skönt med soool eller? :D


Mobil igen!!

nu är det på riktigt, JAG HAR MOBIL IGEN! fick den att funka idag!! två fucking veckor utan mobil, stopp på det. det är bara att börja smsa igen!

mot skolan.

nu ska jag straxt t skolan och ha matte, sen är de prov idag också. glömde att öva igår.. sen slutar jag vid halv tre/tre idag. vi hörs!

Look At Me Now.


Look At Me Now Chris Brown feat Lil Wayne Busta Rhymes


shop till'ya drop.

tjossään! har fått lite nytt t garderoben idag. de är alltid kul med nya grejer, och jag tänkte t spaniien :D då vill jag ha nått nytt med mig ner så jag kan känna mig lite fin för en gångs skull;) fick med mig en baddräckt med öppningfram, as tuff faktiskt. det är snörat i öppniongen som är ganska lång i framtill. sen en bikini som var grå/brun och ett jätte gulligt linne som var svart/vit mönstrat med ett band i midjan. jag ska lägga in bilder senare:)



pluggish eller va.

har precis kommit hem, skaplig tid för första gången eller något sånt. och första gången tanken slår mig att jag vill nog plugga nu. känns som en rätt så bra idé också. får se hur mycket som blir gjort men ska nog ta nån timme pluggish. sen skulle jag vilja träffa nadja en stund ikväll, får se om hon hör av sig. pööss, vi hörs!

myyy dayyy shortlyyy. Y

jag vaknade med elena, vi fixade oss sedan taggade vi in t stan och mötte upp ebba. vi åkte till medis och satt där i solen och cilla galet med dricka, chips, ostbägar o de. senare taggar vi till fridhhemsplan, vi drar till rålis och hänger i parken och chilllar med livet sådär och vi hade det jeffla mys :D nu kom jag precis hem och de blir mys med morsan såhär på morsdag! vi hörs.

I Be Back One Dag.

Till I'm Gone Tinie Tempah Khalifa ft Wiz Disc-Overy

våga!

våga ta risker för att uppleva, våga satsa för att vinna, Våga göra fel för att lära dig att göra rätt, Våga ta ett steg för att få det du vill.

lördag 28e maj 2011.

jag hann inte blogga igår när vi kom hem, kanske för att vi kom hem vid tre men nu ska jag i alla fall berätta kortfattat om gårdagen; lördag 28e:) jag och elena åker t st:eriksplan sen är vi lite i stan o grejer, vi taggar vidare t solna och försöker sälja biljetten tillslut efter två timmars köpare-sökare så köper artisten Big O min biljett haha det var lite kul:P vi drar med oss nåra av hans kompisar till kista och är där resten av kvällen, sköna grabbar dedära, adil och achmedJ. vi taggade hem vid två sen hade vi lite mys hemma hos mig innan vi somnade.

morsdag idag.

jag känner mig så dum. är det bara jag som inte visste om att det var morsdag idag? kom precis hem t min älskade mama då hon nämner att det är morsdag och jag typ dog av pinsamhet. så nu ska jag ha mys med mammiiiii<3

väntan på E & A.

sitter och dunkar musik i min ensamhet så att grannarna klagar. älskar känslan med basen och allt. väntar på att elena och amanda p ska komma, sen drar väl vi t stan sen får vi se vad som händer. ska nog sälja biljetten till club top notch, pallar inte gå. om någon vill ha så finns jag i stan :) untz untz. vi höörs!

Monkey Black Dembow Del Jerk Original Track

‎"Kvinnan kom från mannens revben, inte från fötterna för att bli trampad på, inte heller från huvudet för att vara över mannen. Utan från insidan för att vara jämlik, under armen för att vara beskyddad och bredvid hjärtat för att vara älskad. Gör inte så att kvinnan gråter, Gud räknar hennes tårar."

03:30


nästa - sängen. vill bara medge att jag har 7 fucking skoldagar kvar sen är det sommar lov. kan knappt fatta att det har gått så fort. och idag har jag inte alls haft sommarkänsla i det här regn-dysta-vädret som varit idag. fast i och för sig, det är svensk sommar. nu ska jag ta och sova, ha det bra så hörs vi imorn. natti!

GrönaLund.

shoooossän! har precis kommit hem från grönan. innan grönan var jag i stan med massa roligt folk som arijana, anna, kiana, naomi, leila, sandra, ewelina, natti, marabell, lina, maja, lukia

Muffinsssss.


våran mattelärare är så gullig som köpt muffins till hela klassen för 150 kr/st såna där jättebigga och i tre smaker, chocklad, vanilj och en med bär i. jag käkade upp en hel och fick tjockt ont i magen. men god var den! :D

fredag den 27e maj 2011.

godmorgon! råkade försova mig idah höhö. började kl åtta. nu ska jag t skolan i regnet och idag är det matte sen engelska på schemat. inte för att vi har något att göra i skolan nu veckan innan lovet, så det känns lagom onödigt att ens åka dit eftersom vi bara kommer sitta där och inte göra någonting eller typ kolla film men jaja. sen efter skolan blire grönan med arijana leila och massa andra. vi hörs!

never let me down.


Never Let Me Down kanye West Feat Jay-Z & J.Ivy Version 08


min torsdag kortfattad.

först åkte jag t tandläkarn i centrum kl halv tie. efter det drog jag t skolan och var där vid elva. vi slutade kl två och jag åkte och hälsade på min älskade mamma. efter tre timmar åkte jag t årstaskolan och mötte upp elena och semina. det var någon skol-festival-grej där vi drog därifrån vid sju. jag mötte upp mrad och arijana i gullmars vi åkte runt lite, slussen sen plattan. vi mötte upp mer folk som gasan o dom. vi var vid bk nån timme och bara snacka och chilla med livet. sen var vi i stan resten av kvällen och umgicks sådär. senare tog jag och arijana sällis hemåt med gasan och några andra och nu är jag hemma och ska straxt duscha sen blire dejta kudden. vi hörs imorgon, pöss nattii!

