enkla tips för kropp och själ - Ansikte

en dag som denna går inget upp mot att ta ett varmt bad eller bara sitta hemma. för vem gillar att springa runt ute i regnet när det är fett duggigt. så jag har ska ge er ett tips om en lätt ansiktsmask. riktigt skönt att få rent ibland. sedan fixa övriga småsaker som ögonbryn, de ger större intryck än vad du tror. du måste ta hand om ditt ansikte för då känner du dig snygg och starkare!



du kan börja med att plocka dina ögonbryn, det ger dig ett piggare intryck och lyfter ögat och får dig att se yngre ut. när du noppar tänk som tre raka streck (a, b & c) från näsan en som går rakt upp och en som går genom pupilen sedan följ linjerna fram till ögonbrynet och forma efter dem. sedan avsluta med sista strecket(c) som gör ett avslut på ögonbrynet. börja från strecket(a) som går rakt upp, jobba innerfrån och utåt. sedan när du är i ungefär i mitten av ögonbrynet vid andra strecket(b) så ska du börja forma ögonbrynet. kolla bild ovan. det finns även olika varianter, vissa vill ha rundade och andra mer spetsiga. men där ska du i alla fall göra som en svängning. sedan fixa till det sista. som de hårstrån som är utanför.

sedan kan du lägga en ansiktsmask som passar din hud-typ och känn hur huden svalkas. sedan är det bara att skölja bort ansiktsmasken noga med varmt vatten och smörja in med ansiktskräm. så ska du känna dig mycket piggare och fräschare ska du se! ;)



klassisk ansiktsmask för mindre porer
blanda ihop honung, äggvita och citron så att det är lika mycket av varje. applicera sedan det på hyn och låt det stelna. ligg ner och slappna av ett tag sedan när det stelnat så skölj.

djuprengörande ansiktsmask
blanda ihop avokado, vetekli och flingsalt i lika stora delar. en peelingmask som är jätteskön att massera in. sedan låt den verka i ca 15 minuter. sedan skölj noga rent.

-du kommer känna dig som en helt ny person!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0