shop till ya' drop.


idag köpte jag lite små saker som jeans, halsduk linnen och sånt. rätt bilder från idag lägger jag in senare. dock så har jag ej fått mina pressenter änu men kanske får nått när jag kommer hem, vem vet;) pööshej!

födelsedags-shoppingrunda.

tjuuh! idag drog jag över till mamma och jowad och fikade sedan efter det drog jag över till nadja sen kom glenn och alice. vi satt i soffan med jack och kollade tv sedan när tia också kom drog vi vidare ner till centrum och var där ett tag, mötte på lite folk. efter det träffade jag ida och vi taggade in mot staden och shoppade lite granna hihi. sådär sista dagen på mellandagsrean. och sen drog vi hem från stan vid nio-tiden. och nu  är jag hos mama och chillar galet men ska dra till pappa och farfar snart. pöss!

my birthday.


moooorning! idag är inte vilken dag som helst, utan min födelsedag ;D! men jag hatar att fylla år såhär sent på året speciellt nu eftersom min födelsedag glömsbort lite grand runt dessa juletider. alla tänker så mycket på julafton, annandagjul, mellandagsrean, nyår osv. men tur att man har sina underbara vänner och familj som minns en;) pusshej ha en bra dag!

mellandagsrea = shopping, shopping !!


tjossan! igår var jag på storshopping igen. fick med mig en hel del saker hem men ett par skor jag skulle köpa, så kom jag till kassan med högerskon så säger kassörskan "vart är den andra?:o dom ska stå i par på hyllan" och hon såg frågande ut och jag förvånad, då vi kom fram till att någon måste ha gömt det andra paret.. och det fanns bara den högra skon kvar av just den i min storlek. fan för den som dribblat bort vänsterfoten för jag ville verkligen ha dom! men jag är ändå nöjd över alla köp trots allt:D! bilder kommer!

you're blinded from the start.

Usher & Alicia Keys - My Boo

inlåsta i nacka forum..


igår shoppade jag massor, först i stan sedan vidare i nacka forum och var där till det stängde. efter min shoppingdag så var pappa i nacka forum-trakterna, så när mina kompisar drog hem så drog jag till en resturang brevid nacka forum med pappa. sedan går vi in i forum när det var stängt, för man ska kunna gå igenom efter stängning. men vi skulle ner till parkeringen så vi tog trapphuset och dom går i baklås på något sätt så vi blev inlåsta och det var helt kolsvart i hela nacka och inte en människa till syn haha. min mobil hade stängts av och pappas låg i bilen så vi fick ta en nödutgång haha. efter det åkte vi direkt hem och installerade ett par nya högtalare till vardagsrummet han köpt. så jämnförde vi vilka som var bäst. pappa drog upp ljudet så mycket vid 12-tiden så jag trodde grannarna skulle komma och klaga på oss haha. dock tycker jag att våra gamla högtalare inte var nått fel på menmen. orkade ej blogga efter det så jag gick och la mig:)

du får göra som du vill.

Yoan Amor - Du Får Göra Som Du Vill

hemma i sthlm igen!


heeej nu äntligen är jag hemma i stockholm igen men har haft en otroligt mysig vecka i norberg med kusinerna hihi. nu ska jag packa upp allt snabbt sedan åka in på mellandagsrean med bästavän och shoppa loss :D pussen!

pinsamma brudar, överallt alltså...

"jag hatar turkar"

"jag hatar svenska killar"

ut & fota.

det är tjugoåttonde december och snön är fullkomligt borta, den finns inte ens kvar där jag befinner mig just nu, alltså inte ens i dalarna. vad är det här? jag som vill ha snöö!! men ska dock ut och fota i alla fall med min älskade kusin. idag håller det sig vindstilla i alla fall, tur det :D vi hörs senare idag!

broken.