-

hatar att se dig såhär. se dina tårar forsa ner för dina kinder. jag ångrar att jag gick idag, lämnad dig. åter igen. så som du kämpar. du kämpar varje dag varje timme varje sekund. du är guld värd och jag älskar dig oavsett vad.

torsdag 26e maj 2011.


ska dra mig mot elenas skola straxt, sen får vi se vad som händer senare ikv. vi hörs!


tandläkarn.



ska straxt bege mig till tandläkarn. men har två problem jag måste lösa innan jag går, för det första jag hittar inte dit, för jag vet inte vart det ligger haha sen för det andra har jag glömt viken tid det var jag skulle dit haha. och jag hittar inte lappen jag la fram igår, den är helt borta. men en sak är jag säker på i alla fall, att det var idag torsdag den 26e jag skulle dit haha xd vi hörs!

IceBox.


IceBox Omarion feat timberland


rain, rain and rain..

jag satt i skolan t halv sex idag och skrev prov. jävligt segt, jag vet. det gick inte så bra heller, min lärare frågade om jag vill byta till en lättare grupp till och med haha. sen när jag går ner för första trappan så ser jag att det inte regnar och när jag kommer ner till utgången i skolan så ösregnar det, men jag ville inte stanna en sekund till i skolan så jag gick ut i regnet och blev genomvåt (y) så klart att jag precis missade bussen också, när väl bussen kommer och vi börjat åka så upphör regnet.. vilket flyt man har. så nu ska jag ta en varm kopp te sen hade jag lovat mamma att hälsa på henne idag, så kanske ger mig ut om de är så. vi hörs!

Air Max!


tänkte ta o fixa ett par Air Max, dom är riktigt sköna. men vet inte vilken färg och de, funtar att köpa ett par som ska matcha min nike-jacka, med knallrosa och knallblå sen vit i grunden eller nått sånt. får se hur det blir. pöös!

två timmars håltimme nudå.



wheeyyy jag har så roligt i skolan. två timmar och har inte så mycket o göra.. nu när mobilen inte vill fungera fast jag var så glad igår att jag fått simkortat. men klart så ska det inte gå igång nu när man helst skulle vilja kunna använda sin mobil..  behöver uinderhållning!


-

förr i tiden hade föräldrar många barn. nu för tiden har barn många föräldrar.

on my way.


ska precis taggisch t skol. vi hörs senare!

yäääässsss nu är det bara att smsss!


gladare än gladast just nu! mitt simkort kom tidigare än beräknat, trodde de skulle komma om 2 veckor men det kom nu :D walla de är bara att börja smsa o ringa mig nu dirr haha.

filmframkallning.

shaa shaa! idag vare filmframkallning i skolan och mina foton jag tog blev ändå rätt okej, hoppas jag i alla fall. tycker de är svårt dedär i mörkret när det är helt kolsvart. men det blev i alla fall foton så jag är nöjd:) dock kan jag inte visa resultat eftersom bilderna inte är digitala men lägger in bilder på filmen iaf ;d tidigare idag på nationella i matte gick det nog mindre bra, vi får se resultatet nästa vecka hoppas jag. nog om skolan, nu har jag vart hemma i nån timme. har nog käkat upp all frukt vi har hemma, från att ha käkat en banan till frukost och ha glömt att käka lunch i skolan så blev det en hel frukt-lunch-time nu. med allt från aprikos till äpple, banan och alla andra goda frukter :D nu ska jag fortsätta dunka musik så hela huset hoppar för jag är hemma själv idag hela kvällen. känner inte för att dra ut så stannar hemma i min ensamhet idag, händer inte ofta men de är chill de också:) pööös!


nationella prov - nästa.


hällue! vakna för en halvtimme sen och ringer maria för jag kom på att vi har nationella prov idag, så nu måste jag åka t skolan, chao!

måndag 23 maj 2011 - skansen + stan/kista

kort om gårdagen, jag åkte t skolan vid typ halv ett, och det visade sig att hela klassen var på skansen. så de bad mig att åka dit så jag mötte upp dom där på djurgården. sen var vi där i typ två timmar haha de luktade skit xd efter det taggade jag t årsta och mötte upp elena vi åkte t stan och sen såg vi kissies bror vid plattan, han leker fett stor fast han är ful o jävla b-kändis haha. efter det drog vi t kista, käka donken och chilla galet. p hemvägen åkte jag förbi morsan och maen var där ochså han hade med sig massa grejer bland annat ett hud/nagel-vårds sett som jag fick pröva, den var fett nice:) nu är mina naglarfina, ska ni veta:D sen kom jag hem vid ungefär halv ett. pöss!

Yeah.


Yeah 3x Chris Brown


lika nyvaken som varje morgon.

tjuuue vaknade precis, så härlig känsla att få sova ut varje dag hela veckan ut fast att sköta skolan. eftersom vi har så chill schma så vi typ börjar tolv varje dag :) men nu ska jag fixa mig, så hörs vi senare!

skola imorgon godnatt 01:45


mmh skönt att sovaa, pööss nattiii!


bilder från hemvägen idag.

jag, godar, andreas, arijana och anna vid slussen och på bussen hem.
bjuuuuder på bilderrrnnaa hahaahaahaaahh.












rix fm festival.


shossään! har precis kommit hem från en galen dag i stan med roligt folk som, emilia, milka, ameria, elena, arijana, anna, godar, andreas, natti, natti, naomi, lina, ewelina och massa fler. för det mesta har vi vart i kungsan där det var rix fm festival. såg Mohombi, gaash. han är snygg!

