käkade mat haha. ha det bra så hörs vi, natti!

stekta obergine.

muuuums matdax tiden är inne och lika god mat som alltid när man kommer hem :D idag blev det gott kryddade obergine som var stekta i pannan och massa annat. vi hörs!

barfota.

ooh myy garrrdd. idag var min sista dag på sommarlovet 2011. det känns knas, för jag hade glömt det. blev nyss påmind typ såhär "du börjar väl skolan imorn?" jag bara vaa, omg juuste!

chillipill.

ligger i sängen och chillar i min ensamhet då elena ringer och undrar om vi kan träffas i stan så nu blir det in t stan o sen får vi se kanske blir en stund på ung ikv, pöss!

igår.

träffade kelly o nåra andra i kungsan senare najwan o de. och träffade även på massa andra där också som nadja cindy och massa som jag var med i slutet av kvällen.

Dj Bl3nd.

Wicked Mix


WTF Mix


Club Mix

vaken ohja.

god morgon eller god förmiddag, sak samma. nu är jag vaken. fast vaknade dock för flera timmar sen så har käkat frukost, duschat och håller på att fixa mig. är bara allmänt seg idag. ändå är vädret rätt hyffsat, bättre än igår i alla fall. lägger in en bild på dagens outfit senare,chao!

ung08.

shoo idag börjar ung08. but i'm not there, jet;) kanske drar dit senare, vem vet. får se hur det blir sen mot kvällen.

PROGRAM
Onsdag; Special Effect Party: DJ QUALITY | SAMVICE | MUSSE K & LEO |
DJ MARCIZ | MAYKA | FLATLINE | MAJOR F & PHELIX | WILLIAM BALDWIN
Torsdag; Stockholm Unite: EXPERIENCE | THE WAVE |
CLUB GLAMOUR | CLUB TOP NOTCH | + SPECIAL GUESTS: MANGE MAKERS M.FL.!
Fredag; Deejay Carnival: AL AZIF | DJ QUTE | ALEX MORENO | THOMAS GYLLING | FESTA MED KILLAR| CARLTHOMAS KING | DJ ANDRES | APIWAT N’ SAMSAMI

.

innan du talar, lär dig fakta.
innan du dömer, förstå varför.
innan du hatar, älska.

matdaxx 20:45

nu är det matdax klockan har slagit in. på menyn idag; coccos panerad fisk med ris och chilisås. muumsi. ramadaan snart öveeer haha. bild kommer!

cold rock a party.

mc lyte cold rock a party the bad boy remix

jobbigttttt väderrrrr.

yes thats how i am do'in. när det är tråkigt väder ute då bakar man eller hur?:D nejmen serri vad ska man göra en sånhär dag, det är riktigt segt. det hänger regn i luften, är allmänt grått och molnigt vad ska man säga mer, jo riktigt tråkväder kallar jag det. då man bara sitter hemma för att man antagligen har ont i huvet av detta lågtryckande väder, som jag har, eller så kanske det finns någon person som gillar detta väder. men det gör inte jag i alla fall:) helt för att byta ämne, höösten är typ här! jag och elena snacka om det igår när vi såg massa löv på marken och i träden var det massa gula löv. tidig höst i år eller? apropå att det är jeffla kalla kvällar redan och detta höstväder. kanske borde börja med höstkläder innan ens sommarlovet tagit slut? det känns knaaas. ännu mera knas att jag börjar skolan om några dagar! vart tog sommarlovet vägen;o fett synd, men jag vill ändå ha vinter så det är skitdesamma. aja vi hörs senare, puss!

nötchokladrutor.

recept. till ca 15 chokladkakor



1 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
100 g smör/margarin
1 dl socker
1 ägg
2 msk kakao
1 tsk vanillinsocker
garnering;
1 dl(100 g) nötkärnor
eller sötmandel

sätt på ugnen 200°. blanda först ihop mjöl och bakpulver. rör smör och socker poröst i en annan bunke och tillsätt ägget, kakaon, vanillinsockret. rör sedan i mjölblandningen. bre sedan ut hela blandningenpå en plåt med smort bakplåtspapper. strö sedan över hackde mandlarna/nötterna. grädda i ugnen ca 15 min. sedan skär kakan i rutor efter egen storlek medans den är varm.



