I ♥ DANCE MUSIC

sietter o dunkar musik med angelika och amanda efter
en vända ute o nåra bullar B)

▂ ▃ ▅ ▆ ▇ █ IDANCE MUSIC █ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂




♥ Medina ♥ Ken ♥

Medina ♥









Ken ♥









kort vända i stan

nu har jag o angelika kommit hem från stan och nu vi sitter hemma hos farsan och ska sntaxt käka pizza B) vi kom precis in t stan när allt stängde, perfekt tajming' assa.. menmen sen gick vi typ bara runt och satte oss i gallerian, fast dt var tjockt tråk för det var inte en kotte där eftersom allt var stängt och sen när larmet gick drog vi x) och tidigare idag klippte jag lugg, men sshhh på det. jag typ dör, första timmen bara på bussen hade jag redan fått damp på det hahah x) smart jag är som ångrar mig, men ska lägga in bild på det ialla fall så ni får se hur fult det är.








vad tycker ni ?

fast det finns inte mycket att göra åt saken men kul o veta vad ni tycker:)


diss på vädret.

shoo bree :D idag har dt vart ett riktigt tråk väder! men jag och benevizah drog t mölnvik o kolla och nu kommer jag säkert bli änu mer förkyld efter att vart ute i spöregnet och vart dyngsur. men nu håller vi på att baka bullar Yy) :D så vi väntar på dom i ugnen och käkar godis pöss:)

btw. gammal bild:)


jordgubbar med socker

hällue vi har precis kommit in nu skulle t morsan o hämta våra grejer efter vi vart i nacka men sen mötte vi moa, anna o koivisto så vi blev ute ett tag. men nu sitter vi och käkar jordgubbar med socker och webbar med kebaben :D pöss ha d göött:)

 


dag i stan

vart i stan idag med sweetie, kom hem med fem påsar fulla så nu har man ny garderob. i love it! klagade i morse på att jag inte hade några kläder at sätta på mig efter som folk lånat hela min garderob. kolla vi fick minibibel haha vi typ garva tjockt mycke sen läste vi den på bussen påväg hem. men nu ska vi ut, pöss:)










inköp:
mouli tröja -PUB 800:-
highschool jacka -GT 249:-
Rasta tröja- Punkt Shop 169:-
Klänning- BikBok 99:-
JeansLeggins- BikBok 99:-
blingörhängen -Glitter 79:-
2Nagelack- Lindex 39:-/st



dag med min sweetie

jag och min sweetie har precis kommit inanför dörren efter en skön kväll :) idag va vi med manda på grönan och var där t dt stängde. men nu ska vi kolla tv eller nått pöss t folket:)




hemma igen!

har precis k0ommit hem t sthlm igen och fick med mig min älskling ner också :D
så nu sitter vi vid datan i detta tråk väder men ska dra ut sen typ käka för vi har inte käkat sen frukost typ och godis på bussen x) grönan imorrn. pöss!




grönan på måndah me nizan : )

shashaa,
sorry om ja int har skrivit men  jaah har varit me kompisar o deh o så, men iaf nu är ja häär. J a vill att nizzan ska komma hem NU! ja kan int vänta tills hon kommer :P men hon kmr imorrn så fåår väl längta till dess. men iallf imorrn ska ja stå på loppis i siggesta så deh är bara o komma men asså ja har ränsat vinden o så kome sälja massa löjliga saker sen ja va liten så va beredd på deh , så tro int att ja använder deh nu:P< 3 men som sakt ni får rösta på den häär fråga, lyssna : vilken (atraktion  stavning ) är läskiast på grönan 1. insane 2. fritt fall 3. tilt 4. katap 5.jetl ?hmm svara eller rösta som en kommentar:) hare så brao;D

                                 ses pussii< 33

bögfestival jag dör

igår plocka vi smultron och cykla hela dan. senare på kvällen drog vi t bögfestivalen o typ kolla på allt roligt folk x) en snubbe hade bh och spettslinne som såg väldigt smäxigt ut till hans skägg xD vi gick runt och tog deras rosa band dom hade satt upp överallt, dom va tjockt cuula :D sen drog vi t noren och ina kom, sen cykla vi runt typ lite. just nu försöker vi boka biljetter hem och står i kö t samtalet. dom skulle ringa upp om tio minuter sa dom, men nej dom har klart inte ringt än och dt har gått en halvtimme, men vi kome iaf komma hem t söndag. bloggar senare pösss :)





















bilder från dagarna med min älskiee:)


gestbloggning: angelika här!