Digga Live In Session for Mic Check with Broken!!

rasmus på luffen.


just nu så kollar jag och mina kusiner på rasmus på luffen, så nutte på den filmen :') de är bara slutet kvar nu och jag ska börja göra i ordning mig sen ska vi ut och fota. sen när vi kommer tillbaka kommer wille och fille och hämtar oss så ska vi åka till fagersta. puss vi höörs!

mellandags rea!






idag åkte jag och min kusin till avesta på mellandagsrean. jag var tvungen att shoppa lite granná;) kom hem med tre påsar idag och är nöjd med mina köp:D JAG ÄLSKAR MELLENDAGSREA!! hihihi sen snart är det dax att ta mig mot stockholm igen, men imorrn känns för tidigt så kanske åker i övermorrn:) just nu prövar jag och min kusin våra kläder vi köpt och manikängar såsär haha samtidigt som vi käkar hemgjorda snickers som hanna kom över med alldeles nyss. vi höörs senare, puss!

tv-tekniker ohja.




shaa! vi duschade och fixade oss nu håller vi på att koppla in en tv men det lyckas inte så bra, så vi ska lägga ner och låta farsan i huset sköta det här jobbet haha. istället funderar vi att dra till västerås, fagersta eller avesta.

don't metter if you're black or white.

shaaououou! sitter med min kusin och väntar på att hon ska sjussas ivg till jobbet medans jag sitter och häckar vid datorn och inväntar några andra polare som är påväg sedan kom mina andra kusiner nyss också som kan hålla mig sällis hihi. vi hööres!




helt plötsligt flöt jag nästan in i mörkret hahhahahah bilden efter den här kan jag säga att då var jag helt borta, man kunde inte se skymten av mig. som ett spöke alltså hahahhahaha

what will it take.

Jah Cure - What Will It Take

några utav mina julklappar.

har inte ens fått en tredjedel av mina julklappar än, får dom senare i januari sen. och får invänta min födelsedag som är snart också. så jag är nöjd än så länge i alla fall:)!



ansiktsmasker
ipad
prada perfym
filippa k jeans
korshalsbandssmycke
läppglans
prydnadsbokstäver
ögonfransförlängare

blivit förkyld i dessa vintertider.

är det inte tippat att bli förkyld nu då, behöver lite roliga foton för att piggna till. jag och kusinerna iförrgår i camen, så fula hahah bjuder :D!









La Despedida.

Daddy Yankee - La Despedida

-

baby, i'm trippin' on you.


jul - julafton → julklappar = julstämning

orkade inte blogga igår för det blev sent och så. men jag kan nämna några av julklapparna jag fick eftersom jag inte ens fått en tredjedel än. fick blanda annat en ipad, kläder, perfymer och grejer t rummet. bilder kommer senare från igår:) pöss!

julaftonspromenad på g!

shaaaauoo! jag och mina kära kusiner har precis käkat frukos och nu ska jag och angelika ut på julprommis i det ljuvliga vintervädret. pöss!

sitter med kusse.

haha vi bjuuder vi har lite halvskoj i camen :D enjoy!

upp tidigt dagen innan julafton.

mooorning! jag gick upp tidigt idag, tidigare än när jag ska till skolan till och med, det är ju galet. första dagen på lovet såhär... gick upp för att slå in alla julklappar och än så länge är jag halvvägs och ska ta en paus och käka frulle nu. sen blir det fortsätta med julklappsinslagningen och sedan packa för fullt hihi:D vi hööörs!

tidig julafton.

jag drog till kusinerna direkt efter avslutningen idag då vi hade en mini-julafton och böt packet och så. sedan mys-fika jätte mysigt hihi. jag måste säga det änu en gång, jag älskar julstämningen!

ice box.

Omarion - Ice Box

JULLOV!!

yeees, äntligen jullov! påväg till skolan vid 12 då jag inser på bussen att vi började för två timmar sedan.. hade sett fel på klockan. standard för mig att komma sent alltså. som förra året då jag glömde bort avslutningen haha knas. hur kan man glömma bort dagen då man får lov? jag är i alla fall sjukt glaaad hihih:D fett taggad på julafton om två dagar också, pusshej!

julavslutning!

yeey! nu ska jag dra mig mot skolan en sista gång för det här året, pööss!

ut & fotaaa.

vi ska straxt ut och fota med tomtebloss och grejer som läraren är iväg och kper nu. så det blir lite mangemakers-style haha. pöss vi hööres!

godnatt då 01:35

nu ska jag duscha och fixa mig för sängdax, en dag imorgon också.

kanderade äpplen är det bästa!


njamiiee! käkade kanderade juläpplen igår och fyfan vad jävla gott det är, det är galet. hade dessutom strössel på också, rena rama sockerbombem men vafan. har slagit in de flesta julklapparna nu, har ett fåtal kvar att slå in.. men nu ska jag ta paus och hoppa in i duschen. vi höres!

hon skämmer ut sig själv....

herregud att hon inte skäms, inte direkt världsfin så som det låter på henne :/ stackarn!

