vybz kartel in my heart!

Vybz Kartel - Half On A Baby

bak-time med kusinerna.

shooo! gick över till kusinerna imorse och nu ska vi baka muffins:D dunkar musik så att fönsterna spricker när vi är ensamma hemma haha. vi hörs senare!


proppmätt är ordet.


(jag som liten)

tjuuuuh! kom precis hem från resturangen. och jag kan säga att min mage står rätt ut, jag är med andra ord helt proppmätt! jag får inte i mig en enda smula till. och ska sova nu är sjukt trött hehe pöss, natti!

nya armband.







några armband jag köpte för ett tag sedan, dom är faktiskt skitsnygga på och gör det lilla extra. billigt och bra från h&m!


skriver brev.

sitter just nu och tänker på min broder som sitter inne och håller på att skriva ett brev till honom. får se hur långt det blir hehe. det kommer bli ett oändligt brev som aldrig har ett slut han ska få läsa tills tiden är ute och minnerna väckta. saknade är enorm, vi saknar dig. det är inte länge kvar nu. vi ses snart!


happy halloween!

haha lite lagom efter sådär, men det är ju jag i ett nötskal. jajaj bättre sent än aldrig, så vill jag önska er alla en glad halloween. jag håller inte riktigt koll exakt på datumet, om det var igår eller ikväll? who cares, igentligen.

idag blire chillipill.











shaa! kom nyss hem från huddinge. festen blev rätt grym igår ändå:) nu är jag helt död, verkligen. efter två dagar i rad festande. jag som tycker att det är 'past' menmen det är lov så lite undantag ibland, vi lever ändå bara en gång:)! så nu ska jag duscha sen bara chilla hemma, i hope. men andra personer har andra planer, men jag är inte med på det.. idag ska jag banemej ta det lugnt bara.
vi hörs senare!

stan + fika + fest.



shaaa alla glada, det är halloween-time. ska nu in till stan och möta upp elena maybe ta en fika, snacka. sedan ikväll ska vi ha klassfest. jag vet ej om det ska va lite halloween-firande men det får vi se. puss, vi hörs senare!

film.


'

ibland måste du hålla käften,
svälja din stolthet och acceptera att du har fel..
det betyder inte att du ger upp
det betyder att du växer upp.

Sheila Ki Jawaani.

nu lär vi kunna hela dansen utantill efter att ha studerat och dansat ett par antal gånnger igårkväll  till denna video haha
Sheila Ki Jawaani - Tees Maar Khan

bilder från igår.




(fler bilder kommer inom kort)

höst loooooov fucka ur!

heeej jag är glad! förlåt för dåligt uppdaterande hade massa inlägg att skriva om igår men hann bara inte med. fast igår hade jag en riktigt dålig dag. jag åker mot skolan då en klasskamrat ringer mig och säger hoppas inte av vid skolan åk mot gammlastan vi ska mötas där, och det ösregnade så jag bara nooo. eftersom vi skulle gå på tipspromenad i stan i regnet, wheey. var det tänkt i alla fall. precis när jag åkerförbi skolan ringer en annan och bara "nej nu ska vi samlas i skolan för läraren tycker att det blivit dåligt väder.." så irreterad. så istället kollade vi bara på film. sedan en 3 timmars lång håltimme på det så jag, louise och paulina satt i skolan hela tiden och väntade. sedan när vi kom t historian efter långt väntande har vi vikarie så man kunde typ gå och jobbat hemma för vi fick en sån uppgift. änu mer ireterande! sen när jag tänker att jag suttit i skolan och bara väntat i över tre timmar så kan jag väl ändå gå in på datan i skolan och göra uppgiften, nej då funkar inte min inloggning, wheey-.- sen redan på morgonen hade jag bestämt med en kompis att göra nått efter skolan men det blev inte så. så jag taggade hem och insåg juste det är idag festen hos mig är ju!? knaas, fort till hem till paba och hämta massa grejer jag behövde sen hem igen och fixa allt. sedan blev det fest heheh. awsome, det vände hela min dag! så det blev lite sent igår så vaknade precis. men det är så det ska vara, nu när det är loov!!

3 timmars hål timme..

wheeey jag, louise och paulina sitter på världens håltimme.. love school!!

naatti! 01:42

bild från idag:) godnatt!

Maraca.

Mohombi - Maraca

tröstäta.



håller på att tröstäta lite med chocklad över mitt humör och min dåliga dag idag. några Lindh-choklad bitar gjorde susen och nu blir det att börja plugga sista dagen innan lovet måste jag vara duktig och lämna in alla oinlämnade arbeten till imorrn, kanske inte exakt alla men några i alla fall:D vi hörs senare!

**

ibland är det för svårt att sätta ut en punkt,
då sätter vi ett kommatecken där istället och
förlänger något som borde tagit slut för länge sen.

väntan på en förbättrad blogg.


heej jag är på ben, glad för det. nu över till mitt innehåll i bloggen. ge tips på vad som skulle kunna vara med i bloggen eller något som ska finnas mer av, kanske något som ni saknar. jag vet att några har veljat att jag ska göra ett videoinlägg hur jag sminkar mig, men en sån video har jag änu inte hunnit gjort, tyvärr. men jag har i alla fall bestämt att varje dag ska jag minst ha fem inlägg, fast det har jag ju redan men jag ska ha som en mall vad som ska publiceras ut varje dag, då jag har kommit fram till att lägga ut en musikvideo/låt, ett inlägg med "min favorit.." som min förra 'specieal'. sedan ett ordspråk för varje dag. en dagens outfit, ska göra ett försök på att publicera varje dag. sedan ett inlägg i nutid och ett i dåtid över min dag. ser ungefär ut som min blogg gör nu men vill göra den något roligare att läsa också, så ska verkligen försöka med design och mer bilder. för det tycker oftast ni läsare är roligare och gör bloggen mer levande. vi får se hur det går, som jag sagt tidigare startade jag bloggen endast för att jag själv skulle kunna kolla tillbaka och ha som 'dagbok' ungefär. men sedan har jag intresse för design och sådant så det blev att jag började piffa till bloggen lite när jag inte hade något att göra sedan fick jag helt plötsligt massa läsare och jag fortsätter. dessutom har jag tagit över bloggen, det var ej min från början så namnet har inte jag valt, heheh. men det är kul i alla fall trots allt,
hoppas ni gillart. puss!