Shoo Angelika här.  Igår kväll kom min lilla älskling hit t nbg så vi spenderade natten med att kolla på film med kebaben, men jag fick väl lite mer sömn än dem eftersom att jag sov mig igenom hälften av dem hihih B) Har precis kolla på massa fula foton sen vi var små haha nu blire kanske att dra iväg nånstans och hitta på nå kul t kvällen :)


drar till nbg nu!

shaa nu har jag packat i min nya väska jag köpte igår efter att jag insåg att jag hade sönder min förra precis när jag skulle börja packa Yy) så nu har jag den tjockt finaste väskan bre hahah :D åker t nbg nu och stannar till söndag. kommer nte blogga något eftersom jag har fullt upp att vara med mina söötungar!
pöss, ha dt gött alla!:)



adidas väska - stadium 599:-


slagga hos kusse

tjossan idag vaknade jag hos kusse för vi kom hem sent igår så pallade inte dra hem bre x) vi käkar donken hamburgare t frukost o håller på att ladda ner en film vi ska kolla på iväntan på att senare vi ska t sjukhuset.
tjockt kul igår, höll på att dö fan! Lägger in bilder från nässlingen :) pöss t folket!



























jag kallar på dej! haha bästa kusse morena morena x)








hemma igen!

nu har vi precis kommit hem och käkar donken :D vi hade värme och strålande sol varje dag jaoo :D dt va tjockt skönt att åka t nässlingen en vecka med kussarna själva och bara schteeka o massa snygga grabbar där spana på bre x) haha men hare gött alla nu ska vi dra ut:)
bilder kommer!


btw. bild från 2009:)


blåbärsön here we come!

ska imorrn typ vis sju och har nte packat än-.- menmen så är det när man kallas nizan och inte har någon planering.. hhm. så imorgon blir dt mot nässlingen såkallade blåbärsön! har verkligen saknat det! både manda och jag ska dit så det lär inte bli något bloggande under nästa vecka eftersom vi ska ut i skärgården.. men hoppas ni håller ut tills vi kommer tillbaka!(; pöööss!







bilder från förra året och året innan<3


fotboll

kl: 20:55, sitter med en skål jordgubbar och kollar på matchen, holland-spanien. än så länge är dt 0-0. spaninen vinnere bre! vad händer annars? ;O

kl: 22:59, SPANIEN SHALALALAL!! jag älskar spanien som är bääst! vad var dt jag sa, dom skulle vinna!

tidigare idag: vaknade vid halv tolv och drog t stranden o schtekte med nadjus o sanna till 3 sen drog vi t ösbyträsk. käka thai sen drog jag hem o kolla fotboll x) missade bara d första minutrarna. pöss t folket!:)

packa och dra

idag blir dt att packa inför nästa vecka, för imorgon hinner jag inte då ska jag t grönan :D men nu ska jag grilla sen iväg på en cykeltur. pöss på folket!


joggning + kvällspromenad

idag känner man sig hurtig minsan, kom precis in efter en jogging runda och en kvällspromenad.. för när jag var och jogga tappade jag min piercing när jag var nästan hemma igen så den började vara så var tvungen att gå en promenad t farsan och hämta rengörings spriten att göra rent med och hade lämnat busskortet hos farsan.. men nu känner jag mej pigg minsann ;D haha eller snarare trött, för det är ännu varmt på kvällen så är helt varm nu så ska ta en dusch sen har morsan hyrt en film vi ska se. ha dt gött! :)


måste ha!


 KorsHalsband Silver


 NY Keps


 Piercing


kan inte sova..

bara jag som inte kan sova den här värmen? ;o shuukt jobbigt jö!
börjar ljusna ute fan, vill bara att det ska bli morgon nu..

vad tycker alla om kissies nya låt?
om jag ska säga dt själv tycker jag att den är upprepande och överredigerad pipröst menmen
hon gjorde ett försök och sen får vi se hur det går..



