naatti 03:27

kommer snart däcka i soffan efter en kopp te och chokladboll, skulle dragit ut och träffat folk men stannade hemma med mami nu när jag ändå var här ville jag umgås med min underbara mama. naattinaatti!

myysspysss.

filmmysss med underbara kussiiee♥

chaaaiilattee♥

lite sommar sådär lätt.


Flo Rida - Whistle


Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente


Flo Rida - Good Feeling

shopping i stan m kusse.


shaa! idag är det samma väder som igår, alltså ungefär 20 grader som ett riktigt sommarväder! folk går i shorts och linne fan. vi var i alla fall i stan idag  och kollade runt, shoppade och solade lite ute i solen. vi köpte klubba, som var den dyraste jag köpt för dess storlek, hela 20 kroner, fyfan vilken hasslargubbe.. det är sjukt, menmen. sen efter det drog vi t centrum en snabbis. jag träffade, benji, elin, tommy, glenn, carro och wiktor. sedan även ida snabbt. fast just nu är vi hos kusinerna och softar o solar på verandan, riktigt skönt:) en bild på de expensiv klubborna haha.. ha det bäst!

moooorning!



vaknade precis, av att kusin ringer och kommer över sen ska jag göra mig i ordning och sen taggar vi in mot staden. btw, alla vet att jag älskar ina jackor okej:D jag sover med några av dem, då kan man säga kärlek, jag är jack-kåt ihihi. vi hörs senare pöss!


-


bAnGaRaNg.


Skrillex - Bangarang


little miss synshinesss!







shaa vaknade hos benji imorse sen drog till kusinerna direkt och vi solade nån timme i de 20graderna som var idag i det riktig sommarfeelings-vädret. efter det drog vi t södertälje.

bilder fr igår.



igår blev det firande för maria på hennes 18 årsdag, vi hämtade massa folk och hade myysss haha. bilder lägger jag in senare, pöss!

sunshine'day!

shaa! riktigt fint väder idag kallat sommarväder verkligen. man skulle fan passat på att vart ute istället för att fixat grejer på datan en timme nu och nu blir det ta en snabbdusch sen iväg t hägersten för att fira maria som blir 18, yeahh bussyy! nu kör vi, vi hörs senare, pösshej!

HAHHAHA!


torsdag 26e t fradagen.

vi vaknade hos jeppe allihopa, sen drog vi t jocke och var där till två-tiden. efter drog vi in mot staden och jag mötte upp ida, vi drog hem t mig och fixade oss. efter det så drog vi till sickla och shoppade, vi drog t centrum där vi mötte lite folk. vi stannade ett tag senare på kvällen drog vi hem t benji och han lurade mig att jag fått i mig en mask, fuck vad han dog av garv och fuck vad jag dog av panik, haha fuck alltså. sen vi kollade på IceAge, den är så tung haha älska humorn, barnminnen! sen vi däckade och benjiboy försovde sig, och sov hela dagen. sen vi drog ut med fyrhjulingen, i det fina sommarvädret, och påvägen mötte vi på saga, tommy och glenn. sedan nu kom jag hem och ska fixa mig sen blir det ut direkt. pöss!

blind to yu'

Collie Buddz - Blind To You

onsdag den 25e.


i onsdags drog t skolan, hade möte sen efter drog på mässa. efter det drog t mami på dirren, vi bakade muffins. dom blev galet goda skulle kunna dött för dom mussinsarna, för dom blev så perfekta så jag vet inte vad! efter drog jag mig in mot staden, mötte upp jocke snabbt sen kom mackan, linus och jeppe och hämtade oss direkt och vi drog och käkade för dom var hungriga. efter det drog vi hem t jeppe och kollade på film, driver, eller vad den hette. mitt i filmen kom tony också och stannade för att se klart den, för den var tung faktiskt. efter när den var slut så däckade alla haha. så där var den onsdagen slut.

gårdagen i hallonbergen.


igår var jag med linus, jocke och jeppe i hallonbergen. vi åkte i mesta dels med moppen sen bara softade med cider och sånt i det sköna vädret som var igår. riktigt soft, riktigt soligt och riktiga sommarfeelings! pusspåer!

