blood in blood out.

better to die and sleep then never week and sleep.
then linger on and dare to live when your souls life is gone.


you have power and money, but you are mortal, you know you can not escape death, but immortality can be obtained.

the legend is always the same, if others have succeeded conquering death why must we except it, i know where immortals live and how to obtain their secret.


Jedi Mind Tricks - Razorblade Salvation

allt på en gång eller inget.



att det alltid ska vara så att allt kommer upp samtidigt sedan kan man sitta någon dag då det inte finns någonting att göra.. idag är i alla fall en sån dag där jag har tusen saker att göra och hela morgonen har min mobil vart i full gång. har varit ute och solat i det sköna vädret från nie-tiden imorse till typ 12 sedan drog och fixade lite grejer och nu har jag precis duschat och ska börja fixa i ordning, måste hinna lägga en mask och måla naglarna, sedan in och möta upp kusin som är påväg till sthlm, sedan ska hinna träffa elena idag så att hon får tillbaka sina grejer hon glömde här senast. sedan har även kellan kommit hem t sverige igen så ska träffa henne senare. pau vill träffas så ska vi dra och köpa biljetter också sedan massa andra som vill ses men som jag inte känner att jag kommer hinna idag, men vi får väl se vad som händer. ska i förstahand i alla fall umgås med min kusin. jag vet att det har varit lite dåligt uppdaterat på sistonde, men det får ni vänja er vid för jag ville inte blogga så mycket längre som har sina skäl:) och dessutom brukar jag inte blogga så mycket under sommar perioden för då är jag hellre ute umgås med folk och lever livet och har kul. pöss vi höres!

..


kärlek t dancehall.

saknar tiden då jag gick på dancehall:( but the music still in me!!♥


Elephant Man - Nuh Linga



Vybz Kartel - Bike Back - Ducati Batty


Beenie Man - Lets Go


mah last week shortly.

förra måndagen den 21a maj så var jag hemma stor del av dagen och solade i det fina vädret sedan när solen började tunna ut så drog jag ut och träffade toni, ewis, tommy och de. vi softade ute ett tag sen drog jag hem och däckade rätt tidigt.

på tisdagen vaknade jag hemma och det var änu ett fint väder så solade lite på dagen sedan drog mig in till stan och träffade kruse, vi solade i stan och mestadels snackade om allt och inget, standard. när solen började gå ner så drog vi oss mot kista där vi mötte upp jonathan, alli och kristian. vi tog en prommis t rinkeby sedan tillbaka och softade ute hela kvällen, riktigt nice väder var det också. jag kom hem nån gång på morgonen..

dagen därpå, onsdagen, så gick jag up vid åtta för var inkallad på nationella omprov i matte. och som jag nu i efterhand fick reda på att jag fick IG på men min lärare älskar mig så jag sa t han att sätta G i min kurs så han har ändrat det nu:D jag är så bäst på att övertala mina snälla lärare hihi:) efter jag var klar med provet så stannade jag en stund i skolan med dewan så vi fastnade i skolan i typ 3 timmar haha vilka töntar vi är:D efter det drog jag till centrum och mötte upp min kusin så vi drog och solade solarium och softade i centan ett tag. efter det har jag för mig att jag träffade en kompis och sedan kom hem på kvällen sen.

och som sagt så var jag hemma på torsdagen och chillade, solade en stund tills det blev molnigt sedan drog in och ritade för jag hade inget för mig. lagade mat också, var på riktigt konstigt humör hela torsdagen, helt hypad och överglad fast jag hade skadat hela min kropp dagen innan så har fortfarande kvar blåmärken och sår över båda benen, armarna, magen och ryggen.. lagom snyggt nu när det är "shorts-&-Linne-period"-.- jajaja, på kvällen drog jag t hb träffade tony och jocke. stannade där över natten och till eftermiddagen på fredagen.

så i fredags softade jag, jocke och mackan där i solen i det galet sköna vädret. sedan taggade jag och mötte upp elena i lilje. vi shoppade lite och snackade om allt & inget, standard;) efter drog jag och mötte upp elli, kruse, christian, jonathan och martinez. vi softade ute hela kvällen och vi var lite överallt alltså, tanto, rålis och massa andra ställen. vi drev sönder folk tills de blev så nojiga att de blev stumma haha shiet vilken kväll, vi avled nästan av garv. jag kom hem sedan vid sju på morgonen så sov bort nästan hela lördagen.

