take me as i am or watch me as i go.

ison & fille.

galen ison och fille


vi var barn då ison och fille

buenos días!

hooola coomo estáss? jag är feeettt taggad inför spanien  nu asso! jag gick upp vid kl åtta idag för att fixa med de sista, eller om jag ska vara ärlig så hann' jag inte packa igår så jag gör det nu idag precis innan jag ska åka. det är jag i ett nötskal, jag kommer säkert glömma något nu bara för det haha.

love in paris.


shooo har nu precis kommit hem från stan. jag o elena åkte runt lite, sen träffa vi becca o de. nu när jag kom hem blev de kyckling m ris och god sötsur sås, njamiie! sen just nu tittar jag jowed o mami på filmen love in paris. vi hörs!

in mot sthlm stad.


shaa ska precis tagga iväg in till stan och möta upp elena sen får vi se vad som händer. idag har jag för de mesta bara förberett och var och köpte en ny väska o så. sen var och hämtade en kopis mjukisbyxor ifall hon skulle vilja ha dom innan jag åker, men de verkar inte så. vi hörs senare!

va dig själv.

Va Dig Själv Aleks feat Gurmo

softa galet bre.


hej jag kallas nizan och chillar galet fast jag ska till spanien inom ett dygn och har inte börjat packa ännu. men de är så det är, no stess baby.

snart juli och inte långt till jul heller :D



jag vet att jag är galen.
antingen är jag dålig på datum eller bara kollat fel i kalendern men jag älskar julen och de är inget jag kan förneka. jag hatar sommaren, i alla fall svenska sommaren.. haha. de är bara regn och mygg och massa andra äckliga insekter och skrikande fiskmåsar. julen är desemot underbar, den glittrande snön, doften av alla kryddor och bak, pepparkakor som lussebullar och annat gott. bara stämningen på jul är ju helt galet, i love it! sedan kommer julafton och nyår. sedan lite skidåk i backen. i miss it:( men de är som sagt inte långt kvar. och ja, jag är heelt shuuuk som tänker på vintern när vi precis fått sommarlov och när jag dessutom ska t spanien i nåra veckor redan imorgon!! men var tvungen att lägga tankarna på något annat för en sekund, för snart är jag där. i värmen, spanien. de niii bitches!

i can't breath.

Feeling Broken C Rhymes

Ken Jag Släpper Dig Aldrig.



Min Bästa Vän

Eld Och Djupa Vatten


2000 talet

Allan Ballan



så mycket starkare än du.

Även om du tog tillbaka allt som du sakt

Även om du grät & sa jag har aldrig känt såhär

Även om du sa förlåt för allt som du gjort så

skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär.

Om du lovade att ändra dig och bli normal.

Om du sa jag kommer alltid älska dig skulle det

inte spela någon roll. För tro det eller ej men jag

älskar inte dig, du får stå kvar. För jag går nu Ja,

jag går nu! Och jag är starkare än du. Det har jag lärt mig nu!

Du brände dina broar när du sa de där, som fick mig att förstå

vem du egentligen är. Jag vet att du bär en mask som du tror

ingen ser. Men när du försöker le ser vi bara den mer.

Du har sårat mig mera än du tycks förstå. Men ett öga för ett öga,

ja, det heter väl då. Du som tror på karma och kallar dig lärd,

Borde veta att i nästa liv är du ingeting värd.

Du får stå kvar, o jag är starkare än du jag är så mycket

starkare än du!


nästa - fixa naglarna!


jag älskar pedikyr. det är så otroligt skönt och roligt. speciellt efter då man känner sig fräsch och fin. jag känner några som jobbar med sådant så jag har fått ett litet fint paket av en av killarna. så jag ska börja med en liten 'slip' för naglarna. då jag tar bort allt smuts från nageln, efter att jag tagit bort de gammla nagellacket. sedan finputtsar jag naglarna med en specialputs. naglarna blir aldeles blanka och fina. sedan fixar jag nagelbanden och tar på nagelbalsam och nagelolja för att mjuka upp, man ska skjuta upp nagelbanden så att man ser de kallade halvnånarna, de ses på tummarna. jag brukar fixa nagelbanden varje dag. sedan blire att börja måla på lager med nagellack, idag har jag valt att göra fransk manikyr. det tycker jag ser fint och fräscht ut. :)

filmtips.