"Alla Är Kåta På Mig"

julshopping i sista hugget.


shaaa! idag handlade jag nog mina sista julklappar, så nu är det i alla fall klart, skönt det! men nu är det bara att slå in allt.. det tar tid, men det är kul hihi:D

'


i min ensamhet.

sitter just nu bara hemma helt ensam, som vanligt då... håller på att fixa och trixa. det finns så mycket att göra nu såhär några dagar innan jul. jag håller på att dö av både väntan och stress men ändå av glädje! annars kort om min dag idag; jag var i skolan till klockan elva, då vi, amanda, jag, maria och louise drog och shoppade lite grana. innan det fick jag och maria på våran mentorstid tårta, våran mentor är så gullig hihi. sedan pimpade vi amanda med julsnören i håret och massa fint, hon blev jätte sööt:D bilder från dagen.



så fuula...


låååtish.

så ska det lååtish, lååtisshh. 00:40

Keep on Rockin (Original Mix)

©

ma shiet from today on the lesson

döskallen är fuel !! wää



ma monday.


tjossään! hann inte blogga innan klockan slog tolv. så tror inte det hans med ett enda inlägg igår. blir ett kort nu om min dag idag eller rättare sagt igår. jag åkte till skolan imorse vid 12-tiden. sista veckan nu, så otroligt skönt men ändå inte på ett annat sätt.. de är rätt stressigt såhär innan jul men annars i allmänhet älskar jag julen mest av allt hihi:D bara stämningen, känslan, snön, kylan, bakandet, dofterna, allt det är så mysigt! först gick jag louise och maria i nacka forum sedan åkte vi till idrotten, men jag kunde dock inte vara med med min brutna hand.. så satt och ritade litegran medans klassen körde lite fys haha;) that's ma style! satt bara och kollade på, like a boss! drog tidigare, gjorde jag också:P taggade till stan och mötte upp ida. vi gick runt och julshoppade för fullt. kom hem med cirkus sju kassar men julshoppandet är änu inte helt klart, så ska gå imorgon också! efter allt springande idag stängde affärerna och vi tog en fika och där sitter jaowad och mami så vi sällskapar med dom. och fortsätter att kolla inne i åhlens en stund. efter det drog vi oss hemåt.

mah'day.


shaaa! kom nyss hem var först och shoppade med angelika sedan lämnade av henne i centarlen och senare träffade jag lives. och det har ju snöat hela dagen idag, först blöt snö sen gick det över till kramsnö så det var ett vitt täcke över det fina landskapet idag så jag och lives hade snöbollskrig haha. efter det drog jag och lämnade lite grejer. nu kom jag nyss in från kylan och ska ta en kopp te och ett par pepparkakor sen blir det sängen för mig. pössnatti!

'


christmas gifts.

igår åkte vi till kista och kollade min kusin köpte hur mycket som helst med julklappar men jag har ännu inte köpt en enda julklapp, great! jag har 5 dagar på mig och jag har inte ens någon idé på vad någon vill ha.. toppen verkligen. så nu ska vi gå och kolla lite så får se om jag hittar nått idag.- min stora sanning är att jag är för mycket ego. det går ungefär till såhär "ååh den här är fin den kan jag köpa till min kusin kanske" jag köper den sen när jag ska slå in den hemma så "eller jag behåller den själv".. hahah.

can't hold us down

Christina Aguilera - Can't hold us down

tjenixeeeen!



jag och kusin vaknade rätt sent idag, vi käkade frulle sen nu har vi fixat oss och ska ut. btw, bilderna är från spanien. vi hörs senare. pusshej!

about a boy.

kollade nyss på filmen about a boy med kusin. ååh så underbar filmen är :')

last night.