SkakaHuset!


Videoblogg 3 - DaCosta - Live


shop till'ya drop'h



igår fick jag med mig lite grejer hem, några tröjor, linnen och sånt. lägger in bilder senare, så fort som möjligt ;)! bland annat de två ovan, pöss!

mooooorningg!!


godmorgon på er! kan knappt fatta att jag är vaken vid den här tiden och är heelt pigg nästan:o har inte vart uppe såhär tidigt på så länge att jag inte ens minns när det var sist alltså, det är sjukt. benji väckte mig imorse och han drog för typ en timme sedan så har legat och lyssnat på musik och städat ordning rummet lite granna. får se vad som händer idag, mayyb söka jobb för igår blev det ingen napp, pöss vi höres senare!

musik.





Nas -Dance



In Between Us - by scarface n nas



AZ - Problems


Rissne hela dan - varje dag


shoo var i Rissne i tre dagar i rad utan att dra ut från lägenheten alltså, men det var sooft, vi hade kul ändå. var med kellan, mackan, jeppe, jocke, linus, nadja och nåra till hela helgen. på söndagkväll när jag kom hem duschade jag snabbt sen drog t centrum direkt och träffade toni, benji, sabina, egget, filippa och amy. vi var i centrum till typ två-tiden sen drog jag hem och sovde, men fick ingen sömn med mina sömnproblem.. så låg vaken i 5 timmar utan en endaste blund, så vid halv åtta på morgonen somnade jag tilslut.. skulle då på möte, men sket i det. istället blev väckt av morsan vid 10 imorse men hon kastade ut mig. så fick gå och söka jobb sen drog t centan men inga roliga där.. så drog t nacka och fixade grejer istället. och nu är klockan bara fyra och jag har inget att göra wää haha. skulle träffat mio imorse men det blev inget skulle ta det senare istället, så ska väl ta och ringa han sen senare ska t benji som är sjuk, vill dock inte bli smittad.. räcker med problem för idag.

god morgon Rinkeby/Rissne

moooorning nu har man vaknat med ungefär 2 timmars sömn, yeahh buddyy! hade iallafall kul igår, det är huvud saken;) och idag ser det faktiskt ut att bli finare väder, i alla fall här i Rissne. för hörde igår att det skulle bli jätte dåligt väder idag, skitsnack. det är ju fan tre gånger bättre väder idag än igår på alla sätt och vis. vi hörs senare, pöss!

gårdagens fredag

började med att vi sovde ut läänge och min kusin hade skola så försovde sig.. det ösregnade hela dagen igår.. så när hon drog t skolan så drog jag t centrum och mötte upp alice, benjamin och emma sedan kom det mer folk också nån timme senare vid två-tiden. efter kom elena och vi drog t stan i regnet och tog en fika på waynes sedan mötte upp kevin, mari och kimoj. sedan var vi inte i stan så länge till, stannade där till halv sex kanske. efter drog hem t benji och simon, saga, elin, linnea och glenn kom över vi chillkrökade lite men det gick knas så vi drog och splittrade på oss. så jag drog in mot staden igen och träffade elena och kevin igen. och vi softade sen träffade vi george i farsta efter drog dom iväg vid typ 12-tiden på natten så jag drog t basse där marco, emilia och michelle var så vi chillkrökade lite till och bara softade. det blev knaas så vi drog hem vid 3-tiden på morgonen och sedan missade jag min sista nattbuss hem och nästa gick tre timmar senare vid halv sju på morgonen.. så den vägrade jag att vänta på, istället så ringde jag mackan och kellan som fick hämta mig och sedan däckade vi hemma hos han vid typ sju på morgonen. yes, det var min gårdag. pösshej!

mooorning rainwether.


bild från gårdagens kvällsfika med kusinerna.

vaknade nyss hemma hos amanda och hon jallade snabbt iväg i regnet till skolan så nu ska jag precis dra hemåt och ta en dusch senare idag träffa b och elena och massa andra, sen ikväll mayb haffla;) vi hööres pöss!