~ Ett Oanständigt Förslag ~
en riktigt bra film. jag och nadja såg den häromdagen och det slutade med att en tår. det handlar om ett gift par som har dåligt med pengar och träffar på en av de kända miljadärerna och sedan får ett förslag som skulle kunna göra dem rikare för livet. men om de väljer förslaget vet man inte vad som kan hända.

i gonna keeping giving you my love.

My Love Danjah

.·'



en klok kvinna lyssnar, men tror inte på det hon hör, 
och lämnar innan hon själv blivit lämnad.


En Vecka På Gotland Med Systern Sin.


jag och nadja åkte till Gotland för drygt en vecka sen vi bodde vid visby. blev nästan att vi åkte in till visby varje dag. vi har shoppat massor och mött på roligt folk också. en av dagarna åker vi med jesper och hans kompis, vi åkte t visby och så. de kom fram att jespers kompis var med i melodifestivalen när han var liten haha sååå kul, låten om datorer om ni kommer ihog 2003;) sen även var vi ute mycket och fotade ute över hela gotland, vi åkte runt rätt mycket för att se olika delar, även fast vi vart där förut och så. men bilder lägger jag ut senare!

bild från Gotland.

lillasyster. midsommar. flera kommer senare. om några veckor efter spanien.






despierto toda la noche en la soledad.

har vart vaken typ hela natten och nadjao filippa ringer vid 4-tiden imorse och frågar om jag vill hänga ut lite senare men de pallade jag inte. för idag har jag fixat och trixat med massa saker. skulle hunnit åkt och köpt en ny väska men det har inte hunnits med. och just nu sitter jag och käkar arabiskt tuggumi :D apropå ingenting, nejmen tyckte bara skon på bilden var så fulig att jag var tvungen att nämna det:P aja vi hörs senare!

-

there are things that we don't want to happen
but have to accept,
things we don't want to know but have to learn
and people we can't live witout
but have to let go.


i don't need no bitch.


I Don't Need No Bitch Snoop Dogg feat Devin the Dude & Kobe Honeycutt


hemma igen och packa igen.



shaa shaa! jag har minsann haft en trevlig och rolig vecka på gotland med nadja. vi var där över midsommar och så. berättar mer senare. vi kom hem för nån timme sedan och håller på att packa upp nu och ska tvätta så det är fullt upp. för sen blire packa igen för ska iväg till spanien vecka 26, 27 och 28. så det blir inte mycket bloggande på närmaste tiden för mig. men hoppas att ni har haft ett bra sommarlov än så länge och de är mycket lvar av sommaren så njut av de som är kvar!


danceeehaallll.

har dansat gärnet med nadja syster, dancehall på högsta volym och nu är vi helt slut och ska straxt sova för ska upp om 5 timmar nu. sen blire Gotland imorgon och stannar i en vecka. kommer inte ta med dator. semester är semester:) vi hörs om en vecka, ha det bäst pööös!

hemma sista dagen innan jag åker iväg.


tjuuuh! nu har jag precis kommit hem från bredäng. kort om igår; åkte och träffa ebba och elena i stan i regnet, tråkigaste vädret. jag hatar svensk sommar:) de taggade till ebba och jag mötte upp karwan senare på kvällen drog vi t han sen var vi ute de mesta av kvällen och jag slagga hos han och idag när jag åkte hem upptäckte jag att mitt busskort gått ut ;( aja ska hem och packa det sista sen blire t habibti och vi ska t stan sen imorgon taggar vi t Gotland! vi hörs senare, pöss!

gammal men bra musik.