T A G G A  T A G G A T A G G A A A !!

Ian Carey ft. Snoop Dogg & Bobby Anthony - Last Night


R.I.O Feat. U-Jean - Animal (She's Lika A Animal)


skuulan med kusin vitamin

(dålig upplösning på bilden, gammal bild i spanien jag och min kusin)

tjenixeeen! sitter på lktion i skolan med ma lovely kusin:D lektionen går ut på att sitta inne på facebook, ungefär.. haha och blev nyss mobbad av läraren för att han tycker att jag är dålig han är så elak mot mig buhu:( haha men jag vet att jag kommer få bra. han vet att jag är inne på fb för han känner mig så han bad mig skicka in en gammal uppgift från ett annat ämne för det var bättre en ingenting. han är rolig han. men jag skickade in en fotouppgift till historia-läraren haha. får se vad han ger för betyg på den sendå :P och sedan påmindes jag nyss att jag fyller år om exakt två veckor, whiiiie! medans en annan i min klass kommer fram och påstår att han fyller år om 16 dagar och då fyller han 18 medans jag fyller sjutton, fuck att jag fyller typ sista dagen på året-.- ajjaja slutar snart i alla fall, sen får vi se vad vi hittar på ikväll. vi hörs senare!


@skolan i väntan på kusin


heeej idag är jag glad, kom till skolan vid tio och har precis haft betygssnack, även om det inte gick så bra så är jag jätte glad hihi för min kusin är i sthlm och jag ska möta upp henne alldeles straxt hihi och hon ska stanna i sthlm med mig hela helgen. pöös!

come as you are.

grymt galen.
Yuna - Come As You Are.

-

uppriktighet är inte att

säga allt man tänker,

utan att mena

allt man säger.


klockan är nästan halvsex och jag är i skolan..




herregud, klockan har snart slagit halv sex och jag sitter kvar i skolan såhär mitt i veckan på en onsdag helt frivilligt.. det är fel på mig. jag behöver hjälp!

@fotolektion

är i skolan och ska ha fotolektion nu i fem timmar wheey!

(bilder jag tog förra veckan)


irie insulation.

inna vision - irie insulation

ma'day.

först åkte t skolan vid tio och var där en timme knappt vi skulle bara kolla på luciatåg från dagisbarnen men fick syå bakom dom så gick till filmsalen med amanda och louise istället. efter det drog jag in mot staden med amanda och sedan träffade kevin sen drog t hans morsa och så. jag kom hem för ett tag sedan, sån tur jag hade precis när jag kommer in så bryter vädret ut i ett stort regn... skitväder! så satte mig inne och pluggade med min skadade arm, kan medge att det är halvsvårt att skriva på datan med en hand det tar i alla fall dubbelt så lång tid. sedan ringede mami nyss och vi snackade i typ två timmar fan haha trevligt trevligt. nu ska ringa min pappa sen min kusin och höra av. så tråk att va själv jäämnt:( men musik är bästa lösningn, utan musiken skulle jag vara dödlig. mot pluggandet igen.. vi höres!

luciaaa

heeej kom nyss till skolan och vi ska se dagisbarnen från dagiset brevid gå luciatåg, nutte så söööta. vi höörs!


mange bjuder

hahah.. ny låt o video av mangemakers


'

don't date the most beautiful girl in the world,
date the girl who makes your world the most beautiful.

stukad hand...

wheey nu har man stukad hand och bandage dåra ehehe.. känns toppen!

crizay.

Crizay [ Tone Smoke ] iKush

...

so when i fly you fly we fly together,
and when i shine you shine we shine forever!

varit hos 100åringa gammelfarmor.

tjenixen! kom hem för en stund sedan, har varit i gubbängen hos min gammelfarmor som fyller 100 barre fifän. hon är så gullig och rar :') nu när jag kom hem insåg jag just "oh shiet, jag har fan åtta läxor att göra sedan ett prov imorrn".. bara att sätta igång att plugga dåra! medans jag har hunnit pluggat i en kvart så har fem stycken ringt mig och frågat om jag vill träffas..varför ska det alltid vara så? när man har som mest att göra då kan minsann alla träffas-.- that's sucks man. ajajja nu ska jag köra stenplugg och bli klar med allt skit så jag slipper tänka på det i baktankarna hela tiden. chaoo!

bloppis.

http://ggarderoben.blogg.se/


heej nytt försök på min bloppis, kom igen nudå.
jag ska nu sälja massor av jackor. i hope you like it! bland annat Jackor från Nike, Everest, Zaras, Skinnjackor, vinterjackor och andra vår/höst jackor och även skidjacka. ska också lägga ut mer klädersplagg senare. bilder kommer. enjoy!


