outfit of today.

min outfit för dagen, hoppas jag hinner lägga in bild idag.

vitt linne med spets bak i ryggen.
jeans shorts från zaras.
röda converse.

-

Man lär sig för varje dag som går.


Under The Sun.

Kidda - Under The Sun (Herve's Ain't No Sunshine Mix)

soligt väder, de gillar vi!

shaaa! idag var det fett soligt och varmt. för att vara i sverige i alla fall, tycker jag. så de blev på med nya jeans shortsen och grejer :D vakna i tyresö med bästa. jag kom precis hem för att lämna mina sovsaker och ska nu in till stan och träffa nåra kompisar. sen om nåra timmar blire att träffa idus. chao!


dåligt uppdaterat, jag vet.



igår var jag i nacka och shoppade, igen. kom hem med rätt mycket. lägger ut bilder på de jag shoppat i veckan senare. i alla fall jag och elena gick runt i nacka forum och strosa i affärer. och varje affär jag gick in i så kom jag ut med en påse haha. så det blev lite gran, som sagt. senare när de stängde drog vi t stan. vi drog t ica och båda sprang direkt in till lösgodiset. vi köpte oss en varsin påse godis, har änu kvar lite som jag käkar på :D sen igår skulle jag träffat k, men blev ändrade planer träffar idag istället. då igår skulle jag träffat lives som fyllde 18, stor pojke haha, men blev inte så heller ist taggade jag hem lite tidigare så blev det att softa hemma sådär istället. nu ska jag straxt t stan, kanske möter upp fopply och emil, eller så taggar jag t k sen ikväll blire grillning och mys. pusshej!


-

synd att människor du känner blir människor du kände.

torsdag 29 juli 2011.

tjuuuh! idag började det med tt jag drog och shoppa med farsan. köpte lite smått och gott av det jag behövde, sådär pappa betalar :))) sen drog jag t årsta och mötte upp sophie, erica och elena. vi åkte senare t kista och käkade och kollade i affärer shoppade lite sådär och så. sen när kista stängde drog jag t tcentalen och mötte upp ina min kära fru och vi var i stan och snackade om massa olika saker. sen påvägen hem senare mötte jag amanda p, kelly o nåra. och nu är jag hemma och käkar musli och snackar med älskl i lur. vi hörs imorn!

YaBB.

Play & Win-YaBB

goodnight. 04:02

nu måste jag försöka somna det är trots allt en dag imorgon som väntar på mig. en dag full av shopping med bara massa saker jag behöver. vi hörs imorgon, natttii!

the next three days.

kollar på filmen next three days,  så spännande i slutet!

what dosen't kill you, makes you stronger.

bra start på körkortet!

tjossäään! idag började jag med mitt körkort. första kursen genomförd! lätt som en plätt vidare till nästa, toppen! kom precis hem annars sådär sen mama har bakat en shuukt god chockladsockerkaka. kan lägga in recpet senare;) nu blire mys och kolla på roliga klipp med morsan alltid lika roligt. älskar dig mama!

gårdgen.

kort om igår så åkte jag o elena t stan sen senare t kista och gick på rean och kollade men jag fick inte med mig något hem jag är fett desporerad ! de är inte sant, första gången i mitt liv jag går på shopping och inte har med mig någon kasse hem;o aja senare ringer emilia och hon kommer också vi sitter och snackar och chillar med livet sådär. för de var så sjukt varmt igår som idag också.

rain over me.

Rain Over Me Pitbull feat Marc Anthony

-

the past will always hunt you.

my sweetie girl.

shaa! ska tagga in t stan och möta upp min söta elena. jag hade tänkt att shoppa galet idag i detta regnväder, men får se vad vi hittar på och hur mycket jag får med mig hem idag. uppdaterar senare, pöss!