In My Dreams Dj Antoine 


Get Down Girl Hardwell Funkadelic Radio Edit


LE7ELS Avicii


14 Let It Rain Nari & Milani and Cristian Marchi with Max C


Reprogram My Heart Linda Teodosiu Bodybangers Remix

'

Never apologize for what you feel, it's like saying sorry for being real.

powerwalk.


precis kommit in från en lång powerwalk ute i sköna sommarkvällen. nu blire korv med bröd såå gott ju :D haha. ha det bäst så hörs vi!

kan man ha sexigt hår? :D

shashaaa! idag har det bara vart sådär chill. vakna sent, drog med morsan o handla. roligt i affären jag o morsan snacka om vårt hår och sånt sen han i kassan säger "sexigt hår" -trodde vi i alla fall, fast han sa "sexti två" att de kostade det. haha vi skratta så mycket när vi gick ut så vi knappt kunde stå. de lät så kul. som att han lyssnade på vår konversation om hår sen helt random kom in med en kommentar sådär sexigt hår xD sen har jag vart hemma och ska förbereda inför jag ska åka packa o sånt, sen passa på umgås med mami innan jag åker. vi har alltid lika kul tillsammans!

-

Vissa killar vill ändra hela dig, den rätta killen vill bara ändra en sak,
ditt efternamn.

mami♥

Saam Mama

älskar dig mamma så jävla mycket.

hela mitt liv. min själ.



karwan todo el día.


shaa! idag sov jag bort hela dagen genom att vakna typ vid tre eller jag sov jeffla länge iaf sov som en ghanziir hahha. ajjaja inte likt mig, jag hatar att sova bort dagar man kan va ute o ha kul istället fan;d nog om det, efter att jag fixade mig kom karwan vi gick ut och gjorde inte nått spec sådär finns inte mycket att göra i det här fucking tråkiga svenska sommarvädret när det varierar mellan regn och sol hela dagen. fuck vädret haha. vi taggade till stan, gick på donken sen åkte vi t bredäng och var där resten av kvällen sen drog t aspudden o träffa nåra sen drog jag hem och mötte nadja och fiippa på vägen drog t filippa en snabbis bleev av med ipoden ;( ska fixa ny imorgon! nu är jag iaf hemma. åhmajgard, skulle sätt min min när jag tog ett äpple nyss, sen det var en mask i ;o gaaaashhhhh blev fett äcklad. ska nog sova tidigt idag, natti!

he estado dormido mucho pero en realidad nada de nada.



buenos días amigos! inatt eller rättare sagt imorse vid fem-tiden låg jag och min mama och skrattade så mycket så vi nästan dog, vi kunde aldrig somna vi vet knappt själva varför vi skrattade. vi låg i flera timmar och bara skrattade haha. älskar dig mama! nu har jag precis fixat mig och grejer, morsan ville jag skulle hänga med till nacka forum men jag orkade inte men nu ska nadja, filippa och sofia dit så kanske följer med dom dit istället:P senare kanske karwan kommer över och sen ska jag möta elena i stan. bara att det är så tråk väder, jag hatar sommaren! man vet fucking inte vad man ska ha på sig, ena sekunden regnar det och blåser nästa sekund är det soligt och jätte varmt. jag vill ha vinter! aja vi hörs senare!

videon.

Saam & Mirela Krossade själar

altid lika kul att se folk man känner i videos. lives din baxare hahah

-

you may not be her first, her last, or her only.
she loved before she may love again.
but if she loves you now, what else matters?
she's not perfect, you aren't either,
and the two of you may never be perfect togheter.
but if she can make you laught, cause you to think twice,
and admit to being human and making mistakes,
hold onto her and give her the most you can.
she may not be thinking about you
every second of the day, but she will give you
a part of her that she knows you can break her heart.
so don't hurt her, don't change her, don't analyze and
don't expect more than she can give.
smile when she makes you happy,
let her know when she makes you mad,
and miss her when she's not there.