biiilderr. söndag 14 augusti 2011.

fler bilder kommer så fort som möjligt, från tuben jag elena och olivia.
bättre kvalitet kommer senare. tog kort på kortet haha :)))














danceeee.

r i k t i g t  g a m l a  m e n  b r a a


rick ross make it rain

Sasha feat. Fatman Scoop - Dat Sexy Body

Sharlene feat Fatman Scoop - Sweeta Sweeta

simon says leftside

fue junto a la puerta.

hooolla! kom precis in från att vart i stan med elena och olivia. innan olivia kom tog jag och elena tjejsnack inne på waynes coffe och tog en varsin chailatte och negerboll. annars idag har vi vart lite här och där, fruängen, globen, ropsten, tc, kungsan sen massa andra ställen också haha. det var djurgårdsmatch idag och vi missa eller vi visste men va inte däär iaf ;( men nu är jag hemma, gör varma frallor i ugnen sen har mami gräddat pankakor så de blir min efterrätt :D
puss så länge!

@bussen


shaa nu är jag på bussen in mot stan. kurs i rådmansgatan halv tie sådär på lovet, toppen! sen med 1 och en halv timmes sömn. men så trött känner jag mig ändå inte, konstigt. ha det bra så hörs vi senare, chao!

upp om 2 timmar.

shooo är fett pigg och gissa vad, att jag inte kommer vara lika pigg imorn. ska upp om två timmar för att jag ska vara å enkurs i stan om fyra timmar och måste hämta pappren hemma innan jag drar dit. rooligt. kommer sitta som enriktigt trött chey imorrn. men nu måste jag sova, naattii!

filmtips.

precis kollat på filmen fasal kiss. riktigt bra och spännande film. om en brud som byter identitet hela tiden efter att hon dödar sina makar och en make kommer på henne men om han hinner få fast henne eller bli dödad är frågan. man får rysningar sån sjuk spänning hela filmen ut.

funtisar.

jag funtar på att köpa dessa toppar. fast mycket i samma färgskala, men jag gillart. det är klassiskt och passar till mycket. dock kanske jag inte köper alla då men eftersom jag säljer ut hela mina garderober så lär jag behöva lite nytt också!
299 från blend
349 från ichi
349 från veromoda
249 från vila
299 från selected femme
449 från BruunsBazaar
749 från EtMikkelsen
199 från vila
349 från veromoda
399 från ichi

the worste feeling is
when you pretending you
don't care about something,
when really it's
all you seem to think about

stan & kista.

shaa kom precis hem från stan med elena och olivia. vi åkte till kista, jag shoppade slut mina pengar jag hade med mig, blev lite linnen och så. ska försöka lägga in bilder senare. vi möte även på alex och acmed haha shiet vad roligt det var, nästan så att jag dog. tidigare träffade jag även på kelly, fanny och amanda som väntade på gerry och anrelito haha. nu är jag i alla fall hemma. och käkar mamas nybakade chockladkakor, riktigt goda! ska lägga in recept på dom senare också. sen bilder kommer från idag. puss!


stan nästa.

elena ringde precis och hade lika tråk som mig så jag tagggar mig in t stan och tar en sväng på fiket med elena. sen får vi se vad som händer. tror att jag kommer dra hem tidigt idag för sen kommer ju maya och dom t mig. chao!

SWÂGGÂ.

DJ Bl3nd Swagga Mix

i väntan, då kan man ha tråkigt ibland.

jaduu, nu väntar man på att en person ska svara i telefon, men nej. det verkar ta tid minsann. ikv kommer uzi, maya, emma och anna över vet jag sen får vi se vad som händer.

kan man ha tråkigare än mig just nu ?

mnäisnaks hjnräa kan lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det uatn ngåra porlbem. hägtfit va?



nej nu tror jag att jag går och lägger mig för jag tänker inte sitta uppe och göra häftiga texter xd haha. kanske finns någon som har lika tråk som mig, mitt tips då - försök att sova bara så vaknar man imorn och slipper vara trött. godnatt, en dag imorgon. vi hörs, natti!  btw. bilden är rätt gammal :))

måste köpa!


precis sprungit.

shaa har använt mina nya springskor äntligen, riktigt sköna var dom också!