SAKNAR DIG !

det finns en person som betyder ortoligt mycket för mig. som är som min syster. jag berättar allt för den här tjejen. vi har inte träffats på flera veckor och utan dig vid min sida känns det knas. något som fattas. jag sa till dig. jag vill alltid ditt bästa. jag bad till gud att detta inte skulle hända. med så blev det. och nu går det inte att verkställa. saknaden är enorm. vi ses snart min älskade syster.
miss you!

el tiempo vuela cuando uno se está divirtiendo.

sitter med en kopp te nu för att värma mig lite efter att ha vart ute i stan med kellan hela kvällen. det var länge sen vi snacka sådär och umgiicks nu så de va kul att kunna komma tillbaka lite sådär. sen vi träffade en gammal kompis till oss som vi båda inte har träffat på fett länge. han kom fram och börja snacka sådär. annars har vi bara suttit i gullmars och snackat om allt oh inget. sen kelly ville platta håret så vi springer runt och letar efter utag i gullmars, och tror ni inte att vi hittar ett och ställer sig och plattar håret exakt vid tunnelbanan. bilder kommer;) tidigare idag var jag med kevin och vi bara softa galet sådär hemma hos han efter att ha kollat på rosa the movie ända t kl sex imorse haha.
aja vi hörs pööss!

gårdagens händelser blir alltid till dagens snack.

rooock your body!


Where Them Girls At David Guetta ft. Nicki Minaj & Flo Rida



party rock anthem lmfao feat lauren bennett & goon rock


kallan på g.

shoo taggar in och möter kelly i slussen nu. berättar mer om idag senare ikv. vi hörs, chao!

stooorm.



det är ett riktigt blåsigt väder idag kan man säga. träden bara svajar fram och tillbaka ute. ska precis ringa min älsk, men vi hörs senare!

made of.



Made Of Nause


chillipill.

goodmoorning! vaknade för en stund sen. som varje dag hela huset för mig själv så soft. bara direkt när man vaknar sätta på högsta volym och dunka musik sen käka nått riktigt gott t frukost. jag bara älskar frukost! sen blire kanske och dra och träffa mami en snabbis sen maybe dra vidare t stan. senare på eftermiddagen kommer habibti hem kanske åker och möter eller så ses vi hemma senare och käkar middag ihop och har det myys. vi hörs!

 


04:04


har börjat ljusna ute kan man säga, så det kanske börjar bli dax att lägga i sig.


gammal fovorit. nu & alltid.


Anything A Anything Vybz Kartel & Gaza Slim ~Gaza


no makeup.

me right now, no makeup. lite sådär halft myskläder och för det mesta bara softar galet. dunkar musik och tänker på min älskl.






ser liten ut och bighead haha.




rest in pice!

rip norge, amy whinehouse, reber & alla andra som dött inom de senaste veckorna. alla föräldrar som har förlorat sina barn i Norge. vad har hänt med världen? det finns ingen respekt eller fred kvar. folk dör varje dag och varje minut. det blir bara mer och mer sorg i världen. vad är det här för värld vi lever i?

-

tiden läker alla sår, men ärren består.


Morning Train.


Morning Train Daniel Lemma


fest firande.

tjuuue! nu är kussar farmor faster och hela familjen här på firande, sju sorters bakelser och annat gott. nu ska jag gå och bli tjock! :D vi hörs senare, ha det bra !

myys med idus.

shaa shaa! nu har vi prcis kommit hem t ida. vi har gjort ordning lite mys. film, te och massa :)) vi hörs imorrn chao!

grönan idag.



tjuuuh! mina kussar skulle t grönan så dom ville jag skulle hänka så tog med ida också, vad gör man inte det var ändå rätt länge sen jag var där nu. förra gången jag var där var premiären till den nya twister. så den han ju knappast åkas för det var ungefär 3 timmars kö, vem orkar står i den egentligen? aja, ska nog försöka åka den idag kanske. fast har hört från de flesta att den är rätt tråkig men vafan man måste få känna själv också. ha det bra så hörs vi senare!

vengaaa.


picco venga


kom precis innanför dörren. 01:45

var och hälsa på mamma. så klart att hon hade nybakad äppelpaj sen vaniljsås till. bara för att jag käkade det igårkväll också haha. jag är så tjockis :D vi kollade bilder sedan kollade vi en skräckfilm på tv och när den var halft slut satte vi på en annan film på datan så vi tittade på två filmer samtidigt. och de gick väl lite halvbra sådär :P bra försök i alla fall. nu blire smörja in mig med olivolja i både håret och på kroppen. sen är det nog läggdax för mig. pöss!