goodmorning!


vaknade för en timme sen och har precis duschat, nu blire t morsan och fixa mobil eftersom jag tappade min o grejor förut här om dagen.. efter det blire möta upp elena och kanske massa andra i stan senare. pööss på er!


skönt att vara hemma. 01:33

har vart en lång dag idag, fast ikv blev det inte mycket. vi åkte lite hit och dit och gjordeinte speciellt mycket, mest chilla med livet. eftersom det ryktas om att vi alla kommer dö kl tre inatt. yeah right. säkert en grej bara för att man ska leva livet och ta varje minut som de vore den sista. och bara ha sjukt roligt, de "sista stunderna" i sitt liv;) jaja iaf idag efter tälje taggade vi t amanda och gosa lite med kaninerna, spela fotboll och linnea o nåra kom sen taggade jag hem en liten stund och sedan mötte jag sabina, nadja, carro, saga, sofia, dimi, koivisto och massa andra i centrum. vi tagade vidare t grisslinge var där en stund efter det ringer robban o chrille och de sjutsar runt oss. de slutar med att vi hamna på donken o fastnade där ett tag men sedan fortsatte att glida runt lite sådär. och nu är jag äntligen hemma, hemma tidigare än vanligt och tidigare än planerat. och det känns jeffla skönt de, för nu ska jag sova. det kommer en dag imorn och den ska bli lika grym som alla andra dagar;D för imorrn blire rix fm i kungsan. apropå rixfm och gamla minnen så hatar jag mig för att jag älskar dig. om jag inte hade stannat efter rixfm förra året hade jag aldrig trääfat dig. det var exakt ett år sedan från idag. nog om det. ha det bäst så hörs vi imorrn! natttiii.

oj vad man kan ha rätt.


har precis kommit hem från tälje, efter det drog jag o amanda hem t hon och käka taco o lira lite forboll bara. och nu har jag taggat hem o fixat mig, dunkar musik o grejor. ska t nadja, carro och sabina och senare ska vi t södersved och ha det myys:) apropå rubriken, tycker nästan synd om 89-åriga profeten som trodde att han kunde ha rätt. ingen fucking jordbävning idag, eller har jag missat den?;) pöös, vi hörs senare!


-

folk skapar rykten, dom snackar och dom hör.
men jag har aldrig bett er att gilla det jag gör.

mot södertälje.


nu blire mot södertälje, vi hörs!


Turn Around.


Turn Around Flo Rida (5 4 3 2 1) DJ Bam Bam Radio Remix


hooooommeee sweeet hoomee! 03:10

äntligen hemma efter en sjuk fest. med massa roligt folk; kiana, arijana, anna, lucia, sally, astrid, leila, diana, marabell, dalal, fanny, ebba, amsu, lina, natti, bella, emma, lukas, fredde och massa flera roliga personer som gjorde kvällen!






















förlåt har inte uppdaterat för dagen.

ska berätta lite kort om idag 20 maj 2011 :) kom t skolan vid tolv, vi fick sluta en o halvtimme tidigare. och väntade i nacka på arijana, fanny, ebba och Leila. vi taggade först t nacka forum och shoppade lite och mötte upp nåra; anna, emelie, maria och flera. senare drog vi hem t Leila i älta och var där i nåra timmar och fixade oss o grejor och de kom fler folk som bla mhobbi. så  vi missade bussen in t gullmars, och nästa gick inte för en om en timme sen vi fixade sjuts av mobbis mama och sen av en annan, sen mötte vi massa annat folk vid gullmars som sally, kiana, ameria, natti med fler. vi var där på destany från halv tie till två. och vi fick sjuts hem och nu är jag hemma och helt slut:)

duschen nästa.

har precis kommit hem från centrum där jag mötte upp arri nu blire sucha, sen t skolan. efter skolan blire möta folk o senare destany. vi hörs!

sleeptime. 00:15

(gammal bild)

godnatt nu ska jag sova efter en galen torsdag i stan!

<3 This Is Love

Monsta This Is Love featuring J-Boog

-

vissa är så falska att deras egna skugga vägrar följa med!

kortfattat om idag. 19 maj 2011.

först var jag i skolan. torsdag innebär - ewa-maria-dag. hahah såååhär kul.. fast nej. alla hatar henne, men idag var hon snäll. alla lektioner idag fick vi kolla på film, chill chill. efter skolan mötte jag upp ida i nacka och vi tog en glass sendan drog vi t nacka forum. efter det mötte vi upp arijana i stan och vi var vid plattan. och jag 'tappade' min mobil. vi mötte natti, ameria, kiana, maja och massa folk. och även kelly, gerry och fanny. vi taggade till slussen, sedan t finntorp och efterdet tillbaka till stan och mötte upp mrad och nåra i rådhuset och vi åkte till solna. mest chilla galet, efter det taggade jag och arri hemåt. och nu kom jag precis hem:) bilder kommer från idag, senare. vi hörs!

mobil borttappad jovisst.

shoooo har gått runt utan mobil hela dagen och dampat losss. åkte från ena stället till det andra. och förns nu när jaag kom hem vid halv elva på kvällen så skriver min kompis på fb att den va i hennes väska.. typiskt. jag hann spärra mobilen och allt, toppen!

godnatt 01:30

(gammal bild från 2009)

kommer en dag imorgon då jag förmodligen ska till skolan, så nu säger jag godnatt för idag!

sexobeat.

sexobeat alexandra stan

Just because I'm not taken doesn't mean my heart isn't.