på lördag morgon, eller eftermiddag, när jag vaknade o efter jag fixat mig drog jag t enskede en snabbis och fixade stuff. sedan taggade jag och mötte emilia, vanessa, vilda, elena så vi drog t skarpnäck snabbt sedan till flaten och mötte upp dennis, basse, chris, matte och några andra. lördagen var en iskall kväll så vi tände på en feet brasa. riktigt mys. sedan drog vi vid 4-tiden för det var så kallt. men jag och elena missade sista nattbussen så vi fick vänta i tre timmar till bussarna började gå. och jag hade bara ett linne och en tunn tröja osv och det var runt 4 grader där på morgonkvisten så jag höll på att frysa ihjäl kändes det som, men vi kom hem tillslut vid ungefär halv åtta på morgonen och vi däckade direkt.

vi vaknade upp i söndas vid 12-tiden och gick ut och solade nån timme sedan gick in och fixade oss och drog t kista och mötte upp semina, vikkan. vi shoppade där sen taggade vid åtta typ. sedan var det morsdag så jag käkade kvällsfika med min mamma och plockade blommor t henne påvägen hem:) den här måndagen idag fick jag typ fnatt och vaknade klockan sex imorse. gick upp och sedan kom jag på att jag var inkallad t skolan så drog dit vid nie-tiden och sedan fastnade jag där till ett-tiden då jag mötte upp ida och vi drog in till stan, tog en fika och snackade om allt&inget sådär tjejsnack. sedan shoppade vi, det var reor överallt idag, vet inte hur det kan vara det nu, lite wierd men det är nice ska ej klaga:D så kom hem med lite grejer idag. efter drog vi t centrum och poppade galna gamla barndomsminnen, gaahh vi avled av garv haha älskade vän! och nu kom jag nyss hem och är helt själv hemma, standard:( så får väl hitta på nått eller bara dunka musik i min ensamhet det är alltid soft yeah. vet ej om detta inlägg blev så "shortly" som det står i rubriken men vafan eheh vi hörs senare. pösshej!

ritar..

en onsdagskväll som denna sitter jag och ritar och dunkar musik i min ensamhet efter att kusin dragit. klockan börjar närma sig elva och jag ska väl börja dra mig ut, nattuggla som jag är. vill bara notera att jag kladdar lite för att jag har tråkigt, som ni ser hehe halvklart är det också inget att bygga vidare på direkt haha. pösshej för mig!

--

fake friends are like shadows, they follow you in the sun and leave you in the dark.



summerfeelings.


Heidi Anne - When The Sun Comes Up -Michael Mind Mix



Sasha Lopez & Andreea D feat Broono - All My People


kort om helgen & gårdagen.

helgen har varit lång, även för folket som jobbat och gått i skolan sedan för mig även;) den har kännts galet lång, fredag varje dag fan. första dagarna kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde med har vart med bästavän rätt mycket de senaste dagarna, iaf från i fredags till måndag har jag vart med elenis. vi har festat varje dag. vi drog med vikkan och corre mot högdalen i fredags, sedan träffade jag komisar på natten. i lördags blev det fest haffla igen jag, mari och elena drog t tyresö och festen var igång till klockan åtta på morgonen. sen om vi hem till mig vid nio-tiden på morgonen och alla däckade på direkten, utom jag som inte kunde sova så det blev att jag dygnade och elena den sjusovaren vaknade inte förrän vid sex tiden på kvällen sen vi gjorde i ordning oss och taggade till stan denna sena söndag och stetkte i solen medans den var framme i kungsan. efter drog jag mot gurra sen klockan tolv träffa toni. vi softade ute men vid två-tiden på natten taggade jag hem och somnade senare på morgonen imorse, så jag sovde ut idag till tolv-tiden. sedan har bara vart hemma och softat och solat. som vanligt har jag hela huset för mig själv till inatt, ensamt värre. men ska väl straxt dra ut nu när jag inte kan sola längre haha;) vi höres senare, pöss!

trött brud.

kom nyss hem och ska straxt sova, antar att jag däckar direkt eftersom kvällen innan så dygnade vi haha ha det bra gott folk, tack för denna fina helg. naatti!

blind2y.

exakt - i'm blind to you haters:)!

