mys hemma.

 
halloj! idag blir det bara en hemma dag tror jag. många som veljat att jag ska hänga med till stan idag och fortsätter ringa och tjatar att jag ska komma in senare. får se hur det blir med det, just nu tar jag det bara lugnt och softar hemma ska ta och fixa massa saker men pallar inge stress det är som sagt höstlov, även om jag kommer ha ett fortsatt lov efter det fram till fabruari så känner jag för att bara vara hemma och chilla med livet idag. det är skitväder och de sägs att det ska komma regn senare också, snön har försvunnigt nu också. det tycker jag är tråkigt, eftersom jag älskar snön. i alla fall så nu blir det filt, te och på med mysttofflorna sedan sätta sig med ipaden och söka sig nått nytt jobb och fix lite stuff. senare idag drar jag iväg till gymmet. vi höres!

saker & sanningar om mig.

• jag älskar oldschool.
• jag är allergisk mot annanas, kiwi och är laktos.
• jag lyssnar på musik dagligen, alltid hörlurarna i öronen.
• jag tror på spöken.
• jag hatar att kolla på film, tv och bio.
• jag är en tidsoptimist, kan ej klockan.
• jag avskyr sniglar och grodor, riktig fobi.
• jag är en riktig Tupac-lover.
• jag föredrar vintern mer än sommaren, riktigt vinterbarn.
• jag har lätt för att glömma & ta in nya saker både för stunden och i livet.
• jag är rätt så blyg.
• jag följde serien Prison Break förut, enda gången jag kollat/eller följt något på tv.
• jag verkligen hatar uttrycket Yolo, och har aldrig använt det.
• jag har inga syskon eller husdjur.
• jag är rätt så dålig på att laga mat hehe, är slapp när det gäller att laga mat.
• jag har aldrig druckigt mjölk eller käkat smör på mackan.
• jag älskar att rita/graffiti.
• jag är i allmänhet tuff & awesome, kan jag lova er;-)!

old pics. lets laough

 
minns dagen som igår, med mina bitches, back in days. skitfula haha bjuder
 
onödig bild, back in days med mönstade leggins osv
 
doublepic' of nizan as blondie, old shit
 
riktigt gamalt shit, haha blond&grejer
 
en vinterdag 2011 med barndomsvän
 
nizan 2010 enkelt leker gullig
 
vinter 2010 ser helt ut lmao haha
 
vinter 2010 smeeexgurl
 
vinter 2010 lmfao
 
höst 2011 ansiktsmask haha sexy gurl
 
höst 2010 leker modell osv haha
 
vår 2011 krim osv haha smh that shit
 
2011 nångång, nizan i skuulan en vacker dag hihihoho B-)
 
riktiga fjortistider allt från 2005-2010 hahahah bjuder stooort, lets laougt so sweet
 

känner mig som wifey

 
heej! den här helgen har bara vart softish. det har ändå varit så tråkigt väder så har inte orkat dra ut utan bara suttit hemma och mysat istället. det är skönt det också och nått som behövs ibland också. så igår blev det att jag gick och la mig ovanligt tidigt och vaknade tidigt imorse. så jag gjorde i ordning frukost sedan började städa huset, duschade och fixade sedan lagade lunch precis och nu ska jag precis dra och handla mat efter det blir det att fortsätta med mitt jobbsökande, för jag orkar verkligen inte med mitt jobb just nu efter gårdagen hehe.. känner mig som en wifey som håller på fix hemma och grejer haha.. i alla fall, efter blir det back to study och söka praktik.. har praktikperiod som börjar imorgon och ar inte lyckats fått nått än så jag hoppas att jag har turen med mig så det löser sig snart.. men vi höres, chao!

2 cool 4 school

 
shaa! blev ingen skola för mig den här veckan, fuck school. jag pallar inte, men måste hålla ut ett ynka halvår till sen är det klart. så nu ska jag bita ihop och imorrn blir det paintball så då ska jag minsann till skolan haha. nu blir det att fortsätta softa hemma och söka praktik och plugga i väntan på ida så ska i dra och gymma. jag bjuder på bilderna haha;-) vi hörs chao!

purple.

låten är bara kärlek. • love • respect • strenght • bigup 2 NaS!