 


myyys med mami.

shoo idag blev det bara chilla galet hemma sådär så tråk väder så vi orka inte gå ut direkt. men imorn blire grönan med de goda folket. mama ringde precis och ville att jag skulle komma förbi så ska tagga t hon och jawad nu kolla lite bilder sen får vi se. kanske tar nån fika och myser med mami. sen drar jag väl hem. sen tror jag inte att mer hinns med för imorn blire upp rätt tidigt för ida kommer in the morning, hon kommer säkert springa upp t mig och väcka mig haha. vi hörs!

enkla tips för kropp och själ - Ansikte

en dag som denna går inget upp mot att ta ett varmt bad eller bara sitta hemma. för vem gillar att springa runt ute i regnet när det är fett duggigt. så jag har ska ge er ett tips om en lätt ansiktsmask. riktigt skönt att få rent ibland. sedan fixa övriga småsaker som ögonbryn, de ger större intryck än vad du tror. du måste ta hand om ditt ansikte för då känner du dig snygg och starkare!



du kan börja med att plocka dina ögonbryn, det ger dig ett piggare intryck och lyfter ögat och får dig att se yngre ut. när du noppar tänk som tre raka streck (a, b & c) från näsan en som går rakt upp och en som går genom pupilen sedan följ linjerna fram till ögonbrynet och forma efter dem. sedan avsluta med sista strecket(c) som gör ett avslut på ögonbrynet. börja från strecket(a) som går rakt upp, jobba innerfrån och utåt. sedan när du är i ungefär i mitten av ögonbrynet vid andra strecket(b) så ska du börja forma ögonbrynet. kolla bild ovan. det finns även olika varianter, vissa vill ha rundade och andra mer spetsiga. men där ska du i alla fall göra som en svängning. sedan fixa till det sista. som de hårstrån som är utanför.

sedan kan du lägga en ansiktsmask som passar din hud-typ och känn hur huden svalkas. sedan är det bara att skölja bort ansiktsmasken noga med varmt vatten och smörja in med ansiktskräm. så ska du känna dig mycket piggare och fräschare ska du se! ;)



klassisk ansiktsmask för mindre porer
blanda ihop honung, äggvita och citron så att det är lika mycket av varje. applicera sedan det på hyn och låt det stelna. ligg ner och slappna av ett tag sedan när det stelnat så skölj.

djuprengörande ansiktsmask
blanda ihop avokado, vetekli och flingsalt i lika stora delar. en peelingmask som är jätteskön att massera in. sedan låt den verka i ca 15 minuter. sedan skölj noga rent.

-du kommer känna dig som en helt ny person!

pigg pigg pigg!

gooodmorgon! idag är jag minsann rätt pigg även fast jag suttit uppe hela natten. ibland förstår man sig knappt på sin egen kroppen. hur kan den orka med allt? aja nu ska jag käka frukost sedan blire mot djurgården och kommer vara där till midnatt. så inte mycket bloggande idag. chao!

haha viken shono.

 

hahahah sååhäär sköön snubbe dedär mytomanen


äppelpaj såhär mitt i natten.

muums vad jag älskar äppelpaj! kom precis hem från stan och så kom jag hem och det stod nygjord äppelpaj med nygjord hemlagad glass. svär det är det godaste :D i alla fall, har jag o elena vart i sta och mötte upp jennifer, hennes kille och hans kompis fadi.  andra som höll oss sällis en stund. sen blev det bara vi två igen vi trog med pendeltåg t farsta strand sen tog vi tuben t baka t medis och hängde där resten av kvällen och bara snacka. så jävla soft såhär en varm sommardag. för idag har det vart riktigt varmt och soligt. aja vi hörs!