It's Á $hame.

så tung & sköön låt !

Curren$y & Wiz Khalifa- Its A Shame (Instrumental) (Prod. M&D)

01:08

shoo på er! från tidigare idag så kan jag konstatera att det inte blev någon mässa, var inte så tagg längre när jag verkligen insåg att jag var heelt foreveralone med läraren när hon kom fram en sista gång och frågade konfundersamt precis innan vi skulle gå "ska vi inte ta det nästa vecka istället så kanske det är flera som hänger på.. eller vill du gå med bara mig idag verkligen?" och då blev det som de blev, ett hejdå på dirren. istället drog hem t benji vi bara softade sedan vi åkte ut med fyrhjulingen senare och slutade med att vi åkte t nadja men dock var hon inte hemma men jag stannade kvar där och softade medans jag väntade på att hon skulle komma hem och jag behövde inte vänts länge alls, redan efter 10 min va hon hemma. riktigt flyt, så jag hade knappt ens hinna börjat käka så vi hann käka tillsammans och sedan softade vi bara hos henne hela kvällen. efter drog jag t mami och vi satt och snacka minst en timme om allt och inget medans vi satt och myste i soffan. och nu börjar vi bli smått trötta så ska straxt lägga mig pöss, vi hörs imorrn, naatti!

BARA SANNING HAHAHHA!!


If I Ruled The World.

OLDIIIIEEESSS!!<33 i luv oldschoool shieett♥


Nas Feat. Lauryn Hill - If I Ruled The World (Imagine That)


avlider HAHAHAH!!

fan vad sjukt, dom är ju bra roliga domdära poliserna hörrni.. HAHAHAHAH!!


kom nyss till skuulan..

nu kom jag nyss t skolan ska ha möte, men det går segt hörrni.. sen ska söka jobb i skolan läraren pressar inget alltså så det blir häng på fb, great!-.- sen om nån timme ska iväg på mässa, får se hur den är, hoppas på nått bra annars så drar jag. pöss vi höres senare bitches:D!

My dayyy.

vaknade rätt sent idag så duschade och sen bara softade hemma och väntade på att regnet skulle gå över. efter drog jag förbi farsan och han hade fixat lite grejer t mig som jag skulle hämta och sedan kom benji förbi och vi drog t donken. mötte kevin och dom så bestämde att gå över på torsdag t dom så min torsdag är nu fullbokad:) efter drog och mötte nadja och nu sitter och käkar muffins och dricker powerking och te haha fin blandning:D sen ställt klockan för imorrn ska jag på möte sen iväg på mässa may. och ska straxt sova, vi hörs naatti!

regn regn regn..


sitter bara inne hemma i detta tråkväder, får se vad som händer idag. pöss!

ma new bil.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ♥ ~ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ~ ♥ ~



~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ~ ♥ ~

godmorgon & godförmiddag!

vet inte riktigt vad man ska säga när det är sådant här mellanläge, eftersom jag vaknade nyss och för mig är det morgon medans andra jobbar eller går i skolan och halva deras dag har gått vid den här tiden, menmen nog om tiden. idag ska jag tamefan söka mig lite jbb här va, har varit alldeles för slapp när det gäller den biten, jag bara sover bort hela dagarna och lever på en räkmacka hörrni, nu ska jag börja anstränga mig lite. puss vi hörs senare!

