rainin' rainin'..


(Snowgoons ft Brainstorm & Jaysaun & Edo G - Raining)
 
tjossan! idag har varit rätt tråkigt. har i största dels bara suttit hemma i min ensam het en onsdag som denna.. det har varit ett riktigt tråkväder med regn timme in och timme ut hela dagen idag. finns inte mycket att göra sånna här dagar, jag myser bara helst hemma och så har min dag varit ungefär. förutom att jag drog iväg till skolan imorse vid halv tie och hade en timmes lektion sen resten av lektionerna var inställda, wey. har tagit tag angående min praktik som är om 2 veckor, äntligen! bättre sent än aldrig, viisst? så har faktiskt sökt mig ytterliggare 12 olika företag under dagen. hoppas jag får någon plats snart annars blir jag trött på dethär letandet faktiskt. att det ska vara så svårt på tidningsbolag att få praktikplats, det var rätt oförväntat... men nu ska nog ta och göra ordning nått att käka sedan forsätta mysa hemme med högsta volym på högtalarna chao!

måste inköpa någon liknande jacka!

kom nyss till skolan, och som vanligt så har jag lika tråkigt som alla andra dagar, och jag antar att många andra av er också har lika tråkigt som mig i skolan haha.. det var verkligen jätte kallt imorse när jag var påväg till skolan. riktig vinterkyla i luften, sådär kall och frisk luft. så känner att det börjar bli dax att köpa en ny jacka och jag gillar de här tre jackorna mest just nu, men vi får se vad det blir senare sen! för har helt och hållet tröttnat på de jackor jag har nu så ska väl sälja några så småning om också sen. men nu, back to work. vi höres!

schooltime..

 
jasså, detta var ju lyckat. jag lovar er att skolan har helt och hållet förstört mitt liv och min fritid totalt. när jag var yngre jag man i skolan från åtta på morgonen till tre eller fyra på eftermiddagen sedan på det läxor sedan skulle man hinna till träningarna och man fick sitta uppe hela nätterna med läxor som man hade varje dag och sedan var det att gå upp tidigt på morgonen igen så gick det runt. man blir helt hjärntvättad fan, vad tror dom att vi är för någonting igentligen? vem orkar att hålla på sådär dag in och dag ut i år efter år.. nu har jag precis satt mitt arsle i skolan, en aningens sen som vanligt, det är standard.. och inga pengar till mig som har fått 60% frånvaro denna månad, wie toppen!! och som vanligt sätter man sig vid datan och fastnar på alla möjliga sidor som fb osv.. jag har alltid lika svårt att komma igång. men nästa månad ska jag satsa fan! det roligaste för idag var läxan jag fick för att jag dessutom kom försent, det var en biobiljett som läraren lämnaade i min hand och sa "se till att göra din läxa inom några dagar" och gav mig ett litet smile. alltså haha jag orkar inte, min läxa är alltså att gå på bio, jag som hatar film.. men det var väl en lite annorlunda läxa från det vanliga och inte så tokig i andras ögon så jag ska inte klaga!jag vet att jag i tidigare inlägg nämnt att jag skulle blogga en gång om dagen men har inte så mycket ork över så får ändra mitt ord inom det, jag antar att framöver kanske jag kommer blogga en gång i veckan och mer om jag hinner. men är dock rätt dålig på att ha tid över hehe.. men ska försöka så gott det går:-) dessutom har jag en nyhet som jag inte hunnit skriva något om, angående mitt festande och drickande. så kan jag säga att jag är nuförtiden nykterist fram till nyår och har inte druckigt på en månad nu. känns rätt härligt, för jag har gått på fester och sådant som vanligt och umgåtts med nytt folk fast utan att ha druckigt en droppe. och jag vill bevisa att man kan ha minst lika kul utan alkohol som med alkohol. och det är faktiskt sant!;-) men nu måste jag återgå till min älskade lektion hehe..
vi höres senare någongång. chao!

gårdagens tribut för tupac var riktigt awesome!

 
jag nästan dog igår av två anledningar, för det första att jag var på tributkonserten för Tupac Amaru Shakur, min man, och massa artister han uppträdigt tillsammans med när han levde, hans brosha, Dj:s och massa svenska övriga artister var där. det var verkligen grymt, jag stod på tredje raden mitt framför scenen i hela sex timmar utan att lämna min plats. och för det andra så hade jag klackskor som dödade mina fötter rent utsagt, jag han inte hem och byta skor så idag lär jag inte kunna gå. jag har galet ont, men dock inte lika ont som igår, då trodde jag for real att jag skulle dö haha.. igår var i alla fall dagens lycka. men jag var inte så glad när jag kom hem för jag upptäckte att jag av misstag på något sätt råkat radera hälften av videosarna jag spelat in under kvällen och bland annat två av mina favoriter.. vad ska man göra.. ska lägga in lite bilder och videos senare sen när jag får tid över av dom som bevarades på min mobil haha. ha det bäst, peaceout!

idag är det fullt schema för dagen!

moornin! rätt så tråkigt väder idag, grått, regnigt och mest bara mysväder då man vill stanna hemma. idag har jag ett fullt schema för dagen, bortsätt från de övriga dagarna då jag varit slapp och gått upp tolv-ett varje dag så gick jag upp vid halv tio idag haha, okej jag ska vara ärlig, det var min bästevän som ringde och väckte mig och jag kunde inte somna om så hon fick mig att gå upp haha.. när väl sanningen kommer ut så ;-) idag ligger på schemat att ringa runt mycket sedan maila som vanligt och mycket sökande sedan blir det utgång mot kvällen. det är fan fredag idag, weho!

videon som ger rysningar kom ut idag

Ken Ring ft Million Stylez - Själen Av En Vän

hate school now and forever, it doesn't make me cleaver.

shaa! försovde mig idag så drog till skolan vid ett-tiden idag och kom dit sen så sa min lärare att jag fick jobba hemifrån så åkte dit i onödan, känns so ovärt speciellt när jag inte minns vad jag fick för uppgift att göra.. hm, får lösa det på annat sätt. kusinen ringer när jag satte mig på bussen, så precis mött upp och nu softar vi hemma hos mig vi höres senare chao!

RSS 2.0