♥ ♥ ♥ 

Collie Buddz - Blind To You

moorsning!

vaknade nyss, skönt för er alla som inte har skola, antar att ni känner er som mig nu;) kan sova hur länge ni om dagarna, bara att skillnaden är att för er håller det bara i fem dagar medans för mig så är det så jämt haha;) ska vakna till, duscha och fixa mig, sedan städa mitt rum om jag hinner:p sedan blir det utgång och träffa folk, sen ikväll blir det haffla. vi höres!

nizanf @ insta

n i z a n f @ instagram


jag vet att jag är efter som börjar använda min instagram idag. men har inte fattat mig på den förän imorse då jag av en slump råkade gå in på mitt gamla konto, tog lite kort, eftersom jag hade tråkig sedan ja, i'm stuck, fuck. det var just dethär jag inte ville, men kommer nu fortsätta så följ mig;) pusshej!


gårdagen kortfattat.

kort om igår, så gjorde jag inte så mycket, väntade på kelly hela dagen som var galet seg. så stället mötte jag upp sophie, elena och amanda. vi satt ute på torget i östb och bara softade och snackade om allt och inget. sedan taggade vi hem t amanda och stannade där hela kvällen. efter det taggade jag t kelly och vi var bara ute och snackade osv. så det blev en snackish&softish-dag för mig igår kan man säga med andra ord haha:p

vill shoppa!


- - > http://ggarderoben.blogg.se/ < - -


jag vill fortfarande få bort allt ur mina fucking garderober, vill bara köpa in nya kläder och byta ut allting. så var snälla och gå in på min jätte fins bloppis girls. lovar att det finns fina kläder så våga bara klicka på länken. jag säjer inte bara kläder heller, både nyheter och mindre nyheter, checka;)!
dock kan jag säga att priserna är fel, skulle ändra men det var jobbigt och så var inte bloggen på min sida den dagen så jag gav up, men det är bara
fritt fram att pruta

på för jag vill få bort allt, så fort som möjligt !! pusshej

http://ggarderoben.blogg.se/

http://ggarderoben.blogg.se/

http://ggarderoben.blogg.se/


they call me superman!

den är ännu så tung, år efter år, eminem du är alltid lika grym!

Eminem - Superman

helgen kort.

(bild på min söötiskorv kellybelly från i lördags)



fredags den elfte, drog jag med pavel, toni, patrik, anders, lukas och några andra ut o softade. sen var ensam hemma till lördag eftermiddag, gjorde inte så mycket på hela dagen, senare på kvällen mötte upp kellan. och vi fixade grejer sen taggade och mötte upp berri och Mohtez. sedan taggade hem har jag för mig efter det. i söndags gjorde jag nog inte heller så mycket, var hos min broder mio till typ tolv-tiden sedan tog typ nån konstig buss hem så stannade i centrum påväg hem och mötte upp toni, heidi och massa andra så stannade fram på morgonen med dom. sedan idag denna måndag sov jag ut till två ungefär kanske haha, drog till lite arbetsplatser och sökte jobb, efter en snabbis till skolan och hälsade på och vi fick godis hihi. sedan drog med klasskamraterna till stan efter det träffade mio o alex en snabbis och sedan kom hem vid typ fem-tiden och har bara suttit hemma nu helt ensam i flera timmar och lyssnat musik och softat haha. får se vad som händer mer ikväll. vi hörs mayyb senare. pösshej!

.

~ • ◊ • ◊ • ~ ◊ ◊ ~

det roliga med folk är att de som känner dig minst har mest att säga om dig!