04:47

klockan börjar närma sig fem.. på morgonen!! dax att sova säger jag nu, naatti!

i lördags pizza-time!





på lördagkväll klockan åtta; morsan och jag helt nyvakna efter gårdagen i dimman ska nu försöka ta oss ner till pizzerian, heelt döda!.. och vi kom ner tillslut och redan vid klockan nie så hade vi dom serverade, och gott vare!
kort om fredagen så var jag på förmiddagen med nadja, vi var i centrum och innan hade vi vart hos nadja eftersom vi somnade där allihopa på morgonen mellan torsdagen och fredagen. sedan drog vi hem t mig senare och bara chillade, leta  haffla sådär, och vi fick nåra men orkade inte ut i snöstormen så vi hämtade kellan och benji som kom över och vi chillkrökade lite sådär. sedan vid ett tiden på kvällen så drog vi åt lite olika håll och några av oss fiesta. och vi stannade där till klockan sex på morgonen då vi blev hämtade av söta benis mami och vi drog hem t han och slaggade över. sedan vaknade vi inte förrän klockan åtta på kvällen på lördagen därpå, så hela dagen var bortsovd. sen drog t mami och vi drog och käkade, båda helt slut alltså haha.

dag eller natt.

tänker på dig kellan när jag hör låten.

Voicer ft. Sirre - Dag Eller Natt

min dag kortfattat.


jag vaknade upp hos benji av att hunden slickade mig i hela facet, mysigt! beni skulle te skolan så jag hängde på t centrum där vi mötte upp anton, sabina och några andra. sedan var vi redan försenade och så klart är bussjäveln försenad sedan ser vi i backen hur den åker i 5 km/h ner för backen.. med en sölig traktor framför sig.. haha sedan väntade vi hungriga på att läraren skulle komma men det visade sig efter 40 min att läraren var sjuk, lyckad skola. så vi drog och käkade, sen kom tbaka t skolan eftersom de hade andra lektioner men de visade sig att alla andra lektioner också var inställda, värd dag haha, men soft för vi taggade då direkt. sen var vi i centrum ett tag och softade och träffade lite annat folk. efter det drog jag, jocke och benji hem t han och softade och de höll på att mecka med fyrhjulingen medans jag gosade med hundarna och katten hihi:D dom åkte iväg för att köpa däck och fixa massa saker och påstår att det ska ta en halvtimme, tror ni inte att dom ringer en timme senare och säger att dom drog förbi onken också haha vilka grabbar att lämna mig sådära.. men jag klagade inte för istället gosade jag med katten och var iaf inne i värmen för det hade blivit rätt kyligt ute vid den tiden och när grabbarna grus kom tillbaka så var dom helt iskalla och sedan la vi oss i sängen och snackade och bara softade medans dem värmde sig. sedan var vi där resten av kvällen och sedan drog vi ut och körde lite senare sen med fyrhjulingen. när jag kom hem luktade det nybakta muffins i hela huset, så jag och mami tog en kvällsfika alldeles nyss såhär mitt i natten. och nu ska jag straxt lägga mig. pössnatti!

en saknad vän!



det är många minnen och roliga stunder vi har fått ihop under en sån kort tid, och nu för tiden blir det allt mer sällan vi ses. men jag vill att du ska veta att du finns i mina tankar varje dag bästavän och jag hoppas att vi börjar umgås som förr igen, puss på dig! missu hun.

you make me smile.



Trae - Smile

fredag den 13e i förrgår.

jag tror verkligen inte på det där med att just datumet 13 på en fredag ger otur, det är bara skitsnack. jag har aldrig under mina sjutton år haft otur på denna dag. och om man får otur på denna dag så är det att man bara fokuserar så mycket på detta oturstecknen även om det bara är smågrejer som är lätt hänt så påstås det att det är just för att det är den trettonde, troligt.. när det kan hända på vilken annan dag som helst.. -.- dessutom om det skulle hända något som är bra på denna dag så lägger man knappt märke på det eftersom man är fullt fokuserad på oturen som man nästan söker. bara löjligt tycker jag:)! jag hade i alla fall ingen otur i fredags, bortsett från att det blev snöstorm när vi skulle hem kl sex på morgonen och åkte i 6 cm djup snö med vinterdäck =D men vi kom hem tillslut iaf, och dessutom så var det ju på lördagmorgon och kan då inte tas som fredag den trettonde eftersom att det var lördag morgon den 14e haha! ha det bäst, pööss!

m som i musik.