orken.

shiet, jag orkar inte med mera och då menar jag det verkligen. jag har mått sämre förut men nu har det blivit för mycket. allt på samma gång, det fungerar inte. och har dessutom haft en riktigt dålig dag, på många sätt och vis. tänker inte ta upp något i bloggen för jag är helt slut, tom på ord. kan ej förklara känslan. när jag pratade med din mama idag kände jag hur kall jag blev. jag började frysa bara jag tänkte på saken. vi kämpar tillsammans trots allt. vi finns med dig. du är saknad, 6 månader, vi ses snart!

melekkkkk.



när man har tråkigt så fördriver man tiden på paint, eller? heheh


rastafari i skolan.

haha så tungt vi lyssnar på reggae, rastafari musik i skolan som läraren satte på, såå bääästa!


nas diman - friends


Bobban - Lallalalsong


Peter Tosh - Legalize It


@skolan.


ska för det mesta redigera idag, så det blir bara att häcka vid datan. lite halvsegt tycker jag dåra menmen det ingår också. sen bara en dag kvar till loov, wheey!!


bäääästatatat.

RIIIIIIIIIKSSSSKSKS!!!

vybz kartel-marie (lyrics) bomb drop riddim

---

ett fint ansikte fångar ens ögon medans en fin personlighet fångar ens hjärta.

skönhetstips 1.

Ångbad mot finnar
1 liter vatten
3 msk torkade kamomillblommor

ta en skål och en liten vanlig handduk. koka upp vatten i vattenkokare eller på spisen. häll i skålen tillsammans med kamomillen(det går med bara vatten också) och häng med huvudet över så att ångan åker in i porerna och gör rent medans du sitter med huvudet över/i skålen så ha handuken över huvet. ha så tills du känner att ångan börjat försvinna cirka 15 minuter. sedan masera huden på problemområden och sedan skölj med kallt vatten för att sluta porerna. ger ett bra och uppfriskande resultat. så kan man göra det kanske två gånger i veckan. fungerar som ångbastu haha fast mycket smidigare.
jätte fin hy efter, kan jag lova!;)

mys med mami.

älskar min mama upp till hundra procent, mitt allt. så jag tillbringar varje stund jag får med min mamma. har just kollat på fast and firious och tagit te sen snackat. och snackade just lur med nadja. nu tog facebook min tid, fast att jag skulle behöft pluggat idag. menmen vad gör man. lev livet, skolan blir för mycket ibland man behöver paus. men snart är det lov tacck till det. två dagar kvar, yees! jaja ska ta en duscha sen kanske sova. pöössheej!

Burn It Up.

R Kelly - Burn It Up.

jobbade över i skolan.

heeej! kom nyss hem för jag jobbade över en timme i skolan idag för det ville inte riktigt funka som jag ville. och har inte käkat på typ hela dagen, hade en fem-timmars lektion utan rast, helt sjukt. så är galet hungrig nu så mama gör i ordning lite grejer åt mig och maen hehe. vi hörs senare puuss!

nyduschad klar för skola.

shaa! precis duschat och ska nu klä på mig och dra t skolan. ska ha matte sedan foto men ska ändra till journalistik istället, jag hoppas att jag får som jag vill. annars blir det inte kul haha;d vi hörs senare idag, chao!

blåbärspaj + äppelpaj.

tjuuuh! kom nyss hem från att ha vart på gården där det bjöds på äppel & blåbärspaj och med fruktsallad till. jättee gott verkligen! innan var jag och elena på waynes och tog en varsin kaffe och chockladboll så nu är jag helt överproppad men ska käka lite som mama gjort ordining; kycklinggryta. vi hörs senare pööss!

'''

you can't make the same mistake twice,
the second time you make it,
it's no longer a mistake, it's a choice.

in mot staden.

 

nu ska jag in mot stan och ta en fika sen får vi se hur denna tisdagkväll ser ut:)


come to ma hotel.

sjuuukt gaaleenn men jeffllaaa gammalll


Cassidy featuring R. Kelly - Hotel ft. R. Kelly


skuullaaaheeej.

tjoossaaan! kom hem från skolan för nån timme sen. har för det mesta bara lyssnat på musik för att trösta mig lite. för när jag kom hem så insåg jag att jag glömde snacka med rektorn idag igen, jag bara gick hem.. skulle snackat i fredags men drog hem, och sen i måndags men va inte där då sen idag men glömde helt bort det. shiet, jag pallar inte, verkligen. jajajja jallahej ska plugga nu(?) hehhe pööss!

bilder fr helgn.

några utav alla bilder från i helgen:)!


mitt stora syrianska bröllop.

shosho! nu blire kolla på mitt stora feta syrianska bröllop sedan på lil al-fadji show haha det var hur länge sen som helst som jag kollade på tv det är galet. bara för att jag har sjuukt tråkigt och verkligen inte har lust att plugga, det får vänta till imorgon istället heheh jajaj puss!

Thoia Thoing.

så sjukt gammal men så sjukt tung haha!


R Kelly - Thoia Thoing


...