~ • ◊ • ◊ • ~ ◊ ◊ ~


dance.

gammal men soft haha:))

Ali Payami - Dancing

vad ska man ha för solbriller i år?


min outfit för dagen.


mooorning 11 am.

vaknade nyss, och ska börja göra i ordning mig för jag lovade mina soulmates att jag skulle komma till skolan idag och plugga med dom en timme, plus att jag inte träffat dom på typ ett halvår nu, så jag taggar t skolan mellan 12 och ett, perfa. det är ändå lika tråkväder som de senaste dagarna på veckan. det är molnigt, grått, kvaft och kommer börja regna vilken sekund som helst. yeahh! hatar det här vädret, för man vet verkligen inte vad man ska sätta på sig för kläder osv, wäää. kort om igår så gick jag ut och sprang när det var 22 grader ut, snacka om galen brud, blev heelt dösvettig, gaah. efter det mötte jag upp ida och vi taggade t stan och shoppade så fick med mig byxor hem, efter mina 10 jeans gått snder, vet inte hur jag lyckats.. efter det mötte jag upp niklas och tarek och vi softade sådär bara. men det var inte mysigt väder, ösregn, och jag hade ett tunnt linne och min korta skinnjacka över.. så jag blev dygnsur direkt sen jättekall mot kvällen.. så sedan vid tolv-tiden taggde jag hemåt.

..


Skrillex & Damian "Jr Gong" Marley - Make It Bun Dem


exakt.

man går på samma gator nu som man alltid har gjort, för en dit till vägar men det är alltid detsamma ändå.

dessa husfasader vittnar om ett öppet sår,

det man inte ser mår man inte dåligt av,

och alla håller käften till de dyker upp och där kommer jag. då blir det åka av och hippiebiten moderat som protesterar högt med blint och snett med sina ideal. och vi är kontroprodtiva tills den dag vi dör. vi är experter på att hata det vi själva gör. introrunerade att alltid vara lite sämre, det resulterar i att ingen ens försöker längre. ta ingenting för givet, överlever nästa grej. sänker aldrig garden det är skillnaden på dig och mig. du tackar livet som att du var arja saijonmaa, jag tackar hällre fan för att jag kommer ifrån.


Hofmästarn & Roffe Ruff - Majorna


trött brud -> nästa sova



shooo kom precis hem och är rätt trött så det lär bli att sova direkt för mig, chaoo naatti!


.

! ! ! ! ! ! ! !


paradise.


Coldplay - Paradise (Glebstar Dubstep Remix)


sommarlov & pluggar ...?

hmm.. jag har nästan börjat undra vad det är för fel på mig som pluggar när jag har sommarlov? det här känns bara så sjukt. okej, jag gick inte på nationella provet innan vi fick lov så blev inkallad på omprov och måste klara detta annars får jag inget betyg, så det är en anledning men det är ändå helt galet!

en japansk tjej som sminkar sig till olika kändisar.

den här bruden är så brutalt duktig på sina självutlärda sminkningar. hon sminkar sig till massvis med olika kändisar och kändis-figurer och det lir så sjukt likt. riktigt duktig må jag säga, värt att titta på;)


Me as Angelina Jolie! A Make-up Transformation - Promise Tamang Phan


nyväckt & nyvaken kl: 12:42

mooorning! blev nyss väckt av mobilen som ringer "kom t skolan så pluggar vi".. ehm, jo exaakt! jag som tänkte ut och springa när jag vakna sedan fixa massa grejer under dagen, men nu verkar det bli andra planer. kanske pluggar och efter drar och solar. för vädret idag är inte en höjdare.. helt grå himmel och molnigt. ser ut att börja regna vilken sekund som helst:o man blir så deppig av dethär vädret också. så det kan väl väl vara 'värt' att gå till skolan en dag som denna på sitt sommarlov... jajjaa vi hörees senare!

värmen stiger inför veckan.

det ser ut att bli varmare nu i veckan, apropå dagens temperatur. det var upp mot 20 grader. riktigt skönt, det var shorts-och-linne-väder. men på torsdag ser det ut att bli ett riktigt toppenväder så boka inte upp er då för att sitta inne, vi hörs!

little shopping.

jag fick med mig lite grejer hem idag från när vi var i stan, lägger upp bättre bilder imorrn. vi hörees. chaoo!

ma dayyy.

skriver mer senare, just nu lite kortfattat att jag vaknade nie imorse sedan mötte kelly vid tolvtiden och vi drog in t stan och softade och kollade runt, först i skanstull sedan i tc. efter träffade vi lite annat folk som vi var med resten av dagen. vi drog t nacka forum och stannade där rätt länge sedan slutade det med att vi drog t gurra fixa massa grejer sen stannade jag i centrum på kvällen. taggade hem vid nie-tiden och käkade pizza som farsan beställt sedan taggade jag ut igen och träffade toni. vi softade ute ett tag och kom hem sen vid tolv-tiden. och efter det har jag snackat i lur med en vän och bara lyssnat musik och tagit det lugnt. snart blire läggis. pösshej!