Words! /BobMarley

jorden runt.

shuluuulu kom precis hem från en dag med mycke åkandes hit och dit. under min dag har jag hunnit varit både i sollentuna, mörby, danderyd, sätra, liljeholmen, gubbängen, t-centalen, slussen, bredäng, gullmars, årsta, östberga och jag vet inte vad mer. det började med att jag möter upp elena i slussen och vi träffar på sally och sanja. de skulle dra till sollentuna-festivalen. men vi drog till gullmars där vi möter amanda persson och dannii. vi åker till gubbängen och fixar en grej snabbt. efter det drog vi mot sollentuna fast stannar i sollentuna centrum och käkar och väntar på sally och dom. senare tog vi bussen mot danderyd och sen åkte t mörby centrum och tog tuben till lilje. och där käka vi donken och jag hade inte käkat på hela dagen så det blev stor-menyn haha:D sen drog vi till årsta/östberga och var där ett tag sedan drog jag t gullmars väntade på karwan som aldrig kom så drog till slussen sen hem ist för pallade inte dra till heron. och nu är jag hemma hos mami och ska ta lite kvällsfika sådär mysigt.

dålig uppdatering under sommaren.


jag updaterar dåligt under sommaren eftersom jag är ute och njuter av vädret och bara lever livet. men ska t stan nu och möta upp elena kanske träffar ida idag en snabbis också, de blev inge tälje idag i alla fall. vi hörs!

fixfix.

tjuuuh. ska tagga mig in mot stan snart och fixa massa saker möta upp amanda och elena. vi hörs senare, pöss!

Nyaste. Gungar Fram. Stå Inte Där Och Se På.

Sann Romans Medina

Gungar Fram Nimo Cheebs Feat Näääk

Stå inte där o se på Medina
Sawah Medina Feat Rana

••

du har inte förlorat förrän du har gett upp.



lördag och söndag.

gårdagen kortfattat; först när jag o elena vaknade hemma hos mig så drar vi in till stan och solar senare vid åtta-tiden drar vi till östberga och var på östbergajam där stor o anadra artister skulle uppträda men de var tråk så jag, elena, danni, amanda p, och nåra andra drog t flaten. senare på kvällen taggar vi till amanda och vi träffade massa roligt folk på vägen hem till henne. sen kollar vi tv och chillar o senare däckade vi. sen söndagmorgon drar vi till flaten igen och sen taggade jag hem och upptäckte att jag glömt massa saker hos amanda i östberga. bland annat mina hemnycklar så jag sitter utan för min port i nån timme för min mobil la av, men efter en timme fick jag igång mobilen o ringde mama och hon var i solna så skulle ditt o hämta nycklar hem men påvägen möter jag först arijana o leila som ska t älta och sen fopply, klara, vikkan så vi åker till björknäs och träffar sebbe och victor. sen var vi ute resten av kvällen och nu är jag hemma. pöss!


bilder från en dag på flaten. osminkade o de, bjuuuder ;D

home-time.

tjossan! idag blir det att sova hemma kände jag. och nu har jag precis kommit till min mama och vi fikar lite såhär kl ett på natten:) altid lika gott. speciellt när vi köpt hem massa nya olika te-sorter som smakar godis! muums.

soooooooooooolll.

jag o elena ska tagga ut sen får vi se kanske drar till östberga kollar stor.

kort om igår. Wild eller Mild.

från sumpan

från älvsjöbadet

vi var i älvsjö badet, vid firande av elena och danni. massa folk. och senare drog vi till fest i sundbyberg. skön kväll med de skönaste brudarna och grabbarna, jessica, elena, julia, fanny, becka, lukas, valentino och flera.

utgååång!



ska t stan och möta upp nadja sen elena o de. sen blire tagga t älsvsjö på fest fest föra att fira elena och daniella som fyller år!