DMX Ft.Method Man,Nas, & Ja Rule - Grand Finale(1998)

Rasco - Hip Hop Essentials

-


dåligt uppdaterat..

har inte så mycket att skriva förutom att jag har dygnat i tre dagar i rad nu och inte hunnit käkat haha skriver mer senare imorrn, pösshej!

sovproblem...

ligger i soffan hemma hos Nadja och har legat här i snart sex timmar efter att Nadja gick och la sig, tur att benji gör mig sällis eftersom ingen av oss kan sova så vi sitter och spelar på mobilerna och lyssnar musik.. suck, somnar väl snart? i tanke på att nadjas lillebrosha kommer vakna inom en timme, hmm.. naaatti!!

no sleep för mig idag..



shaa och godmorgon! jag har nu legat vaken i soffan i snart tre timmar och kollat på Nadja som är rolig och gulli när hon sover haha :D fast snart blir det väckning så det inte blir som igår haha.. jag fick fanemig ingen sömn inatt, Nadja däckade  direkt när vi la oss i soffan sen kollade jag på nån bra film på tv, sen försökte sova vid tre tiden imorse men det gick jö inte.. låg vaken till klockan sju då jag somnade tillslut, men vaknade en timme senare och gick upp-.- det tar ut den långa sömnen jag fick igår kanske, även fast den inte blev så lång trots allt, menmen.. ska ta och väcka gullisen nu så vi kan käka lite frulle och göra oss i ordning så vi får nått vettigt gjort idag än att bara sova, för jag hatar att sova, verkligen!! pösshej vi hörs!

hemmadax -> sovdax


shaa! vaknade upp med nadja och just nu ligger hon däckad i soffan brevid mig, vi kom precis in kollade lite på tv och käkade popcorn haha orkar ej skriva mer just nu om min dag. vi var hos Olle tidigare med massa folk och skulle mött upp kellan och några men två fucking bussar åkte förbi oss när vi stog i busshållplatsrn så vi gav upp.. -.- vi hörs mer imorrn, kommer säkert också däcka snart, naaatti!

ett sent godmorgon

moorning jag och Nadja däckade direkt när vi kom hem i morse och jag somnade inte förrän klockan sju imorse, great. så vi vaknade nyss och ska göra snabb frukost sedan dra t olle. vi höres!

nu blir det utgång.



har inte tittat ut genom fönstret förrän nu, och ser att det är helt blött ute och regnet faller ner. hm, jaja skitsamma. tur att man inte duschade utan baeslutade att sätta upp håret i en bulle och duscha senare innan grillfesten sen. btw, bilden är från igår;) pöss, vi hörs senare!


ensam hemma & möblerar.

shooo! idag vaknade jag vid ett-tiden, en riktig sovmorgon. fast det är ju så det ska vara på lovet, ait? när jag vaknade var jag på riktigt städ-humör så det första jag gjorde när jag vaknade var att börja städa hej-vilt, helt sjukt, jag svär. och sedan kände jag att jag ville helt göra om i mitt rum så städningen gick över till möblering och då behövdes det rensas ur i alla garderober och skåp för att kunna flytta om kring alla möbler. så ett tag var det riktigt kaos, jag kunde inte ens komma ut ur mitt rumför dörren var igentäckt. men nu börjar jag få ordning på det hela igen, skönt! får se hur resultatet blir. ska bort med två garderober och ett skåp så att det blir lite luftigare, det känns rätt dethär:) sedan pumpa musik så att väggarna skakar. that's how i'm do it.. when i'm home alone? haha, sedan blir det möta upp T en snabbis och snacka sen kommer älskling hem idag så ska gå över sen ska vi på grillfest med massa roligt folk, sedan kanske kellan kommer över, hoppas jag. sedan ska jag och habibi hem t mig och sovaa ahah, pöss vi hörs senare!