-

tro inte på vad folk säger
gör de bara om du vet sanningen själv

tro inte på rykten
de kan vara om dig

lyssna inte på vad folk säger till dig
lyssna på ditt hjärta, den ger dig bästa utvägen

ta inte åt dig skit
ge tillbaka istället

"jag älskar dig"
säg inte så tillbaka om du inte tycker de

lyssna aldrig på andras råd
de vill absolut inte ditt bästa

tro aldrig på något andra sett
du måste ha sett de med dina egna ögon

lyssna inte på andras problem
dom säger så för att du ska bli som de

tänk aldrig på självmord
det är de som ska dö inte du

gör aldrig som andra säger och tycker
gör bara de du känner och tycker

hon/han pratar med dig nu
efter kommer hon/han prata om dig

”du är mitt allt”
bara några ord som alla säger och inte menar


jahapp..

skulle ut och sprungit vid tio-tiden idag eftersom jag vaknade tidigt, allt var perfekt. sedan kommer min fucking lotsas morsa och börjar skälla ut mig och sedan går det över till feeta deeptalket.. sedan hon började gråta i slutet sen drog hon.. och nu hinner jag inte ut och springa för jag har en mängd saker att ta itu med idag, gaashh!! och desutom så fanns det inget ätbart jag kunde käka efter jag skulle sprungit så det var skitdesamma och har inte heller hunnit dragit ner o köpa schampoo och sånt shiet. jag som var så taggade på att springa, perfekt väder och tid över hade jag också för en runda, fuck this.

whatever happens ..

igår mötte jag upp kelly efter min väntan hela dagen som sköts upp varje timme ungefär.. vi drog in till stan solade i solen;) sedan taggade vi t näckrosen och träffade linus, mackan o jocke. vi åkte runt lite med bilen t olika platser. men var i största dels i sumpan hela kvällen. sedan fick vi sjuts hem, aitait. ville bara berätta kort om gårdagen sådär. men idag är det fullt upp att fixa grejer och massa shiet. sedan lösa lite problem med allt detta drama som en person skapat. i'm fucking tired of this ***'.. so shut your fucking mouth. det var väl redan nog för länge sedan, så låt inte detta fortsätta och spåra ur totalt. tack & hej, vi hörs!

riktiga grejer.

tunga grejer for real, kärlek t musiken<3


Eazy-E ft 2Pac & Ice Cube - Real Thugs


i väntan på kellan...


HAHAHAHA meee


like a lollipop.







jag har börjat blivit lite brun minsann av de få gånger jag solat, känns härligt. speciellt i dessa färger ser man extra brun ut i också, ett tips till sommaren att innerskaffa kläder i färger som korall och andra pastellfärger som ger en fräsch look;)


mooorning!

har vaknat till efter att ha vaknat typ för en timme sen, riktig sovmorgon hörrni, fast dock fick jag ingen sömn i natt.. somnade inte förrän klockan fem eller sex i morse.. menmen, ska snart ta nått att käka om det finns nått ätbart.. efter det ska jag ta mig i arslet att söka mig lite jobb både till praktiken, sommarn och till i höst. får hålla tummarna att jag hittar nått, det är ju så svårt dessa tider att få jobb. dom kräver så mycket av'en också.. jag blir så trött.. körkort hit & dit.. 5 års erfarenhet osv.. menjag har napp på några som jag ska söka mig idag. eftersom komunen inte var mycket till hjälp när jag drog dit. vi hörs senare idag, chao!

Fuck all Y'all.

! ! ! ! ! !