skön kväll/morgon.

shoo alla glada. hade avslutning igår och vi drog ut o festa. först bara med klassen i sickla sen drog vi vidare till rålis med hela skolan. de blev fullt drag och vi hade sjukt roligt. de var kul att möta sin farsa i slussen när han är påväg till jobbet medans man själv är påväg hem från en morgon ute haha. nu väntar hela lovet med roligheter! om en vecka drar jag till gotland med nadja över midsommar, sen är jag hemma en dag och sedan är det spanien två veckor med älskade kusiner och natta och mamii. chaooo!

taggad för ikväll.



ikväll blire grillning sen partyparty med folk från mg.


m som i musik.


Loud Pipes Ratatat


salir y disfrutar del buen tiempo.



slutade kl 12 idag, vi var i nyckelviken och körde brännboll 1b mot 2a, vi krossade dom hårt ;) nu sitter jag ute och solar för det är feting fina vädret och
jätte varmt desutom! vi hörs senare, chao!


SOOOOMMMMARLOOOOOVV!









fuuucka ur det är sommmaarloov! :D
sommarlov betyder att de blir partyparty hela dan varje dag!


SKOLAVSLUTNING.

yäs äntligen skolavslutning, ettan har gått fort nu är det inte långt kvar a skolan. hade panikångest över vad jag skulle ha på mig, men vem fan bryr sig så drog bara fram något ur gaderoben. det blev ett vanligt vitt linne med ett par shorts till. soommmarloov, here i come!

fruktfat på g.



shoo idag gjorde jag ordning ett fruktfat när jag kom hem, skivade upp lite goda frukter sådär. precis vad en sleten chey behövde.


vi har vår tro.


Runt Omkring G Punkten feat Hoosam I-Smile & Riffo


butterfly fly away.

kom nyss hem efter en dag i kista med elena och samina. har shoppat lite nytt och samina var och fixade sina ögonbryn. riktigt jobbigt väder idag, imorse ösregnade det när jag gick till skolan videlva-tiden och de höll i sig i flera timmar sen vid klockan halv tre blev det strålande sol och jätte varmt, och jag hade på mig jeans och en svart skinnjacka, toppen!

va dig själv, försök inte vara som alla andra, behåll din unikhet!

sista skoldagen!

yäääs det känns skönt dethär. men gud vilket tråkväder jag som ville få sommarfeelings men nej, ingen sol o de så har jeans och ett lite sommrigt linne till istället, de får duga. vi hörs!

läggdax nästa! 02:40


nu ska jag ta o sova känner jag, godnatt för idag!


Build Me Up.


Build Me Up Rhymefest Feat Ol 'Dirty Bastard


mydayyy.

förs imorse åkte jag till skolan kom dock 40 min sent, men de var ändå inga där typ bara tre eller fyra stycken. vi hade matte och jag fick G på alla nationella ihop så jag gjorde kompleteringsuppgifter för att nå VG och de var flera som suttit med dom i typ 40 min men jag blev klar på 5 min, fett stoolt! först när jag såg pappret så tänkte jag "shiet tror dom att man kan lösa det här?" för det var rätt svåra uppgifter men sen skrev jag som bara den när jag väl kom på det. och när jag lämnade in de så såg min lärare fett förvånad ut xD sen sa han "oj gud vad mycke du har skrivit". och allt var rätt också så nu har jag VG :D oh yeah, däär satt den! efter det hade vi foto och vi hade inte mycket att göra vi satt vid facebook i fem min sen fick vi gå, häärligt. och i det här vädret som var idag, 29 grader och strålande sol så var det rätt nice att sluta kl ett. efter det taggade jag t farsta strand sen mötte jag arri, vi taggade till tc och käka feeeta menyn. enligt mig hahah. sen mötte jag upp elena och samina. vi kollade runt i stan ute efter sommaravslutningskläder, men ingen hittade något. efter allt letande så fick vi lite servis på resturangen som vi gick till. riktigt nice att bara få allt serverat och bara sitta o peka och tjocka sig. tre mätta brudar taggar ut mot farsta strand till gubbängen och solar solarium. för jag är så jeffla blek och de är avslutning om två dagar, det är hemskt! efter det taggade vi hemåt då klockan var runt tie. och nu är jag hemma, fick nyss veta att farsan var på sjukhus också.