Recept på världens enklaste äppelpaj
2 dl vetemjöl
1 dl socker
100 g smör
3 äpplen

sätt ugnen på 225 grader, blanda sedan mjöl, socker och smöret så att det blir smuligt. häll sedan allt i en form. lägg äppelskivor över och häll lite socker och kanel över! låt stå i ugnen i 20 min, räcker till ca 4 pers. sedan kan man ha vaniljsås eller glass till, supergott! :)

 


in mot stan med elena.

nu taggar jag o elana till stan får se vad som händer mer ikväll. chao!


bild från en dag länge sen i april i st eriksplan på mig & elena.


3 timmars cykeltur.



shoo har precis kommit hem från en lång cykeltur nonstop. heelt slut chey! ska ta en dusch sen blire tagga in t stan. pöss!

'


jag får tårar. vilken värld vi lever i, det är läskigt. person efter person. r.i.p
vila i frid Reber Sharif ! -saam

yo no te entiendo completamente.

ibland känner jag att jag helt enkelt bara inte förstår dig fullt ut. det känns som det är mycket kvar att lära men ändå känns allt så nära redan. det är en konstig känsla, men så är det och så får det bli.


ch1lLm0d3.

chaa chaa! idag har det vart rätt chilli pill dag bortsett från joggingrundan. men annars har jag för det mesta bara chillat galet hemma, helt själv faktiskt. dunkat musik och bara chillat med livet sådär. det har vart fett varmt och soligt idag första gången sen jag har vart hemma i sverige sthlm nu på en månad. wiie så det kan vara sol i sverige trodde det bara var molnigt och regnade i den svenska sommaren:) aja har kollat runt i lite bloggar, för det var nog två år sedan jag läste någon annans blogg. för jag orkar verkligen inte läsa bloggar för det mesta om jag skulle få för mig att gå in på någons blogg då bara drar jag igen läser rubriken och kollar bilder haha. så slapp är jag när det gäller att läsa andras bloggar som faktiskt egentligen ingår när man bloggar att man ska göra eller? för jag menar man måste ju ändå hänga med lite. fast jag tycker jag hänger med bra trors allt :) jag tror jag klarar mig bäst på egen hand trots allt ändå.

i alla fall jag kom in på malin (ruffsbaarn) karlssons blogg http://ruffsbaarn.blogg.se/ då hon skriver lite om sitt liv sådär nu efter att hon blev mamma som 16-åring. viist, det är speciellt att bli mamma i så ung ålder men det har även blivit mer vanligt på senaste tiden också. jag tycker väl det är lite si-sådär okej. desutom att man förstör sina ungdomsår. men det är deras val. de är ändå rätt så läskigt hur allt går ner i åldrar så snabbt. man kan bara titta alkohol, när de unga börjar röka, tappa oskulden, småtjejer översminkar sig och allt annat. snälla, barn måste få vara barn. det går för fort fram. please wait with those things!


kärlek högsta grad<3


my mother you are always there for me.
my mother give me the care i need.
my mother you gave me wings so i can fly.
my mother the only one who understands and puts me on track.
keep fighting you are the strongest person i know.

m som i musik.


Ma Cherie DJ Antoine feat The Beat Shakers


dagens planer.


godmorgon vid kl två.

mooorsning! lika efterbliven som inatt eller rättare sagt imorse. det blir snurrigt dethär. tror jag har helt fel dygnsrytm. måste ändra på det till skolan börjar sen. men de ska vi inte tänka på nu! för nu är det sommarlov och det är låångt kvar till skolan. har precis käkat frukost. jag älskar frukost. det är så goott och man kan äta på så mycket olika sätt ska ge lite tips på det senare också inför morgondagen;)

good night sleep tight.