2Pac - Fuck all Y'all Jovian Remix


ma roommmm.










tillitsbrist.

ibland känns det jobbigt och andra gånger knas. och ibland kommer känslan av att jag faller tillbax. och allt som jag bär på inombords, du är inte stor nog att fylla ut mina skor. farsan sa nått som jag minns så väl, han sa stå upp för dig själv.
och nu när jag är äldre så har jag lärt mig av den. och för vissa dagar känns allt bara skit, det är då man tänker varför allt händer och det blir som det blir.
jag var på botten och ni lämna mig, shiet. men istället började jag klättra men då kom ni kvickt. dessa löften, säg mig vad har du och vart ska du?
locka mig med bullshit, nejtack jag kan klara mig själv. för innerst inne vet jag att där finns egentligen ingen riktig vän. jag är dock van sen jag var ett barn, lejonet i djungeln som aldrig blev tam. det är para som styr oss runt om idag,
och efter mina år har jag minnsan lärt mig att inte lita på nån.

my sunday with ma kellybelly.



shaa! idag har jag umgåtts med min älskat saknade kelly, jag älskar dig samtidigt som jag hatar dig, min söta vän, det kommer stunder då vi bråkar o får en halvårs paus mellan, men vi blir alltid sams. det vet jag innerst inne. vi har känt varandra sedan vi var små. och jag känner dig rakt igenom medans andra gånger känns som att jag inte känner dig alls. but i'll always love u my friend. våra minnen är brutala och allt vi gjort tillsammans. det är obeskrivligt, buddy. gråtit som skrattat, som baxat som splittrat det på kvällen, som åkt fast som vart busiga tilsammans, som haft vintern tillsammans som haft sommarkvällarna tillsammans. som haft bra minnen och dåliga minnen tillsammans. men innerst inne skulle jag aldrig släppa taget om det vi alltid haft tillsammans, för vi är som twins.
i alla fall, tillbaka till inlägget, vi var i stan softade i solen medans den höll sig framme, gick till donken och efter drog vi oss mot finntorp men drog vidare t centan och efter det taggade t mig för att hämta grejer.

håller änu ♥...

den här låten håller änu ♥ !...


Jason Derulo - Breathing


sålt akvariumet.

nu har vi äntligen sålt vårat akvarium som tog upp en hel vägg. har haft den i flera år nu och man tröttnar ändå efter ett tag, kan jag påstå. även om det är rätt snyggt och kul att kolla på fiskarna ibland så är det inte mycket jag la ner energi på direkt ehehe. så nu är allt väck.

naatti 03:00



nu säger jag godnatt för idag. rolig lördagkväll, åker hem tidigt, de vill säga vid åtta-tiden och kommer hem runt halv nie, och som vanligt är det nbody home. så i min ensamhet har jag suttit fram tills nu och dunkat musik till såhär trepå natten.. jora, det är standard för mig.. så när jag flyttar hemifrån lär inte ensamheten ta kol på mig i alla fall inte i första taget om inte jag redan fått nog redan nu haha.. ska ta mig ett glas oboy innan jag lägger mig, sedan blir det direkt i säng för min del. känner ingen frid att sitta uppe här längre helt ensam ahah. vi hörs mer imorgon!

-


Czasem tak bywa...

ibland vet man inte vad det är som man strävar efter i världen och alla tusentals tankar och ord vi ber oss äran till Gud att ge oss detta tecken.



Jeden Osiem L / 18L " Czasem tak bywa " teledysk


ibland händer det... alla gör fel någon gång, ingen är perfekt. och alla vet att sanningen alltid kommer fram. och man ska alltid förlåta men man ska aldrig glömma. det är orden som man får leva med. man får lita på han där uppe, glömma det förflutna, leva för dagen och be för dagen därpå. och allt löser sig alltid, ha en posetiv inställning på livet så kommer du gå långt. men inte gå så långt att man blir naiv och missar saker som borde noterats för det är då saker går snett. men det är mycket påvägen som man får gå igenom och vara stark. som en riktig krigare får man ta sig egenom sina 'hinder' på vägen fram, och ta allt som det kommer. men tillslut kommer vi alla fram till lyckan i livet. tro mig den kommer.
/Kknasbollen


vädret vänder.