~

respekt är inte något man får, det är något man förtjänar.

tisdag - skola.


inte långt kvar nu till sommarlooov, tagggaaa till nuu förfaaan! planerade att ut o springa idag men sen blev det sova en timme extra och gå till matte lektionen istället. vet inte om det är värt men jaja. ska snart fixa mig och sen dra till skolan i alla fall. sen efter ska jag möta upp arri en snabbis. sen blire tagga till stan och möta upp elena vi ska dra iväg och sola sen shoppa gaaleet :D höört att det ska bli feeta vädret idag, så hoppas på det! ha det bra så hörs vi!

jag just nu 03:03

hmm lite halft uttråkad, och kom just att tänka på att min 6-dagars-ledighet är slut. det betyder att det är skola imorgon, wihooo! fast inte kul, men en sak som är roligare att tänka på är att det bara är två dagar kvar till sommarlov. då kommer jag i alla fall slippa dedär ett bra tag. då jag taggaarr till spaniieeen, gotland och göteborg!  apropå ingenting, så ösregnar det ute nu, det som skulle bli finaste vädret imorgon och jag hoppas det håller sig! för imorgon ska jag ha shorts på mig, så-de-så. bjuder på nåra sådär smexiga bilder. lite sådääär mr seexoobeat mitt i natten. men ska upp om några timmar nu så ska ta bort sminket o fixa mig för läggdax. naaatti!






corto de mi día de hoy.

först vaknade jag hos nadja vi drog hem til mig. senare drog nadja och jag drog hem och fixade mig. sen mötte jag elena i stan vi åkte till årsta. jag blev hungrig så vi käkade på donken ute i solen och kollade på fåglar också :D haha. vi satt kvar på donken ett tag och snackade och njöt av solen. efter det taggade vi vidare till liseberg och var vid fotbollsplan och fortsatte snacka skitsnack;) efter det taggade jag hemåt. kom hem vid ungefär elva och har vart hemma nu nån timme och typ sjungit eftersom farsan gått och lagt sig, sen blev det upp till datan. vi hörs!

algunas fotos de hoy.







bilder från idag =)


-

hjärtat har sina skäl som förnuftet inte förstår.

in mot stan.

nu ska jag bege mig till stan och möta upp elena, och nadja ville inte hänga med den tråken. kom just på att jag har skolavslutning om några dagar och jag har inget att ha på mig sådär. kanske ska kolla efter nått nytt frächt. får se vad som hinns med idag. vi hörs!

vi fattar grejen!


dancehalllll.


Chaka Dance Beenie Man

Dem Nuh Look Nah Gal Assassin

Gimmie Gimmie Beenie Man


Dutty Wine Tony Matterhorn


Beyonce Wine Vybz Kartel


Antesala Special Edition Andy Boy

Hot Fuk Mr Vegas

gårdagens söndag.

som vanligt så skriver jag om hur igår kväll blev. först käkade jag o nadja och hade de myys hemma vi taggade ut när robban och filippa kom så åkte vi runt lite och senare mötte vi upp micke. efter att ha vart ute ett tag taggade vi t nadja och kollade på fredag den 13e. rolig film dedär. mer porr än skräck haha.

ungefär nyvaken.

vaknade hos nadja idag, vi drag t mig och sitter nu hos mig o dunkar musik och så. försöker komma på vad vi ska göra idag. men jag ska t stan och träffa nåra, bland annat elena, kelly sen tony o sebbe åkte t sthlm igår o träffade inte dom igår men dom är kvar idag, men får se. nu ska vi fixa oss. chao!