ja godnatt då, om man nu ska säga godnatt vid klockan sex på morgonen. snarare godmorgon. men jag är ju lite halft efterbliven. men det får jag leva med:) aja, det är en dag imorgon så vi ses!


enkla tips för kropp och själ - Hår.

jag har lite små saker som jag ska tipsa om som jag brukar göra ibland och som faktiskt funkar bra och är även lätta saker som går fort och kan göra sån skillnad.



just nu speciellt i dessa sommartider då man brukar flagna och få torr hud brukar jag smörja in mig med vanlig olivolja och även ha i håret under natten som gör håret friskare, ger håret ett extra lager och ger även mer glans. men kom då ihog att tvätta det med schampoo noga efter att du sovit med oljan i håret. men om du har det på kroppen är det bara att låta det sjunka in och torka, men kom ihog att det är en olja som kan ge fläckar så var försiktig med sängkläder och även vad du bär.

jag har även ett recept som är enkelt att blanda ihop om de skulle va så att man vill ta ett steg längre. då jag ska skriva tydligare för det är inte alla som är torra under sommaren som jag, så även för et som huden blir mer 'fettig' och även håret dåra.

inpackning för fett hår
1 msk vinäger
2 dl kranvatten
1 nypa salt

blanda vinägrn med vattnet och tillsätt saltet. massera in blandningen i håter även ner i hårrötterna och detta kan vara i håret nån timme. en timme kan räcka för ett bra resultat. när du sköljer ur ha då kallt vatten. den här blandningen renar och tonar din hårbotten samtidigt som den motverkar mot fettigt hår. sedan får du en härlig gland i håret också som en bonus!



inpackning för torrt hår
2 msk olivolja
½ avokado
1 msk majonäs

värm olivoljan så att den blir ljummen och sen blanda ner resten av ingredienserna. blöt håret innan du har i det i håret sedan torka det lite så det är fuktigt sedan massera in blandningen i håret och täck håret gärna med något som en plastpåse eller handduk för större verkan. Ha i det i ungefär 20-30 minuter sedan skölj ur och schamponera håret med vanligt schampo. så ska du se att ditt hår blir friskt och mjukt och känns starkare!



småshopping fr spain.

jag köpte ju massa saker i spanien som jag inte hunnit lägga upp och jag vet att vissa är intresserade sådär litegran. så ska ta o berätta sen eventuellt lägga in bilder vid tillfälle :)



en svart handväska, en marinblå långkläning, två par skor, massa sminkprodukter även nagelack och tillbehör, underkläder, smycken, linnen, solglasögon, strumpor haha. de är väl typ det :) pöss!

Medina i mitt hjärta.


Sista Gången Medina Feat Alex Rios



Tecken Medina


Förbjuden Frukt Medina


Beb El Arbi Medina


För Oss Medina


-

there comes a time in life when you have to
let go of all pointless drama and the people who create it
and surround yourself with people who make
you laught so hard that you forget the bad and
focus solely on the good.
after all, life is too short to
be anything but happy.

me 3 am.











hej jag heter nizan och har inget liv. klockan är tre på natten och jag sitter och tar ego bilder på mig själv.jag ska fan sova! haha. bjuuuderr

kääääääk.

shooo bre kom he från sös för bara nån timme sen har vart där på sjukhuset typ hela dagen. sådär fett mys helvitt o grejer för jag älskar ju att va på sjukhus, nejdå men de va chill. sen nu har inte käkat sen frukost imorse så är cok hungrig så sitter här o storkäkar galet re. haha riksknas min magge har kurri kurri hela fucking dagen typ. men de är coolers för jag har haft bra sällis idag :D

.

vad vi än säger, vad vi än gör så är vi dom vi är.

yeah godmorgon.

