julshopping, inslagning & packning i högsta hugg!

några av de få julklapparna jag inköpte idag och slog in hihi
 
 
shaa! är så taggad för julen nu och har varit det hela dagen idag sedan jag vaknade imorse. jag åkte direkt till stan när jag vaknade och julshoppade det sista och sen drog och träffade älskling en snabbis och några andra som ej bor i sthlm var i mitt kvarter så vi var med dom en stund sedan drog vi till mig och jag hade julklappsinslagning och har packat nu hela kvällen för imorrn blir det av hihi. ha det bäst!

jorden kommer inte gå under var bara lugna gott folk!

blir så trött, kan inte folk sluta tro att jorden ska gå under och sluta tro på den där photoshoppade tidningsartikeln. håll koll på nyheterna istället det andra är bara rent skitsnack. så var bara lugna gott folk för jorden kommer inte att gå under om ni nu tror på allt bullshit. imorgon är det fredag den 21 december 2012 och vi ska ha kul, bye för mig!

oldschool & gamla godingar! ♥

 

( T-Pain - I'm Sprung )


( Krayzie Bone - All That We Want )

( Nelly - Ride Wit Me )
 
 
( 2Pac feat Notorious Big - We Are Not Afraid )


( Bone Thugs-N-Harmony - I Tried ft. Akon )

( Nas - Purple )

 
( The Fugees- Ooh La La La )


( R Kelly Wisin y Yandel - Burn It Up )

( Jay Sean - Stay )

( Outkast - M.s Jackson )


( Cassidy feat. R Kelly - Hotel )


( P Diddy ft Keyshia Cole - Last Night )


( Mario Vazquez - Gallery )
 
( Destiny's Child - Say My Name )

( The Notorious B.I.G. - Nasty Girl )

precis bakat lussebullar!

det är ju trots allt lucia och jag vaknade vid kl ett idag och låg i kvar i sängen och slappade. sen fick jag med min pojkvän på att baka men jag fick slutföra det hela själv för han hade inte så stort intresse haha. och igår vilket tjat om 12-12-12 sedan folk som bombade om när klockan blev 12:12 också herregud trodde det inte kunde bli värre än det var redan på morgonen med allt bombande både på fb och insta haha, hur orkar folk kan jag undra ibland.. men nu ska jag fortsätta med lite sysslor, mycket att fix & trix med såhär innan jul. chaao!

checka min tumblr! NizxnFxsoner.tumblr

 
shaa! har inte mycket til skola, men den enda skoldagen vi har i veckan även om man kommer dit eller inte så finns det typ inget att göra. för vi jobbar i grupp och antingen är någon sjuk så vi inte kan gerenomföra det som behövs göras just pågrund av den personen som saknas eller så är studion upptagen eller något annat. så just nu sitter jag hemma och bara tråkar.. har försökt fått tag i pojken min som inte svarat än och har panik eftersom vi inte kommer kunna träffas nu på ungefär en månad, för han drar iväg idag i 2 veckor och dan innan han är tillbaka då drar jag iväg i drygt två veckor.. sadface på mig!! och enda dagen vi kan ses innan han drar är idag och han bara sover, herregud vilken gullig pojkvän man har haha.. och har en panikgrej nummer 2 också som nämligen är över min tanke hur jag ska hinna köpa alla julklappar inom 2 veckor knappt när jag inte köpt en enda ännu! jag får ta min tid den här veckan nu som kommer när jag ändå inte har pojkvännen hos mig. och nu i min tråkiga tid tog jag och skaffade mig en tumblr som jag länge veljat göra men aldrig tagit tummen och gjort så jag tycker att ni nu ska ta en check och kolla om det är något att följa;-) NizxnFxsoner.tumblr.com ha det bäst, nu ska jag fortsätta med annat som behövs göras, chao!
 

vinterkaos = mysväder

shaa! det började igår med 11 minusgrader och eftermiddags toksnöandet sedanflottaste det hela natten och imorse hade det blivit en halvmeter snö överallt och förstsatt snöstorm som lett till att all kommunal trafik i Stockholm stängdes helt av så man har bara vart hemma idag och myst med pojkvännen, mysigt värre eftersom man ändå knappt kunde gå ut där ett tag utan att fluga med eller bli helt igensnöad haha sedan när det lugnade ner sig drog vi ut och hade lite snöbollskrig hihi och nu är man hemma och ska värma sig. sitter just ni med te, lussebullar, pepparkakor och godis sedan efter det ska jag ta mig ett varmt bad sådär skönt ochmysigt. vi höres!

RSS 2.0