WHAT'S POPPIN TONIGHT?

hooolaa amigooos! vad händer ikväll då? för min del är jag hemma just nu var lite halvbakis sådär så har bara chillat hemma sen försökt vakna till. nu dunkar jag musik och ska snart fixa mig för att dra in och möta upp tony och sebbe och kanske nåra fler. vi hörs, puss!

Man Down. Rum Bum Bum Bum.

Rihanna - Man Down

igåår.

jag var med ida vi åkte t stan sen till nacka forum sen till stan igen. hon drog hem och jag mötte upp elena, sophie, erica, isabelle, louse. sen drog vi hem t erika kollade på film; knew. sen dunka musik sen utgång ut mot sollentuna och träffade arman, morat, mike, amed och nåra till senare drog vi med dem hem till denniz. chillade, körde nån kortlek, rökte vp och så. vi var där resten av morgonen och åkte hem vid 6-tiden på morgonen. så nu är man halvdöd. nu blire duscha sen utgång mot stan. slänger in några bilder från igår. pöss!
på bussen.




1 timme i väntan på morgon-tåget

alla pigga och glada på morgonkvisten och ser ut som nykläckta kycklingar :D

mot stan.

nu drar jag och ida t stan efter att ha käkat makaroner med stekt korv och kollat på roliga klipp i Youtube, chao!

besvikelse.

de kan komma upp efter ett missföstånd, det kommer upp hela tiden. i alla fall för mig, och speciellt mellan mig och en speciell person. det inträffade för tre dagar sedan och även dagen därpå. det fortsatte en dag till och idag hände det samma. jag förstår inte hur komunikationen kan vara så svår att förstå mellan två människor att det alltid slutar med en stor besvikelse. men vad ska man göra när man förhoppar sig på att en annan person förstår vad man menar när det ser ut som det sedan var det rena motsattsen. då kan man tycka att det är den som inte förstår som har ansvaret att ta tag i det. och det samma för den andra att frågasetta igen för att inte låta detta ske. det ända jag kan säga är att besvikelse kan ta överhand. hoppas du förstår detta i alla fall och att det inte tas på fel sätt, för nu vet jag hur det alltid blir mellan oss och våra ord.

-

for all we know we might not get tomorrow.

kort om igår.

(lite halft överredigerade och överexponerade bilder på mig och nadja + mina fötter:D igår när vi chillade hemma hos nadja innan vi drog ut i oskvädret)

jag och nadja drog ner till centrum när det ösregnade blixtrade och oskade, muuusigt. när vi kommer hem slutade allt. vilket flyt man kan ha. så när vi kom hem var det bara att byta kläder sen gick vi ut direkt igen, smarta brudar. vädret vände ju så klart tillbaka igen och vi blev lika blöta en gång till-.- sen drog vi t hennes mamma som fyllde år och firade lite. emilia och janette var där också. efter det drog hem t alex, hans polare, niclas, sophie och dom. senare kom elin dit också. vi var ute ett tag senare drog vi in och kollade på en film när det blev för kallt ute. sen drog vi hem vid 2-tiden. jag säger fyfaan för sommarkvällar och tvi för svenska sommaren, ge mig fucking vinter så man kan glida runt i skidbacken sen drar vi till spanien om vi vill ha sol!

ut i oskan.

nu ska jag och aarnold ut i oskvädret en snabbis. vi hörs senare, chao!

lyckligt lottad på jorden.

kan de bli bättre dunkar musik på högsta volym, är med dom bästa, ska straxt käka fetaste efterrätten, jo riven morot blandat med jordnötter, russin och andra goa grönsaker och kryddor jaaammiiee! sen blire ut på prommis med habibti och efter det myys. jaag är lyckligt lottad. vi höörs senare!

"en lek som har gått över styr".

helt sjukt, två 7-åriga pojkar lyckades våldta en 14-årig tjej. De två pojkarna fick henne att klä av sig naken, och därefter gnidit sina könsorgan om flickan. alltså vafan, dom är bara smååpojkar. att inte flickan hade lättare att försvara sig som ändå var dubbelt så gammal, men ah okej. det är hemskt.
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2520056/en-lek-som-har-gatt-over-styr

när man har tråkigt.





såhääääär fuuul men i am what i am and that's all that i am.
helt oredigerade och nytagna bilder,
med knappt något sminkpå mig heller, bjuder.