onsdag 18 maj Ξ nationella + stan

har precis kommit hem från stan med massa folk. tidigt imorse gick jag upp för att ha nationella prov i matte i skolan men kom 1 och halvtime för tidigt så det var helt tomt i skolan. så går det när man inte är i skolan, fick inte riktigt fram all information dära. och det var inte så att jag hade med mig böcker så jag kunde läsa igenom o försöka öva lite den timmen innan utan jag hade böckerna hemma så blev bara att vänta ut tiden i den romma skolan imorse-.- efter nationella drog jag t stan och mötte upp elena, kelly och fanny. vi åkte först t bredäng och var där o för det mesta chilla galet och solade lite, efter det drog vi till fittja och hängde lite och nåra av fannys kompisar var där så det stannade lite till när elana och jag drog till liljeholmen för att möta upp nadja. vi var där och väntade på kelly o fanny i nästan två timmar, vi hann gå o käka donken o snacka massa. sen drog vi t f och jag köpte mina efterlänktade jeans, äntligen! sen drog jag mot gurra centrum och nu är jag hemma. pöös, vi hörs!

hhm, läggdags redan?


halloj! tycker min blogg har blivit ful och tråkig. det måste ändras snabbt snabbt! ska lägga ner tid sså fort jag kan till att fixa till bloggen. och inläggerna precis innan detta var ju lite trista med gråa bilder o grejer. menmen ska försöka flasha den lite bättre snart. nog om det, hann inte fucking plugga t nationella imorgon, och tänker dock inte lägga ner tid på det nu. så får se hur det går imorrn. känner för att sova nu. godnatt!

det är över på lördag - kan alla bara sluta ?!


hur troligt är det på en skala att jorden kommer gå under, nu på lördag ? att det bara är expressen och några bloggar som uppmärksammar detta, det är tisdag idag? tror ni inte seriöst att det skulle bli en större nyhet på både tv nyheter mm om det faktiskt var på riktigt. Bara för att en 89-årig gubbe påstår att jorden kommer gå under nu på lördag den 21 maj 2011. att maya folket hade fel, de har skrivit att jordens undergång är 2012. 7000 år gav gud menskligheten och det har exakt gått sju tusen år nu på lördag. fuck no. är ni dumma, vem går på det här ?
Det är helt sjukt hur en enda männsika kan skrämma upp såhär mycket folk på de viset. det finns faktiskt folk som påverkas av detta, de kan gå så långt att vissa begår självmord av rädslan. och det här ska vara lagligt? blir så irreterad. Men som många säger, det ska bli sååhääär fucking kul att se gubbjävelns min på söndag morgon!
jag tycker vi istället ska njuta av helgen och skita i vad den där profeten säger, för det han påstår är bara fel:)
btw. förut sas det att jordens undergång var 06-06-06 för att det var jävulens datum eller nått sånt, men sedan ändrades det till dett dubblade, då det var beräknat att jorden ska gå under 12-12-12. men det visar sig ha ändrats nu också. det är bara massa snack, skit snack! hit och dit.

så nu fortsätter vi leva varje dag som om att det vore den sista oavsett datum om jordens undergång.


åska, åska ..

usch, jag hatar oska och regn. det är riktigt oväder ute så sitter inne hemma vid datan o dunkar musik för att inte tänka på det. imorgon är det nationellt prov i matte, la en tanke på om jag ska läsa igenom lite så jag ser om jag kan, men orkar inte hämta boken :P vi hörs senasre!

-

Ha dina ögon öppna vart du än går
för du vet aldrig vart dina vänner står.

@skolan.

har precis haft matte och snart ska vi ha foto. jag och amanda sitter vid datorerna så länge och fördröjer tiden :P

dagens outfit + facelook.



grå hoodtröja - hm
jeans jacka - cubus
svarta jeans - vero moda

måndag 16 maj 2011. med kellan i stan.

(gammal bild)

tjoossäääääännn! precvis kommit hem från stan med kellan, hela plattan var fylld av stån och grejor. kändes som man var utomlands det var bara massa arabiskt godis o de. vi försökte flarra men se köpte vi cookie i gall innan var jag i centrum med nadja, sabina och massa andra. nu skulle jag behöva göra någon läxa. men vettefan om jag orkar, får se:P vi hörs senare!

My Life.



And Im grindin til Im tired
They say You aint grindin til you tired
So Im grindin with my eyes wide
Looking to find
A way
Through the day
A light
For the night
Dear Lord, youve done took so many of my people but Im just wonderin why
You havent taken (my life?)
Like what the hell am I (doing right?)
(My Life)

Take me away from the hood like a state penitentiary
Take me away from the hood in the casket or a Bentley
Take me away
Like I overdosed on cocaine
Or take me away like a bullet from Kurt Cobain
Suicide (Suicide..)
Im from a Windy City, like Do or Die
From a block close to where Biggie was crucified
That was Brooklyns Jesus
Shot for no fuckin reason
And you wonder why Kanye wears Jesus pieces? (My Life)
Cause thats Jesus people
And The Game, hes the equal
Hated on so much, The Passion of Christ need a sequel
Yeah, like Roc-a-fella needed Sigel
Like I needed my father, but he needed a needle (My Life)
I need some meditation, so I can leave my people
They askin Why? Why did John Lennon leave The Beatles?
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle

And Im grindin til Im tired
They say You aint grindin til you tired
So Im grindin with my eyes wide
Looking to find
A way
Through the day
A light
For the night
Dear Lord, youve done took so many of my people but Im just wonderin why
You havent taken (my life?)
Like what the hell am I (doing right?)
(My Life)

We are not the same, I am a Martian
So approach my Phantom doors with caution (cautioncaution)
You see them 24s spinnin? I earned them
And I ain't no preacher, but here's my Erik Sermon
So eat this black music, and tell me how it taste, now?
And fuck Jesse Jackson cause it ain't about race, now
Sometimes I think about my life with my face down
Then I see my sons and put on that Kanye smile (My Life)
Damn, I know his mommas proud
And since you helped me sell my dream, we can share my momma now
And like MJB, No More Drama now
Livin the good life me and Common on common ground
I spit crack and niggas could drive it outta town
Gotta Chris Paul mind state, Im never outta bounds
My life used to be empty like a glock without a round
Now my life full, like a chopper with a thousand rounds Gunshots