Ä L S K A R  F U C K I N G  L Å T E N !
Miss LAP Beenie Man

middagsmyyss med nadja och flera.

ska dra mig över t nadja och dom och vi ska käka middag tsammans idag. mysmys de ska bli. vi hörs senasre nu måste jag dra, chao!


outfit of todayyy.



jag har på mig en svart t-shirt som är randig med varanat spets/genomskinligt och varanat streck med heltäckt svart. sen ett par jeans leggins i ljusblå med dekoration på knäna med svart. fråga mig inte, jag hatar de här byxorna och har aldrig använt dem förut. deutom känner jag att dom är lite för stora en aningens. men de får duga. över det har jag en svart skinnjacka. bild kommer så fort som möjligt. pöss!


••

folk säger så mycket men visar så lite.


ny ring.



min kusin är sååå gulli. när jag kommer "där är din ring" *och pekar på ett paket*. jag bara "vadå ring?" min kusin bara "ja jag har beställt en ring till dig för att jag älskar dig min kusin". hur gulligt som helst! har beställt en ring helt plötsligt sådär som en överraskning. jag älskar mina kusiner över allt.


hooooooooollaaa aaaaamiggoooooosss!



nu är det en ny dag att uppleva. fast jag har inga plaaner för dagen. men ska sälja ut hela min garderob, då menar jag HEELA. allt ska bort, så har gjort en blogg för det, så ska fixa med den idag. både ta och lägga in bilder så kanske länken kommer upp idag. tänkte göra så eftersom att vädret inte är på topp idag och jag ändå vill få bloggen fixad så då passar jag på idag när jag ändå inte har så mycket för mig. vi hörs senare!

buenas noches. 03:46



sååhäääär myyyss bildd;d observera, kolla mina ögon ser nästan blåa ut. coolt dethär med att ha gröna ögon fast man typ har igentligen alla olika färger från dag till dag.. nu ska jag i alla fall sova, nattii sov gott!


sommarkväll.

tidigare idag när jag kom hem från att vart med mina kussar två dagar så hämtar robban, nadja o filippa upp mig. vi drar t kelly. sen chillade vi ute resten av kvällen med vattenpipan o grejer. riktigt varmt och sköönt hare vart idag, kan man kalla soommarvädeeerr!


La gente esta muy loca.


Loca People Sak Noel La Gente Esta Muy Loca


todos los egoístas en algún momento al sostener la cámara.

( bilder från idag kommerrrrr )



lite sådär ego bilder med kameran. här får ni även dagens outfit samtidigt och facelook också. en vit Levis t-shirt, med ett par vanliga svarta shorts från h&m. observera att jag har dragit ner med sminket på senaste tiden. och jag är fett stolt över det :D de känns mycket bättre och speciellt nu till sommaren! då vill man inte gå runt med smink ;o kan även lägga till att jag har gjort ett löfte för snart 4 månader sedan, och tro det eller ej, men jag har hållt det ända till nu och det ska genomföras ända ut. det kan jag lova på min mama. mitt vad, som jag ändast har för mig själv, är att inte färga håret ända fram till sommarlovet. men tror jag ska förlänga det till 'inte färga håret till sommarlovet är slut'


Nací de esta manera.



I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way
Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way..


=)

truth hurts, lies kills.

Rocketeer.


Rocketeer Far East Movement feat Ryan Tedder


kusiner är allt.



jag älskar mina kusiner och min familj mer än allt annat. har precis kommit hem från att vart ute och solat och chillat galet ute i värmen med minaälskade kussar. igår var vi vara ute, de var rätt varmt igår även på kvällen. vi var nere i centrum en sväng sen runt lite i häromkring. idag skulle jag taggat med ida, men drar med nadja och hennes kompisar t nacka o möter upp kelly så blire vp och chill ikv. vi hörs!