1. brun skinnjacka med päls 150:-
2. Nike Jacka (ordp: 800) nu: 250:-
3. blå vinterjacka från Zaras 200:-

1. svart everest vind/sportjacka strl: 36 (nypris 1000) nu 500:-
2. svart Everest-vest strl: 36 (ordp 900) nu 200:-
3. svart skinnjacka med luva (ordp 600) nu 150:-
-fler bilder kommer på andra jackor!-

http://ggarderoben.blogg.se/
http://ggarderoben.blogg.se/


Buy You A Drink.

T-Pain Featuring Yung Joc - Buy U A Drank (Shawty Snappin')

pappa tror att han är Danny MacAskill

haha det är som vanligt då, man behöver inte ens komma innanför dörren så omfamnas man av cykel i största allmänhet. sedan när man kommer in så är det bara cykel det handlar om. vi sätter oss vid matbordet direkt när jag kommer innanför dörren och så är det igång med snacket, om cykling alltså..haha några minuter senare så tar papi fram sin cykel och tror att han är Danny MacAskill hahahha min pappa är så gulli :') börjar styla och trixa när vi sitter och käkar i köket.. love you daddy!


softilation.

I always knew this day would come
We'd be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans
Always knew after all these years
There'd be laughter there'd be tears
But never thought that I'd walk away
With so much joy but so much pain.


gårdagen & dagens.

igår efter skolan åkte jag mot stälje och mötte upp fopply senare träffade vi annat folk och drog till västergård med bland annat vikkan, moa, edwin, pontus och mattis. efter det åkte vi t pershagen var ute ett tag väntade på att lulle och johan skulle komma sen gick vi hem t ffopply och chillade. jag slaggade över där och eftersom vi somnade typ vid halv sju på morgonen så sov vi typ hela dagen tänkte gå t lulle och väcka han men det blev aldrig så istället träffade vi tony och vi softade i pershagen hela dagen och nu kom jag precis t mami och ska straxt dra hemåt. pöss vi hörs!

she doesn't mind.


Sean Paul - She Doesn't Mind.


@skolan.


kom till skolan helt sjöblöt idag, myyys.. hade min tjocka fjällis som är som en tvättsvamp. det var väl inte så lyckat. men folk sa att det skulle snöa idag så jag tog den men när jag kom ut insåg jag att det var blötsnö jag hade fantiserat mig att det skulle vara kramsnö.. men tröst på såret gick jag och några i min klass förbi klassrummet och såg 6 flaskor julmust, ett helt bord fyllt av lussebullar och pepparkakor sedan jul musik på högsta volym och lite pyssel och tassel. så jag väntar mig en skön och god lektion med mysig stämning. hihi:D efter det slutar jag och ska åka och träffa fopply och de, vi höres senare!

mysigt hörrni!

nu började det minsann snöa på morgonen, men det var inte den snön vi väntat på. låt det fortsätta snöa så att det blir snölaggda gator och inte slask! hatar den biten... ge mig riktig vinter med riktig kramsnö som knarrar under skorna när man går hihi:'D

ken♥

Ken Ring Feat Medina - Kriminalitet

rolig snubbe på pendeltåget.