nu har vi fått våran sol den här veckan så nu börjar ovädret komma, det ser ut att bli en regnig vecka framöver och dessto kallare. just nu är jag i Upplands Väsby med benji Amir och annika, vi har köpt oss massa godis och gott tidigare idag och nu har vi precis kollat klart på en grymt tung film, dock vet jag ej vad den hette, som är lite mindre tungt haha.. just nu bara softar vi och jag kommer stanna i Väsby till imorrn. nåra snabba bilder jag tog nyss på köpet också;) vi hörs mer imorrn, puss!



moooorning! kl:12:15


jag vaknade nyss och insåg att det är freeedag! och det är ett jävla tjat, för just den här fredagen kommer LMFAO till grönan så alla lär väl gå dit, eftersom hela min facebook-startsida är bombad med inlägg om dem.. menmen, jag ska vakna till softa, duscha sen dra ut och träffa folk antar jag. vi hörs senare pöss!

maronumo.

one day everybody go like you ah ya
you got nobody omåå..
omo na so e bi, so ebi, na so e bi aha.


Bracket - Maronumo

inse att man inte bara kan köra sitt race då kommer man att stå ensam kvar, golare har inga polare, men man kan göra på sitt eget sett, visst det funkar.. för ett tag. överge sin gamle vän, barndomsvän, man känt hur länge som helst, det håller inte.. sprida vidare rykten och snacket bakom ryggar.. det är sånt man får stå ut med i det samhälle vi lever.. men tillslut så hatar alla dig bakom din rygg, som du måste inse.. så håll din tunga ****!.. för i slutändan är du hatad av alla, din mama, din papa, din broder till och med din pojkvän.. svek är något jag hatar mest, och som jag insett att detta verkar handla om. but watch out, cuz i got u! här uppskattas;
• kärlek • respekt • styrka •

JS Style.



några av hans eget designade kläder funkar faktiskt, rätt spacat

solaaaaaaaar.



igår var jag med ida, mio och alex på söder först solade solarium sedan var vi ute parken och solade i solen för det var ju så fint och varmt väder igår, 22 grader! sedan drog jag hem, satt hemma själv nån timme vid datan typ bara lyssnade musik och softade. efter mötte jag upp benji och sen softade vi hela kvällen sen t han sen däckade vi där. vaknade sju imorse för benji skulle t skolan, sen jag drog t centrum och efter det hem och duschade. och väntar nu på att kellan ska sluta så taggar jag och möter henne så får vi se vad som händer mer sen idag, mayyb haffla. pöss vi höres!



funkar.

inte direkt min musik men den funkar för att tränga bort allt deppmode just nu..


Calvin Harris Feat. Ne-Yo - Let's Go (Radio Edit)

soligt


idag är det shortsväder så det blev min outfit idag shorts och t-shirt i de 20- stockholms vädret, så sitter i stan med miololo och alex och softar i solen och har solat idag, och ida drog precis sen får vi se vad som händer mer idag. Pöss vi hörs!

bakar muffins såhär dax.

shoo håller just nu på att baka muffins, idag fick det bli apelsin & chocklad muffins, njamiiee! fast chokladmuffinsen slår allt, det är min favorit verkligen. sedan tajmat t morsan kommer hem så ska vi ta ett litet kvällsfika sådär vid midnatt, standard;) vi hörs senare, ska bli klar tills hon kommer hem. ha det bra så länge!

HAHHAHAHA jag avlider!


haha bästavän loggade aldrig ut och då händer det roliga saker:D jag sitter just nu och avlider här hemma eftersom det går timme efter timme och hon inte märker nått även fast jag mmsat bild, gjorde en stor del av min kväll, pöss!

mooorning!




vaknade för nån timme sen med elena, igår hade vi sjukt kul på valborg. jag elena sophie drog t sophie och grillade först och fixade oss sedan taggade vi vid åtta-tiden till årstabrasan men stannade inte så länge utan förkrökade lite istället sen, after that, drog vi t sasan på haffla yeah. puss vi hörs för att se vad som händer mer idag för nu ska vi ut och sola i ortän i alla fall in the wonderful weather!:D

RSS 2.0