 

 

 


minnennn.

hårda minnen från maj o sommaren förra året ..

Kärlekslåt Gigge


Se Mig i Ögonen Davelito


Infected By Your Love Rafael

seg fredag.

har bara suttit hemma och chilla galet idag och nu ska jag dra t amanda och slagga där. får se vad vi hittar på under kvällen. vi hörs!

godnatt 04:14

nu blire dejta kudden, vi hörs imorgon!

-

killar ger kärlek för att få sex, tjejer ger sex för att få kärlek.

el sol ha bajado.

hooollaaa amigoosssss! ahora vuelvo a casa. har vart i stan och solat idag med ebba, elena och nadja. och nu har solen gått ner så taggade hem sådär och stannade i centrum ett tag påvägen hem och sen drog vi t nadja en stund också efter det.

Sick In Head.

Sick In Head Al Azif feat Gnucci Banana & Crossfire

precis vaknat.



jag elena och ebba har precis vaknat nu från igår. får se vad vi hittar på idag. kort om igår; jag, ebba och elena drog t stan. vi var där ett tag sen drog vi t kista och mötte upp michelle, milli och massa. vi taggade vidare till en studentfest och sen blev det bara partyparty. senare vid 2-tiden taggade vi hem. gratis taxi hem och grejer, och taxichaufören va riktigt rolig också haha. vi hörs!

outfit of today.


dagens outfit är ett svart spettslinne, vanliga blåa jeans från gt, en glansig brun kofta och lite smycken till i silver. bild kommer senare:)

utgång nästa!

nu ska jag tagga in mot stan o möta upp roligt folk som elena, samina, emilia och flera. sen blire fest fest. untz untz. vi hörs!

planer för idag.

har lite planer för idag;
- träfa kelly som kom hem från turkiet inatt.
- träffa nadja som har vart borta i karlstad.
- träffa kebbaben vid ett som kommer till sthlm idag.
- göra mina läxor! som skulle vara senast inne idag, fuck hade glömt dom..

6-dagars ledigt nästa!

vaknade imorse lite halvbakis och hade ingen aning om när jag skulle börja skolan idag så ser jag massa sms och nåra var från de i klassen, jag tänkte att de smsar nog som vanligt och säger 'vart är du vi har börjat' sedan när jag läser så står det, gå inte upp i onödan för vi är lediga idag. faaan vad sköönt så jag somnade om. så nu har vi ledigt, onsdag, torsdag, fredag + helgen, sen på måndagen är vi också ledig. sex dagars ledighet såhär innan sommarlovet, jag ska i alla fall inte klaga :)

gårdagens outfit.


igår var jag rätt så black and white, kan man säga. jag hade på mig ett svart/vit mönstrat linne, med en svart stor rosett på magen från knytbandet som går runt. sedan ett par tighta svarta jeans från veromoda. sedan bröt av det svarta och vita temat med en ljusblå jeansjacka:) Bild kanske kommer senare!

kort om gårdagen; tisdag 30 maj 2011.

jag 'försov mig' igår och missade första lektionerna, så kom på sista för att vi hade prov, som jag inte han öva på igår. tyckte det var viktigare att få mobilen fixad, som jag äntligen fick att funka! så provet gick rätt snabbt att skriva, eftersom jag inte kunde så mycket. vi fick dra hem när vi var klara så blev att dra in t stan vid typ halv ett. sedan drog jag till Karwan som fyllde år igår. vi var ute lite sen drog vi hem till honom och bara chilla galet. efter det drog jag till nacka och mötte upp tony, fopply och sebbe. vi köpte lite öl sen satte vi oss ute i solen och chilla med livet. senare drog vi hem t sebbe och där kan jag säga att jag fick i mig lite för mycket efter hela kvällen. jag och tony tänkte dra hem t mig men vi kunde inte ens gå så vi fick skjuts istället. fan full på en tisdag, inte okej haha :D


RSS 2.0