flyttad blogg !

 
 
shaa! har uppdaterat dåligt på de senaste veckorna och jag har en anledning till detta som jag ej hunnit skrivit ut här. Det är nämligen så att jag har förflyttat min blogg härifrån till Nattstad. Jag ska länka min nyastartade blogg och meddela att jag dessvärre ej kommer vara aktiv & ej uppdatera denna blogg men jag hoppas att ni hänger med och fortsätter att följa min nya blogg, kram!
 
• http://www.nattstad.se/nizanf - http://www.nattstad.se/nizanf •
 
• http://www.nattstad.se/nizanf •
 
 • http://www.nattstad.se/nizanf - http://www.nattstad.se/nizanf •
 
 

mooorning

 
 
 
god morgon! idag har jag fått mig en god sömn, somnade igår vid ett och vaknade för en stund sedan. Sånt som behövs när man är sjuk. Börjar bli trött på min förkylning, feber och hals nu.. Så de senaste dagarna har jag bara försökt att ta det lugnt, har i stort sett bara varit hemma hela dagarna, inomhus, när det varit sånt fantastiskt fint väder ute.. lite segt men jag har käkat massa färsk frukt och jag hoppas att detta inte håller i så länge till nu, känner mig på bättringsvägen faktiskt. Har precis gjort i ordning lite frulle med både det ena och det andra av vad som fanns hemma. Så nu laddar vi på med ytterliggare vitaminer och framförallt energi. Är så glad över att jag fått tillbaka min aptit, för bara några dagar sedan så käkade jag knappt någonting och blev aldrig ens hungrig om dagarna.. vill inte vara mer sjuk nu! vi hörs senare!

I put some new shoes on and suddenly everything is right

 
 
 
 
 

aviciiii 2013

( Avicii - Hey Brother )

( Avicii - Wake Me Up )

hatar att vara sjuk

 
halloj! har varit hemma nu två dagar, när det varit så fint soligt väder.. typiskt att bli sjuk såhär mitt i sommaren, inte precis det man vill.. inte för att man någon gång vill vara sjuk men ändå. det är aldrig roligt att bli sjuk, jag hatar det för dwet blir att man bara ligger hemma och gör ingenting för att fördriva tiden med onödiga saker när man kunde haft roligare saker för sig. menmen vad gör man, min älskling kom precis förbi mig för är ensam hemma. så han pysslar om mig och har precis gjort te till mig för har sån förfälig hosta och snuva. vi höres!

hemma igen efter en vecka ifrån stockholm

halloj! kom hem nyss från att varit bortrest en vecka i Västervik, har även rest runt lite hit & dit i Östergötland. Har besökt Linköping, Kalmar, Valdemarsvik och andra småstäder runt omkring. Har varit en riktig skön resa med bara massa solsken! Det enda var väl att det inte fanns varken täckning eller någon service på mobilen någonstans förutom när man åkte till storstäderna. Så jag har hållt mig ifrån mobilen största dels, som var för sig vart galet skönt att släppa taget om all tecknik ibland och bara njuta av nuet på det viset. Som ni ser på bilderna nedan så har jag varit på en shoppingrunda, två timmar i Linköping så var allt detta med hem. Kläder får man aldrig för lite av!;-)
 
 

shop in the city

shaa! Idag har jag shoppat en massa när jag var i stan med min kusin. Bland annat några parfymer, några par jeans, lite tröjor och linnen, en present till en kompis som fyller år snart och lite till. Senare drog jag till gymmet som har blivit min dagliga rutin på senaste tiden. mer text och bilder kommer, chaoo!
 
 
 

RSS 2.0