(jättegammal bild)


dåligt uppdaterat.

om igårkväll lite kort; nadja kom över t mig hon sällskapade och käkade köttfärssås med mig hihi. sedan snackade vi och hade mys. senare vid nie-tiden går vi över till henne istället. vi kollade tv, käkade godis, snackade och bara chillade för det mesta men hon slockande efter typ en timme så jag tog en fika med hennes mama och vi satt och snackade hela natten, men sen böslöt jag mig för att gå hem vid ungefär klockan ett. jag kände mig så snygg när jag gick ut i färgstarka raggsocker och foppatofflor, tur att jag bara skulle till porten brevid haha så ingen behövde se den fula synen xd sen vaknade jag vid elva imorse, drog till skolan hade PoF med eget företagnade sedan drog jag t mami och maen var där de skulle köpa mat snart sen nu är jag hos papu. ska fixa bilderna från i helgen och lägga in. sedan dra t mami och käka antar jag, sedan blir det plugg för min del.. vi höres puss!


köttfärssås m spagetti.


shaa! har precis börjat lagat till köttfärssås med spaggeti,
ska käka senare kanske dra t habibti. puuss vi hörs!


breathing.

Jason Derulo - Breathing (Official Lyric Video)

godmorgon eller godförmiddag.

mooorning, för min del i alla fall. vaknade för nån stund sen har hunnit käkat och dragit på mig ett par kläder. helt död från igår. vi drog från festen vid tre. mycket trevligt sällskap detdär. bilder ska jag lägga upp senare, puuss!

specieal 4.


en perfym från Play som doftar underbart, den är nästan obeskrivligt god. en av mina favorit perfymer så den används ofta hihi. värd att ta en test-sticka på, you'll be in love!;)

fest vs middag.

tjuuuh! kusse ringde och sa att jag skulle på middag hos dom idag, men det visste jag inget om, får se hur det blir. just nu annars blev jag nyss väckt av mama och hon hade gjort upp en baouta-frukost, riktigt gott. bagetter och massa goheter. jag älskar stor frukost, det är det bästa! men ska dra t flemingsberg ikväll på fest, exakt samma address som ett gammalt ex bor, känns lite halvroligt-.- eftersom vi inte avslutade så bra, mest bara bråk och massa annat folk som drogs inn det höll på gå riktigt illa till där ett tag. och även samma lokal som det inträffade en hemsk sak för mig i. men nu ska jag bara ditt med massa äldre så det ska inte hända något, ska ändra inställningen för stället. nu ska jag duscha sen kommer eventuellt jowed förbi idag också. sen tagga mot flempan. chao!

broshan ja förlåter dig!

dom gör de igen! ta er tid och lyssna in denna sköna låt.

-"alla gör vi misstag men om ditt hjärta är på
rätt plats och tron är där så förlåter jag dig!"
Medina- Förlåter Dig

plockar ihop nya iphonen+myys.

mammas andra iphone för veckan har kommit haha. shyrre-byrre, här får man ingen själv.. menmen snart kommer den;) den som väntar på nått gått väntar aldrig för länge, visst? mami muy linda köpt massa godis och nötter och gjort mys så nu ska jag släppa datan och ta in varje minut med min älskade mami.
vi hörs senare, puss!

FUCKAUR DETÄR FREDAG!


Afrojack - Zeggie HQ

- 00:50 -

Tonic - In the House (Original Mix)

- 01:30 -

Shoam & Gavriel Vs. Inout - I Will Be There (Tonic Remix)

 - 1:50 -

Dj Fresh Ft Sian Evans - Louder (Hardwell Remix) [Teaser]

 - 00:30 -

Stafford Brothers - Wasted (Baba O'Riley) (Sidney Samson Remix)

- 00:30 -

Avicii - Street Dancer (Cover Art)

- 01:00 -

David Guetta - Memories (Club Remix)


seeg fredag.



shaaa! imorse såklart, ni kan gissa och få rätt på första, eller åt minstonde ha en tanke om att jag försov mig imorse.. men kom ändå inte så sent eftersom jag kollade på klockan hoppade upp drog på mig ett par jeans och jacka tog en banan i farten och sprang efter bussen som jag precis hann med, det kallar jag tur i oturen, alltså oturen att jag försov mig. men det kan jag nästan inte kalla otur utan mer dålig vana, som måste ändras på!:)
sen hade svenska då vi berättade spökhistorier och käka bulle och kaffe, mumsii. så snälla lärare på våran skola så man blir nästan rörd:') sen hade jag historia och matte, sen drog jag hem och har bara chillat lyssnat på musik nån timme nu och mami ringer och undrar om jag ville komma över så det kan man aldrig tacka nej till. så nu ska jag precis tagga till hon. puuusheej!

läggdax! 02:10

måste nog gå och lägga mig snart så att det inte blir som imorse. för jag börjar trots allt klockan åtta imorgon sedan på måndag är det nytt schema har jag hört. annars just nu sitter jag med en läxa jag hade glömt bort helt. så typiskt att den är till första lektionen imorgon för jag kommer knappast hinna göra klart den nu om jag inte sitter upp nån timme till och som kommer leda till att jag skulle vara vaknen till långt in på morgonen. så bättre att jag börjar på den sen försöker så gått jag kan. jajaj vi hörs, natti!

nyheter & sänkta priser!

http://ggarderoben.blogg.se/

http://ggarderoben.blogg.se/

http://ggarderoben.blogg.se/

Nyheter & Sänkta priser!

allt från kläder, jackor, väskor, smycken och plattång. passa på!!


Make It Nasty.

Tyga - Make It Nasty

--

det jobbigaste är att falla för en kille som har bra utsida men ful insida.

pluugg.

pluggar hörs senare!

Magic System.