And Im grindin til Im tired
They say You aint grindin til you tired
So Im grindin with my eyes wide
Looking to find
A way
Through the day
A light
For the night
Dear Lord youve done took so many of my people but Im just wonderin why
You havent taken (my life?)
Like what the hell am I (doing right?)
(My Life)

Walk through the gates of Hell, see my Impala parked in front
The high beams on, me and the Devil share chronic blunts
Listening to the Chronic album, playing backwards
Shootin at pictures of Don Imus for target practice
My mind fucked up, so I cover it with a Raider hood
Im from the city that made you motherfuckers afraid of Suge (Compton Compton)
Made my grandmother pray for good
And never made her happy, when I bet that new Mercedes could (My Life)
Aint no bars, but niggas cant escape the hood
They took so many of my niggas, that I should hate the hood
But its real niggas like me, that make the hood
Ridin slow in that Phantom just the way I should (My Life)
With the top back
In my Sox hat
Im paid in full, the nigga Alpo couldnt stop that
Even if they brought the nigga Pac back
Id still keep this motherfucker cocked back

And Im grindin til Im tired
They say You aint grindin til you tired
So Im grindin with my eyes wide
Looking to find
A way
Through the day
A light
For the night
Dear Lord youve done took so many of my people but Im just wonderin why
You havent taken (my life)
Like what the hell am I (doing right?)
(My Life)

DISSS!


ååååh roligt att det regnar idag, wheey! vad gör man en sån här dag. försöker nå alla, men ingen vill svara, kul kul. ska ner t centrum nu sen får jag se. tänker i alla fall inte stanna hemma i detta bråk. hoppas inte polisen kommer hit idag iaf..

no school today.

skulle haft idrottsdag idag, men nej tack. det fuckig regnar idag och jag har duschat.. så tror inte det!

01:40 godnatt!

upp om 4 timmar (y) whwy! idrottsdag imorgon måste årka. natti!

ps. I Love You.

tjena! efter allt bio tittande då jag o arri tog bussen hem drog jag t nadja och tittade på ps i love you. jag hade aldrig sätt den och alla ssäger att den är såå bra, så man har så stora förväntningar. så jag tyckte inte alls den va så bra, inte som jag hade hörs i alla fall.. men på den var det nybakad lingon sockerkaka i repris. den är så shukt god, nadja ska lära mig att baka den :D hihi. nu ska jag tagga hem. btw. jag hann inte se hela hockeyn idag sverige-finland, men tror det blev 3-1.. men bra jobbat ändå sverige. vi hörs senare!

bio rusning.

shooo! idag åkte jag t stan med arijana och vi mötte massa folk i stan och gick på massa bio, den första som vi såg var grym. men vi hann inte se klart den. ska kolla upp vad den hette. något med jesus jaja. shukt rädd jag blev, den var läskig haha. vi kollade bara massa skräckfilmer idag så kommer nog inte kunna sova inatt tror jag :o

möta arri.

nu blire ner t centrum och möta upp arrri får se vad vi hittar på, pöss!

Work Out 'Riddim Vybz Kartel

woke up this sunday.

tjossään nu har jag vaknat, somnade igår i soffan. ingen aning om vad som händer idag, funtar på att  göra alla oinlämade uppgifter t skolan såhär innan lovet så man får lite bättre betyg kanske. men tror dock inte att jag kommer hinna alla, de är ju lite för många höhö. jaja får se hur det blir. vi hörs senare!

fjortondemaj2laxelewen.

har precis kommit hem från en dansuppvisning i centrum som arri smugla mig in på som igentligen kostade 100kr haha nåra jag kände uppträdde där, och de var kul att få se:) innan det var jag med elena i liljeholmen och jag shoppade lite, bland annat en jeans jacka:) bilder kommer senare. nu blire chicken mcgnuggets, ris och sötsur sås -favoriten! sen myskväll med älskade mami<3 vi hörs!

-

hellre en bror till döden än en kille i nöden.

Coconut Tree.

Coconut Tree Mohombi ft Nicole Scherzinger

godmorgon lördag.


morning! har vaknat för nåra timmar sen duschat o grejor, vet inte vad som händer idag, maybe träffa idus o de. vi hörs senare!

otur eller vad var det på denna fredag.


ja, jag som påstod att jag inte tror på otur på fredag den 13e. och visst, det gör jag fortfarande inte, det är bara att vart lite borta idag tror jag.. det började med att jag vaknade i morse med största förkyldningen kunde knappt andas och sedan fetaste rethostan och massa(y) senare tappade jag min mobil i järla, så hade vi åkt fett långt sedan när vi ringer till den efter över en halvtimme så får vi veta vart den är och går dit. sedan efter det tappar jag bort min väska med min systemkamera och massa annat i, flyt man har. tur att jag hittade den efter typ en timme. och den var fucking orörd också. lite tur i oturen där asso. sedan när jag var i skolan fick jag reda på att vi hade nationella prov i engelska muntligt idag. ååh mitt favorit ämne som jag har mvg i också.. fast nä. hoppas hoppas verkligen på ett g i alla fall. så lyckat att ha det på just denna dag och när jag var så förkyld och allt, fredag den 13e .. jaja känner inte för att gå ut idag, skulle t fiskis men nä. känns som nått kommer gå fel. pusshej!

Don't Stop The Party.