 



shaa igår träffade jag emma, sophie oldemar, elena i stan vi åkte runt typ i östermalm sen taggade jag t min kusse senare slaggade vi hos mig efter att ha kollat matchen usa mot japan, och japan vann sen i straffar. nu ska jag till min gammelmormor som är 100 år, chao!


i väntan på elena.

just nu sitter jag och dunkar musik fast ska ta en dusch innan elena kommer. får se vad vi hittar på idag senare, pöss!

pankaka :D


precis kommit hem från över en timmes springrunda och nu sitter jag o käkar pankaka haha fett gott :D btw, bjuder på bild toomatoofacee haha ;d

miinnneen vår/sommar 2010!

knaas vad jag saknar förra sommarn och slutet av våren. låten väcker minnen.

Cik Cik Pogodi Lepa Brena


inte rört på mig på månader nu är det dax.


fan vad jag känner mig tjock. har inte vart ute och sprungit på över en månad nu, ajajaj. men nu ska jag minsann ta steget och börja igen. chao!


lördag 16 juli 2011.

de började med att jag sov bort hela morgonen sen chilla jag lite hemma sådär. sen drog jag t gullmars och mötte upp elena sophie oldemar och erica ingerstad vi åkte runt lite sen stannade vi i tc rätt länge och shoppade och så. btw så ska jag lägga in lite bilder av de jag shoppade i spanien. lite senare drog sophie hem och nån timme efter drog erica också så sen blev det bara jag och elena som åkte runt som gammla tider lite här och var både hit och dit. vi utforskade en tvärbana vi aldrig åkt. inte för att det var nödvändigt mer av nyfikenhet kanske man kan säga. sen  en av turerna fick vi ett helt, altså ett helt fucking tåg för oss själv och vi flippade ur totalt kan man lugnt säga. sen när vi närmade oss mer innerstaden så kom det på mer och mer folk men vi fortsatte att hålla på med vårat och stötte till sist på ett gång med djurgårdare så vi blev sittandes skrikande där ett tag tills vi klev av vid gullmars med dom men dom tog en annan väg t globen, trodde vi i alla fall. men inte långt senare frågade vi nåra andra djurgårdare hur det gick och då hade matchen redan varit och de blev 1-0. förevigt djurgårdare! två ledsna tjejer forts'tter luffarunt efter att ha missat matchen. menmen sen var det inte länge kvar till jag drog hem vid 10-elva tiden.

just nu.










los ojos es de gran alcance y son fuertes.

los ojos es de gran alcance y son fuertes.




ett ögonkast räcker för att dra till de du gillar eller stöta bort dem du avskyr. och ingen mascara kan dölja en ledsen själ i en trött kropp så ta hand om dig.

in mot staden.


nu ska jag t stan och möta upp elena, erica.i och sophie.o , chao!

gooodmorgon!

har precis vaknat, jag vet, fett sent :o ska duscha fixa mig sen får vi se. efter som k låg på skukhus igår för operation så träffades vi aldrig, hade tänkt att hälsa på men de blev inte så men kanske blir av idag. kort om igår så åkte jag t nacka o träffa kelly och fanny en snabbis för att få min lur och hon sina grejer. dock funkade inte luren hhmm bara jag som kanske inte fattar ska fixa den så fort som möjligt. senare drog jag hem mötte anna på vägen de var länge sen jag såg henne. sen kom jag hem men kunde inte stanna så fick dra ut igen sen blev det att jag somna vid sex-tiden på morgonen därför sov jag så fucking länge idag. jag hatar att sova länge. man blir bara mer trött då och helt seg resten av dagen. aja ha det bäst!

bilder från spanien.

en la playa de españa, sangria <3













fixfix.

tjossään! har precis duschat ska göra mig i ördning lite snabbt sen dra t kellan sen får vi se vad som händer senare. chao!

·

• kärlek • respekt • styrka •

club rocker.

Inna - Club Rocker (Play & Win Radio Edit)

hemma i sverige igen nudå.


hoola sweetaas i'm back! har haft sköna veckor i spanien med underbart glatt folk och även träffat på massa nytt också. ska fixa bilder från spain tomorrow.
för nu ska jag sova, helt slut chey. puss på rumpan!

RSS 2.0