• dansa • pausa •


Panetoz - Dansa Pausa


fika-time


sitter med ett par jättegulliga grabbar verkligen, satt och käkade vofflor med glass, sylt och grädde och det slutade med att hela dom var fulla av det över hela ansiktet, -det blev krig. hahah! bild kommer;)

mooooorning!

vaknade för nåra timmar sedan efter att ha legat vaken utan sömn till klockan sju på morgonen då jag tillslut somnade antar jag.. riktigt segt, hatar när man inte kan somna! och inatt hade det sig vissa skäl, så det är väl undankommet. kort om igår så träffade jag kellan direkt när jag kom hem t stockholm. vi åkte fan hit & dit, shiet vilka omvägar vi tog för att tillslut komma fram t tälje. påvägen mötte vi vikkan och jena som skulle åt samma håll och fick hålla oss sällis. sedan mötte vi på antipanti och kevin också som jag inte sätt på år och dar;o sedan blev det att möta upp lulle och fopply och så softade vi ute hela kvällen med vp och sånt, lite mysigt sådär. sedan taggade vi hem mot natten och jag missade min buss med 30 sekunder.. och nästa skulle komma om 20 men var då självklart försenad och kom istället efter 45 minuter. min vanliga tur det också.. kusin hörde av sig idag så ska kanske gå över efter att jag städat klart hemma. vi hörs senare, pusshej!

hemma i stockholm


shooo! idag kom jag hem till älskade Stockholm igen, som man alltid säger, borta bra men hemma bäst;)! fast har såklart haft en underbar vecka i Dalarna med mina älskade kusiner! berättar mer senare, känner att klockan börjar ticka iväg för läggdax. pösshej vi hörs senare!

natt-fika


kom nyss hem och nu blir det nattfika i sängen innan man ska sova. kännde att det behövdes något imagen;) så ost-knäckebrödsmacka med varmt te blev perfa när man ligger och är frussen i sängen efter att ha väntat på en buss som aldrig kom ute i kylan en natt som denna.. fick vänta i 45 min på den förbannade bussen bara för att jag missade den innan precis, så typiskt mig. efter detta blir det sova direkt. puss naatti!

in tha car.

lYx iN tHa cAr hAha


only man she want

popcaan - only man she want

gårdagen



igår var det bakdagen, jag och mina kusiner bakade hela dagen lång nästan, kan man säga haha. men det blev riktigt gott kan jag medge;D

fredaaggg.


Godmorgon dalarna


moorning har nyss vaknat med kusinerna och vi har hunnit käkat drulle och just nu bara softar. ska ta en dusch straxt sen dra ut på en cykeltur ner till staden för det är feet fint väder idag :D kort om igår så var jag bara hemma och packade fram t kl två sen drog jag t stan och träffa kellan och emil en snabbis sen drog jag t Dalarna direkt och blev hämtad på stationen igår av mina gölliga hihi. vi höres pööss!

<3

movado ft stacious come into my room

home sweet home!

kom precis in från kylan ute med niklas och tarek. vi softade ute och nu är jag helt frusen och mami har gjort orning te och popcorn, njamiee. vi höres pösss!

utgång straxt.


m som i musik.

Mårdh & Shivano - Nej Nej Nej

ny dag, nya tag.

vaknade för inte så länge sen. älskar mina nya sms jag får varje dag "jag hoppas att du verkligen driver att du har sommarlov, medans jag måste upp varje dag till skolan" haha, jag kan inte göra annat än att njuta. love this. idag ser dagens planer ut att packa, packa och packa. för fick reda igår att jag ska ta mig upp till dalarna imorgon. vilken överraskning hörrni. så måste i alla fall hinna ladda upp iphonen och ipaden med låtar eller hoppas att man får nått roligt sällskap till sitt-granne påvägen upp. senare skulle rökt vp men vetfan om jag kommer hinna, men är så galet taggad, för det var såhäär länge sen verkligen. skulle sitta perfa, men vad gör man när tiden inte räcker till.. ska träffa tarek senare efter jag fixat music t mina stuffish, haha fett töntig jag är. jaja vi höres senare, pösshej!

bara sanning hahahha.


gårdagen kortfattad.

lite kort om igår, så vaknade jag vid tolv-tiden och bara softade hemma hela dagen nästan. senare drog t mälarhöjden blev hämtad av lives och vi åkte runt med bilden typ bara och snackade och sånt. det var galet länge sen jag träffade grabben så de va nice. på kvällen åkte jag hem t mami och vi hade lite mys hemma. sedan i söndags gjorde jag inte direkt så mycket heller var i största dels hemma bara, skulle träffat några kompisar men orkade inte var för trött.