Magic System - La danse des magiciens



Magic System - Ambiance à l'africaine


försovigt mig. kl 12:46

mooorning! klart som vanligt då så har jag försovigt mig, efter att jag somnade igår efter ett långt samtal på över 2 timmar med ayman haha så somnade jag kanske vid två tiden och idag började jag klockan åtta. skulle haft en lektion på tre timmar, graf. blev uppringd av en klasskamrat för en stund sen "du kommer inte idag va? skit i det för det är bara en timme kvar sedan slutar vi för lektionen efter är inställd". man bara; "yees!" så no school for me today. så jag chilar lite hemma drog nyss upp persienerna och jag får se skolan breve som har springlopp idag alla nior i min förra skola haha så ser massa jag känner tänkte först dra ut och reta dom lite men kom på att det är frost-kallt ute så jag är hällre inne. kan bara öppna mitt fönster istället eftersom det är exakt utanför dom springer haha. jaja funtar på att dra ut och fota lite istället sen gå förbi mamma, hon ville att jag skulle hälsa på igår men det hans inte med och ville inte åka typ vid tio på kvällen så det får bli nu istället tänkte jag. sen får vi se vad som mer händer idag, pusshej!

ayman i lur.


shosho sitter med ayman i luren. chillar bara i sängen sådär annars ska väl sova snart sen imorrn får vi se vad som händer, natti!


peace man.













jag gjorde om mitt rum för nån vecka sedan. var på shopping i södertälje med faster och farmor så fick bara massa nya saker till mitt rum som denna på bilden, men ska lägga in fler bilder på mina nya möbler, speglar och annat senare.


taggad för dans!


DHQ ARGENTINA 2010 2011


-


tråk-onsdag.



imorse försökte jag verkligen försova mig men ne.. jag har som en inbyggd veckarklocka i skallen så det funkar aldrig. gick upp vanliga tiden alltså vid elva. satte på mig mjukiskläder tog en banan och åkte mot skolan. no makeup and no flashing outfits for this lousy day. hade graf i fem timmar och när jag loggade ut från datan i skolan var dokumentet tomt, med andra ord - jag gjorde inte ett skit. så min lärare sa att jag skulle göra skisser och försöka på ideér hemma ikväll sen komma t skolan imorrn och göra allt. jag bara wäää. tror han själv att jag hinner göra denna stora uppgift på typ 4 timmar. för fick veta att den ska vara klar imorn menmen, my bad. jag får skylla själv, att jag valde att inte jobba idag så vafan. nu när jag kom hem har jag så jeffla mycket att göra så kommer min lossas morsa och babblar på sin slowmotion-värld och börjar jiddra så klev nyss upp ur sängen helt död, orkarde knappt gå upp. ville bara somna. men sen fick det mig att tänka vad mycket jag har att göra. alla läxor jag struntat i och allt annat som omfamnar mig.. ska först och främst kolla efter en biljett idag sedan köpa hem skolfotot om det ens är värt, man blir ändå lika ful som vanligt på dom där satana fotona. sen blire väl packa och till sist alla bajs-läxor :)) pusshej!

SPA-behandling!





ååååh, jag känner mig som en drottning! vi drog vidare på spa-behandling. jätte mysigt hade dom gjort upp, släckt ner och tänt ljus och tänt rökelser och satt på jätte mysig avslappnande musik. och vi fick allt från pedikyr till manikyr. ansiktsmask, fotbad, fotmassage, ångbad och fixade naglar! så nu är jag ren och fin hihi :D det var riktigt skönt faktiskt, precis vad jag behövde efter min dåliga start på dagen! så det vände tillslut, så skönt.


women lie, men lie.


Yo Gotti - Women Lie, Men Lie.


MyDaY

min dag trodde jag skulle bli till den värsta men det vände sig helt efter att jag surade hemma och gick ut istället. så mitt tips om saker inte går som du tänkt eller om du bara blir riktigt trött på din situation, sitt då inte bara hemma och sura utan gå ut och upplev saker så kanske din inställning ändras under tiden! så det började med att jag kliver på bussen in mot stan och geaorge hoppar på samma buss så jag fick sällis och vi lyssna musik på hans data och snacka sådär, det var verkligen länge sedan man såg av honom. sen när vi kom t stan mötte jag på natascha och några en snabbis sedan george och hans kompisar höll mig sällis en stund och med elena i luren som jag efter det mötte upp i gullmars då vi sedan åkte och fikade på waynes i tc sedan drog t lilje och kollade lite och shoppade. sedan drog vi vidare mot gullmars där mötte vi först på ewelina som jag inte träffat på sjukt länge sedan även ameria och några som jag inte heller sätt på ett tag. sedan drog vi mot östberga och var på ungdomsgården, chillade där och dom hade tagit dit massa speciealister inom hud, händer & fötter så vi hade spa-time. det var riktigt mysigt. sedan taggade jag hem när gården stängde. och nu kom jag nyss hem, tänkte säga att jag skulle ta bort smiket sen lägga mig. men det finns ju inget smink på mig idag så det vore svårt. vi har ju verkligen rensat vare por från smuts så då är det väl bara för mig att lägga mig direkt, så skönt. funtar på att strunta i sminket hela veckan ut. både från kropp och själ. skulle var så skönt att slippa, skiteri för så ska jag i alla fall göra. sov gott, godnatt!


♦♦♦♦

folk säger så mycket men visar så lite.


waynes coffee.



idag var jag och elena på waynes coffee, bäästa! det är våran standard. dra till cafét och fika och snacka. idag tog vi en varsin vanilla caffe efter att gått runt i ösregnet och blivit kalla, så den satt fint!


in mot staden.


tjuuuh! nu ska jag åka in mot stan. vi hörs senare, puuss!


gick t skolan i onödan.


(gammal bild, bjuder. inget smink osv.)

fml. jag gick upp extra tidigt idag för att duscha och drog t skolan vid typ 10 sen hade vi 'eget företagande' och var där till ungefär halv elva och gjorde ingenting!! sedan lektionen jag skulle haft efter var inställd och jag visste inte det för jag hade inte gått in på skolmailen.. -.- jag orkar verkligen inte, såhäääääääär onödvändig denna dag känndes. fast den är ju inte slut än i alla fall, det är jag glad över. för klockan är ju bara halv ett. vi hörs!


i'm keepon fallin'.