är påväg hem. och nyss kom det fram en rolig snubbe på tåget och tog upp sin väska och medans han tog upp en ny film så sa han "jag köpte en film idag och du ser så glad och snäll ut så du kan få den" hahah så random, men jag tackade och tog emot, den såg rolig ut och han påstod att det var en rolig film men sen gick jag av och skrattade för mig själv, skön snubbe alltså haha:)

nyheter-gammelheter

rubriken var väl lite halft haha men jag lägger ut lite bilder på saker jag köpt inom det senaste månaderna men som inte lagts ut på bloggen.. lite halvgammla saker dåra men i love this things!;D

(min earcuff jag köpte för flera månader sedan, den är awsume!:D )

-fler bilder kommer på andra saker hihi ;D bland annat ett par mysiga tofflor som ser ut som ett par uggs, jätte gosiga! sedan även mina linser som är 14mm istället för våra vanliga ögon som är 11mm så man får jätte puppy-eyes, så gulligt hihi :D håll utkik efter bilder, chao!

knas-dagen idag.


hmm något får mig att tänka att det är knas-dagen idag. haha när jag kommer hem så var jag tvungen att gå in på mamis data och efter en sekund så kommer det här upp. bara för att den var så gullig också hahah. man blir ju trött för mindre, det ska inte vara nog med att min data har krashat utan då ska mammas data också vara emot mig.. jaja jag ska i alla fall försöka fixa min data idag, sen får vi se hur det blir. vi hörs senare!

kaoz med z.

haha idag skulle vi ha en annan lärare som gjorde kaoz hahaaha har aldrig sätt min matteklass på det här sättet förut, så kul hahaha. hon var i alla fall riktigt kass:)! jag har aldrig haft en lärare förut som inte fått en enda elev att fatta vad den snackar om, knas på hög grad!

söker praktik..


hmmm.. kännde att det börjar bli dax att börja söka, en aningens sen sista sekund kan man nästan säga. men jag är ju aldrig ute i god tid så-.- när jag väl började kolla efter praktik funtade jag på leta utomlands och jag fick upp några som jag tyckte verkade bra, sedan kollade jag vilka länder de var i då var det bara i afrika, som typ Ghana, Gambia osv. hahah är lite osäker där alltså hahha:P jaja jag får fortsätta leta en annan dag och se om jag hittar nått mer passande. vi hööres, nu ska jag börja fixa mig för sängdax. naatti!

-

ingen är rädd för höjder, de är rädda för att falla.
ingen är rädd för att spela, de är rädda för att förlora.
ingen är rädd för mörkret, de är rädda för vad som finns i den.
ingen är rädd för att säga att jag älskar dig, de är rädda för svaret.

öppethus i skolan.

Reklamfilm för MG :D hahahah som vi gjorde förra veckan

tjuuuh. idag är det öppet hus i min skola så vi hade framflyttat schema och slutar halv sju sedan skolmöte efter det, men jag drog hem efter en halvtimme i skolan idag och har bara legat hemma och är sjuk. men kanske orkar iväg till mötet får se, men mama orkar inte så får väl se hur det blir. vi höres!

snö & kyla → förkyld


åååh bara för att jag har gått och väntat på den älskade snön så är det ju klart at jag ska bli förkyld. så har suttit inne hela dagen, nästan i alla fall.. hehe. suttit i soffan med massa filtar och druckit te. och hoppas nu på det bästa att jag ska bli frisk snart. pöss vi hörs!

in the morning.

J.Cole ft Drake - In The Morning

kom till skolan 07:50, en timme för tidig....

åååh herregud. hur lyckas man se så fel på klockan att man kommer t skolan en timme för tidigt 07.50 istället för 08.50. trött brud. fml. jag blir så trött. när jag klev av bussen kollade jag på klockan och var fett stolt, kollade aldrig på tim-talet, då jag insåg att jag var tre minuter innan vi började (vad jag trodde) sen när jag slår koden till skolan och kommer in så är allt helt svart och tomt då jag tar en extra koll på klockan och insåg att klockan bara var 7:50 och inte 8:50... roligt! så jag lägger mig i en soffa och sover en timme och väntar in de andra i klassen. vi hade en lektion då jag och maria bara flummade sen drog vi inte till stan och kollade runt i affärer, sedan åkte till nacka forum. sedan efter det åkte jag hem vid två-tiden. och nu är jag hemma och ska faktiskt plugga.

snöade inatt.

wiiie min önskan är uppfylld, snööö äntligen! :D happyface på mig hihi. just nu ser jag väl ut som han på videon hahah, jag gillar ju ändå både unicorns och snö, men mest snö hihiiihi :D