( NaS - Purple )

tiden flyger iväg.

vecka efter vecka, tiden bara försvinner iväg. idag drog jag till skolan skulle hålla lektion idag sedan iväg på arbetsintervju får se hur det går. har legat i med pluggandet och måste ta ovh hitta en praktik snart också. igår hade vi skolfoto och spexx, hoppas jag hinner lägga in bilder sedan i senare inlägg;-) och igår beställde jag även min studentmössa ovh designade den, awesome! jag känner på mig att sista tiden kommer gå snabbt. idag får vi annars se vad som händer. har fått massa erbjudanden om olika fester som ska hållas igång ikväll men jag är trött på sån skit, även om vissa blir lyckade och jävligt roliga. sedan att jag inte dricker längre gör det även till en helt annan grej. så mina rdag ser nu för tider mer chill ut, som att bara softa hemma och ha mys hihi. det föredrar jag nästan bättre, i alla fall i nuläget. har kommit in i någon väldans konstig period just nu då jag är så ordningssam och pluggis haha men det är säkert bra. man ska alltid gå på sin feeling, vad som känns bäst och jag käner att detta känns bra. vi får väl höras senare. chao!

new gurl.

 
 
chaa att jag sitter kvar i skolan snart två timmar efter att jag slutat och bara softar, not ma style. men det r mitt nya jag kanske. jag har börjat satsa mer på skolan har gått på flera möten nu den här veckan och slutet av förra veckan angånde närvaro och skötandet av mina studier så nu ska vi få se en förbättring framöver! redan nu så märker jag hur jag verkligen lagt ner tid, både i måndags och igår så stannade jag i skolan till klockan fem haha.. maybe lite överdrivet pluggövergång, men det behövdes verkligen och jag känner mig stolt at jag har tagit tag i saker och ting nu den senaste veckan. det saknas bara en praktikplats för att få gå ut gymnasiet nu sedan är det på topp igen! så jag håller tummarna för det. bortsätt från skolan så har jag på bara en vecka taggat ner på min rökning och har nu tagit beslut att sluta röka på riktigt. mitt sista paket är köpt, then it's done. har trippat ner helt otroligt på min rökning, det är sjukt och just nu känner jag att jag skulle kunna klara detta med ett gott stöd. så jag är taggad nu att bli en duktig nizan. har inga bättre nyheter eller roliga saker att säga nu direkt. så vi får höras chao!

kanelbullensdag

 
 
shoo. sitter i skolan, snabbinlägg har käkat en kanelbulle idag på dens dag faktiskt och även massa annat gottis massa chokladbollar kakor och godis läsk och yummi hihi:-D jag älskar att tjocka mig, speciellt i skolan. hejdå!

jag ler.

"jag tar mitt amore dom vill inte ge mig de,
ormar där i gräset som vill dra mig ner, svider i dom
dom vill inte se mig le, har krigat nog, så låt mig ba chill"

( Grillat & Grändy - Jag Ler )

välkommen oktober!

moornin! jag kom nyss till skolan en måndag som denna, lagom skön sovmorgon. och nu fick jag nyss reda på att vi har fått rast till klockan två, för att mötas i radiohuset inför en direktsändnings inspelning.. nödvändigt att jag kom hit menmen.. vädret är lika tråkigt som hela sommaren har varit, de vill säga regnig grå och trist.. hade tänkt att göra min läxa jag fick för nåra veckor sedan om att gå på bio eftersom det ändå är så dåligt väder idag, och det harinte blivit av eftersom jag hatar att kolla på bio och film över huvudtaget. men jag får ta tag i det och försöka ta min tid att göra läxan hehe. men får se när jag slutar idag vet för sig inte hur länge inspelningen håller på. tänkte försöka hinna shoppa idag också men det kanske jag får göra imorgon då istället. får se hur min dag blir idag, man hinner aldrig med allt man planerar ändå. vi hörs senare chao!

RSS 2.0