Alicia Keys - Falling (With Lyrics)


ida + elsa + powerwalk.



shaaaa! idag har jag vart ute med elsa & ida hela dagen. vi har tagit en lång, då menar jag lång promenad. sedan en powerwalk. sedan drog vi hem t ida och käka godis och pannkakor :D så nyttig man kan vara haha. så nu kom jag nyss hem och tog en te & bulle hehhe. jag som skulle vara "nyttig" idag, det gick väl halv-bra. jaja ska kanske ta en dusch sen sova antagligen eftersom jag inte har mer till liv haha för imorgon är det ju som sagt skola. pusshej!

....


frosty but sunny.


(gammal bild, bjuder)

tjossaan! imorse var det frost och iskallt när jag drog mig mot skolan men soligt och fint väder var det minsann ändå. jag kände ändå lyckan inom mig när jag kände kylan som hade trängt igenom mina fönster och när jag klev upp ur sängen och kände det kalla golvet mot mina fötter och drog upp perienen och såg frost på bilarna som nästan var vita, då jag la en tanke på att det snart är vintertider. då min lycka slår in är när jag får se snön falla ner från himlen framför mig. och det är inte långt kvar. vinterbarn för all framtid, puuuss!


haha bästa betatboxer.

'best human beatbox ever'


nyfixade naglar!

fixade mina naglar för nån dag sedan, både med filning, klippning, massage och specialoljor, målning och dekoration. kolla så fint det blev :D!




för er som ej vet, så är den mörka nageln på höger hand ett födelsemärke som jag föddes med, har alltid haft och kommer alltid ha!


---

timing boy, only one in the world, just one of a kind. he's mine.


nya jackan.

shaaa! köpte en yttligare jacka idag hehehh en till i min samling, typ.. bland ala mina andra 30 jackor-.- nejmen den här ska minsann användas!


RIIIIKSSS.

gammal men såå RIIIKKKSSS tuuung !!


LMFAO (ft Natalia Kills) - Champagne Showers


visste du att...





(brist på inget liv)


dagens planer.

denna söndag ska jag för det första åka och hämta ett av mina busskort jag lånat ut sedan åka t stan och köpa en jacka, kanske sälja ett par jeans t en brud om hon svarar, sen ut och springa när jag kommer hem, duscha, sen övningsköra, efter det ska jag plugga och om det är tid över ladda över massa bilderfolk vil att jag ska skicka till dom som jag inte hunnit med än och kanske rensa min data.. sen mys sådär chillipill bara. puuss!

fullmåne igår!



mooorning! jag säger bara omg OMG såå sjukt fint med fullmåne, den gick inte att missa, hoppas ni alla såg den, det var otroligt vackert. men min kamera hade inga battarier så kunde dock inte ta kort, riktigt segt:( nu har jag precis vaknat i mitt ensamna hus, jag gillar igentligen inte att vara själv. alla bara säger "men det är ju jätte skönt att vara själv hemma, man kan göra vad man vill då" men nej, om man är ensam hemma varje dag börjar det inte bli blika kul längre, det börjar mer bli ensamt. jajaj nog om det får väl sätt på musik på högsta volym och bara köra så att det blir lite fart i det här satana tysta huset såhär på morgonkvisten på en söndag:D ska försöka hinna fixa i ordning en "att göra"-lista för idag om jag ens hinner för jag har så otroligt mycket att göra idag som ska in i schemat. men nu måste jag käka frulle för magen kurrar, chao!


a woman's worth.


Alicia Keys - A Woman's Worth.


kista+lilje.

shaa! idag har jag vart med elena hela dagen, först åkte vi mot gullmars sedan vidare mot kista galleria och var där ett bra tag och sedan vidare till liljeholmen. sedan drog jag förbi mamma nån timme sen efter det hem och käkade och sedan var det nybakade bullar hemma så fikade nyss med te & bulle och sedan drog en övning på danskorigrafin för repetition. och just nu svarar jag på lite mail och lyssnar musik. puss!

med elena.


shooo! igår var jag med elena, samina och cassandra i farsta sedan drog vi t ungdomsgården i östberga. vi var i sudion mesta dels. sedan drog vi t lilje där vi mötte på natascha och arijana. vi käka donken snabbt sedan åkte vi hemåt. nu har vi precis fixat oss och ska tagga ut, chao!

muffinsmyys.


shaaa kom hem från dansen för ett tag sedan med arri, natti och anna. vi drog t lilje en snabbis efter där vi mötte på kiana och dom. nu ska jag ta nåra yttligare muffins och te sedan ta en dusch, en efter det blir dett pluggisss. puusss!

mot dansen.

nu ska jag iväg på dansen möta upp arri anna och alla. pusshej!

ute och fotat höstvädret.

shaa bilder kommer från när jag var ute och fotade idag efter skolan, puss!


vann musik tävling i skolan.



var i skolan idag och vi körde någon musiktävling och vann såklart;D haha jajaj vi hörs, chao!


godnatt 02:14 - upp om ca 4 timmar..

efter att ha pluggat matte och käkat 4 muffins så blir det väl ungefär 1 muffins i timmen av min sömn sen när jag väl somnar. shiet, jag tänker som en pluggis. detta börjar bli läskigt på riktigt. ajaja måste sova nu så jag orkar upp och gå på dansen efter skolan imorgon också, naatti!

Always A Day Too Late.

Claude Kelly - Always A Day Too Late (lyrics)


nybakade muffins!

nu ska jag käka det nybakade muffinsarna, min största favorit inom bakelser:D muumms!