(PINK FLUFFY UNICORNS DANCING ON RAINBOWS)

mama och jag har högsta volym på

Panjabi MC - Mundian To Bach Ke


Cheb Khaled - Didi (Original)

Amr Diab - Habibi Ya Nour El Ain

Im Nin'Alu - Ofra Haza


jag kan lova er, vi är galna :D hahahahaha


my dayyyy.

gammal bild från en sommar på mina fina fötter heheh :D


åkte mot skolan en aningens sen som vanligt, may en halvtimme, timme kanske.. eheheh. men min grupp hade endå redovisning förra lektionen haha så missade inget stort den här gången:P sen gick t nacka istället, vi käkade lite och kollade. efter det till idrotten. vi hade över två timmars boxning i streck utan fuscking paus. helt slut efter så nu är jag verkligen helt död! men ändå efter lektionen så ringer kallanbellan så var en station från henne så träffade henne och vi taggade vidare t stan var där ett tag, slussen, tc sen drog vi hemåt. jag käkade som ett vrak. och är ännu förtfarande helt slut i hela kroppen så ska ta lite pepparkakor, te och mandarin och lägga mig i soffan och gosa med mami och hoppas att det blir bättre :D!

på bussen idag.

jag på bussen imorse eheheheh bjuder halft på bilden:P

söndag = pluggdag


behandla folk som ni själv vill bli behandlade!

video: "whats goin on.."

mooooooorning!

(very old pic's)

god morgon på er alla där ute! jag vakna för ungefär en timme sen, men är ingen sjusovare:o!! inte i vanliga fall i alla fall, men blev väl en aningens sent igår, antar jag haha:) nu har jag precis käkat frulle, fortfarande utan data så har bombat mamis data men måste lägga av med det innan det händer nått med denna dator också haha, ska försöka fixa min.. hur det nu ska gå till?:/ skitsamma, elena vill träffas men måste, då menar jag Måste med stort M, men kanske träffar henne senare får se hur det blir. pusshej vi höres!

!

ΠizΔη i$ mλ ηmε.

Känd från:





lördagsfika tummen upp :D

(väldigt dålig upplösning, tagen med mobilen ehehe)

shaaa! när jag kom hem från stan så var det dukat bord med bullar och massa annat gottis och massa trevligt folk hihi. tjock som jag är så tog jag en av varje sort och sedan klart två lussebullar så det blev tre lussebullar för mig idag haha det kallar jag fetto, but i like it :D sen ringer Raul Eriksson, Karwan och Martin Rodriguez och undrar om dom får joina haha får se vad som händer. att aldrig veta hur en dag ska sluta när man väl vaknar på morgonen är det bästa med livet. vi höres, pusshej bulltjopårej!

here comes the rain.

galet gammal men värds tung.

Muñeca System feat Notch - Here Comes The Rain (prod. Masse tsb)

stor shopping today!

(sorry för dåliga bilkvalitén, fotot är tagen med mobilen ehehe)

åkte in till stan tidigt imorse vid halv tio med faster och farmor. så vi var i stan och shoppade till affärerna stängde. lyckades få med mig ett par kassar hem;) shopping is my mothafucking drug after music, bitches. helt slut i benen var jag efter en hel dag av shopping så vi tog en sväng in på ett kaffe där vi tog chockladboll, amerikansk muffins och lussebullar med kaffe till. klart när jag kommer hem har vi gäster och ska fika för fullt med lussebullar, pepparkakor och hela köret. ni kan nog föreställa er hur mycket jag har käkat idag:o? för mycket! haha:) vi höörs senare, chao!

Feeling Broken.

C Rhymes - Feeling Broken.

Mr Bean.


haha jag och jowad håller på dör i soffan av skratt medans vi kolllar på bästa filmen av mr bean. vi hörs senare alla troll där ute hihi pöös!

tråk fredag eller vadå?