Don't Stop The Party The Black Eyed Peas

fredag den 13e.

tjuue! nyss kommit t skolan vi har spelat fotboll ute i solen i två timmar på idrotten, och det var så sjukt varm så vi typ dog. matte nästa, alla kommer vara lika döda som förra fredagen då alla låg o sov så vår lärare typ bad oss gå :P sen blire tagga t stan och möta upp kelly och hoppas hon inte drar den här gången haha. de är fucking fredag den 13e så skulle inte förvåna mig att det händer nått idag haha inte för att jag tror på dehär med att det är en otursdag. vi hörs senare!


vädret. inge oska här inte.

ja man ska inte klaga på vädret, eftersom det varit jeffla varmt och soligt nu den senaste veckan. men jag trodde att det skule bli regn och oska idag som jag hört. men så blev det inte minsann.. roligt att man hade svarta jeans och en kofta idag då, medans alla andra hade shorts och linne (y) jaja nog om vädret. jag ska ta o sova sååhär tidigt idag, tror jag aldrig lakt mig före kl ett på flera år, känns som bara barnet. men som sagt ska upp om 6 timmar och jag behöver nog också min sömn, ibland. :P så godnatt!


Jag Lever För Det Här.


Lever För Det Här Mohammed Ali Feat. Danjah


my fucking hair.


nizan 2008 - back in time.

fuck mitt hår. jag vill ha hårfärgen som på den här bilden. såååhääär nice t sommaren! fast jag har lovat mig själv att aldrig mer färga håret, i alla fall inte på hela 2011. för jag måste låta det ta igen sig efter alla min färgningar fram och tillbaka. eller varför kunde jag inte bara låtit det vara från första början. nu är mitt hår så fucking slitet. jag ångrar stort!

12 maj 2011.

har kommit hem nu, från stan med arijana. kort om min dag; först åker jag t skolan och har svenska, då vi kollade på film, efter det vare mentorstid vi hade med en annan grupp så där kollade vi på film också och läraren bjöd på cocacola o grejer. sen hade vi samhäll då vi skulle maila t olika tidningar och ut o intervjua. när jag var klar med det åkte jag t stan o amanda gjorde sällis, sen åkte jag med arri, dylan och nåra t tc där vi mötte ewelina och sandra. efter det mötte vi upp ralle, och armas och antonio kom också, sedan ameria och kiana. men kiana drog dirr. vi försökte sälja biljetter men det gick inge pra haha, så vi köpte jordgubbar ist:D jamiie! senare drog jag o arri hem och jag stanna i centan en stund med carro o de. och nu är jag hemma.

snart stan.

shoo sitter i skolan och ska maila nån tidning medans 3orna dunkar musik på högsta volym, älskart. muuusik in my fucking heart! efter jag är klar blire att tagga t stan o mötta upp kellan o kanske nåra:) vi hörs!

mot skolan.


sanna och nadja kom precis förbi men nu ska jag tagga mot skolan. ha det bra!

02:11 - upp om 3 & halv timme nudå.


har suttit i lur hela kvällen o massa sms'ande sen fb på det också, men nu ska jag sova för imorn ska jag minsann t skolan. ja, upp om 3 och en halv timme dåra. pöss nattii!


-



berätta inte din hemlighet för din kompis, för din kompis har också en kompis.

i'm home.

shooo bre nu är jag hemma. var precis och träffade älskade kusse en snabbis och vi var ute lite snacka om massa o de. fan vad jag älskar dig, du är som min andra halva. svär du vet mer om mig än vad jag vet om mig själv och diverse. kort om min dag; åkte t skolan vid 10 så missade typ hela matte lektionen i prinsip, fast var med på den sista kvarten, sen efter det hade vi mediakunskap och jag var väl halft närvarnade, satt vid fb bara och sedare drog jag. åkte t stan med amanda och mötte upp elena och vi åkte t kista, börjar bli nya stället känner jag höhö fast nä, men ändå:P vi var där och solade o grejor snackade massa. efter det taggade jag t nadja och jag och vi bakade kaka. det blev en sockerkaka med lingon i och den blev såhäär fucking god! efter det tog vi en kortis promenad sen taggade jag och mötte kusse och nu är jag hemma. vi hörs!

skollaaan.

tjuuue är i skolan har matte, kom de sista minutrarna men jobbade ändå fett bra så min lärare berömde mig:D snart blire mediakunskap sedan tror jag att jag drar hem, pallar inte sitta i skolan till fucking kl fem-.- vi hörs!

00:33 godnatt!

( gammal bild )

nu måste jag sova, har lovat mig själv att lägga mig tidigare. inte direkt för att jag är trött, och det är de som jag tror är skälet till att jag är uppe hela nätterna. att jag inte är trött och kan helt enkelt inte sova:) men nu ska jag göra ett försök att sova tidigt. pösshej nattiii!

-

våra brister gör oss till människor.

dubstep.

Lost R.P.G Dubstep

mami♥ du är guld värd.

jag har världens bästa mamma, och jag älskar henne mer än allt annat på jorden. ingen människa kan nånsin ta ifrån mig den kärleken jag har för henne ! jag har inte direkt varit världens bästa dotter men jag vet vad jag känner för henne! du är mitt allt mamma♥

summeerrr feelingggss.








dagen shortly.

idag först åkte jag t skolan vid åtta och fick sällis av george. i skolan hade vi nationella i engelska, både läs och hör. det gick inte alls bra. vi slutade efter nationella de vill säga vi slutade halv elva :D så jag åkte in med amanda t stan sedan mötte jag upp elena och cassandra o senare åkte vi t kista och var där hela dagen. vi i största del solade och chilade gaalet i det fucking sköna vädret. efter det taggade jag t karwan och var där t typ tie och nu är jag hemma. bilder kommer så fort som möjligt från idag. vi hörs!

nationella.