‎one day you will wake up and realize how much
you need her and when that day comes,
she'll be waking up next to the guy who already knew.

grafisk i 5 timmar..



yes, där satt den. fick lite gjort idag kan man säga efter att ha haft 5 timmars grafisk design i skolan. kom hem vid sex-tiden och maen var hemma hos oss idag igen. ska börja plugga matte idag igen imför matteprovet som är snart men jag vet inte när det är men ändå haha jag börjar bli en no-lifer hahah går hem efter skolan och pluggar och jobbar över i skolan varje dag.. hollie macaronii, vad blir det av mig nu förtiden. jo - En Pluggis! :D haha. nejdå det är bara något tillfällig fas jag kommit in i tror jag, eller så kanske det är mitt nya Jag, vem vet?:o
jajaj nu ska jag plugga, chao!


moooorning!


helt nyvaken har mama fixat feta frukosten som på hotell så gullig hon är, så nu ska jag hugga in. fint väder har vi fått idag också med strålande sol och de. dagens outfit lite snabbt; linne med broderi från h&m, ljusblå miss sixty-jeans, svart kort skinnjacka, stickad svart halsduk från gt och pilotbrillor i det soliga vädret;) sen ska jag väl ta och gå t skolan. puuss!

stereolove.

RIIKS! men nu måste jag släppa datan fastnade bara.. för den här låten;) godnatt!

Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine [OFFICIAL VIDEO]

sovdax 01:00

nu måste jag sova  för att orka uppleva nästa härliga dag av mitt liv haha, natti!

höll på att glömma..


jag glömde att skicka in mina val den 7:e oktober som då var någon gång förra veckan och när jag väl gicck in på skolans inloggningssida hade jag fått ungefär 7 st medelanden som liknade detta haha. så det hade varit sjukt pinsamt, nu när jag fick en "andra chans" om jag skulle missat den också för min klasskompis ringde mig nyss och påminde mig att dom ändrat datum til idag för min skull. för jag tror inte att så många andra glömt deadlinen på detta val som kunats väljas i flera månader. men jag har inte riktigt kommit till farts att fylla i det :P men äntligen, tack vare min gulliga vän, så har jag nu fyllt i och skickat in och det blev valen nedan :D det var i sista sekund. wheey, i love school!


ut och jogga!

nu är det jogging och powerwalk på g. vi hörs senare, chao!

låten!!

Nadia ALI - Pressure

http://www.vimeo.com/28793344
bäästa :D (Nadi Ali vs. Lil Wayne - Pressure (Alesso Remix)

chillipill.

chillar bara hemma sådär, bilder kommer!;)



dagen har gått fort men änu inte över!

tjuuuh! idag var jag i skolan, sedan satt kvar i 2 timmar och jobbade och fick jätte mycket gjort faktiskt, tre hela uppgifter. heelt stolt sådär! sedan taggade t nacka forum och shoppade två nya byxor, änu stoltare! sedan drog och träffade mami och sedan kom mathew och maen ochså så dom var här i flera timmar vi hade asskoj hihi. maen lärde mig matte mohah så sen blev jag så insatt i matte så efter att dem gått pluggade jag matte :o can you imagine? jag - plugga? eftersom vi har prov nästa vecka och jag fattade ingenting och nu så fattar jag, så var det jävligt värt. så är trippel-nöjd! sen käkade godaste middagen med mami 'koken' haha. och sedan kollade på en film. och har vart och fotat, glad att det hanns med :D och nu ska jag ut och springa sedan duscha. och jag är superduper nöjd med min dag, för att jag hunnit så mycket och haft så kul mihihi :D blessnes!

@skolan

och har klassråd just nu men ska tagga hem straxt, pööss!

--


Tempted 2 Touch.

galeet gammal men sååhäär sköön.

Rupee - Tempted 2 Touch

foto efter foto.

shaa! idag hade jag skolfoto. dagen började med att jag försov mig, som vanligt dåra. hann inte direkt kolla så mycket i min garderob igår som det var tänkt för jag drog ut i stället:P så det blev bara att ta något. bilder kommer senare på dagens outfit. sedan gick vi ut och fotade lite yttligare med amamnda och louises systemisar så det kanske kommer lite bilder på det lite senare också. kom hem för typ två timmar sedan men nu ska jag ta te och macka med mami, puus!












--

sanningen är lätt när man väl ser den.

skolfoto imorgon.

kom nyss på att jag har skolfoto imorgon så ska kanske ta en titt i garderoben och se om det finns något skapligt att ha på sig imorrn sedan ta en dusch och bara chilla i soffan med mami, puuuss!

gamalt men tungt.

UB40 kingston Town

HEMMA I STHLM IGEN!

tjossaaaan! nu kom jag precis hem och mami hade gjort orning bacon-hamburgare, muuums bara att hugga in. chao!

5 o'clock in the morning.


T-Pain - 5 O'Clock ft. Wiz Khalifa, Lily Allen


precis vaknat med kussie.

(jätte gammal bild på mig och min kusin angelika, jag var blond:P)

shooo! har precis vaknat med mina kusiner. vi fixar frulle sen ska jag duscha och packa snabbt sen får jag väl sjuts t stationen för om en timme drar jag mot stockholm igen. back to school och grejer.. puuss!

fotografi.

shaaa! tidigare idag var jag och angelika ute och fotade så ska lägga upp lite foton senare;) ha det bäst!












typ inte så redigerade än, ska lägga in fler senare, pöööss!

@kussarna i norberg


igår blev jag hämtade av wille, fille och angelika i fagge. vi dunkade musik på högsta volym för att tagga inför kvällen. idag var jag wille natta och angelika ute och åkte lite också. nu är vi hemma o dunkar usik istället och har firat angelikas födelsedag :D nu i letan på fest eller nått. chao!

hemgång efter en lång dag.