Gâter Le Koin.

LOGOBI GT - Gâter Le Koin


if you can dream it
you can creat it
if you can imagine it
you can become it

fruuulle.

godmorning! i väntan på att min hbabibti ska vakna så ska jag hugga in mig på en stor riktig frulle. jaa fyfan vad frukost är det bästa jag vet!

Pata Boom.

Daddy Yankee Feat Jory - Pata Boom #REGGAETON

dejta kudden.

som en snubbe som kom fram t oss på tuben igår. han påstod att killar när de skulle sova att de ska säga att de ska "dra och knulla kudden" medans brudar ska säga att de "drar och dejtar kudden". haha skön den där snubben var asså, helt random och kommer fram t oss och bara snackar på. påminner lite om mig häromdagen, först när jag gick på tunnelbanan påväg t nåra polare så är tuben typ tom så jag sätter mig mittemot en jämnårig brud och börja snacka på vi hade askul skratta galet och snackade på om allt, riktigt trevlig var hon, och riktigt random var jag men vafan. sen när jag hoppar av och går på bussen börjar jag snacka med en jämnårig snubbe också haha jag vart helt galen och nykter också så flippat, men vad gör man när man är utan ipod på tuben & bussen man måste få tiden att gå lite fortare jö. i alla fall, tillbaka till ämnet; ska straxt sova föör ska inte sova bort hela dagen imorn för jag ska upp tidigt för att träffa min baby! natttii.

changing lanes.


tjuuh! sitter och kollar på filmen Changing Lanes, sjukt bra. Jag vet inte vad det är med mig men jag kollar mycket film nu för tiden ;o nästan 1 film i månaden, helt shuuukt. jag som hatar att kolla på film, men om det är en bra då kan jag faktiskt kolla klart på hela :))

jag saknar en speciell person mer än allt på jorden.

haaaaabbibti, inti ro7i. äntligen är du hemma jag har saknat dig i föör lång tid nu, flera månader utan att vi träffats. sen när vi skulle ses för en månad sedan gjorde du som du gjorde. men vad skulle jag göra, nu är du äntligen hemma igen och imorgon ska vi ses! the bigest love 2 u! aarnold mah 66yy bby!

händer i luft.

Sean Banan - Händer i Luft


var bara tvungen haha kolla sean banan hur han håller armarna o allt hahah


sen sean banan som griis haaahah såå fuul



haha bara kom på att nåra i min förra skola är med i videon, så kul haha. utklädda till typ massa alibabbas med feta mushen och rulle på huvet.

storplock på japansk style.

yäääs äntligen mat. mycket gott och plock. och idag är det lite japansk stajl på det hela. ska bli riktigt gott, det doftar muumsiie. nu ska jag vräka i mig, chao!

-

whatever you give a woman, she will always give you something better. 
give her a sperm, she gives you a child.
give her a house and she gives you a home. 
give her a recipe, so she gives you a meal.
give her a smile and she gives you her heart. 
but you give her crap, you can expect one hell back !

kopp te & muffins.



shaa! sitter just nu och tittar ut mot fönstrat med en kopp te och en muffins så som det regnar. jag är riktigt frussen. så laddar inför utgång. ska in t stan och möta upp elena för att få tillbaka mina grejer jag glömde igår, bland annat mina nycklar. så blir tvingad att gå ut i detta väder, även om jag så vill eller inte.
vi may hörs senare!

rengnigt och segt.

usch, jag hatar när de blir lågtryck av vädret man blir så seg, trött och får ont i huvet. men de brodde inte bara på det idag. utan jag och elena vakna ungefär sådär vid klockan ett. och när jag vaknar sådär sent så blir jag sjukt trött hela dagen. men vi drog t stan. jag träffade på anna arijana och naomi också det var så länge sen jag träffade dom. det var så rengnigt så vi taggade hem rätt tidigt och på bussen hemåt träffade jag på alexandra som var minst 3 månader sedan jag såg också så det var kul, sedan även robban var på bussen som jag morsade på. och innan det mötte jag på en kompis t kevin big som fick mig att tänka när han fråga om jag skulle t han att jag borde åkt och överraska, men man vet inte han kanske inte är hemma och de var så rengnigt och sådant väder så det blev inte så, ville bara hem för jag är helt dygnsur nästan. på bussen ringer farsan och säger att amanda, kevin och massa är där och att jag skulle komma så kanske drar ditt snart. men vi hörs, pusshej!