(bild jag tog höromdagen och redigerade idag)
åååh jag har en känsla av att denna fredag kommer vara tråkig och lång. men man vet aldrig, jag kanske har helt fel. för den har ju egentligen knappt börjat, eller? så är det väl för vissa, men för mig känndes det nyss som att den tog slut och att jag bara ska åka hem och sätta mig i min ensamhet typ. what a life. har no plans for today, fast det har jag egentligen men jag känner inte för något idag och ingen är hemma och jag har desutom ingen dator hemma heller. hur ska denna dag se ut?

redigerar @skolan



tjuuu! efter att jag och pao var i nacka forum och kollade så gick jag till skolan. när jag kommer in på lektionen säger läraren "vi slutar nu klockan två, inte börjar hörru".. jag tittar på klockan och svarar nej? läraren svarar snabbt jo och ler onskefult, ni hade framflyttad lektion idag. åååh tack att jag fick veta det... ibland blir man bara så trött på skolan. så för att det inte ska kännas allt för ovärt och att jag åkt till skolan i onödan så sitter jag och redigerar och ska väl kanske snart börja med uppgiften vi fick idag. vi hörs senare, pusshej!


obeskrivlig♥


Ron Pope - A Drop in The Ocean


true.

· ··•·· · ··•·· · ··•·· ·

ta inga beslut när du är arg och lova ingenting när du är lycklig.

· ··•·· · ··•·· · ··•·· ·


data krashad → läxor ogjorda

wheey! min vanliga tur eller så kallade otur att min dator just krashade och det innebär att jag inte kommer ut på internet, kan ej göra mina läxor och leder även till mindre bloggande. laggt ner flera timmar på att försöka återställa min stackars älskade dator men nejnej det vill inte funka. lagt ner massa tid för ingenting, fml:) men jag är glad ändå för det är december hihi. ska väl ta en kopp te och några pepparkakor sedan gå och lägga mig. pööss natti!

 


post!

när jag kom hem idag hade jag fått tre stycken brev. jag som aldrig får post annars. ett stort happyface på mig innan jag insåg att två av dem hade med skolan att göra..haha men det ena var mina skolfoton, så fick äntligen se dom efter ett långt väntande. men skolkatalogen är alltid roligast att bläddra igenom haha :D pusshej leverpastej!

ett gammalt skolfoto på mig hahah JAG som blond. mitt nya skolfoto kommer så småning om ;) även om det blev riktigt hemskt haha.

1:a december 2011.

fan missade julkalendern imorse haha inte för att jag vill se men vafan. jag hade helt glömt att det var den första december idag. jag är så inne i min egna värld tror jag. det är fan inte långt kvar till jul jag är ändå så stressad över det, men samtidigt överlycklig. jag är decemberbarn och är galet glad över att det är december bara.
min högsta önskan var att vakna upp och dra upp persienerna och det jag skulle få se var snöflingor som föll från himmlen och bilarna utanför mitt fönster ha ett vitt tunt lager snö över sig.
men nehe, fan får vänta ett tag till då. jag vill bara att det ska börja snöa nuu! så ringer nåra bekanta som bor upp mot dalarna och berättar att de börjat snöa hos dom, blir fett avis haha:( nu ska jag fixa klart läxan. vi hörs senare, pöss!

soooftish.


(gulleeunge!)

shululuu! var tvungen;) idag kommer jag t skolan vid nio-tiden och läraren säger idag ska vi bara sitta inne på facebook. trodde att hon drev, men sedan frågar hon "vad väntar ni på?" haha så vi satt inne på fb hela lektionen sedan slutade vi, dock var det jeffla skönt eftersom jag var rätt 'trött' hehe men det räckte minsann inte att bara ha en soft lektion så jag gick och la mig i sofforna i skolan efter att jag slutade och tog en klockan 12-sömn eftersom jag var så sjukt död från igår så ville bara chilla galet ett tag innan jag taggade hemåt igen. älskar min skola ibland, på sätt och vis:) och nu är jag då som sagt hemma, ännu skönare!


i'ma animal.

R I K S


50 Cent - I'm A Animal.


gårdagen med tony & sebbe.


shaa! har inte bloggat på ett tag nu, för min data har typ krashat eller något. fml. nog om det, idag var jag i skolan lite halvbakis efter igår då jag var med tony och sebbe haha roliga grabbar detdär, love u guys!

RSS 2.0