roligt att man hade nationella idag då, i engelska..
och det gick faktiskt inte alls bra, och det är inte bara så att jag har det på känn utan DET GICK VERKLIGEN INTE BRA! och jag har fucking damp över att jag inte kan engelska. jag skrev inte ens hälften av provet typ.. :( jaja ig som vanligt på nationella då, jag börjar ju bli van.. -.- bättre lycka nästa gång till matte nationella och då ska jag fucking öva till det, och jag menart. de roliga var idag att direkt när rösten börjat prata på hörförståelse delen så börjar hela våran klass skratta och våran lärare gråta haaah tyckte nästan synd om henne. då det var så att hon gett oss facit till nationella som är aktuellt för detta år så alla kunde det in och utantill dedär, utom jag dåra. som inte alls var med på test-nationella övningen för nåra dagar sedan.

bara för att jag har tråkigt ska jag lägga in den här länken som är så shukt rolig. fick den av linus. någon som hittat gräs och vet inte vad den ska göra av det HAAHAHAH
https://www.flashback.org/t1448119

god natt 02:02

(gammal bild från 2009)

whey, upp om 4 timmar och ha nationella (y) tror inte att det kommer gå så bra, har det på känn. men nu ska vi va posetiva här va, ska försöka tänka att jag ska klara det så kanske jag gör det, vem vet. men tror inte chansen är stor när jag varje år fått ig på alla nationella o speciellt alla engelska prov jag gjort hitils.. jaja nog om det, nu måste jag sova. annars kommer jag aldrig orka upp imorgon. vi hörs, nattii!

kenringinmyfuckingheart.


--

Tänk om folk var som pengar. då hade man bara kunnat lyfta upp dom mot ljuset för att se om dom är äkta eller falska.


when i grow up.


Roll Up Wiz Khalifa



dagens outfit.



aprikos t-shirt - hm
jeansleggins - gt
korshalsband - glitter
svart skinnjacka -
solglasögon - cubus
ring - gt


Shake It Like A Dawg.


Keri Hilson Feat R. Kelly


@skolan.

är i skolan nu och ska göra ett fotorepotage. men har ännu ingen idé. hjälp:)
innan mötte jag upp elena i centrum och senare taggade vi in t stan och mest chilla galet där o de, så fantastiskt väder.

goood moorgon!



tjossäään, nu har jag precis vaknat. jag tror jag ska in med nadja t stan idag, sen eftersom kebbaben åker idag kanske jag ska träffa får se. vi hörs!

btw. kolla bilden hahhaha typ 5 år gammal or what? :DDD xd

gårdagen | 07/05-2011

först igår åkte jag t stan  vid tolv och mötte upp elena, då jag mötte massa roliga påvägen dit. först dimi och tommy på bussen mot centrum, senan därifrån fick jag sällis av natti o de, som jag senare träffade på grönan också. jag och elena taggade t skärholmen och var där hela dagen. det var så sjukt varmt igår. vi solade ute mesta dels och käkade glass i de fina vädret i skhlmn :D sedan gav dom ut helium ballonger som vi tog massa haha man får så rolig röster xd vi taggade vidare t kelly och sedan åkte vi t djurgården och jag och kelly möte upp ina o de, sedan träffade jag många andra där också. vi orkade inte va där så länge, vi stnnade typ 1-2 timmar så vi trog typ vid halv tie. efter det drog jag t nacka och mötte upp nadja, patrik, robban, maja, joel och massa andra. efter det drog jag hem.

mot stn. /djurgården



nu ska jag t gullmars och möta upp elena, få se vad vi hittar på. efter det blire möta upp kellan, om hon bara kan svara i mobilen. sen möta upp iniis efter det, sen tagga t grönan som öppnar idag:P efter det får vi se, vi hörs. pööss!

 


naaatti nattiii. 02:00

sleep-time för mig nudå. börjar fan bli trött asso, det är inte ofta jag är trött, måste bero på min dag i skolan. apro på det, jag har glömt att berätta om min skoldag idag. så ska göra det bara därför att;d jag känner mig så duktig som faktiskt gick upp klockan sex imorse för att ha idrott kl åtta. men shiet, de var inte kul att gå upp så tidigt, dagen tar aldrig slut fan, och man blir bara tröttare o tröttare.. i alla fall, vi hade idrott åtta till tie, vi körde basket under de två timmarna och mot slutet var alla helt döda så som våran lärare körde med oss asso, den jävel asso, om han hade vart med själv då hade det inte vart lika kul haha sen efter på matten var alla ännu helt döda från idrotten så alla sov, så våran mattelärare tvingade hela klassen ut o springa ett varv runt skolan haha. sen blev vi la lite piggare. var påväg att dra hem efter den lektionen då en kompis påminde om att vi hade två timmars engelska efter det också, yey. favorit ämnet också-.- de var en riktigt seg lektion, nationella o grejer. och hela fucking dagen har varit feedt seg även när jag kom hem och bara suttit hemma såhär på en fredag-.- jaja nu ska vi vara glada, imorrn är det Lördag och då smäller det.
vi hörs, nattiii!

it's fucking friday.

shooo! hela helgen var full av planer, och helt plötsligt är alla borta, hmm. fan vad tråkigt det blev. skulle först dragit t vikkan lulle o dom, men de visade sig vara imorrn. sen tänkte jag dra t lukas o dom ist, men det visade sig att de också ville ta det imorrn istället, vilket flyt man har. ännu efter det skulle jag träffa fädi o de andra som bad mig igår att jag måste komma ikv, men nej så blev det inte heller. försöker nå alla andra kompisar jag kan tänka mig, men nej roligt att någon vill svara också-.- jaja, jag har mycket framför mig imorgon, då jag antagligen ska få in allt, eller? jag får se vad som händer imorrn. vem vet, planerna kanske hinner ändras. men än så länge ser min morgon dag ut såhär; på förmiddagen ska jag träffa elena o de, och senare möta upp ina på centralen, efter det va med kelly också och senare dra till kompisarna i tälje, så vet inte hur mycket jag hinner mer efter det haha:P tur att det finns en söndag också;) fast kom ihog, om någon har tråk så ring(a) haha. vi hörs!