bilder från gårdagen.


våra Lattes och min choklad-&-cola cookie


facelook.


mina fötter ((:



gårdagens outfit.
svart tublinne fr h&m
gröna jeans fr vero moda
svarta burrberry ballerina
för er som undrar;
de är en tåring, den
vita grejen på höger fot.

dåligt uppdaterat, jag vet.

nu ska jag skriva om igår, kvällen, morgonen. jag och elena åkte in till stan och gick runt och snacka sedan satte oss på waynes coffie och tog en varsin stor chai Latte och cokie till det. mums vad gott det var. men båda vi är laktosintoleranter så de blev knas i våra magar lite senare haha. men de ska vi inte berätta mer om ;d vi mötte upp milka och amanda som var med oss största delen av dagen. sen var vi kvar i stan hela kvällen ända långt in på morgonen med nicklas och sebbe till sällskap också. innan vi gick bland annat förbi bort mot hötorget och kolla på alla både fina och gammla bilar som åkte en efter en.vi kom hem vid fyra-tiden och vi hade gäster hemma ochså men alla var änu vakna så vi tog en stor buffe av den  arabiska menyn. riiktigt gott efter vår långa kväll med två hungriga magar för mig och elena i alla fall. sen efter det så däcka båda på dirren.

shukt gammal men tuuung.

Sean Paul New Life (Dj Rizmo Mix)

acaba de despertar.

buenos días amigoos! nu har jag precis vaknat, amanda hade spamat mig ser jag på mobilen och ringt sådär ungefär 50 gånger. så ringde upp henne, och ska staxt ska jag ringa och väcka elena så jag gör en amanda-stajl eftersom elena verkar lika trött som jag var fast änu mer trött. sen blire dra in t stan, fixa lite sådär. sen kanske treäffa sebbe, nicklas, linda, gabbi och alla igen. sen dra vidare på fest. nu måste jag duscha, chao!

fredag 5 augusti 2011.


shaa. ett litet inlägg om igår, kom hem vid fem-tiden på morgonen så kände inte direkt för att gå in och uppdatera bloggen, blev mer att lägga sig direkt. jag drog och träffa samir och de, chilla galet sådär i kista. sen tagga jag och mötte upp sebbe och nicklas. vi gick runt i kungsan under festivalen. och de kom mer roligt folk som hängde med oss hela kvällen lång, som linda, gabbi, samuel, micha, robin, dc, Atze,tt och nåra till. nicklas gav oss vårat livs skratt igår när han spräckte hela byxan rätt tidigt igår av kvällen. haha herregud, han fick gå runt med ett stort jeffla hål i häcken vi skratta så vi dog.

bilder från igår.



kort inlägg om igårförmiddags. jag var hemma med mami o jowad fram t kl fem. vi var ute och sola i solen och tog en glass sådär smarrigt. bilder kommer.

i wanna.

gammal låt men vafan.
Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy  I Wanna

godnatt 02:35



♥♥


jag älskar arabiska köttbullar!

hälluue! har precis dragit t morsan och käkat arabisk mat, dee godaste. jag älskar arabiska köttbullar! fuck vad goda dom är, det är shuuukt. nu blire käka muffins och mys med mami eftersom jag träffar nadja imorrn ist. pösshej!

njuter i det sköna vädret.

 

shooooo idag har jag solat i det skööna och fina vädret. det har vart shukt varmt idag, pallade inte hänga med och bada idag så har bara solat. men de är nice de också för nu har man blivit lite brunare sådär :D kanske drar ikv och träffar nadja min saknade unge. puus vi hörs!


♦♦

knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det är redan sagt

someday.