(gammal bild från i somras utan smink, bjuder)

shaa! nu är jag påväg hemmåt. det har vart en lång dag för mig idag. satt på bussen med idag påväg hem och anna & arri kom. sen fick sällis i centan med anna. tidigt idag var ja i skolan hade prov, och detgick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde jag svarade på allt utom en grej så det lär gå igenom. sedan slutade jag vid elva och taggade mot nacka forum shoppade galet med presenter och grejer. kan ej visa för den lycklige som ska få sakerna tror jag läser min blogg;) sen efter jag vart i nacka drog jag t stan och träffade elena, vi fortsatte att shoppa sedan taggade jag till nacka igen och drog på donken med ida sedan fickade vi och shoppade yttligare lite i nacka forum och kollade runt. sen när vi skulle hem började det ösregna tur att hon hade paraply, men dock inte så lyckat för det hade ju vi sönder på nolltid haha ojoj vilken skrattatack vi fick, har änu kramp i magen hahah. nu ska jag beställa biljett för hann inte igår. sen ska jag packa för imorgon drar jag sedan måste duscha och lalal massa slå in presenter och sedan sist men inte minst göra mina läxor.. ajajaj puuus!

sitter i skolan..


tjuuuh! sitter i skolan och tråkar. väntar på att de andra ska komma dom är i kungsan och filmar medans jag sitter här vid datan och segar bara. vi har dock lunch men en kompis har mitt matkort och jag är vrålhungrig och efter detta har vi prov som jag inte ens hunnit läst igenom för jag hittade inte paprerna igår, lyckat, lyckat.. så jag kommer kugga på provet idag känner jag starkt. men önska mig lycka till! puuss vi hörs!

kom precis hem, 23:25, vadå plugga?

chilla med mama idag efter skolan en stund sen gick jag ut mötte på nadja och patrik det så sjukt länge sedan jag träffat nadja nu så jag vet inte vad. så jag hänkade med henne hem. vi chillade sådär kollade på tv och snackade. jag drog hem vid typ elva eller något och nu när jag kommer hem så kom jag och tänka på "shiet också, mina läxor & skit också jag har ju prov imorgon?" så om det blir plugga n vid midnatt vet jag inte om jag är så taggad på direkt.. kommer antagligen faila något totalt på provet imorgon, tur att jag har mina gulliga klasskamrater som stöttar mig :') så kanske ska leta upp paprena till provet imorgon och bara läsa igenom sedan beställa biljett till tåget i övermorrn sedan lista ut något att köpa till min kusin som fyller år om ett par dagar, så måste shoppa nått imorgon snabbt efter skolan och sedan gå t banken på ett ärende också. sedan massa bajs-läxor på allt det där, men dom kommer sist hahah. jajja godnatt på er!


Love, Hurt, Pain.

ska göra en bättre bild senare. orginalbild under. foto: denise

flyg du är fri nu, det är förbi nu.

låt i repris.

Nimo Cheebs - Hon Sa

chillipill.





bara chillar hemma sådär eter att ha slutat fem i skolan idag, riktigt seg och har inte fått ett skit gjort i skolan idag har bara sovit. det är knas, jag är besviken på mig själv. för sedan bestämde jag att jag skulle jobba när jag kom hem, men nej det har jag inte heller gjort. men det är mycket just nu.. måste fixa massa grejer idag också sen alla fucking läxor o skolan och shiet. jag säger bara pass på skolan för den här veckan jag har viktigare saker för mig. skolan sabbar och fuckar upp mig. ibland jag går till skolan fast jag mår piss, jag kämpar mig igenom dagen för att bara sitta där jag får inget gjort för att tankarna ligger på något annat. så onödigt. när jag känner redan på morgonen att något är snett ska jag inte  gå till skolan här efter. punkt slut. fuck it. såå, nu är jag klar med mina agretioner. ska ringa mrad snart sedan måste jag köpa biljetter t tåget imorrn expresss tåg mot västerås,dalarna. sedan packa och shoppa massa grejer imorgon och sedan kommer skiten in igen i bilden som jag inte tänker lägga en tanke på. nu måste jag börja tagga hem så jag hinner med innan dagen är slut. ska ringa och höra med ayman också hur det blir om någon vecka. btw, bjuder på bilderna. ajajaj puuus ha det bra!

snart träffas vi!


mot skolan 10:38

shooo! snart ska jag tagga mot skolan, sedan efter ska jag fixa lite grejer. sedan kanske dra t mami för att jag saknar henne. puss chao!

igår.

(på bilden elena min ängel)

kort om igår så kan jag säga att jag var lite här och där och åkte hit & dit, men kalla mig inte tågluffare nu haha. först åkte jag t nacka i skolan, sedan älvsjö t mässan, efter det gullmars t pablo och de andra, sedan hagsätra med elena sedan årsta för att åka på ett skolmöte med elena, sedan östberga hem t elena och sedan var vi på ungdomsgården till den typ stängde sedan taggade jag hemåt. men klart så somnade jag på bussen och försov mig 10 stationer så fick åka tilbaka.. det var typ sista bussen jag åkte också, sån tur i oturen. för klockan var ju efter tolv då. så kom hem rätt set så somnade direkt när jag kom hem och vaknade typ nu vid 10. ska t skolan snart. puss!

kanelbullens + barnens dag igår.



igår var det bulldag och barn dag så jag var som ett barn igår haha och käkade mycket bullar haha. jag tror att jag käkade runt fem kanelbullar igår :D dom är så goda kan ju inte motstå. sedan fick man också gratisbullar i älvsjö så då var jag bara tvungen att ta en, det var ju trots allt kanelbullensdag.

vart jag mig än i världen vänder.

låt direkt från amanda haha.