musikkkkkk♥ fuckkkaa uurrr

Give Me Everything (Tonight)Pitbull feat. Ne-Yo & Nayer (Afrojack)

Drowning Armin van Buuren feat. Laura V

Lonely heartRadio Killer 

Louder put your hands up Chris Willis

Beautiful PeopleChris Brown & Benny Benassi

Welcome to St Tropez Dj Antoine vs Timati Feat. Kalenna  (Mad Mark Remix)


Rock That Body Black Eyed Peas


Sweat Snoop Dogg ft. David Guetta Radio Edit

× Tänk att en människa kan få en annan människa att le av bara några vänliga utbytta ord. ×

tjusääään alla gladaaa!:D har precis kommit hem från centrum. idag med skolan åkte vi t kungsan på nått museum sen fick vi sluta efter det och jag o maria gick vid tc sen drog vi hemåt, och jag stannade i centrum med de bästa, dimi, tilda, tommy, carro, koivisto, fredrik, hoffman och massa sen kom george och zagora ett tag också. efter det drog jag hem och nu ska jag snart käka kyckling ris och curryy, muums! vi hörs!

@skolan.


är i skolan nu och snart ska vi t nått museum eller var det var, vi hörs!

upp om 7 timmar dåra.

nu ska jag nog lägga mig, skolan börjar om åtta timmar och känner att jag vill ha lite sömn. natti!

-

Everywhere you go, take a smile with you.

Just Can't Get Enough.

Just Can't Get Enough The Black Eyed Peas

jogging på g.

nu blire ut på joggingtur, feedt taggad, fast nä. blir ändå lite taggad när man lyssnar musik och när jag kollar på video när folk dansar så känner att det var ett bra tag sedan  jag var ute o sprang. dessutom har jag inte så mycket annat för mig, förutom mina läxor som jag aldrig kommer göra, så ja - nuu blire joogging. vi hörs!

inte på topp.

idag var jag hemma från skolan, typiskt att få feeta mänsvärken så man knappt kan stå när man har nationella prov i skolan-.- jaja dunkar musik hemma med habibti o mami:D vi hörs!

daaans dans dans nu nu!



natti 01:00


så roligt, jag skulle precis gå in på skolans hemsida för att kolla när vi börjar imorn eftersom vi har nationella prov i engelska imorgon och eftersom jag inte kan schemat än heller så skulle det vart bra om hemsidan kunde fungera, men nej den total strejkar mot mig idag. toppen! och jag vill inte ringa runt t alla i klassen o fråga direkt såhär kl ett på natten-.- smart brud. och jag som haaatar engelska och kan inte ett piss kommer ändå få ig som på alla andra vanliga prov i engelska, ååååh jag orkar inte!! jaja jag får väl gå och lägg mig och se om jag blir väckt imorgon. natti!

miin sööötnos!


SNÖÖ I MAJ ? JOVISST.

lagom roligt när man drog sig ut imorse denna tisdagsmorgon den 3 maj då det haglade, och det var inte lite hagel. sedan efter någon timme var hela sthlm ett snölager över. jovisst, vitt och fint. fast såhär i maj, nejtack! det som varit soligt så man kunnat gått i endast linne och shorts de senaste veckorna och sedan kommer dethär snövädret såhär lagom innan sommarn, roligt roligt.

-

de som ett slag träffa mej från alla håll, har ingen kraft, ingen ork, livskraften står på noll men måste ta mej upp.

hemma från stan.

har precis kommit hem från stan med nadja och vi fick med hoffman dit haha. efter det taggade vi till centrum och efter det drog vi t nadja men nu är jag hemma och ska käka. för jaag är fucking huungrig! bara för jag käka igår hos nadja-. jaja puusss, vi hörs!

i studion.









idag har vi vart i studion typ hela dagen, vi har tagit tusentals av foton och har haft shukt roligt. bjuder på nåra bilder;) pööös vi hörs!

Deuces.

Deuces (Explicit Version) Chris Brown

-

Det är bättre att ställa dumma frågor än att göra dumma misstag.

2 maj 2011

efter skolan idag taggade jag t stan och mötte upp kelly och gerry. sedan taggade jag t centrum och mötte upp dimi carro matilda o alla. efter det taggade jag hem och käkade och nu kanske jag ska t centrum för zagora kommer dit, har inte sett han på shukt länge. chao!

godmorgon måndag!

godmorgon vakna nyss med nadja brevid! igår innen vi somna kollade vi klart på skräckis fredag den 13:e. jag var feedt räädd asso haha:)

vilka tar man?



bilder från vborg.

(bilder kommer så fort som möjligt från gårdagens valborg)














kortfattat om igår.

igår taggade jag först t kelly och där var även kevin som jag inte träffat på snart en månad, vi taggade vidare in t stan och mötte upp de andra; hilda, diana, safora, isabel, daniella, maja, emelie, och massa andra. det var en shukt rolig kille på tuben som stog och dansa som underhöll oss hela vägen mot mälarhöjden där vi hoppade av och där stannade vi ett tag. det kom mer folk och sedan taggade vi vidare t vårberg där vi stannade resten av kvällen. jag käkade ett ganerat äpple för första gången, tjockt goda re :D när resten började tagga hem drog jag o kellan t finntorp och träffa lite roligt folk när vi satt på busstationen o rökte vp. efter det taggade jag hem. de var lyckad valborg 2011. pööös!

beutiful People.


RSS 2.0