YoYo yo! tror ni inte att jag blev godkänd, jojjomen. om en månad gäller det och smäller det! men idag jag blev fett desporerad när optikern sa att jag kanske behöver glasögon, men sen la hon till ett skratt och bara "nej jag skojar bara din syn är så bra så". fast hon sa att jag hade 0.05 på långt håll, fast de är inte så mycket :P aja puss på er!


steg för steg.

tjuuuuh! vakna för nån timme sen, ska käka frulle sen fortsätta med körkortet idag. ska på synundersökning, whey. antar att det kommer gå bra. alla dessa tester och förhands-grejer man blir ju tokig jag vill göra mina prov och bara kööra! btw, bilden är rätt gammal :) vi hörs senare, chao!

bakat chokladmuffins.


shaa! idag har vart en riktigt seg dag bara vart hemma nästan drog ut en sväng imorse och kom hem vid tre fyra tiden. då jag hängde med och bada vid sjön här i närheten för att det var varmt och fint väder men sen har jag bara vart hemma. bakade muffins. dom blev galet goda. sen har jag bara chillat galet. lyssnat på musik sådär. tror det inte händer så mycket ikväll heller, är väl bara hemma hela dagen idag. vi hörs senare!

pachanga.

såååhääär gammmaall fast riktigt TUUUUNG! tröttnar aldrig

Pachanga Calienta Rmx

Pachanga  Loco


läggdax! 04:00

nu ska jag sova uutt imorrn. så vi hööörs på länge, nattii!

-

if you can't love me now, don't love me later.

ramadan. arabisk mat på g.




shoooo! igår kl tre på natten började ramadan för alla muslimer. blir fett imponerad av hur dom klarar av det. tänk dom som röker och måste uppehålla rökandet sen inte käka eller dricka något heller shiet. aja ska t mami och jowad nu. arabisk mat på g! jag kan tänka mig vem som kommer käka mest;d vi hörs senare pöss!

UTFÖRSÄLJNING AV MIN GARDEROB !



http://ggarderoben.blogg.se/

http://ggarderoben.blogg.se/
http://ggarderoben.blogg.se/


Young, Wild And Free.


Wiz Khalifa & Snoop Dogg - Young, Wild & Free


kort om igår.

igår åkte jag t gullmars och mötte upp nåra kompisar vi fixade lite grejer sådär. sen åkte vi t bromma, krök sådär. vi var där ett bra tag sedan åkte vi vidare gubbängen men de blev inget av där så vi hade åkt dit i onödan. så vi åkte t östberga och mötte upp fler folk, fast att vi igentligen bara väntade på lusse från början men som sega typ en timme. så herman, dani, och massa andra kom och gjorde oss sällis. sen var vi där resten av kvällen. jag kom hem vid tre-tiden typ så pallade inte gå in och blogga däcka på dirren kan man säga.

uppe tidigt sådär bara.



godmorgon! idag vakna jag rätt tidigt ungefär nie, bara för att badbussen precis gick eller vaddå-.- haha. ska käka frulle sen får jag se kanske drar t stan och träffar lite kompisar. btw. bilden är från härom morgonen hos k, nyvaken chey! 
vi hörs mer senare idag, chao!

goodmorningg!

nyvaken satt jag nyss ute på uteplatsen och käka frulle i det sköna sommar vädret med strålande sol grannen kom och snacka med mig vi satt och njöt i solen. hon drog efter nån timme och himmlen ändrades snabbt från klarblå utan moln till en mörkgrå himmel full av moln och regnet började fall. jag säger då det, lita inte på vädret! nu sitter jga inne och dunkar musik på högsta volym, tror jag just spräckte mina högtalare höhö. får se vad som händer idag. fix1, måste fixa mina anonser. fix2, dra med brudarna och fixa dricka, fix3, utgåång!;) btw, bildeerna är precis nytagna, fett tagg brud! har tillbaka till min ruttna älskade mobil igen:)) pööös, vi hörs senare!

redan augusti.

hooolaa amigos! komhem för inte så länge sen från ida. tidigare idag efter jag vart med kevin mötte jag upp amanda p och elena. vi drog vidare t hökis och mötte upp mili och nora. vi drog vidare hem t milli senare på kvällen taggade vi. jag taggade t centrum och mötte upp idus. sen vi drog hem t hon och bara chilla sådär. och nu är jag hemma igen efter ett par dagar. nu är det fucking augusti, snart blire att väkommna hösten förfan haha tiden går fort när man har roligt. vi hörs mer imorgon för nu ska jag sova, nattii!

RSS 2.0