Den SvenskaBjörnstammen - vart jag mig i världen vänder.


in mot staden igen + kort om igår.



igår var jag med nicklas och de vi gjorde inte något speciellt direkt kom hem rätt sent så orkade inteblogga somna direkt och sov som en gazhir så imorse försov jag mig som vanligt men gick upp och åkte mot skolan i nacka, men nej då smsar dom och säger att vi börjar en timme senare men ska mötas upp i älvsjö så jag hann precis, sedan gick vi på mässan mellan kl 11-12. sedan åkte jag hem, och har bara chillat galet och nu ska jag in mot stan igen och möta upp pablo o de:D vi hörs, chao!

eget företagande-mässan.

shaa idag var jag i älvsjö mässan för "eget företagande". det var faktiskt en bra mässa, fick reda på lite nytt och sånt haha och jag fick med mig lite grejer hem bild koller;) skriver mer senare!

my last.

gammal men jag kör på den! :)

Chris Brown - My Last (Freestyle)

◊◊

en enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor.

försov mig..

försov mig imorse igen men när jag kommer t skolan är det två klaskamrater där bara ändå, roligt roligt att jag stressade i onödan då.. -.- fast sedan var det ändå en rätt rolig lektion vi satt o ritade hela lektionen på våra loggor :D och jag som älskar att rita hihi. sen råkade göra feta målningen på baksidan av inlämningspappret min lärare bara "som vanligt då.. ;)" och skrattade haha :P tur att vi ändå bara har våra dagar mellan typ 10 och ett varje dag så det är ganska chillipill annars för övrigt är jag ju så skoltrött, hade aldrig pallat annars ;o jja har precis tagit en varm kopp te för att jag frös men är fortfarande frusen så ska ta en varm dusch sen blire utgång i det kalla vädret.. igår som det var så fint, varmt och soligt.. men inatt däremot, det ösregnade så jag hade en aning om vad vi väntade för väder idag. riktigt mysväder idag. men ha det bra, chao!

när man har tråkigt i skolan målar man :D

mina snygga tags och bilder som jag gjort när jag haft tråkigt i lektionen i skolan hahah xD bjuder på några som är sjukt fula hahahah. observera att några är gjorda 2007 & 2008 xD ni kommer märka vilka.. lite enkla:P















hahahah aina spanar.



såå kul, jag dog av garv. vi sitter hos mig i mitt rum, vi sitter i fönstret med vida fönster. musik på högsta volym och gör våran grejer. sen ser vi polisbilen åka genom lilla ingången t området. min ena kusse bara "tänk om någon har ringt dom på oss" HAHHAHAHAHAH jag låg på marken och skratta tills jag fick kramp. såå skööna mina kussar är, fett nojig sådär hahah. i love you! ;*


feest på g!


nu börjar det bli fest på gång, folket rullar in. huset är fullt idag. ha det bäst!;D


infected by your love.

så sjukt gammal låt men så tung. väcker mycket minnen hos mig.


Refael - Infected By Your Love.


ska inför zick-zack bena t mode :D



jag komer ihog när jag var liten, min farmor och faster är mina modemakers. det är dom som inspirerat mig och jag kommer speciellt när jag var liten, typ 6år, då man hade mittbena så sitter jag och mina faster och kollar i mode-tidningar och vi hade precis fått hem nya h&m-kollektionen som vi satt och bläddrade i och så börjar mi faster dra igenom mitt hår sen sa hon till mig "vänta här". jag satt kvar så kom hon med en kam och så började hon och sa "det nyaste är zick-ack bena" så jag började med det där under en period när det var inne och skapade modet i skolan för flera började med det efter mig senare sen. så jag kom på det att jag inte sätt några som har det nuförtiden, och som alla vet mode kommer och går. så jag ska försöka införa det igen för det är faktiskt snyggt nu när det  flesta har börjat med mittbena igen :) my tips to you, skitsnyggt! det ända du behöver är att inskaffa en kam om du inte har någon.


'''


djuuuurgååååååårdeeeen!

djurgården shahalalal, evig kärlek. återigen vinner vi, klart. jag och kellan drog mot matxhen igår och märker att biljetterna inte är med haha så inte kul asså. så vi sitter utenför och hör när alla skriker efter att djurgården gjort mål varje gång. så vi smsar med dom som är inne ochser på matchen för att fråga hur ställningen stod haha såå dåliga. jag typ dog av garv.

gårdagens.


(btw, bild tagen för nån vecka sen)

lite kortfattat; först gick jag upp typ halvsju gick ut och stödade med massa småbarn i 2-årsåldern jätte söta haha på riktigt det var typ 20 stycken haha. sen vid halv tolv fixade jag mig lite och drog t nacka forum och mötte upp kelly vi gick runt och shoppa lite sen drog vidare t stan när det började stänga. gjorde inte något speciellt. typ hängde vid globen och missade hela skiten. men förevigt djurgårdare, bra där - ni äger alla! sen käka vi  på donken två gånger haha, så tjocka haha. sen träffa tufan gjorde inteheller nått spec sådär bara chilla och så. sen kom hem rätt sent så pallade inteblogga igårnatt tvärr. puss!


mot nacka forum.

shooo! nu är det minsann klarstädat, eller nee.. havvägs. men behöver paus haha så ska tagga med kellan t nacka forum. sen får se vad som händer. kanske drar vidare o träffar lukas senare. sen måste jag städa inför morgondagen då kommer hela feta släckten på besök, fullt hus kallar jag det haha. puushej!

..

i'm not afraid to die, i just don't want to be there when it happens.

nu & föralltid.



Djurgården shalalaala! bild från 2008, bjuder.


heej jag är morgonpigg idag!


mooorning! idag gick jag upp vid halv sju efter att ha lagt mig rätt så sent. att jag ens orkar gå upp så tidigt på en lördag, men vad gör man. har man intalat sig själv att man ska göra det så gör man det. nu ska jag ut & städa, chao!


RSS 2.0