<3

bortom tid och rum
tjafs och knas varje dag
här tar vi det bara lugn
slappna av koppla av.


Aleks - En Dröm.

mooorning!


(gammal bild)

har vaknat till nu och duschat och sånt. feet skönt. sen lät jag morsan smita iväg med mitt busskort och precis när hon stänger igen dörren så smsar tre stycken samtidigt om jag vill träffas, så typiskt. men får se hur jag gör, kanske drar ut trots allt. vi hörs senare!

lördag den 31a mars.

vi vaknade upp hos niklas och var tvugna att dra ut vid 9-10 tiden på morgonen. och det var snöstorm ute! så vi hängde i solnagallerian ett bra tag, käkade och bara gick runt och strosade, shoppade och så. sen drog vi till heron city efter att ha tröttnat på solna. så vi kollade på bio och när vi kom ut från bion var det sol ute i alla fall, men dock lika kallt. vi drog med bussen sen var vi ute nåra timmar och bara softade, men sen blev det alldeles för kallt. det var runt 0 grader hela dagen så mina händer var nästan helt blåa och min rumpa shakade galet. så vi drog hem t tarek istället och värmde oss och kollade match sen gladiatorerna. efter det drog jag och träffade kellybelly som jag inte träffat på rätt länge nu. vi tog en prommis ute i det kalla vädret, bara snackade och chilla och gjorde upp lite planer framöver;) sen drog jag hem till nadja och vi softade där sen däckade vi vid 1-3 tiden på natten haha. that was my saturday!

fredag den 30e mars.



jag drog som bestämt med amanda att vi tog en privatlektion till i matte vid två-tiden så drog till skolan i solsken och stannade i två timmar och när vi kommer ut så ösregnar det, great. det kändes så mysigt. som tur var hade jag i alla fall min tunna fjällis så det höll. jämnfört med dagen innan jag gick med en tunn jeansjacka när det blev snöoväder, så var jag snabbt beredd på ett sådant väder och var smart och tog en varmare jacka;) direkt efter vi kört klart så tog vi sällis in mot stan och sedan drog vi åt olika håll då jag ötte upp niklas och vi softade ute nån timme sen kom tarek lite senare och vi drog t farsta och träffa lite folk sen drog vi t soln och softade hemma hos niklas hela kvällen och däckade där tillslut.

-


torsdag den 29:e mars.


jag hade en rätt skön sovmorgon till typ 12 då morsan väcker'en. jag drog och mötte upp amanda vi drog på privatlektion för matten i skolan. känns så fel att gå t skolan när man inte ens ska behöva vara där, så har man denna extra-privat-matte-skiten... -.- menmen vi kämpade med den och kom inte så långt som vi väntade oss så beslutade att gå nästa dag också. efter det drog jag och träffade alex en snabbis vi drog t stan och bara tog det lugnt. sen drog jag hem och käkade vid middag och var hemma hela kvällen. låg mest i mitt rum och bara lyssnade musik och funderade på allt. sedan tillslut däckade jag och vaknade vid 12 på natten och drog hem till mami för jag saknade henne och vi satt uppe hela natten och snackade om allt möjligt.

förlåt för det dåliga uppdaternadet.

har inte haft riktig tid över eller orken uppe för att blogga de senaste fyra dagarna. det har varit mycket i mitt huvud just nu och allt är fuckedup. men skitsamma det är bara att köra på, right? så nu krigar vi vidare och glömmer och drömmer. för idag är det första april och folk skämmer ut sig med deras torra skämt haha. vi höres!

RSS 2.0