Alla kollar bruden som Failar!! xD
http://www.youtube.com/watch?v=ap0h5pU-wCc&playnext_from=TL&videos=irrmFKeug4g&feature=grec_index

tjockt najs xD

sitter med en skår jordgubbar med mjölk, är inte d det godaste?:D knas tant i stan idag när jag skulle hem med bussen hon bara börja skälla på mej att jag trampa henne på fötterna och stod för nära henne när jag stod en halvmeter bakom? hmm tror hon vakna på fel sida i morse kanske? sen gav hon mej värsta blicken o ställde sig bakom mej o stod mej på fotterna o typ så jag kunde känna hennes andas i örat :S störd! men inte mer om det.
det var fett gott på jensen's idag. käkade biff med potatis, mums! funtar på att färga håret på mig själv nu, men är för trött för det efter en så lång och slitsam dag på stranden(a) x'D tidigt imorse innan jag tagga t stranden la jag faktiskt tid på att gör sönder mina nya brallor, hoppas d blev bra har nte vågat sätta på mej dom än x)
lägger ut lite bilder från igår och dt nya jag köpte:) pööss!







tänk vad man kan fynda på rea'n! jag älskar rea! :D
tröja- stadium
byxor- GT



mina eget designade brallor xD yeah!

stranden + resturang

idag har vi schteekt på stranden i dt varma sköna sommarvädret! :D åkte hem med lena och hon gav mig ett par skor, dom var tjockt najs har kollat på dom innan. skor- precis vad jag behövder x)
men ska tagga te stan nu och gå på resturang bre ha d gött alla(;


varmt väder!

igår var dt tjockt varmt i stan, svär vi höll på dö. så när jag kom hem drack jag upp en hel stor cocacola flaska och blev lagom spidad inför matchen och ja som vi alla visste skulle spanien vinna! SPANIEEN SHALALA! nu är spanien i final och dom ska vinna rubbet! Lägger ut bilder från gårdagen imorgon. idag verkar dt som ett lika fint väder som igår så idag kanske dt blir nått mer passande som stranden? pöss på folket!




ny piercing ?

ska jag ta ny piercing ? sånnafall vart? :)


btw. gammal bild xD


tagga t stan

ska iväg t stan nu och möta upp hilda, kelly och lotta bloggar mer ikv pöss:)

filmdag

har suttit hela dagen inne i soffan och mysat med sötisarna sanna och nadja vi har kollat på film :D

 

god natt-godmorgon!

tjenA bloggen har int skrivit mycke på länge men deh häär eä ja idag , ligger i sängen chattar o lyssnar musik o laddar ner låtar OBS! deh får man engentligen innte men ja göör deh , föör deh eä kul men här eä ja iaf..


                                                   puusss<333333333333333333


Nyvaken(ofc)



puus<3



byebye!<3

schteekt i stan x)

schteekt i stan idag bre o mötte snygga grabbar jaoo x)
men ska käka glass med blåbär nu, chao!

 


ny design på bloggen av amanda?

har jag rätt eller håller amanda just nu på att göra om bloggen,.. märkte nyss att något inte stämde när jag skulle in o kolla.. hmm utan att fråga mig? vi får se hur det blir! Lycka till gumman! mahhaah x'D får kolla in på bloggen senare ikv o se pöööss! /nizan

tråkar..

bara jag som har tråkigt i det här tråkiga vädret ?
stackars kellan har blivit sjuk nu under sommarlovet, stackarn.. men tur att dt är sånt tråk väder iaf för hennes skull dåra.. men dagar som den här är inte roliga, typ att alla är bort resta utom jag som är hemma själv-.- inte kul! så sitter vid datan o slappar men är så uttråkad..
kanske drar t ciko hoppas att jag får med mej pengarna den här gången så dt inte blir som när jag sov hos han förra gången då glömde jag bort dt..och samtidigt hämtar jag min tröja.
i väntan på att han ska svara så om någon har lika tråk som jag så ring så slipper jag tracka alla som gör annat kul! pööss♥





Sommar Drink

Sommar Drink

3 dl kokande vatten

3 påsar te

2 dl socker

1 citron (saften)

2 lime (saften)

1 bunt mynta (hackad)

12 cl juice/sockerdricka

ev. 12 cl vodka

gör så här: koka upp vattnet i en kastrull, lägg i te-påsarna. Låt dra i 5 min. Släng te-påsarna och tillsätt sockret, citron- och lime-saften. Ta av kastrullen från värmen när sockret helt smällt och låt det svalna. Hacka myntan (spara några blad till dekoration) sedan ha i de hackade i den svalnade drycken. Stoppa in i frysen, och efter en timme eller två rör om ordentligt, sedan låta den stå inne i yttligare 4 timmar minst. Häll sedan juice/sockerdrickan (ev. vodka) i botten av varje glas. Lägg sedan i te-blandningen (’skrapa’ med gaffel så det blir som iskristaller) Pynta med sista myntbladen och servera.


RSS 2.0